Ruutupaita & villasukka

maanantai basic

 

ruutupaita Bik Bok / kashmirponcho By Pia's / farkut Liu Jo 

 

No niin. 🙂 Näissä maanantai. Joku jo kyselikin mistä ruutupaita; näitä tuntuu nyt olevan aika paljon liikkeellä. Vähän kaikissa väreissä. En ole siis varmaan ainoa ruutuihin hullantunut ja ehkä pikkasen haaveilen vielä sini- tai vihreäsävyisestäkin. Tykkään, tykkään. (Löysin ruutupaitani; täällä.)

Vähän maskuliininen ruutupaita on sitäpaitsi aivan ihana naisellisen ponchon pari -ja klassisen nutturan kera! Justiinsa sopiva yhdistelmä. :)) Jos kaivais vielä nahkahousutkin talvikaapista.

Mitäs muuta…? Maanantai on aloittanut viikon kivasti. Vastailin muuten edellisten postausten kommentitkin justiinsa, kurkkase jos siellä oli jotain mihin kaipailit vastausta. 🙂 Ja yritän parhaani vastailla säännöllisemmin ainakin kysymyksiin. Tässä pitäisi olla nyt aika stabiilit ajat ennen joulua eikä edes mitään isoa kiirettä. Niin että pitäisi olla aikaa sinne boksiinkin. ❤

Se on niin tärkeää pitää tämä joulunalusaika sellasena ettei ole kauheasti suunnitelmia. Että voi oikeasti rauhoittua ja nauttia tunnelmasta… Ja tuoksuista. Pakkasista, kynttilöistä ja takkatulista. 

Lämmin halaus, levollista viikon alkua ja kiitos teille jotka käytte ja vielä kommentoittekin. Ihan oikeesti. ❤ Niin kiva, että niin moni viihtyy ja vielä uusiakin tulee! Yritän kanssa tsempata, vaikka tää on taas yksi näitä asioita, joissa en ole superhyvä. Mutta aina voi yrittää parantaa. 😀 Saapi nähdä. Tietokone ei vaan ole mun lempipaikkani, siitä se laiskuus varmaan johtuu. 😉 

 

 

 

16 vastausta artikkeliin “Ruutupaita & villasukka

 1. Hei,ymmärrän että tämä plogi on tarkoitettu käsittääkseni etupäässä naisille,mutta valokuvausta harrastavana ja Norjassa aikanaan paljon matkustaneena odottaisin kuvia kaupunkimilijööstä,siis ulkokuvia,kauneutta unohtamatta.

  Tykkää

  1. Hei kiitos ehdotuksesta/muistutuksesta; onhan noitakin aina silloin tällöin, mutta nyt tosiaan mennyt tovi viime kaupunkikuvista! En ole suoraan sanottuna hengaillut juuri yhtään kaupugilla, valitettavasti; ei ole ollut aikaa 😀 Tänne päivittyy joskus vähän tylsästikin juuri niitä asioita joita tekee ja ehtii kuvata… Mutta otan kameran mukaan seuraavaksi kaupungille lähtiessäni! :))

   Tykkää

 2. Ompa kaunis yhdistelmä…farkut ja ruutupaita. Just sopiva asu näin loppu vuoteen! Oispa kiva saada itsellekin tuommonen ruutupaita. Jostain täytyisi vain saada rohkeus pukea ylleen värikästä vaatetta. Mistä se kumpuaakin, että aina silmät hakee kaupan rekeistä ne tummat, mielellään mustat puserot ja housut. Ehkä se on sitä, ettei ole sinut itsensä kanssa? Että hakee jotain, mihin tavallaan piiloutua ja kätkeytyä. Ois kiva saada treenivinkkiä (koen yläkroppani olevan eniten muutoksen tarpeessa) käsille ja koko yläkropalle. 🙂 Masuki pömpöttää vielä raskauden jälkeen vaikka varsinaista ylipainoa mulla ei taida ollakaan.

  Tämmöstä tarinointia näin tiistain aamuun. 😀 Ihanaa viikon jatkoa ja kaunis kiitos inspiroivasta ja elämäniloisesta blogistasi, Johanna. ❤

  Tykkää

  1. Kiitos kivasta kommentista, kiva kun kirjottelette :)) Treenijuttuja pitäiskin taas laittaa, melkein joka ilta vedän jotain pientä treeniä kotona 😀
   Ja ruutupaitoja löytyy tumminakin, vink vink 😉 Mun tekisi mieli sellaista metsän vihreää…. 🙂

   Tykkää

 3. Hei Johanna! Bloglovinissa ei blogisi ole päivittynyt lähes kuukauteen? Onkohan muilla ollut samaa ongelmaa? Pysyisi perässä postauksista 🙂

  Tykkää

  1. On, muillakin on sama ongelma; laitoin juuri viestiä ylemmälle taholle että josko sen saisi kuntoon kun itse en näitä voi hallita! 🙂

   Tykkää

 4. Moi! 🙂
  Mainitsit joku aika sitten pierre robertin merinoaluskerrastoista. Onko sinulla kokemusta merkin pitkiksistä? Olen tällainen taskukokoinen aikuinen, 152cm ja mietinkin, että onkohan lasten malliston pitkiksien 158/164 liian iso. Lähinnä siis kysyn, että onko pitkikset napakkaa neulosta vai sellaista venyvää ja yli-isoa niinkuin monet muualta ostamani villapitkikset. 🙂 entä ovatko ne kovia nyppääntymään?

  Tykkää

 5. Vuosi toisensa jälkeen olet edelleen ehdottomasti ykkös bloggaaja 🙂 Kirjoituksistasi ja kuvistasi huokuu lämpö ja positiivinen elämänasenne. Kiitos Johanna lämminhenkisestä hyvänmielen blogistasi ❤ Ihanaa joulun odotusta!

  Tykkää

 6. Kiva tuo poncho. Ostin juuri samanlaisen ja samanvärisen viime elokuussa ByPia’s kaupasta ja olen kyllä kovasti tykännyt. 🙂

  Tykkää

 7. Poncho ruutupaidan päällä, tosi hyvä idea! Enpä olisi itse tullut ajatelleeksi, tattis! En seuraa blogiasi vaatekuvien takia, mutta muutaman hyvän vaatevinkin olen sinulta silti saanut.

  Tykkää

 8. Viimeisessä kuvassa näytät kovin paljon Julia Robertsilta – aiemminkin olen huomannut saman 🙂

  Tykkää

 9. Blogi ei ole pitkään aikaan päivittynyt Bloglovin’iin. Seuraan siis sitä kautta ja mietin juuri, että eipä ole muuten Kalastajan vaimolta tullut vähään aikaan postauksia ja kun tulin katsomaan niin täällähän niitä oli vaikka kuinka paljon!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: