Kotipikkujouluasu

Yhteistyössä Freixenet

 

-Mamma olisitko osanut tehdä tällaiset?

-No en todellakaan, ne on niin hienot Ainot.

-Eikä edes Olli!

-No ei. Ei kukaan muu kuin Aino.

 

 

Niin ja mulle tuli eilen pieni hiuskriisi. Viime kampaajakäynnstä kai vähän liikaa aikaa (joskus kesällä). Ja kun kriisi yllättää, niin se yllättää joskus akuutisti. Silloin mennään kauppaan ja haetaan hiusväri.

En oikein kylppärissä värpurkki käsissäkään vielä tienyt tuleeko hiuksista nyt tummemmat vai vaaleammat. Onneksi kävi näin päin. Vähän tummempaa toivoinkin kun talvella tapaa juurikasvu puskea esiin kovin tummana. Pehmeän lämmin värihän siitä tuli; en nyt muista mikä värimerkki (joku Loreal, samat täällä Norjan kaupoissa pyörii kuin Suomessakin), mutta väri numero 7 oli tärkein. Joku minua tietävämpi joskus valistanut, että se tapaa olemaan aika sellainen turvallinen meille haaleille maantienvärisille. 😉

Vähän lupailin pikkujouluasuakin, noh; tässä Vilan vanhassa paljettihameessa aion tosiaan mennä tämän vuoden pikkujoulut, mutta yläosaa on kyllä vaihdettava. Näissä koti-illallisissa menee parina neulepaita, mutta kodin ulkopuolelle täytyy varmaan pukea joku silkkipaitis. Tykkään kuitenkin näin lyhyen hameen kanssa yläosaksi jotain löysää niin joku sellainen. 

 

Niin että tänään on kalkkunat (omena, sipuli, luumu, paprika -täyttellä) nautittu hyvässä seurassa kotona. Älkää vain muuten luulko, että ihmenainen täällä on ehtinyt kokkaamaan herkkuja keittiön täydeltä; meillä se on mies tänäänkin viihtynyt hellan ääreessä (kiitos siitä). 

Nyt muuta, nyt on uutiset ohi, lapset nukkumassa ja perjantain tärkein osuus edessä: kultsin kainalo. Näistä en luovu; yhteisistä viikonloppuilloista ja jutustelusta hyvän viinin äärellä. Parisuhteen kannalta viikon liima. Tai teippi. Mikä vaan mikä sitoo irtonaiset langanpätkät yhteen.  ❤

14 vastausta artikkeliin “Kotipikkujouluasu

 1. Vau, miten hyvin värjätty! Päältä hieman vaaleampia? Mukavia pikkujouluja sinne! Kövin muuten hetki sitten Oslossa ja huomasin olevani sielultani norjalainen ❤ vaikka aiemmin olen käynyt siellä vuorilla, niin vasta nyt tämän tajusin.

  Tykkää

  1. Joo mullahan oli alla vaaleita raitoja niin ne varmaan puskee sieltä aika paljon ja vielä enemmän läpi vähitellen… 

   Tykkää

 2. Ihana sinä 😊 Toi hame on hieno😊 Hyvää viikonloppua! Ps. Sinun innoittamana olen käynyt tänään juoksulenkillä 😊 Kiitos Johanna, tämä on ihana blogi, joka antaa niin paljon hyvää mieltä ja inspiraatiota 😊

  Tykkää

 3. ❤ oi miten kauniit! Termos käteen ja pipo päähän, vielä vähän lunta ja pakkasta, niin idylli olisi täydellinen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: