Spata luonnonmukaisesti

 

Olen jo vuosia tehnyt yhteistyötä Jolien kanssa (tytöt ovat lähettäneet nettikaupastaan ylellisesti pakattuja tuotteitaan silkkipapereissa), joten kai se oli jo aikakin käydä kokeilemassa Jolien tajoamaa orgaanista hoitoakin! Rynnätä suoraan mökiltä sateessa, keltaisessa sadetakissa veneellä katsellen pisaroiden ropinaa tyyneen mereen aamukahdeksalta. Ilman meikkiä, hiukset pörrössä. Vähän oli sellainen metsänpeikko-olo Helsingin keskustassa ja ylellisessä hoitolassa. :S

Metsänpeikko-olokin katosi Jolie spassa kyllä pian superhehkeän ja herttaisen kosmetologin Miian kanssa; siinä tunsi itsensäkin pian ihme kyllä ihan freesisksi. 😛 Saati hoidon aikana; nukahtlelin peiton alle, lämmitettyyn "sänkyyn" parikin kertaa. Mulle tehtiin puhdistava ja kirkastava Lemon Therapy -hoito, mutta Jolien tuotteet ovat niin laadukkaita ja täynnä tehokkaita raaka-aineita että veikkaan joka hoidon tuloksen olevan aivan yhtä hehkeä. 

 

Mulle on aina ollut tosi tärkeää puhdistaa meikki huolella iltaisin; koskaan ei saa mennä nukkumaan meikeissä! Olen myös hehkuttanut täällä noita Konjac -sieniä, joilla tosiaan pesen kasvojen ihon päivittäin ja huomannut todella eron ihon tasaisuudessa ja puhtaudessa. Paitsi että sienessä on puhdistavaa konjac-juurta, veikkaan, että sillä saa puhdistettua ihon todella perusteellisesti verrattuna joskus vähän pikaiseen käsipesuun.

Olen kuvailut tähän postaukseen konjac-sienen lisäksi muutaman muunkin suosikkituotteen: Kjær Weisin poskipunat ja huulipunat ovat aivan ihania, Absolutionin hedelmähappokuorinta ja savinaamio mulla on myös ollut käytössä jo kauan. Miia suositteli kovasti May Lindstrømin ylellisen mustiin pakatun sarjan öljymäistä Youth Dew -seerumia ja täytyy sanoa, että se on nousut suosikiksi, jota käytän pelkästään yövoiteena. Lisään seerumia myös päivävoiteen sekaan, jottei iho jää liian öljyiseksi, mutta saa pehmeän pinnan johon on helppo levittää tasainen meikkipohja. Miia laittoi mulle hoidon jälkeen kasvoille Iroisen BB-voidetta, jota olen itsekin käyttänyt meikkivoiteen sijasta. Peittävä, hehkuva tuote sekin! Nämä ovat yksinkertaisesti kaikki mun mielestä todella laadukkaita ja hyväntuntuisia tuotteita ja siksikin yhteistyö luonnonkosmetiikan ja Jolien kanssa on oikein kunnia-asia.

Emme valitettavasti voineet antaa hoidoista alennusta, mutta hoidon yhteydessä saatte elokuun ajan -20% Jolie Spasta ostetuista tuotteista! Tarjous koskee uusia varauksia; muistakaa vain mainita jo aikaa varatessanne, että luitte blogista. 🙂 Hyvä tilaisuus kokeilla ylellistä luomukosmetiikkaa. Meikkejähän ei spasta saa, mutta kurkatkaa Jolie webshop tai käykää kivijalkamyymälässä Helsingissä. 🙂

Hoidon paätteksi istahdin juttelemaan Miian kanssa ihonhoitorutiineista raakasuklaateen ääreen, mmm. Oli muuten vielä paremman makuista kuin näköistä. Ja Jolie span naapurissahan on ihana pieni kotitekoinen kahvila Kuppi ja Muffini, siellä tankkasin ennen hoitoa. :))

 

Joka tapauksessa; hoitakaa ihoanne kotona, muistakaa puhdistaa meikit joka ilta! :)) Konjac -sientä olen ostanut myös täältä, siellä on myös perusteellisempaa tietoa sienestä. (Sitä en lakkaa kehumasta. :P) Kesän jälkeen oli kyllä ihanaa taas tehdä kotihoitoa perusteellisempi ihon päivitys. Suosittelen lämpimästi. ❤

 

 

 

 

 

One thought on “Spata luonnonmukaisesti

  1. Aaah, kun kuulostaa ihanalta tuollainen hemmotteluhetki. Kiitos kun muistutit Konjac-sienestä. On pitänyt aikoja sitten kokeilla, mutta aina se on jäänyt. Mitä tuotteita mahdat käyttää silmämeikin poistoon? On tullut kokeiltua vähän sitä sun tätä, enkä vieläkään ole löytänyt mieleistäni. Olisi kiva jos voisit suositella jotain.
    Rentoa loman jatkoa!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: