Astetta miehisempi postaus

isänpäivänä

 

 

Mitäs meillä tehdään jos isä saa päättää päivän ohjelman? Arvatkaa.

Vaihtoehtoja on oikeastaan tasan yksi.

Meillä kalastetaan. 

Ollaan merellä niin kauan kun mies haluaa. Tullaan kotiin syömään kala (en valita).

 

 

Mies lähtee katsomaan jalkapalloa. Sillä aikaa siivotaan, laitetaan kynttilöitä palamaan ja vaihdetaan puhtaat lakanat. Ja matsin jälkeen voi ottaa lasillisen jääpaloilla kilisevää viskiä. 

 

 

Niin meni isänpäivä meillä. 🙂

 

 

Mulla on niin hyviä miehiä lähellä, hyviä isejä. Ihan maailman parhaita. Sellasia, joiden ikävöiminen saa kyyneleet silmiin ja joille haluaa vain hyvää. Varmaan koska nekin ovat aina niin kilttejä. Kilttejä, hyväsydämisiä miehiä. Sellasia miehiä, joilla on sydän paikallaan ja fiksuja ajatuksia. Positiivisia, sisukkaita, tarmokkaita, vahvoja ja vaatimattomia miehiä. Sellasia, joita arvostan ja katson ylöspäin. Joiden tähden minäkin haluan olla parempi ihminen.

 

Yksi niistä, tuo läheisin, löytyy täältä -teille kaloista kiinostuneille. 😉

Toivottavasti monella muullakin oli hyvä päivä. ❤

 

 

6 vastausta artikkeliin “Astetta miehisempi postaus

 1. Vau mitä kaloja, näyttää kyllä tosi hienoilta mun miehen ja poikien saamien pikkuisten särkien jälkeen 😀 Kuka teillä hoita perkaukset?

  Tykkää

  1. Mies hoitaa perkauksen 🙂 Se on kaikin puolin taitavampi noissa kalahommissa 😀

   Tykkää

 2. Johanna, Lämmin kiitos kauniista blogista! Sinulla on kauniit kuvat ja mukava vaihtelu hömpän ja pohdiskelevan välimaastossa. Monta kertaa olen (salaa) toivonut tapaavani sinut Kotkassa käydessäni. Mutta enpä ole koskaan törmännyt. Muuten olisin tullut kiittämään kasvotusten. 🙂

  Tykkää

 3. Tervehdys Johanna
  Olen seurannut blogiasi noin pari vuotta. Ehkä eniten pidän nimenomaan kokonaisuudesta, tarinoinnistasi itsestäsi ja perheen tapahtumista. Kauniita kuvia luonnosta ja merellisistä maisemista. Niistä on myös saanut hyvän kuvan kuinka pidätte luonnossa liikkumisesta ja kaikesta siihen liittyvästä tekemisestä perheenä ja ystävien kanssa. Jatka vain samaan malliin niin minäkin pysyn mukana matkassanne.
  Viittasit kurkkamaan miehesi blogia mutta minun täytyy tunnustaa että olen seurannut häntäkin jo jonkun aikaa. Valikoiden mitä huonohkolla ruotsin kielellä nyt saan selvää. Toista sataa eri kalalajia. Mistä ihmeestä hän ylipäätään tietää lähteä pyydystämään niitä pienen, pieniäkin kaloja muun muassa. Onko hän muuten käynyt Tenolla tai Näätämöjoella kalastamassa? Viime joulunahan hän kävi tutkimassa Hong Kongin kalastusvalikoimia Suomessa. Minua ilahduttavat ne artikkelit blogissa silloin tällöin kun hän on vienyt lapset kalastamaan merelle tai joelle tai haavilla perhosia pyydystämään niitylle koska hänen bloginsa on muuten kuitenkin niin ammattimainen kalastamisesta ja kalastusvälineistä. Ehkä itselle tulee samalla mieleen ne ajat kun oma isäni opetti aikanaan minua ja veljeäni tasapuolisesti kalastamaan ja verkkoja laskemaan soutamalla. Ne muistot kulkevat läpi elämän mukana.
  Uskon todellakin että kaikki mitä kirjoitit miehistäsi pitää paikkansa ja toivotan teille kaikkea hyvää jatkossakin. Ja kireitä siimoja.

  Tykkää

 4. olisko sulla uusia neuleohjeita jaettavaksi? 🙂 olen ajatellut jossain vaiheessa tehdä ikivanhan norjalaisen, mutta ennen sitä olisi kiva neuloa jotain helpompaa.

  Tykkää

 5. Hei, olisipa kiva saada sinulta hyviä kalareseptejä, kuten tuon tämän postauksen kalaruuan. Vai oletko jo jakanut blogissasi niitä? Ihanan näköistä, nam! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: