Kalastajaneule & kirjamessut

Siellä nähdään sunnuntaina!

 

 

Jeps, tein itselleni samanlaisen kalastajaneuleen kuin Ompulla on kirjassa. Se on jotenkin niin cool.  Kirjassahan on ohje naisen ja lapsen norjalaisneuleeseen ja kirjoneulekuvioita voi käyttää kummin päin vain; lapselle tai aikuiselle. Tästäkin olisi voinut tehdä (naisen ohjeen mukaan) pidemmän, mutta jätin nyt tällaiseksi urbaanimmaksi kalastusneuleeksi. 😛

Jos joltakulta on kirja mennyt sivu suun niin sitähän voi ostaa vaikkapa suoraan täältä: setsin kirjakaupasta. Jos vaikka neuleinspistä, ohjeita ja sohvannurkkaan rauhoittumista vielä kaipaa syksyyn. ❤ Mulla on ainakin neulekausi taas ihan hurjimmassa vauhdissa. 

Suurin ja ajankohtaisin syy miksi kirjasta nyt höpisen on kuitenkin – tietysti viikonlopun kirjamessut Helsigissä! Jehei, tulkaa ihmeessä moikkaamaan sinne jos alueella liikutte! Sunnuntaina seikkailen siellä kaiken kirjallisuuden keskellä ja varmasti ehdin vähän juttelemaankin jos samaan aikaan satutaan!

See you. 🙂

 

 

 

 

 

18 vastausta artikkeliin “Kalastajaneule & kirjamessut

 1. Kaunis neule jälleen kerran!
  Mikä lanka ja puikot sinulla oli? Ajattelin neuloa, kun kirjasi minulla on jo..

  Tykkää

  1. Heippe, tein tämän pyöröpuikoilla nr 7 ja paksumalla alpakkalangalla, joka oli tarkoitettu muistaakseni nr 5 puikoille neulottavaksi. Voi kuitenkin tehdä myös ohuemmasta alpakkalangasta tuplalangalla – kuten kirjassa olen aikuisen paidan tehnyt! 🙂

   Tykkää

 2. Vitsit kun osaisi neuloa muuta kuin suoraa… Oon miettiny että etsin jonkun marttakerhon joka opettajien! 😀

  Tykkää

  1. 😀 No jos osaat suoraa niin pian siitä muutkin oppii! 😀 Täällä muuten onkin aika paljon neulekahvila -iltoja, ehkä niitä löytyy Suomestakin…? 🙂

   Tykkää

 3. Kuule Johanna. Olen ihaillut blogiasi ja inspiroivaa tyyliäsi jo kauan. Näin äitiyslomalta palailevana haluaisin pistää vaatekaapin uusiksi, mutten tiedä mistä aloittaa. Jotenkin on aivan ulkona kaikesta, kun tyyli on koostunut pääasiassa mustista legginsseistä, collegepaidasta ja puklurätistä olalla. Mitä sinun mielestäsi kuuluu vaatekaapin olennaisuuksiin?

  Tykkää

  1. Kiitti, superhyper postausidea; olen jotain tän tyyppistä miettinytkin! 🙂 Että olisi kiva tehdä. Vaatekaapissa mulla täytyy olla kapeat farkut (miel. tumman harmaat), yhdet löysät vaaleat ja kuluneet. Collaripaita ei ollenkaan huono 😉 ja rentoja neuleita. Vähän sistimpi, iso huivi, hyvät vaaleat lenkkarit ja siistit nahkanilkkurit. Ja rento neulemekko. Näillä pääsen pitkälle! Mutta teen pian postauksen! Kiitos ideasta. 😀

   Tykkää

 4. Täällä kans yksi joka haluaisi laittaa vaatekaapin ihan uusiksi mutta ei tiedä mistä aloittaa. Sinulla on kaunis tyyli, vinkit ja neuvot olisivat niin tervetulleita 🙂 

  Tykkää

 5. Todellakin! Yhdyn aiempiin kommentoijiin, ja toivoisin myös semmosta postausta, jossa kävis perusjutut läpi. Mitä vaatekaapista kuuluisi löytyä! Miten voikin ihminen olla näin ulalla…liekö mammalomailun aiheuttamaa. 😀 😀 Kiitos superihanasta blogista!

  Tykkää

  1. Tosi kiva kuulla, kiva postausaihe mullekin! Coming up! Tiedän niin hyvin että mammaloma menee aika rennoissa vetimissä; joskin mun tyyli nyt aika hyvin muokkautuu siihenkin kun ei mikään kaikkein asiallisin ole. 

   Tykkää

 6. Kirja löytyy, lainasin kirjastosta ja tänään otan sen mukaan neulepiiriin, sillä haluan vinkkejä lisää 🙂

  Tykkää

 7. Hei Johanna! Kiitos paljon vastauksesta!
  Minua jäi vielä kiinnostamaan minkä merkkinen alpakkalanka sinulla oli? Näyttää kuvissa mukavan pörröiseltä tuo neulepinta!

  Tykkää

 8. Yksi mun neulesuosikkeja on kalastajaneule. Sinun on oikein kaunis 🙂 Olin juuri jokin aika sitten suorittamassa viimeisiä ohjauksia kirjastossa ja pääsin hyvin selailemaan kirjaasi. Monta ihanaa juttua löytyi. 
  Ihanaa syksyä teille.
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

 9. Löysin blogisi hiljattain ja moni hetki mennyt viime päivinä sen parissa. Jollain ihmeellisellä tavalla olet koskettanut. Tämän lyhyen tuttavuuden perusteella olet tehnyt vaikutuksen olemalla niin nöyrä elämän edessä, aito, kiitollinen siitä mitä sinulla on, osaat ammentaa onnen niistä hyvistä hetkistä, huikea roolimalli monelle! Jostain syystä tuntuu, että elät sellaista unelmaa, jota voisin hyvin elää puolestasi, vaikkakin ymmärrän ettei blogisi ole koko totuus. Kuitenkin olen vain onnellinen puolestasi kaikesta hyvästä mitä sinulla on.  Ostin kirjasi ja aloin tekemään ensimmäistä työtä, kaunista Punoa, lukenut samalla niitä pieniä liikuttavia tarinoita kirjasta. Inspiroimanasi vein eilen pikkuiset siskon lapset (ensimmäistä kertaa ikinä!) metsään hakemaan asetelmatarvikkeita, voi sitä onnen määrää! Tänään hain kirpparilta villatakkeja, joista meinaan tehdä huovutettuja kengänpohjallisia pukin konttiin. Monta muutakin tekemääsi olen laittanut muistiin. Lämmin kiitos ihanasta, aidosta, elämänmakuisesta blogista!
  ~Suvi

  Tykkää

 10. Hassua… Lapsuuden kotini naapurin mummo oli kiikuttanut äidilleni lautasliinan, jonka tekstin oli pyytänyt mua suomentamaan kotona käydessäni. 
  Ja siinähän luki 
    Lykkelig er den som ikke sørger over hva han mangler, men gleder seg over hva han har.
  Sähän olet tämän saman monesti todennut. ❤️

  Tykkää

 11. Neuleohjeet ovat kivoja. Itse tosin teen mieluummin neuleita ohuemmista langoista ja tietysti ohuemmilla puikoilla. Ideat ok, mutta toteuttaminen ei minulle sovi. Kirjan toki olen ostanut jo ajat sitten, sitä on kiva katsella. 🙂

  Tykkää

 12. Heippa Johanna!
  En ikinä ole lukenut mitään blogeja, mutta sinun tekstejäsi on kyllä ollut pakko alkaa seuraamaan. Kaksi neulettakin kirjastasi olen jo tehnyt. Olet kyllä inspiroiva! Seuraavaksi ajattelin tehdä norjalaisneuleen ja tämä malli näyttääkin hyvältä ensikertalaisen kirjoneuleen tekijelle. Kiitos hienoista malleista! Ovat pelastaneet tämän syksyn 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: