Huopahattu

back to päivän asuihin

hattu Lindex / huivi Accessorize / neule Zara / koru Lindex / laukku Mulberry

 

Luin justiinsa uudelleen ed.postauksen ja mietin että kauhistus, olipa mulla jotenkin hyökkäävä fiilis. :'D Ihan niinkuin olisin ärsyyntynyt, halunut sanoa että älkää tulko mulle sanomaan että some on jotenkin epäaitoa. 😉 Vai mitä? No ei. Aihe on vaan paljon ajatuksissa, saatan joskus vähän kuohahtaa. Sitä on tässä vuosien varrella tullut aika paljon punnittua; minkälaisista postauksista tulee hyvä olo, itselle ja muille.

Harmittaa kai välillä että somella on vähän huono maine; siis sellainen pinnallinen ja epäaito. Että kulissien takana on muka pakko tapahtua jotain mätää. Se minua kai harmittaa. Kun some on niin paljon muutakin kuin pintaa. Paljon hyvääkin. Se olen oppinut tässä vuosien varrella enkä vähiten juuri teidän kommenteistanne. ❤ Huoh. 

Harmittaa, sillä rentoudun itse kauniiden kuvien, pinnallisen hömpän ja niin kevyiden kuin syvempien ajatusten kanssa. Somen pitäisi olla yhteydenpitoa helpottava väline ja rentoutuskeino; ei vaatimus tai paikka esittää jotain muuta. Ja sitä on tosiaan pakko käyttää aina siitä näkökulmasta, ettei se ole oikeaa elämää. Se on aina mediaa. 

 

 

No niin se somesta! 😀 Nyt alkaa "Tanssilattia" eli Skal vi danse. Juhuu! 

Jos mietitte että onkohan mulla jotenkin erityisen onnellinen hymy kuvissa, niin on. Kuvaajina toimivat nimittäin mun kultaisimmat. ❤ Ja kuvien jälkeen tuli kamala sade. Nyt napostellaan vähän herkkuja sateen ropinassa ja katsellaan sambaa, jei! 🙂 

 

 

 

23 vastausta artikkeliin “Huopahattu

 1. Hei! Osaatko neuvoa, miksi sinun uudet postaukset eivät päivity Blogloviniin? Viimeisin taisi olla jostain 10 päivän takaa. T. Tekniikan ihmelapsi 🙂

  Tykkää

  1. En Valitettavasti osaa 😀 Toinen ihmelapsi… Täytyy kysyä MeNaisilta, koska en ole koskaan tehnyt itse mitään Bloglovinin kanssa :/ en siis tiedä 🙂

   Tykkää

 2. On sulla kyllä poseeraus ja kuvankäsittely tapissa, niin täysin erinäköinen olet verrattuna kun näin sinut livenä Raakel Lignellin kera. Miksi? Miksei voi olla aidosti oma itsensä? Hampaiden valkoisuuskin on jotain melko tavalla muuta kuin mitä paneelissa ollessasi :’D

  Tykkää

  1. Niin no aika usein kuulee että olen pidempi tai lyhyempi tai nätimpi tai rumempi luonnossa… 🙂 Mutta niin, en osaa sanoa muuta kuin ettei mulla mitään välinettä ole millä saisin muokattua itseni kuviin ihan erilaiseksi… 😀 ei edes hampaidenvalkaisua; joskin toki hampaat voivat näyttää vaaleammilta jonkun filtterin kanssa tai kun kuvan valotusta muuten muuttaa mut ei nyt ihan kauheasti. En nyt oikein muuta osaa sanoa. 😦 Ehkä kotioloissa myös poseeraa ja esiintyy rennommin mutta kyllä näissä kuvissa ihan minä aidosti ilman photoshoppeja olen…

   Tykkää

  2. Minäkin olen nähnyt kerran Johannan livenä Helsingin Stocmannilla ja mielestäni Johanna oli luonnossa vieläkin kauniimpi ja säteilevämpi kuin kuvissa.

   Tykkää

   1. ❤ kiitos, lämmittipä mieltä! Se on varmaan vähän ”päivän kunnosta kiinni”, aina ei vaan ole parhaimmillaan 😉

    Tykkää

 3. Pakko kommentoida, että eivätköhän meistä kaikki ole erinäköisiä taitavasti otetuissa ja filtteröidyissä valokuvissa kuin live-tilanteissa? Erinäköisiä, mutta kuitenkin oman itsensä näköisiä, vain niistä hyvistä kuvakulmista ja suunnitelluilla ilmeillä. Ei kai se mitään suurta teeskentelyä ole, vaan kameran taltioima hetki jossa nyt sattuu olemaan enemmän parhaimmillaan. Vaikken blogia pidäkään, en minäkään haluaisi julkaista itsestäni muiden ottamia ”tilannekuvia” joissa sattuu juuri olemaan leuka viety sen verran rintaan että syntyy pieni kaksoisleuka, silmät harittaa minne sattuu ja aivastuskin taitaa olla tulossa. Että jatka huoletta kauniilla kuvillasi Johanna. Olet varmasti kaunis myös luonnossa. Ja taitavat pikku-kuvaajat sulla on omasta takaa selvästi. Ole onnellinen niistäkin. Mukavaa viikonlopun jatkoa! 

  Tykkää

  1. Kiitos ihanan positiivisesta kommentista. Totta, kyllähän tänne valikoituu parhaat kuvat. Harva kai haluaisi esitellä/katsoakaan niitä huonoimpia :’D Ei sekään ihan luonnollista toimintaa olisi 😛

   Tykkää

 4. No minä ainakin luen mielelläni vain positiivisia juttuja. Maailmassa on paljon pahuutta ja ikäviä asioita. Joudun niitä työssäkin kohtaamaan. Vapaa-ajallani haluan lueskella ja katsella kauniita asioita ja yrittää keskittyä hyviin asioihin;)

  Tykkää

 5. Edellisessä postauksessa mainitun täydellisen suomalais-norjalaispariskunnan täydellisten instagram-kuvien ja vieläkin täydellisemmän häävideon jälkeen minkään blogin täydellisyyden tavoittelu ei tunnu enää miltään. Ollapa liian lavastuksen tunnun keskellä edes pienenpieni särö:vähemmän esteettinen sukulainen häävieraiden joukossa torumassa nenäänsä kaivavaa, huutavaa tenavaa tai Hildegunn seisomassa ankean suomalaislähiön pihassa 10 sentin juurikasvussa Lidlin muovikassi kädessä kertoen, että nyt loppui omat ja isipapan rahat ja oli pakko muuttaa Suomeen. Ja lopuksi vielä toteamus, ettei se jumala ihan joka kolkkaa maailmassa tainnut sittenkään luoda. Hih, tämä olisi paljon kiinnostavampaa. Ai miksi, maistusi elämältä!

  Tykkää

  1. Hihittelen itsekseni ajatukselle Hildegunnista juurikasvuineen ja Lidlin kasseineen lähiökerrostalon pihassa.. Siitä puuttuisi enää harmaa vesisadesää, heidän kaikki kuvansahan, olivatpa Hajaivilta tai Suomesta, on kuvattu täydellisessä säässä. Muistan kun törmäsin ensin niihin hääkuviin, luulin että ne ovat jostain lifestyle-lehdestä, esim joku kansainvälinen häälehti. Oli melkeinpä järkytys tajuta, että viikon juhlinta ranskalaisessa chateaussa mallimaisen kaveriporukan kesken olikin tosielämää 😉 Puhumattakaan tuosta travellerielämäntyylistä. Mutta juu, Samuel on todennut jossakin haastattelussa, että eivät julkaise enää yhtään ”behind the scenes” kuvia julkisuuden myötä ja Hildegunn totesi myös jonkun postauksensa tekstissä, että älkää kuvitelko tämän olevan koko elämä, myös meillä on huonoja päiviä parisuhteessa jne. Eli eivät edes yritä väittää että insta-feedit olisivat ”totta” – tavallaan, mutta tavallaan sitten taas.. kuitenkin pitävät yllä sitä kuvitelmaa ”goals”-elämäntyylistä. Olen kaiken kaikkiaan hieman hämmentynyt tästä ilmiöstä ylipäätään (en siis vain heistä, vaikka he nyt ehkä yksi räikeimmistä esimerkeistä kuitenkin) että ”elämä” on julkista tai siis tietty kuva joka siitä luodaan somessa ja itseasiassa, se mielikuva ELÄTTÄÄ nämä ihmiset. Tämä on heidän lähestulkoon ainoa tulonlähteensä ymmärtääkseni. se on jotenkin.. no, hämmentävää. Ja sekoittaa kyllä todellisen ja epätodellisen rajan.

   Tykkää

   1. JenniEL, joo onhan se jotenkin epätodellista ajatella… En ihan oikeasti ollut koskaan bongannut tota instaparia ennen kuin nyt googlettamalla löysin. Ihan tosi makeita kuvia, mutta onhan noiden epätodellisuus tosiaan ihan eri sfääreissä kuin meikäläisen 😛

    Tykkää

  2. Pari sellasta kuvaa seassa vois olla ihan piristävää, mutta ehkä niin moni ei jaksais seurata niitä jos se meno olisi noin arkista? Tai ehkä joo, jos kuvat olis noin taidolla tehtyjä…? 😀

   Tykkää

 6. Auts. Kyllä maailmaan mahtuu niin pal kauhiast kaikkee rumaa, että pidä vaan Johanna tää nykyinen tyylisi. On kiva katsoa kauniita kuviasi ja niistä imeä uusia ideoita itsellekin. Nytkin kun kasvattelen lyhyistä hiuksista taas jotain uutta ja ihanaa 🙂 katsoin hiuksiasi, ne ovat todella kauniit.

  Tykkää

  1. Joo pidän :)) Mieluummin pieni irrotus arjesta ja kauneutta kuin raatotodellisuus ja rumuutta 😉 no ei, mutta kyllä omassa arjessa on tosiaan tarpeeksi väsymystä ja sotkua, kyllä siihen on pakko tasapainoksi saada vähän hömppää ja kauneutta! :))

   Tykkää

 7. Kiitos kaikesta kauniista ja inspiraatiota, mitä annat ♡ Oon seurannut blogiasi lähes päivittäin öööö… oisko kuutisen vuotta? Muita en jaksa seurata. Älä turhaan epäile juttuasi! Se on just hyvä näin.

  Jemina

  Tykkää

 8. Puhut taas Johanna ihan minun suulla! Somehan on juuri sellainen ystävä tai vihollinen kuin siitä itse tekee! Itselle mm. sinun blogisi kaltaiset jutut tuo valtavasti voimaa ja energiaa – ideoista ja inspiraatioista puhumattakaan!!

  Tykkää

  1. Nimenomaan!! Sen verran meillä täytyy olla medianlukukykyä että ymmärretään käyttää näitä medioita oikein. Aivan näin 🙂

   Tykkää

 9. Hei, 

  onpas kaunis huivi. Onko se uusi? Voisiko sellaisen vielä saada jostain ostettua?

  Näyttää ihanan isolta ja pehmeältä. 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: