Aktiivista menoa alekoodilla!

Yhteistyössä: Stormberg

 

Muun muassa tällaista menoa tässä meidän loka – marraskuussa. 😀

 

Mun yhteistyöhän supersuositun ja jättisuuren norjalaisen Stormbergin kanssa alkoi alunperin siksi, että yksi norjalainen ystäväni työskentelee firman verkkomarkkinoinnissa ja hän luonnollisesti otti minuun yhteyttä Stormbergin avatessa nettikaupan Suomeen.

Mulle yhteistyö Stormbergin kanssa oli myös firman perusperiaatteiden puolesta tosi jees; Stormbergin työntekijäkiintiössä 25% on ihmisiä, joilla on muuten vaikeuksia päästä työelämään ja koko firman tuotannosta ainakin 1% menee jatkuvasti humanitäärisiin kohteisiin. Juuri nyt Stormberg kamppanjoi palkkaamalla jokaiseen liikkeeseensä ainakin yhden pakolaisen, mikä on tietysti ihan loistava toimenpide.

 

Ja niin, tälläkin kertaa Stormberg on listanut näitä mun suosikkituotteitani teille -20% alennuksella TÄNNE. Stormbergin hinnathan ovat muutenkin huokeat, joten nyt saa kyllä hyvää treeni- ja ulkoiluvarustetta halvalla; niin naisille kuin lapsillekin! 

Listasin suosikeikseni tietysti vain tosi hyviä lastenvaatteita; tykkään etenkin noista söpöistä villapuvuista tosi paljon; niissä meidän lapset ovat olleet ihan omalla pihalla ja jos vaikka autolla on kipastu kauppaan – lämmittää ihanasti koko kropan.

Mun oma jumppasuosikkini on (edelleen) noi Galaxy -trikoot; ne vaan istuu niin hyvin! Mulla on tosiaan useampi kappale. Noita toisia, Appel -trikoita tykkään pitää myös ihan vapaa-ajalla, ne ovat vähän sellaista napakampaa, mattaa eikä niin superjoustavaa matskua; vähän lämpimämmät. Niinkuin college-housut, mutta kuitenkin trikoot. 

 

…Ettei unohtuis tuo liikkuminen joulun allakaan… 😉

 

No mutta, kysykää jos jotain tulee mieleen, yritän auttaa aktiivisemmin boksissa. 🙂 Aktiivista alkuviikkoa! :))

 

46 vastausta artikkeliin “Aktiivista menoa alekoodilla!

 1. Ihania kuvia ja tuotteita! Tilasin 🙂 Mistä tuo ihana tummansininen toppatakki on? Se sun päällä oleva? Lämmin 🙂

  Tykkää

  1. Hei, se on kanssa Stormbergin, mutta puuttui jostain syystä mun suosikki-listalta. Nimeltään Nordkapp ja tosiaan ihanan pehmoinen ja lämmin! Kysäsen jos senkin saisi listalle… 🙂

   Tykkää

 2. Voi kuinka nätit noi Galaxyt on! Mut 9€:n toimituskulut ei oikein innostanut. 😦 Eikä oikein ole ilmaisten postareiden toivossa tarvetta muille hankinnoille. Noh, ehkä noihin törmää vielä – kivannäköisiä vaatteita tuolla merkillä muutenkin 🙂

  Tykkää

  1. Hei, viimeksi taisi olla järkätty ilmaiset postikulut, ehkä nytkin…? 🙂 No en sano varmasti, mutta kysyn!

   Tykkää

   1. No höh, mulle tuo kyllä lätkäisee alennuskoodinkin syöttämisen jälkeen noi 9 euron postikulut loppusummaan. Ja ilmoittaa samalla, että ilmaiset postikulut saa 65 euron tilauksesta eteenpäin. …Enkä nyt väkisin viitti hamstrata ostoskoriin muuta ostettavaa, jonka palauttamisesta sitten viimeistään pitää maksaa. Mutta eipä tämä nyt mikään tärkeä asia ole. Aloin vaan ihmettelemään, että mikä mulla menee vikaan, kun joku muu kommentoi saaneensa ilmaiset postikulut. Ehkä hän tilasi sitten enemmän. 🙂

    Tykkää

 3. Maailma on sokissa pariisin tapahtumien takia ja sinä keskityt mainostamaan ja lataamaan kuvia takapuolestasi.. Odotin nimenomaan sinulta, Johanna, paljon enemmän =(

  Tykkää

  1. Minuakin kummastuttaa omasta takamuksesta kuvan otattaminen, ei kovin fiksua. Alkaa olla pinnallista jo tämä touhu.

   Tykkää

   1. Uskon, että me kaikki ollaan järkyttyneitä Pariisin (ja maailman) tapahtumista, mutta en koe, että siitä pitäisi ilmoittaa joka tuutissa. Toisaalta ymmärrän kyllä myös näitä Pray for Paris -taggauksia, jotka ilmiönä ovat kaiketi julkisia osanottoja ja sinällään tärkeitä asioita joillekin. 

    Totta on, että Pariisin isku varmasti koskettaa läheisesti monia suomalaisia, mutta eipä sitä muihinkaan maailman kauheuksiin läheskään aina puututa yhtä tunteellisesti. Jokainen reagoikoon tavallaan: yksi haluaa tuoda asian esiin, toinen haluaa ehkä jotain muuta (kevyempää) ajateltavaa. Molempi parempi. 

    Tykkää

  2. Hei, eiköhän kaikki ole ollut kauhuissaan viikonlopun tapahtumista. En oikein keksinyt/halunnut/osanut sanoa asiasta sen enempää. Elämän on myös pakko jatkua, lapsia ulkoiluttaa jne. Takapuoltani en sen sijaan ole kuvanut kertaakaan viikonloppuna 😀 Hassua jos jonkun mielestä mun takapuoli oli näiden kuvien keskitys ja hassua myös jollei se saa vilahtaakaan kuvissa.

   Tykkää

  3. Pakko kysyä, miten voi esitellä housuja ilman että takamus näkyy? Mielestäni Johannan kuvat olivat aivan asiallisia. Kadehdittavan hyvä kroppa, jolla kelpaa esitellä vaatteita! 🙂 

   Ja Pariisin tapahtumia on turha erikseen joka blogissa käydä. Joka ikinen viikko tapahtuu kammottavia asioita ja ihmisiä kuolee niin Ukrainassa, Syyriassa ja ympäri maailman. Ranskalaiset eivät ole sen arvokkaampia ihmisiä. Tuo olisi syytä muistaa. Ihan varmasti kaikki me suomalaiset ja norjalaiset olemme murheellisia Pariisin tapahtumien johdosta, mutta ei siitä erikseen voi vaatia blogitekstien kirjoittamista. 

   Tykkää

 4. Liikunta ja perheen kanssa puuhaileminen ovat hyvää lääkettä Pariisin tilanteesta järkyttyneille silloin, kun ei ole siellä läheisiään menettänyt. Elämä jatkuu ja mukavissa kamppeissa on ilo lähteä raikkaaseen ilmaan kuntoilemaan. Terveisin Pariisin keskustassa asuva

  Tykkää

  1. Niin… Tämä ei tosiaan ole koskettanut meitä varmasti yhtä paljon kuin Pariisin keskustassa asuvia, teidän suuntaan kyllä kaikki ajatukset ja myötätunto. Aivan kamalaa. Mutta juuri niinkuin sanot… Elämää on jatkettava. Näitä kuvia on itseasiassa otettu pitkin syksyä, silloin kun Stormbergia on ollut päällä. Eilen sain ne vihdoin koottua. Vaikka kyllähän me toki hyvän Ulkolinjan teimme eilenkin 🙂 Paljon tsemppiä sinne Pariisiin ❤

   Tykkää

 5. Avaat minkä tahansa lehden tai tv- tai radiokanavan saat kyllä aivan tarpeeksi tietoa Pariisin tragediasta. Ja tiedätkö, minä en kestä jatkuvaa väkivaltaa ja kauhua. Siksi luen nyt työpäivän jälkeen kivoja blogeja ja nautin kauniista kuvista.

  Tykkää

  1. Niinpä, luulen kanssa että tapahtumista saa tarpeeksi tietoa/luettua vaikkei jokainen blogi kirjoittaisikaan omakohtaisia ajatuksiaan asiasta. Eikä se tarkoita sitä että se joka tuo esiin surua suree eniten.

   Tykkää

 6. Joo, ei oikein napannut tämä mainostamishomma. Muuten kyllä aika usein olen mielellään lueskellut blogia. Ainakin joskus. Aina ei vaan nappaa, se on elämää.

  Tykkää

  1. Aina ei nappaa, joskus ei mikään! 😀
   Maailmassa on niin paljon blogeja, että kannattaa lukea niitä jotka nappaavat ❤

   Tykkää

  2. Täytyykin tajuta antaa samaan tyyliin rakentavaa kritiikkiä seuraavan kerran kun olen ystävien luona kylässä: ”Kuule tää kakku ei nyt oikein maistunut, mut muuten olet kyllä aina leiponut ihan kivoja juttuja. Ainakin useimmiten.” 😉

   Tykkää

   1. :’D Ihan totta kyllä. Ne kohteliaat käytöstavat ovat kivat netissäkin. Nauroin vähän ääneen tätä…

    Tykkää

 7. Ihania värikkäitä ja piristäviä kuvia 🙂 Varsinkin toi Ainon ja Ollin kuva<3 Maailmalla on tapahtunut taas ihan kamalia 😦 Ja olen täysin samaa mieltä ylemmän  vierailijan kommentin kanssa, että avaa tosiaan minkä tv-tai radiokanavan niin sieltä tulee vain pahoja ja surullisia asiota. Tämä blogi on iloinen ja kuvat ovat kauniita, joita on ilo katsella 🙂 Täällä piristyy omakin mieli, sen takia minäkin täällä vierailen 🙂 Tämä jos mikä on hyvänmielen blogi, josta saa paljon ideoita ja inspiraatiota omaa arkeen ja eloon 🙂 Kiitos Johanna ❤ Ja hyvää viikkoa sinne!

  Tykkää

  1. Niinpä, johan sitä loppuisi usko ihmiskuntaan jos kukaan ei yrittäisi mitään piristävää… Kiitos ihanasta kommentista ❤

   Tykkää

 8. Sanoit hyvin Johanna että ei se tarkoita ettei surisi esim. Pariisin tapahtumia jos sitä ei blogissaan tuo esille. Ja että eniten julkisesti sureva olisi se joka suree eniten.

  En ymmärrä noita kommentteja mainostamisesta; mitä vikaa on siinä että bloggari tuo esille asioita joista pitää ja välittää vielä lukijoille alennuksen näistä tuotteista? Itse luen ainakin mielelläni suosituksia. Eivät ne ainakaan tämän blogin sisällöstä vie suurinta osaa.

  Joten kiitos kauniista blogista 🙂

  Tykkää

  1. Niinpä, samat sanat täältä! Minustakin Pariisin tapahtumat on hirveitä mutta mielummin luen tästä blogista uudesta urheilumerkkivinkistä kuin terrorismin kauheuksista. Blogisi on loistava ja onpa Stormbergilla kivoja vaatteita!

   (PS. Onkohan tuossa mainoskuvassa, jossa on vanhempi nainen, mennyt Photoshop vähän överiksi vai onko vika iPadissa: http://www.stormberg.com/fi/varfjell-panta.html#21215 ):’D
   Ai niin, nyt minäkin olen kyllä huono ihminen kun en koko aikaa sure terrorismin uhreja…

   Tykkää

   1. Oho, aikamoinen kuva 😀 Katoin kanssa vaan puhelimen näytöllä, tässäkin hassut mittasuhteet 🙂 Joku siinä on mennyt pieleen 😀

    Tykkää

 9. Oisin tilannut suosikiksi nostamasi takin heti paikalla, mutta eiköhän ollut koko xs loppu molemmista väreistä jo päivällä. Onko tuo sinun takkisi myös kokoa xs? Harmittaa hirmuisesti. :/

  Tykkää

  1. No voihan…. Tarkastin juuri ja tosta takista Mulla on koko S! Enkä oo kyllä yhtään ajatellut että olisi iso! Eli ehkä koko S voisi olla ratkaisu! :))

   Tykkää

 10. Hienoja kuvia, mutta samaa mieltä kuin joku yllä, että yksi noista peppuposeerauksista vähän liikaa, kun ajattelee asemaasi ammatillisesti terveydenhoitajana ja äitinä. Ei jotenkin sovi yhteen toi poseeraus noiden söpöjen lapsi kuvien kanssa. 

  Tykkää

 11. Voi herrantuuteli näitä kommentteja. Kuka sitten saisi ottaa mainoskuvia takapuolestaan jollei tervydenhoitaja-äiti ole marmatavien rouvien mieleen? Kaikella tavalla sitä yritetäänkin ihmistä syyllistää. Ihan naurettavaa.

  Tykkää

  1. Mun mielestä peppuposeeraus oli hyväntuulinen ja vähän humoristinen. 😉 Osaat tehdä blogia pilke silmäkulmassa, hyvä Johanna!

   Tykkää

 12. Tämän postauksen kommenttiosiosta kehkeytyi oikea mielensäpahoittajien kenttä, harmi. Johanna, jatka samaan malliin – blogiasi on ilo lukea! Kuvat ovat kauniita, urheilullisia ja täysin asiallisia. Järkyttävää vaatia että jokaisen olisi nyt postattava pakosti jotakin Pariisin tapahtumiin viittaavaa kun maailmassa tapahtuu jatkuvasti kaikkea muutakin. Kommenttien puolesta tuntuu kuin sivuamasi pakolaistilanne olisi jotenkin so last season koska Pariisi… 😦

  Tykkää

 13. Mihinköhän se tarjous koodi lyödään. Ei osunut silmään. Luottotiedot oli onneksi kunnossa. Haluaisin tilata nais ystävälle joululahjan, ettei istuisi vaan koko joulua joulupöydässä.😊

  Tykkää

  1. Hei,

   Alennuskoodi tulee lisätä ostoskoriin, ennen kuin siirryt kassalle. Jos sattuu ettet edelleenkään löydä kenttää, voit mielelläsi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: support@stormberg.com niin voimme auttaa sinua.

   Ystävällisin terveisin Stormberg

   Tykkää

 14. Hei Johanna! Katselin tuota Nordkapp -takkia, kommenteissa ihmiset ovat laittaneet että jotain huomautettavaa takissa on ollut, en ymmärrä ihan kaikkia sanoja mutta puhuvatko saumoista? Oletko huomannut omassa takissasi jotain puutteita? Hinta-laatusuhde? Kiitos ihanasta blogistasi 🙂 inspiroit muakin aloittamaan oman 🙂

  Tykkää

  1. Hei,

   Nordkapp untuvatakki on tämän syksyn uusi tuote mallistossamme. Takki on ehdottomasti ollut myös yksi asiakkaidemme suosikeista ja siksi takista ei myöskään ole kovin montaa kokoa jäljellä varastollamme.

   Ystävällisin terveisin Stormberg

   Tykkää

 15. Johanna kyllä sinä olet kaunis ja ihana terveydenhoitaja. Suuresti kummastelen nuita joidenkin kommentoijien ajatusmaailmaa jos terkka ei saa näyttää hyvältä saatikka kuvata itseään. Itse huomasin kuvista heti että olet niin timmissä kunnossa ja jopa se et takapuolesi on iha huippu! Kukapa nainen ei haluaisi hyvän näköistä peppua. Mutta et sinä sitä peppua niissä esittele, kyllä sen huomaa. Sä saat olla ylpee kuvistasi ja etenkin kropastasi. Minäkin parin vuoden sisällä valmistun terveydenhoitajaksi ja varmasti pidän huolta että kroppani on kunnossa. Ja se vielä juoksitrikoista että ihan varmasti jokainen haluaa juoksutrikoiden olevan kropalleen istuvat ja jopa siitä pepun kohdalta, arvelen että näitä juoksutrikoita menee nyt paljon kun kuvasi näyttää sen että trikoot istuvat hyvin<3 niin hyviä kuvia! Oot mulle ihana esikuva, uskon että juuri sunlaiseksi haluaisin<3

  Tykkää

 16. Hei! Minkä kokoinen takki sulla on? Ja mitä kokoa käytät yleensä? 🙂 Haluaisin tilata takin mutta haluaisin olla varma koosta. Kuinka pitkä se on? Ettei jää tosi lyhyeksi. 

  Ihana blogi muutenkin, raikas ja erilainen verrattuna muihin! 🙂

  Tykkää

 17. Jopas onkin ihanat trikoot -molemmat! Sain vihdoin kipaistua paketin ärrältä. Kiitos siis hyvästä vinkkauksesta ja alekoodista! 😊

  Tykkää

 18. Pakkoa kehua, olen tilannut noita Stormbergin tuotteita varmaan parin vuoden ajan ainakin. On jo aika hyvä valikoima kaapissa. Alusvaatteista päällysvaatteisiin. Ihan loistava hinta/laatusuhde. Ihanat värit ja nuorekkaan näköisiä. Koot ovat melko suuria. Normaalisti käytän 38/M, mutta näissä S on sopiva. Lahkeet ovat aika pitkiä housuissa. Taas odotan pakettia – koko perheelle 😊
  Johanna, älä välitä noista pepun nipottajista.

  Tykkää

 19. Hei, tiedätkö hyviä käsineitä leikki-ikäisille? Mä olen kyllästynyt kurarukkasiin, koska ne ei kestä leikkiä ja saumat vuotaa. Talvirukkaset on liian lämpöiset ja hanskat ei oikein suju 5v:n päiväohjelmassa??? ajattelin vain jos sattuisi sulla olemaan kokemuksia kun teet yhteistyötä urheiluvaatevalmistajien kanssa. Vastaile kun ehdit parin pakkaspäivän jälkeen on taas luvassa +5 ja loskaa Keski-Suomeen! Kiitos mukavista jutuistasi ja kuvista – piristää mieltä!

  Tykkää

 20. Huvittavia kommentteja. Jos joku on vähänkään eri mieltä tai ei riittävästi ihastele, tulee ylimielisiä ihme vasta-argumentteja. Kannattaa antaa kaikkien kukkien kukkia. Joistakin ajatuksista voi jopa ottaa opikseen. 🙂

  Tykkää

 21. Viimeksi menin tähän lankaan ja olin kyllä NIIIIIN pettynyt noihin vaatteisiin 😦 Ei oikeen innostanu palautella ja maksaa lisää ni jäivät sit kerrospukeutumista odottelemaan.. 😦

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: