Valmiit laatat

& muita kotikuvia 

 

 

Sellaisia kotikuvia tältä viikonlopulta! 

 

Pari postausta takaperin kerroinkin laatoitushommista takan ympärillä. Siinä se nyt on. Ne laatat lähinnä. Kaikki muuhan on ollutkin. Hitsi mun oli tarkoitus putsata ja tyhjentää takka ja laittaa sinne siistit vaaleat kynttilät vimpon päälle palamaan tunnelmallisesti. Ois tullut oikein nätit kuvat. Unohdin. 

 

Laatoitettava alue ei ollut suuri, mutta kulmikkaan takan tähden aikamoista palapeliä ja aika nopeasti tajusimme tarvitsevamme ammattimiehen apua. Itseasiassa heti siinä vaiheessa kun pari boksia laattoja seisoi olohuoneessa ja mallailin niitä takan ympärille. Jotenkin mun mies on aina aika skeptinen näiden mun suunnitelmien suhteen – etenkin just tässä vaiheessa kun tajuan että tarvitaankin sitä apua, mutta kyllä siitä vaan hieno tuli. Älkää miehet olko niin skeptisiä! 😉 Nää on usein ihan hyviä nää meidän ideat.

Huomannette myös, että seinälle on päätynyt yksi uskomattoman liikkis valokuva… Olli, jolla on mennyt sormet suuhun. Ensimmäinen kohtaaminen pikkusiskon kanssa. :') Hyvin se meni vaikka kauhiasti näköjään jännittikin. Toi on jotenkin niin liikutusta ja iloa herättävä kuva, että se oli pakko laittaa esille. ❤

Niin ja aamupalalla meillä oli supersimppeliä "jätskiä"; jäisiä vadelmia ja banaania soseena. Kannattaa käyttää mahdollisimman kypsiä banskuja; saa enemmän makeutta mukaan eikä todellakaan tarvitse lisätä edes sokeria. Helpoin jälkkäri/ sunnuntaiaamupalan jatke. 😛

 

Eipä muuta tällä kertaa. Jos ette huomanneet, niin vihdoin vastailin ed. postausten kommentteihin! Jee. Ja yritän pitää vastailua yllä normaalimpaan tahtiin, se olisi mahtavan kivaa! :))

 

 

 

12 vastausta artikkeliin “Valmiit laatat

 1. Hei,  mikä mahtaa olla tuon tapetin nimi? Kaunista on ja samaa tyyliä haen meille. Hyvää uutta viikkoa! 

  Tykkää

  1. Tapetti on Pilhgren ja Ritolan tapetti Lukko 69798. Laitettiin tätä vanhaan 1800 luvun taloon, on tosi kaunis 🙂

   Tykkää

   1. Ja me laitoimme rivarin seiniin, eteinen+olohuone ja on kyllä todella kaunis ❤️

    Tykkää

 2. Ihanan viihtyisä koti ja kauniit laatat! Me ruvetaan remontoimaan olohuonetta syssymmällä ja myös takan edessä olevat laatat menee uusiksi. Tästä sainkin mietittävää 🙂 Kadehdin energiaasi tehdä ja askarrella itse kaikkea kaunista kotiin. Hyvää syksyä!

  Tykkää

 3. Aivan ihanat laatat ❤ jostain hyvin samantapaisesta olen itsekin haaveillut, mutta vielä ei mies ole näyttänyt vihreää valoa 😉 väsytystaktiikalla mennään!!
  Onko laatoitus tehty lattian päälle? Vai jouduitteko poistamaan puulattiaa?

  Tykkää

 4. Niin kauniit, ihanan näköiset! Sulla on todella hyvä värisilmä ja olet aivan älyttömän luova ja kekseliäs 🙂

  Tykkää

 5. Hei, aiotko vastata Kaikkea ei voi saada-postauksen kommentteihin? Mielestäni keskustelu siellä oli todella mielenkiintoinen ja olisi kiinnostavaa tietää, mitä itse keskustelusta ajattelit. Etenkin, kun moni kommentoijista oli/on kohtalotoverisi, eli avioliitto ulkomaalaisen miehen kanssa ja elämä ulkomailla. Itsekin kuulun tähän porukkaan. 🙂

  Tykkää

 6. Hei, Ihana laatoitus! Olen käynyt täällä useamman kerran ihastelemassa tuota teidän sohvapöytää. Se on hirmu kaunis ja itsellä on etsinnässä vastaava.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: