Viime kesän valintoja

#tbt

 

 

 

 

 

Muistatteko näitä? 🙂 

Vähän enemmän kesäsuinspiraatiota kerralla!

Viime kesän suosikkiasuja siis, joista moni on jo tänäkin kesänä ollut käytössä, tottakai. Mikä ettei, mikään noista asuista (tai mun asuista yleensäkään :P) ei ole varsinaisesti mitenkään trendikäs ja kestää ajan hammasta varmasti vaikka kuinka. Jokunen noista on tainut ollakin käytössä lähemmäs kymmenen vuotta ja menee vielä ainakin toiset kymmenen.

Hyvä vaate onkin sellainen (mieluiten ei trendikäs), joka aiheuttaa heti jonkinlaisen sisäisen huokauksen ja hengensalpauksen; mitä tahansa ei kannata kaappiin kasata roikkumaan. Hyvä vaate on heti selkeästi omaa tyyliä, OMA eikä riitä, että se on jotenkin kiva, edullinen ja "ihan hyvä". Vaatteessa on pakko olla jotain ylihyvää, jotta se kannattaa ostaa. Silloin se todennäkoisesti myös pysyy valikoimassa sen parikymmentä vuotta. Ylihyvää ja -kaunista vaatetta on yleensä helppo yhdistää mihin tahansa, sillä se tarvitse ihmeitä rinnalleen ollakseen kaunis. Vai mitä, tajusitteko? 😉 Terveisin vaatehullu. 😀

 

 

Nyt lähdemme pienelle tutkimusretekelle ehkä Norjan idyllisimpään saareen… Nähdään siellä… eli siis täällä! ❤

(Eikä siis Filippiineillä, vaikka moni saikin ikävää spämmiä sähköpostiinsa multa. Sähköposti toimii huonosti tällä hetkellä, joten viestiä kannattaa laittaa mieluiten tonne Facebookin puolelle… Ja hei ihan mahtavaa, että Instaseuraajiakin kertyi heti yli tuhat, kiva!!! Sinne vaan, kalastajanvaimo on se nimi millä pitäisi löytyä. 🙂 See ya!)

12 vastausta artikkeliin “Viime kesän valintoja

 1. Vitsi miten kauniita asuja kaikki. Tykkään ihan älyttömästi sun tyylistä, rento mutta niiiiiin chic.

  Tykkää

 2. Ihania vaatteita ja kelpuuttaisin kaikki omaan vaate kokoelmaan 🙂 Nyt olen vaateostolakossa vuoden ja on pitänyt vuoden alusta 🙂 Kiva ihailla toisten vaatekuvia ja noita haalareita olen itellekki haaveillut, jos sitten ens kesänä. Täällä ei pahemmin kesäisiä vaatteita ole tarennut pitää 😦 Nytki villasukat jalassa kirjoittelen. 

  Tykkää

 3. Muistan kaikki, hih. Lempparein on ehkä tuo viinillä -asu.
  Tyylisi on ihanan rento, mutta naisellinen. Käytät kauniita värisävyjä, itse pitäisi oppia vieraantumaan mustasta. Nyt mustat farkut kaapin pohjalle ja koluamaan viimeisiä aleja ;p

  Tykkää

 4. Kyllä se on sun kauneus ja kauniit kuvat, jotka aiheuttavat sen huokauksen ja hengensalpauksen! Huh ❤ 🙂

  Tykkää

 5. mun suosikki on tuo pitsinen toppi ja keltainen hame! pitääpä otta tuollainen toppi puikoille 🙂

  Tykkää

 6. Sisäinen huokaus täältäkin! Olet Johanna niin kaunis ja sinulla on aivan pettämätön tyylitaju! ?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: