Dagens siniset ++

Alekoodia ja kiharaohjetta

 

Takki ja kengät on Henri Lloydilta saatu. (Nyt saatte -15 % henrilloyd.fi normaalihintaisista tuotteista ensi sunnuntaihin 1.11. asti koodilla KALASTAJANVAIMO15.) Kovassa käytössä täällä; kengät ovatkin vilahdelleet useaan otteeseen ja takkikin on just mun makuun linjakas. Tykkään tosin Henri Lloydin takeista llähes poikkeuksetta; ensimmäiseni jo köyhänä opiskelijana ostin ja vieläkin on käytössä. Mun makuun hyviä takkeja siis.

Mekko ei sitten olekaan Henri Loydia; se on täältä Norjasta sellaista Close to my heart -merkkiä, joka tekee lähinnä villavetimiä; en tiedä onko tuttu? Mulla on pieni heikkous villamekkoihin; lämpimiä, turvallisia ja naisellisia. Tämän ostin kimpassa kaverini kanssa kun silloin kultturi-iltana (muistanette sateenvarjo-postauksen) kylän kaupoilla oli vaikka mitä tarjouksia ja alennuksia. Ja kaverikin osti. Niin siinä sitten kävi.

Okkei, nyt nukkumaan. Ja kokeilemaan hair ploppingia! 😛 Eli nukutaan teepaita päässä tämä yö. Yritän raportoida miten kävi. Tässä kun voi käydä miten vaan. Vähän skeptinen.

Ootteko kokeilleet? 😀

 

 

9 vastausta artikkeliin “Dagens siniset ++

 1. Hahaa… tuota olisi melkein kokeiltava :). Luulen, että mun hiuslaadulla kiharat tulisivat, mutta mietin vain miten kummassa hiukset yön aikana kuivuvat tuossa mytyssä. Ainakaan mun hiukset ei muutenkaan ole aamulla kuivat, jos menen illalla märissä hiuksissa nukkumaan.

  Tykkää

 2. Hei, ihania kuvia ja tunnelmia! Teidän olohuoneessanne on ihana matto. Mikä sen nimi tai valmistaja on?

  Tykkää

 3. Minulla tulee kiharat, kun pidän hiuksia hiusrenksulla nutturalla. Tosin vähän taipuisuutta on jäljellä, lapsena on ollut kiharat. Hiusrenksu-juttu on mielenkiintoinen. T-paitajuttua voisi kokeilla. 🙂

  Tykkää

 4. Mä luulin ekan kuvan nähdessäni, että olet leikannut eteenpäin pitenevän polkan! Hyvältä olis näyttänyt :)t. Sanna

  Tykkää

  1. Mäkin luulin, että olit leikannut polkan. Ihan kivan näköinen sekin, mutta kyllä sulla on ihana tukka noissa alemmissa kuvissa! Niin naisellinen!

   Tykkää

 5. Tuotahan on testattava! Vaikuttaa hauskalta tavalta ja todella näppärää, jos onnistuu. Tervetuloa blogini arvontaan! Alakerrassa tyttäreni selailee juuri lahjaksi saamaansa kirjaasi. Kivalta vaikuttaa! Terveisin Tuija

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: