Ekat takkatulet. Laineet. Ja jumpsuit.

Ja perjantaifiiliksiä.

 

Näiden kuvien myötä; superia perjantai-iltaa!

Meille on vihdoin tullut pakkasta ja sen kunniaksi toki takkaan puita palamaan. Tätä päivää olen taas jo odottanut! Mikä ihana, ihana tuoksu. Rätisevät puut. 

Hektisen työviikon päätteeksi vihdoin vapaata. Paitsi huomen aamulla jumppatuntia, mutta sitäkin odotan vain innolla; ei tunnu työltä lainkaan. Jaettu, hauska, hassuttelutunti kivan ohjaajakollegan kanssa. Juhuu!

Hiukset hutaistu rennolle sotkunutturalle; tuloksena yllättäin aika kauniit, luonnollisen villit laineet työpäivän päätteeksi.  Rakastan muuten viininpunaista. Se jotenkin lämmitää ja pehmentää ihonsäyvä näin talvella. Ja tuo pientä dramatiikkaa arkeen. 😉 Vanhassa aleista löytyneessä jumpsuitissa menty viime päivät, nyt päällä flanellia ja verkkaria.

Ja ystävä yökylässä. Kaikki lapset just saatu nukkumaan. Punaviiniä lasiin. 

Tietokone kiinni.

 

Arvaatteko että hymyilen?

 

 

Hyvää viikonlopun alkua. ❤

 

14 vastausta artikkeliin “Ekat takkatulet. Laineet. Ja jumpsuit.

 1. Mukava postaus jälleen, kuten aina 🙂 Olisikohan blogissasi tapahtunut joku muutos, koska noin kuukauden ajan kaikki uudet postauksesi näkyvät kuin ne olisi päivitetty 8kk sitten? Blogisi on minulla blogilistauksessa ja se ei enää rullaa siellä, kuten ennen.

  Tykkää

  1. Minulla sama juttu. Ihmettelin ensin miksi ei tule uusia juttuja kunnes huomasin että roikkuu listan viimeisenä koko ajan.

   Tykkää

 2. MeNaiset tekee tuon varmasti tahallaan kun eivät korjaa vikaa joka on vaivannut blogia jo kuukausia. Tämän näytön perusteella pidän näppini kaukana me naisista kun ovat varmaan sanomilla irtisanoneet kaikki mahdolliset ja sisällön tuottaa bloggaajat, mutta valitettavasti bloggaajat harvemmin osaavat näitä koodajan hommia. Itse tsekkaan Kalastajan vaimon instasta onko uutta päivitystä ja siitä linkkaan itseni blogiin. Nän ei tarvitse antaa sanomille virheellistä viestiä että kävisin heidän sivuilla, kun en sinne halua, vaan käyn vain Johannan blogissa toivoen että jonain päivänä Johannan blogi palaa formaattiin jossa lukijoita kunnioitetaan.

  Tykkää

 3. Tässä vaihtoehdoksi ihana, elämänmakuinen ja ehdottomasti aito blogi 🙂 mondaytosundayhome.blogspot.com

  Tykkää

 4. Ihastuttava blogi sinulla, minua inspiroi sisutukseen ja neulomiseen liittyvät juttusi, aloinpa tekemään ohjeesi mukaan villatakkiakin 🙂 hyvältä vaikuttaa! Näin kolmen pienen lapsen äitinä ihailen tyyliäsi jolla pyörität omaa arkeasi, ainakin se näyttää mukavan rennolta 😉

  Tykkää

 5. Heippa! Saako kysyä, mistä aleista olet löytänyt tuon ihanan jumpsuitin? Tahtoo samanmoisen.. t. Nunu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: