Hiuksia & voittajia!

sandalit Laura Bellariva / mekko By Pias

 

No heippa, enpä ehtinyt perjantaina, siis eilen blogin ääreen vaikka lupasin.  Äh. Tai no, ei tässä kyllä suoraan sanottuna mitään kiireitä ole ollut. Ihan liikaa rentoilua vaan. 😛 Jotenkin aika hektisen viikon päätteeksi vapaana perjantaina oli muka niin kamalasti aikaa. Että ei sit ehtinyt lopultansa mitään hyödyllistä. 😀 

Mutta lupasin tosiaan niitä Inochin hiushoito -voittajia julkaisemaan. Vihdoin!  Mullahan on nyt Inochin Anskun laittama väri ja tosiaan pohjalla se Pro-Fiber -hoito, jonka nyt teistäkin kolme onnekasta saavat ihan ilmatteeksi Inochissa. Mun kokemus Pro-Fiber -hoidosta on edelleen se, että hiukset ovat tosiaan tuntuneet pehmeämmiltä ja hmm, ei karkeammilta kun ovat sitä muutenkin, mutta jotenkin kai sitten tuhdimmilta. Plus että mulla oli kesän jäljiltä aika kuivuneet hiukset, joille oli aina pakko tehdä jotain, aina pakko laittaa jotain ainetta, jos ne halusi saada sileiksi. Nyt ei tarvi; voi vaikka mennä märillä hiuksilla nukkumaan tai mitä vaan hullua, ei ole ollenkaan pakko yrittää laittaa ja siloittaa ja hiukset näyttävät hyväkuntoisilta. Eli aika suuri muutos siis. 

Nyt hiuksissa on myös tollaista Redkenin Diamond Oilia (saatu), josta ajattelin ihan siksi mainita, että se on hyvä vaihtoehto niille, joiden mielestä öljyt rasvoittavat tukkaa liikaa. Itsehän olen suuri öljyfani ja käytän jotain öljyä karheisiin kutreihini lähes päivittäin, mutta öljy ei tietysti käy kaikille ja sitä voi laittaa liikaa… Tätä ei. Oikeesti, tätä voi suihkutella aika paljon, mutta hiukset eivät muutu öljyisen rasvaisiksi. Tässä on vain se kiilto. Hyvä niille, jotka pitävät öljyn tuomasta sileästä lopputuloksesta, mutta joiden hiukset öljy onnistuu latistamaan.

Ja hei, jos teillä on kokemuksia Ola Plex- tai Pro Fiber -hoidoista niin kertokaa boksissa, olisi kiva kuulla miten muut ovat nämä kokeneet!

 

Okei, nyt sitten ne voittajat:

 

Sari Koutonen-Puolimatka Facebookin puolella; vastasin siellä sun kommenttiin! 🙂

***

Salla Kytömäki
Viesti432/553
Lähetetty
 
12:11 | 24.8.2015

Oih! Mikä ihana arvonta! Tämä on juuri se mitä mun kesäkutrini tarvitsisi 🙂
Mulla on tällainen periaate että en kesäisin käy kampaamolla ollenkaan koska noh.. kesä.. Merivettä, hiekkaa, aurinkoa, hikeä.. hiukset nutturalla, letillä, ponnarilla, takussa hatun alla.. Just sitä mikä tekee kesästä kesän ja niin ihanan. mut joo, hiukset on aika hurjassa kunnossa näin arjen alkaessa. 
Mutta kyllä arvonnassa mukana!

-S

***

Pia
Viesti512/553
Lähetetty
 
20:45 | 25.8.2015

Tämä olisi juuri sitä mitä haluisin antaa omalle prinsessalleni. Tyttäreni jo nuori aikuinen on valitettavasti aina kärsinyt hennoista hiuksista. Nyt vielä elämää stressatessa hiukset ovat kärsineet kovasti. Hiukset ovat monelle tärkeä osa hyvää itsetuntoa ja kukapa ei haluisi että ne voivat ja näyttävät hyvältä. Terveisin: mami

***

 

Kiitos osallistumisesta! :)) Otattehan voittajat yhteyttä s-postitse kalastajanvaimo@yahoo.com, kiitti!

 

Ja tiedän että mulla on kamalasti kivoja kommentteja vastaamatta… Jos huomen aamulla…? Nyt on nimittäin pakko ottaa lasillinen punaviiniä kullan kainalossa ❤ mutta aamukahville voisin ottaa taas koneen mukaan. :))

 

 

5 vastausta artikkeliin “Hiuksia & voittajia!

  1. Kiitos, kiitos! Voitto tuli kyllä todella kreivin aikaan. ?Jospa saan nyt karhean pörröpääni kauniiksi silkkitukaksi.

    Tykkää

  2. Ongelma on että vedessämme on paljon rautaa joka aiheutta kelta/vihreää väriä hiuksiin. Lisäsi vaaleiden raitojen laiton yhteydessä hiuksia lähtee huomattavan paljon. Nyt hiusmuotoilijani suositteli ola plex hoitoa joka tehtiinkin hiustenvärjäyksen ainana. Hiuksia ei tippunut enää niin paljon ja hiuksesta tuli upeat. Osti tätä sen pikkupullon ja voi käytellä kerran viikossa. 

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: