Syksyn ekat kynttilät

 

nahkatakki Bershka / mekko Cubus / lenksut Nike Air Max Thea (nahkatakki ja lenksut ostettu muuten secondhandina ja cubuksen mekko alesta kympillä, tuli vaan mieleen)

 

Eilen oli vielä ihan ok keli. Mekon päälle tarvitsi ehkä villatakkia ja vielä nahkatakkiakin, mutta ok verrattuna siihen, tänään ei juuri viitsi ulos mennä. Paitsi että kävin kyllä juoksemassa heti aamusta, sillä a) sade ja syysmyrsky on paras (viileä, raikas, happirikas) juoksukeli b) sunnuntai on ehkä viikon paras treenipäivä c) sunnuntai on vielä astetta parempi jos sen aloittaa lenksulla! Niin että kävin.

Syksy on ehkä kaikinpuolin ihan oikeasti mun lemppari. Syksyssä on parasta ehkä just se, että ei ole niin paljon niitä pitäisi -juttuja. Tiedättekö, kun auringonpaisteella tuntuu aina, että pitäisi mennä ulos. Kesällä tapahtuu aina jotain jossain. Ei silloin voi jäädä sisälle. Syksyllä voi paljon useammin jäädä sohvalle. Hulluahan se olisi lähteä ulos tällaisilla myrskyillä. Tykkään.

 

Olemme myös lukeneet mun vanhaa Onnelia ja Annelia, syöneet karkkia ja juustonaksuja. Olemme pitäneet Iselinia paljon sylissä. Rakentaneet Legoja. Olen kävellyt kaupungilla käsikädessä Ollin kanssa (harvinaista herkkua nykyään) ja Olli on muuten korjanut itse omien suosikkihousujensa polvet – huomaatteko? Innostunut ompelusta. Ja olemme kuunnelleet/ laulaneet Pikkuveljen sata kertaa. Ehkä viiskyt kertaa mammalla kyyneleet silmissä, se on niin ihana. 

Hyvää sunnuntai-iltaa. ❤ Taidan laittaa kynttilät taas takkaan ja ottaa puikot käteen. Ai kun ensin täytyy hakea kioskilta maito että voi keittää vielä iltapäiväkahvit. 

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Syksyn ekat kynttilät

 1. Olisiko sinulla jotain pieniä neuleohjeita antaa, esim. myssy tai vaikka huivi? Tuo pupujussi on aivan ihana:)

  Tykkää

 2. Täällä Turussa tänään ihana ilma. Sain miehen mukaan lenkille, mikä harvinaista herkkua. Shortseilla tarkeni, aurinko lämmitti kasvoja. Ei vielä tarvetta kynttilöillä, mutta kyllä sekin aika tulee. 
  Ruusut kukkii ja tuoksu sisälläkin, kuntoon muutaman kukan maljakkoon. Hauskaa syksyä.

  Tykkää

 3. Onkos teille tullut lemmikki, ihana kani? Juu syksy, parasta: auringon paistetta, ilma suotuisan lämmin, luonto väriloistossaan, marjametsät ja oleilu ilman kovaa tarvetta tehdä mitään, juuri kuten kirjoitit.  Olisiko sinulla edelliseen postuksessa  näkyvään neuleeseen ohjetta saatavilla?  Itselläni odottaa pussillinen ohutta beigeä alpakkalankaa, josta voisi kutoa jonkin kivan puseron, mutta olen vailla ohjetta 😀
  t.Kirsi

  Tykkää

 4. Hei aivan mahtava tuo pupu!! Meillä ei ole ikinä ollut lemmikkieläimiä eikä ole ollut hinkua hommatakaan mutta… tuo pupu kyllä nyt sai mietityttämään..siis niin söpö! Teetkö postauksen pupusta, sen hoitoon liittyvistå asioista…mitä kaikkea sen hoitoon/pitämiseen kuuluu ❤ toinen kyssäri..mistä olkkarin ”matto”, mikä se siis on, lehmän nahka?:D mä kiinnostuin!!=)

  Tykkää

 5. Hei aivan mahtava tuo pupu!! Meillä ei ole ikinä ollut lemmikkieläimiä eikä ole ollut hinkua hommatakaan mutta… tuo pupu kyllä nyt sai mietityttämään..siis niin söpö! Teetkö postauksen pupusta, sen hoitoon liittyvistå asioista…mitä kaikkea sen hoitoon/pitämiseen kuuluu ❤ toinen kyssäri..mistä olkkarin ”matto”, mikä se siis on, lehmän nahka?:D mä kiinnostuin!!=)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: