Mies joka halusi kuvaan

…ja muutama suosikkikosmetiikkatuote

 

Hei hei, saaristolaiselämä jatkuupi täällä. Eikä tässä muutakaan voi! Norjan kaakoisrannikko Oslosta ihan eteläisimpään kärkeen -eli juuri se alue, jolla mekin asumme- on täynnä pieniä saaristolaiskyliä. 

Tämä on loistava reitti ajaa autolla ja pysähtyä tunnin välein toinen toistaan hurmaavamissa pikkukaupungeissa, jotka kesäaikaan ovat tavallisesti aivan täynnä turisteja.

Kylille ehkä kaikkein tyypillisintä ovat pienet puutalot (yleensä valkoiset) ja runsaat ruusupensaaat. Ruusut alkavat olemaan kauneimmillaan, mutta tänään niitä kuvaillessani meinasi paikallinen mies että liian tylsä kuvauskohde ja halusi tulla mukaan itse. :'D 

Joku on joskus sitäkin ihmetellyt (ja ollut vähän kiukkuinenkin) että miten täällä mun kuvissa voi aina paistaa aurinkokin. Ja joku on esittänyt ihan faktaa Norjan sadepäivien määristä, hehe. Että ei nää mun kuvat voi pitää paikkaansa. Noh, norjassa on seutuja, joille sadepäiviä vuodessa saattaa kertyä yli kolme sataa ja sitten on tämä kaakkoisrannikko, joka on Norjan vähäsateisinta ja aurinkoisinta aluetta. Sateet stoppaavat länsirannikolle ja viimeistään keskinorjan vuoristoon ja jättävät tämän meidän seudun usein rauhaan. Tosin niin se sadekuuro tänäänkin lopultansa yllätti. Oikein kunnolla.

***

Ihan ekaan kuvaan liitin muutaman kesän kosmetiikkasuosikin (Kerastasen ja Lumenen tuotteet saatu blogin kautta); Kerastasen V.I.P puuterisuihke on loistava tuote lisäämään surffitukka -efektiä ja ruusuinen öljyä sitten siloittaman ja hoitamaan latvoja. Uuteen ripsiväriin olen aivan rakastunut; paras koskaan käyttämäni ripsari! Ei todellakaan tarvitse pidennyksiä tän kanssa. Ja Lumenen Wild Rose -huulikiilto. Huulikiiltojakaan en yleensä harrasta, mutta tässä on hyvä koostumus ja sopivan hilitty ulkonäkö. Siinä tämän viikonlopun kosmetiikka. 🙂 

Hyvää uuden viikon alkua! ❤

 

16 vastausta artikkeliin “Mies joka halusi kuvaan

 1. Ihastuttavia kuvia! Nuo ruusut on niiin kauniita ja toi vene pöytäliinoineen.. *ihastunut huokaus* Kerroitko tuolle miehelle, että astumalla sun kameran eteen saattaa muuttua julkkikseksi suomalaisnaisten silmissä?:D Ei oo totta, että jotku on närkästyny aurinkoisista kuvista…:DDD Miten semmoset ihmiset jaksaa elämäänsä?

  Tykkää

  1. Joo ei sitä varmaan haittaa, oli aika välittömän tuntuinen kaveri tuo heppu :)) Jollain on Norjasta kuva tosi sateisena maana niin varmaan nää mun kuvat vähän sekoitti ajatusmaailmaa. Ja kun sateella ei yleensä tuu kuvattua niin paljon kuin poutasäällä niin eihän täällä juuri niitä sadepäiviä näy. 🙂

   Tykkää

 2. Moi, mistä on hankittu tuo aivan ihana vaalea takki joka kuvissa on päälläsi? Haluaisin samanlaisen 🙂

  Tykkää

   1. Ja sori, ripsarin nimi ihan unohtui, se on Maybellinen Lash Sensational!

    Tykkää

  1. Hei, takki on Burberry Brit, muutaman vuoden vanha, mutta samanlaisia klassikoita mallistosta löytyy vuodesta toiseen! 🙂 Muistaakseni mytheresa.comista ostin silloin. Voi olla että nyt on vielä jotain alennusmyyntiäkin jäljellä…?

   Tykkää

 3. Norja on kaunis maa,itse käynnyt pari kertaa ja siellä voisi myös asua…Ihania kuvia..
  Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin,viimeinen loma viikko meneillään..

  Tykkää

  1. Hyvää lomaviikkoa!! Mulla ei oo vielä ollutkaan :S No, ei se mittään, täytyy vaan ottaa vapaapäivistä kaikki irti! :))

   Tykkää

 4. Kiitos taas ihanista kuvista! Näistä ei saa tarpeekseen. Kauniit maisemat ja tunnelmat – mahtava venepicnic! Hyvää kesän jatkoa sinne!

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, joo jaksan kanssa katsella aika paljon merikuvia ennenkuin kyllästyttää… Hyvä että on muitakin! 😉

   Tykkää

 5. Hei! Ihanat ovat maisemat, ihana kyläpahanen; kauniita taloja. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt ja ihmiset varmasti nauttivat olostaan nuissa pienissä kylissä..ei ole betononilähiöistä tietoakaan. Ihastuttava lomakohde, mutta suomalaisen pörssi ei taida norjalaista hintatasoa kestää. Onko tuo seutu evullisempaa hinnoiltaan, kun esim Oslo ( ravintola, kahvila, hotellit)? Koskaan ei tiedä, josko lomakohteeksi nuo maisemat pääsevät 😀

  Tykkää

 6. Taas niin kauniita kuvia! Ja vitsi sää oot kyllä nätti ? Luen erittäin aktiivisesti blogiasi, mutta harvoin kommentoin, kun tuntuu, ettei ole mitään niin järkevää sanottavaa aina ? Mutta nyt oli kyllä pakko kommentoida, kun joka ikinen kerta, kun heittäydyn sohvalle blogiasi lukemaan, huokailen kauniiden kuvien perään. Ja muutenkin tykkään sun tavasta kirjoittaa ja aiheet on just niin hyviä;tavallisia ja järkeviä, mutta silti kiehtovia. Ja pakko myös kertoa, että taas äsken hehkutin miehelleni tossa vieressä, että ”kato nyt taas kuinka ihanat kuvat ja kuinka ihana Johanna on”. Mies nyökyttelee vieressä ja sitten yrittää sivusilmällä lukea myös juttua ☺️ Ja joka ikinen kerta totean ääneen, että onneks maailmassa on positiivisia ihmisiä, jotka kykenee tartuttamaan sitä elämiloa muihinkin! Ja nyt tarttis palata muuttolaatikoiden ääreen, mutta nyt sen teen taas paljon positiivisemmalla fiiliksellä ?! Noin…tulipa kommentoitua kerrankin kunnolla, täydestä sydämestä! Kiitos niin paljon, että olet siellä! Terkkuja Turusta, jonne voi puhaltaa sitä lämmintä ilmaa ja aurinkoa ?

  Tykkää

  1. Vaikka hyvin, hyvin harvoin(ehkä kerran aikaisemmin! :))olen Johannan blogiin kommentoinut, (vaikka tätä päivittäin luenkin ja ihastuksena ja inspiraationani pidän) Kiitos siis Johanna ihanasta blogistasi <3, joka nostaa jopa harmaimmista päivistä ja luo arkeen ihanaa piristystä vanhojakin postauksia lukiessa!
   Ja lukenut tätä olen ihan sieltä, kun vielä bloggerista tämän löysin 😉
   Se mikä sai nyt kommentoimaan, oli Eeviksen kommentti joka on ihana! ❤ niin aito ja jotenkin sydämellinen, että tuli tänne asti hyvä ja lämmin mieli!
   Kiitos Eevis, Kiitos Johanna!
   Toitte keveän mielen tähän tiistai-iltaan… ❤ Teidänlaisianne lisää tähän maailmaan! ?

   Tykkää

   1. Älä muuta sano Ninnu ❤ Luin ton kanssa nyt useampaan kertaan. Tollasia ihmisiä todellakin tarvitaan, maailma on heti vähän parempi 😀 Ja tollasia kuin sun kommentti kanssa Ninnu ?❤️

    Tykkää

   2. Voi kiitos todella paljon molemmille, Ninnu ja Johanna <3! Ja taas tuli jälleen parempi mieli ☺️ Laitetaan hyvä kiertämään ?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: