Itsenäisyyspäivä kotona

& arvontavoittaja

 

itsenäisyyspäivää kotona, pehmeässä pellavamekossa 🙂 saatu By Pias

 

 

Norjan ja Suomen tavat juhlistaa kansallispäivää ovat sitten täysin vastakohtaiset. Toinen juhlii valoisimpana vuodenaikana, toinen pimeimpänä. Toinen juhlii koko päivän ulkona torvimusiikin ja reippaiden kannustushuutojen tahtiin, pienten lippujen heiluessa ja serpentiinin lentäessä, toinen sisällä kynttilänvalossa, hiljaa. Toisille vuoden iloisin päivä, toisille vuoden vakavin.

Kumpikin juhla on valtavan hieno. Kumpikin tapa. Eipä sillä mitään väliä kumpi juhlii iloisemmin ja kumpi vakavammin. Molemmista huomaa, että kyseessä on tärkeä päivä. Tärkeä maa. Ja sehän se kai tärkeintä on. Maatahan tässä juhlistetaan. 

Suomen tapa juhlistaa itsenäisyyspäivää on sitäpaitsi harvinaisen kaunis, arvokas ja paljas. Tuskin kukaan pääsee iltaan asti kertaakaan ajattelematta mitä itsenäisyys oikeasti merkitsee. Mitä se itselle merkitsee ja mitä se on Suomelle tehnyt. Mitä meillä nyt on. Miten tärkeä se on.

 

Suomen itsenäisyyspäivää ei todellakaan pitäisi juhlia iloisemmin (joskaan en koskaan ole kokenut sen olevankaan mikään liian vakava tai jäykkä juhla). Eikä mitenkään muutenkaan millään muulla tavalla. Minkään muun maan tavalla. Se, että suomalaiset hiljentyvät itsenäisyyspäivän viettoon koteihinsa vuoden pimeimpänä aikana on mun mielestäni vain aika luonnollista eikä kerro juuri mitään edes suomalaisten synkkyydestä. Se kertoo siitä, että suomalaiset arvostavat saavutettua itsenäisyyttä, Suomea. Juhlivat juuri niinkuin parhaalta tuntuu, omalla tavallan matkimatta muita. 

Ja se kertoo jotain kiitollisuudesta.

 

***

 

 

Pipo-huivi -setin voittajan lupasin vielä:

Vierailija
Viesti479/1462
Lähetetty
 
19:17 | 3.12.2015

Hei! Oikein mieluinen joululahja olisi tuo setti! Arvonnassa siis mukana. Onnellista joulunaikaa sinulle ja perheellesi. T Hanna

 

 

Onnea Hanna! Laitatko s-postilla (johannaalvestad@gmail.com) mulle yhteysteidot, eli osoitteen mihin paketin saa lähettää. 🙂 Kiitos taas kaikille muillekin, kiva että niin oli osallistunut. 🙂

 

 

 

46 vastausta artikkeliin “Itsenäisyyspäivä kotona

 1. Todella kauniisti kirjoitettu! Oon samaa mieltä siitä, että suomalaisten tapa viettää itsenäisyyspäivää sopii meille hyvin 🙂 Tässä blogissa on aina niin upean tunnelmalliset ja persoonalliset kuvat ❤

  Tykkää

 2. Oli taas niin kauniisti kirjoitettu Suomesta, että tulee pakostakin kyynel silmäkulmaan… Suomen ja Norjan erohan on siinä, että Norja ei ole käynyt sotia kuten Suomi. Suomen itsenäisyys on saatu kovalla hinnalla ja nuorien sotilaiden henkiä uhraamalla, pelkästään talvisodassa kaatui suomalaisia sotilaita 30 000. Isäni on sotaveteraani, sota on hänellä unissa vieläkin, ajatuksissa joka päivä, en mitenkään pystyisi viettämään itsenäisyyspäivää iloisissa tunnelmissa, kun tiedän minkälaisia uhrauksia suomalaiset ovat joutuneet tekemään. Siitä on vasta niin vähän aikaa. Kiitos Johanna kauniista ja syvällisestä blogista! T. Titi Tampereelta

  Tykkää

  1. Sepä se. Sodasta on vielä liian vähän aikaa ja se on ollut iso juttu. Sitä yritän täällä kanssa aina selittää. 🙂 Ja toivon, ettei juhlinta muutu sadan vuoden päästäkään… voi olla että muuttuu koska kaikki aina muuttuu, mutta silti… pidän tavasta ja toivon, että se säilyisi. 🙂

   Tykkää

 3. Kerttu!

  Korjataksemme käsityksiäsi, Bohemiana on EU:ssa rekisteröity oma tuotemerkkinsä!
  Valmistettu Italiassa, kuten verkkosivuillamme käy selvästi ilmi tuoteteksteissä. Olemme kyseisen tuotemerkin edustaja ja maahantuoja Suomessa. Emme ole mainostaneet Bohemiana-tuotemerkin olevan suomalaista suunnittelua tai valmistusta. Toisin kuin BY PIA´S Design pellavavaatteemme, joille on myönnetty Suomalaisen avainlipun Design from Finland-ansiomerkki. Syytöksesi ovat erikoisia, ellei tarkoituksena ole mainostaa toista yrittäjää tällä Johannan blogifoorumilla, onpa kurjaa!
  Mutta jos haluat lisätietoa tuotemerkeistämme, suunnittelusta ja valmistuksestamme, mielellämme vastaamme info@linenbypias.fi

  Yst.terveisin, Pia Erlund
  BY PIA´S OY

  Tykkää

  1. Ei kai ole Kertun vika jos piasin yhteistyöbloggaaja tekee italialaisista vaatteista suomalaisia?
   Erikoista moderointia täällä taas kun ihan asiallisia kommentteja poistetaan. Suomalaisuus on monelle ostotapahtumaan kannustava arvo, kannattaa ohjeistaa mainospostausten kirjoittajia tutustumaan tuotteisiin jota piilo tai avoimesti mainostaa. Itse jätän jatkossa piasin tuotteet kauppaan.

   Tykkää

   1. Hei Vierailija! Vastaamme nyt ihan Johannan puolesta, missä sinä tai poistettu ”Kerttu” näet tekstin Johannan postuksessa, jossa mekkoa väitetään suomalaiseksi? Mekosta ei lue mitään muutakuin lopussa ”saatu By Pia´silta”. Suomalaisuutta käsitellään kyllä itsenäisyyspäivän kunniaksi, mutta eihän se liittynyt mekkoon mitenkään, jonka varmasti useampi meistä lukiessaan hahmottaa.
    Päätimme kirjoittaa jo eilen tarkan selvityksen Johannan mekon alkuperästä, tuotemerkistä jotta asia olisi mahdollisimman selvä.

    Terveisin, Pia Erlund
    BY PIA´S OY

    Tykkää

 4. Suomella ja Norjalla on jotain yhteistäkin juhlan aihetta: molemmat maat viettävät tänään maanantaina Puhtauspäivää. Suomi ensimmäistä kertaa ja Norja on jo konkari. Toivottavasti saadaan ensi vuonna Ruotsi tuosta välistä mukaan. Joulukuun ensimmäinen maanantai ei ole Suomessa ongelmaton teemapäivälle, mutta yhdessä olemme vahvempia. Puhtauspäivänä kiitetään siivoojaa, henkilöä, jonka työtä tulee liian harvoin arvostettua.

  Tykkää

 5. Hei Pias,

  Kurjaa on se, että vastaatte näin hyökkäävästi ihan asialliseen palautteeseen. En ole kenenkään mainosmies vaan ihan tavallinen kuluttaja, joka ajattelee ostopäätöksiään tehdessään sydäntään ja lompakkoaan. Luulen, että Johanna ihan itse päättää kuka täällä mainostaa ja mitä, eikä Piaskaan voi sitä säädellä, vai kuinka? Mikä yritys on rekisteröinyt Bohemiana merkin? Jos merkki on olemassa, niin miksi niissä vaatteissa ei sitä lue? Huomioideni mukaan samoja tuotteita myydään myös muualla, ei ainoastaan Piasilla. Mutta tärkein viesti ja jo poistetun kommenttini syy minulle oli tässä se, että blogissa kirjoitettiin, että kuvien pellavamekko on suomalainen mekko. Sitähän se ei ole.

  Tykkää

 6. Hei Kerttu!

  Olemme pahoillamme, vastauksemme ei ollut tarkoitettu hyökkääväksi sinua tai ketään kohtaan. Pyydämme nöyrästi anteeksi jos jotain vääriä infoja on ilmennyt postauksessa, otamme vastuun että emme olleet tarpeeksi tarkasti ohjeistaneet blogistia tuotetietouden suhteen. Jatkossa korjaamme asian varmasti kaikkien muidenkin yhteistyöbloggaajien kohdalla…Terveisin, Pia Erlund, BY PIA´S OY

  Tykkää

 7. Minä komppaan kyllä täysin Kerttua. Asiallinen kommentti asiavirheeseen ja siihen suhtaudutaan poistamallla kommentti ja hyökkäämällä Pia’s suunnalta. Mikä oikeus meillä lukijoilla on? Virheitä sattuu kaikille, mutta tämä jälkien selvittely ei mennyt nyt asiallisesti. Olen todella pettynyt Pia’siin. Kaunis postaus ja tykkään blogistas. Harmi kun nyt viime aikoina nämä kommenttikentät ovat tuoneet huonon mielen.

  Tykkää

 8. Hei, nopea kommentti multakin tähän 🙂 En ole itse ehtinyt kommenttiboksia kurkkaamaan eilen enkä näinollen poistamaankaan kommentteja -ylläpidon taholta on siis ilmeisesti katsottu asiattomiksi. Sain kommentin ettei bohemiana -sarja ole suomalainen tuote ja korjasin virheeni tekstiin, ihan asiallista ja kiitos korjauksesta, se oli ihan mun asiavirhe! 🙂 Ehkä kommentissa oli sitten muutakin kun se poistettiin… Mennään illalla eteenpäin, seuraavaan aiheeseen 😉 Peace ❤

  Tykkää

 9. Olen samaa mieltä. Johannahan itse jo myönsi kirjoittaneensa virheellistä tietoa ja korjanneensa sen. Piasin teksti on todella hyökkäävä ja leimaa osan lukijoista aiheetta tyhmäksi:

  ”Missä sinä tai poistettu ”Kerttu” näet tekstin Johannan postuksessa, jossa mekkoa väitetään suomalaiseksi? Mekosta ei lue mitään muutakuin lopussa ”saatu By Pia´silta”. Suomalaisuutta käsitellään kyllä itsenäisyyspäivän kunniaksi, mutta eihän se liittynyt mekkoon mitenkään, jonka varmasti useampi meistä lukiessaan hahmottaa.”

  Kyllä näin luki ja Johanna vastasi itse viestiin fiksusti. Miksi siis jonkun muun pitää pahentaa asiaa ja tahria oma maineensa vastaamalla Johannan puolesta? Johanna on tehnyt Piasin kanssa yhteistyötä kösittääkseni useamminkin, joten jos Johannalle ei ole selvitetty selkeästi tuotemerkin alkuperää, eikö ole selvää, että tavallinen ostajakin saa helposti väärän käsityksen alkuperästä? Minäkin olen luullut kaikia tuotteitanne suomalaisiksi, koska puhutaan lähituotannosta, eikä tästä voi syyttä kuluttajaa vaan kannattaa ottaa onkeensa ja kehittää omaa viestintäänsä. Olen pitkään haaveillut Pia’sin tuotteista mutta nyt meni valitettavasti arvostus pelkästään sen takia, miten yrittäjä kohtelee kuluttajaa.

  Tykkää

 10. Hyvän journalistisen tavan mukaan asiavirheiden muokkaus blogiteksteissä ja mainoksissa on mainittava eikä vaan kaikessa hiljaisuudessa korjaa virhettä josta lukijat huomauttavat ja vielä poista kommenttia…
  Piasit jää kauppaan näiden kommenttien vuoksi ja bloggaajan muutkin yhteistyöpostaukset eivät innosta ostotapahtumiin kun jatkossa joutuu pohtimaan tutustuuko bloggaaja saamaansa tuotteeseen yhtään ennen kuin sitä hehkuttaa, asiavirhe koskien alkuperää ei ole ihan pieni.

  Tykkää

  1. Hei hei, en ole poistanut kommenttia 🙂 Ylläpito saattaa poistaa kommentteja, joissa on asiatonta sisältöa ja moni bloggaaja itseasiassa tarkastaa kaikki kommenttinsa etukäteen. Olen pahoillani vihreestäni, kuten sanottu. Korjaan tottakai virheeni jos sellaisia sattuu ja täällä kommenttiboksissa juuri niistä saakin sanoa, hyvä vain! Asialliseen tyyliin kiitos, niin ei kukaan poista kommentteja. 😉 

   Tykkää

 11. Hyvän journalistisen tavan mukaan kannattaa perehtyä huolella tekstiin ja kommentteihin jos on tarvetta sohaista. Asiavirheen korjaaminen on mainittu… Joskus mietin, miten itse suhtaudutte omiin virheisiinne. Niitähän sattuu kaikille. Armoton on itselleen ja toisille jos vain täydellisyyttä tavoittelee. Kiitos kauniista blogista.

  Tykkää

  1. Kiitosta 🙂 Ja totta – yllätyin hieman myös asian mittasuhteista täällä. 

   Tykkää

 12. Alleviivaa minulle kohta missä mainitaan tekstiä editoidun, minä en sitä löydä. Pelkkä kommenttiboksin maininta ei paikkaa kirjoittajan velvollisuutta oikaista ja kertoa virheellisestä mainonnasta. Joku eteläeuroopassa valmistettu kyhäelmä ei ole sama asia kuin suomessa valmistettu vaate.
  Pitää linkittää tämä postaus kuluttajalautakuntaan, blogimainonnan olisi vihdoin aika nousta päivänvaloa kestäväksi.

  Tykkää

  1. Hyvä idea tuo linkitys kuluttajalautakunnalle! Olen samaa mieltä siitä, että asiallisen kommentin poisto oli ennen kaikkea epäilyttävää ja vastaukset Pia’silta vähintäänkin epäasiallisia. Taisi päästä kirvelevä totuus ilmi?

   Pidän vähän omituisena myös bloggaajan tapaa huudella PEACE ja toppuutella kommentointia, kun kriittistä asiakommentointia ilmenee. Kyllä kai keskustella saa ja esiin nostaa asioita, eikös se blogien kommenttiboksien yksi idea olekin 🙂

   Tykkää

   1. Hei hei, mun mielestä peace on ihan ok huudella, kyllä täällä paljon omituisempiakin huuteluja on. 😉 Että kai mun peacet hyväksytään siinä missä kriittisetkin kommentit kuten tämä? Tosi harvoin poistan itse kommentteja, ylläpito varmaan useamminkin eli keskustella saa ja kommentoida saa, ehdottomasti! Kritiikkikin kannattaa vaan esittää asiallisesti. 🙂

    Tykkää

  2. Hei, onneksi kukaan ei ole velvollinen alleviivaamaan vaikka kuinka käskettäisi. 😉 Virheiden korjaamiseen blogeissa ei myöskään ole mitään sen selkeämpiä sääntöjä, mutta kuten sanottu; tämä kommenttilaatikko on hyvä foorumi siihen ja tottakai korjaan virheeni tekstiin jos sellaisia sattuu. Palaute ja korjaukset kannattaa jättää asiallisesti, jollei halua riskeerata niiden poistoa. Joskus virheitä sattuu, kaikille. Noin muuten tässä postauksessa ei kai ole mitään mikä ei päivänvaloa kestäisi, ihan julkinen on ja linkata saa. 🙂

   Tykkää

   1. Tarkoittaako tämä kommenttisi että uhkailet poistolla jos sinulle huomautetaan virheellisestä mainonnasta?
    Jos mainostat ykkösmallina ”suomalaisia pellavia” ja niiden valmistusmaa on melko kaukana suomesta, italiassa asti, niin asiasta sinulle huomauttava tekee mielestäsi virheen, niinkö?
    Olen aivan pöyristynyt toiminnasta. Virheelliseen mainontaan ja sen oikaisuun on olemassa säännöt ja koska asenteesi on virheitä kohtaan noin vähättelevä täytyy tämä laittaa eteenpäin.
    Suomi on taloudellisesti tilanteessa jossa jokainen kotiinpäin tuotu euro auttaa. Me elämme täällä velaksi köyhyysrajalla, kriisimaana. Meillä ei ole öljyvarantoja joilla mällätä, vaan olemme pieni kylmä ominavuin eteenpäin yrittävä valtio. Luulisi sinun sen muistavan, onhan suomi opintosi ja koulutuksesi maksanut.
    Jos kaikki yritykset alkaisi toimimaan kuin Pias, suomalaisuutta italiasta, niin me olisimme hyvin pian konkurssissa. Jos kaikki mainostajat toimisivat yhtä vastuuttomasti väittäessään vaikka hongkong tuotteita suomalaisiksi saattaisi joku tehdä virheellisen ostopäätöksen valheellisen mainonnan perusteella.
    Blogiteksti jossa mainostat tuotteita on mainos. Toivottavasti me naisilta joku kurssittaa sinut mainostamaan eettisesti. Näitä suomen lakien vastaisia alkoholipostauksia on tässä blogissa ollut, myös piilomainontaa ja nyt tätä että väitetään sopivasti joulun alla, itsenäisyyspäivänä, suomalaiseksi tuotteita jotka on todellakin tehty eteläeuroopassa ja vielä suututaan kun asiasta huomautetaan. Rimanalitus, kertakaikkiaan.

    Tykkää

   2. Voi hyvänen aika sentään, että viitsittekin! En yleensä kommentoi, katselen vain ihaillen Johannan upeita kuvia ja kiinnostavia tekstejä. Mutta nyt alkaa kyrsiä nämä asiattomat kommentit. Eihän Johanna mitään uhkaile, muistuttaa vain kommentoijia asiallisuudesta.

    Tykkää

   3. Olen aivan pöyristynyt riitaisista kommenteista ja kiukkuisesta pilkun viilauksesta! Vihainen nainen, etkö todellakaan nähnyt sitä pääasiaa? Itsenäisyyspäivää! Ja sitä suloista rauhaa, kunnioitusta ja harmoniaa, joka Johannan blogista tämänkin juhlan viettoon välittyy? En tiedä olosuhteistasi, en siitä mikä sinua painaa, mutta toivotan sinulle ja läheisillesi rauhaa ja asioiden asettumista mittasuhteisiinsa!

    Tykkää

   4. Oi… Toisaalta; eikö ole hyvä että teen yhteistyötä  ja nostan esiin suomalaista firmaa, joka on tuonut paljon työpaikkoja ja euroja Suomeen? Vaikka nyt firman kokoelmissa olisi myös pieni osa ulkomaalaisia tuotteita. Entä huomaatko, että omat väitteesi mm laittomista postauksista ja epäeettisyydestä saattaa olla loukkaavia ja jopa  täysin asiattomia? Mulla ei todellakaan ole tapana eikä tarvetta uhkailla yhtään millään enkä myöskään ole suuttunut mistään,  joten nämäkin syytteet olivat kurjia. Voin nyt vain sanoa että jätän asian tähän ja toivon Sinullekin rauhallisempaa mieltä. Olen korjannut virheeni ja monesti pahoitellut, joten… hyvää jouluaikaa, oikeasti. ❤

    Tykkää

 13. Suomalaisille itsenäisyys ei ole ollut itsestään selvyys, sen eteen on pitänyt monien nuorten poikien, miesten uhrautua, monet vaimot, lapset, äidit, siskot ovat menettäneet paljon, ja Suomikin osan maata. Itsenäisyyspäivä on siksi aika arvokas juhla ❤

  Tykkää

  1. Niinpä ❤ Ja se on hienoa, että asiaa arvostetaan, muistetaan ja ollaan kiitollisia.

   Tykkää

 14. Itsenäisyyspäivä on arvokas juhla ❤ Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka kiitollinen olen ihmisille, joiden ansiosta saamme olla itsenäinen Suomi. Kauniita kuvia jälleen kerran ❤ Mukavia päiviä sinne Norjaan, joulua kohti mennään 🙂

  Tykkää

  1. Niinpä. Se on aika iso juttu, jonka edessä kannattaakin vähän hiljentyä ja herkistyä. 🙂

   Tykkää

 15. Mina ole myos aina tykannyt suomalaisten tavasta juhlia itsenaisyytta arvokkaasti. Se kertoo jotain asian tarkeydesta! Meilla on ihan tarpeeksi rymy-bileita ja ihanaa etta itsenaisyyspaiva ei ole yksi niista. Pian sata vuotta!! Can’t wait!!

  Tykkää

 16. By Pias myy myös paljon muuta Made in Eu:lla esimerkiksi Cashmere mallisto joka tehdään Italiassa, sitä markkinoidaan omana By Pias Cashmerena, on hyvä että tähän otetaan kantaa, ikävää vain , että sinä upea blogisti Johanna jouduit tähän mukaan, Yrityksen markkinointi on todella harhaan johtavaa. Esimerkiksi Bohemiana korut ovat sama juttu kuin nimellä olevat vaatteet. Muut myyvät Suomessa samoja edullisemmin koska eivät ole ahneita jakertovat rehellisesti mistä tuotteet ovat. Esimerkiksi Sunny’s Ideaparkissa myy samaa viskoosipuseroa huimalla sadan euron hintaerolla, verrattuna tähän Espolaiseen yritykseen.

  Tykkää

  1. Heippa, joo totta, asiallista kannanottoa ja asiallinen kommentti! Cashmeret tiesinkin valmistettavan Italiassa, mutta pellavat jotenkin olin olettanut olevan kaikki samaa… joten en ollut asiaan tarpeeksi perehtynyt. Eikä siinä nyt mitään pahaa ole, että osa vaatteista tehdään muualla (kyllä Italiassakin hyvin osataan), mutta pitäisi tosiaan selkeämmin kertoa varmaan… Ehkä tässä opittu… Virheistähän sitä tapaa oppia valitettavasti. 😉

   Tykkää

 17. Hei Johanna turhaa sinä itseäsi tästä syytät, sinua ei ole infottu kunnolla. Nyt asia on syytä unohtaa vaan. Maailmassa on paljon tärkeämpiä asioita, kuin tämä ao. yrityksen harhaanjohtava markkinointi.Ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi.

  Tykkää

 18. http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Markkinointi-ja-mainonta/mainoksen-v

  Ja vielä suora lainaus; ”Verkkokaupoissa ja -mainonnassa tietoja voi päivittää nopeasti ja milloin tahansa, minkä takia internetissä mainostajalla on suurempi vastuu mainosten ja kauppapaikkojen oikeista tiedoista ja huolellisuusvaatimus korostuu. Internetissä lähtökohta on, että myyjän ilmoittamat tiedot tuotteesta, esimerkiksi hinnasta ja ominaisuuksista ovat sitovia.”

  Ei ole ihan pikku juttu ja olankohautuksella ohitettava asia jos ilmoittaa esim valmistusmaan omaksi hyödyksi.

  Toinen suora lainaus; ”Jos mainos ilmestyy virheellisenä tai puutteellisena, mainostajan velvollisuus on oikaista virhe riittävän tehokkailla keinoilla. Oikaisun on oltava oikeassa suhteessa markkinoinnin voimakkuuteen ja laajuuteen sekä virheestä asiakkaille aiheutuviin haittoihin.

  Virhe on oikaistava kuluttajille, joille virheellinen mainoskin on kohdistettu. Yleensä virhe on oikaistava samaa kanavaa käyttäen kuin millä virheellinen mainos on välitetty.”

  Nämä lainaukset ovat siis kilpailu ja kuluttajaviraston sivuilta.

  Johannan ja kaikkien muidenkin kannattaa huomioida ja lukea myös tamä
  http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Markkinointi-ja-mainonta/mainonnan-t
  Siellä asiaa mm. piilomainonnasta.

  Ja tällä lomakkeella voi jokainen tehdä lmoituksen vaikka anonyymisti jos kohtaa mainontaa joka ei täytä reilun pelin vaatimusta. https://kuti.kkv.fi/Kutiweb/kuluttajat/KuviLomake.aspx

  Mitä tulee tähän kohuun jossa Johanna sujuvasti teki itsenäisyyspäivän kunniaksi italialaisesta 168e koltusta tunteisiin vetoavan suomalaisen tuotteen niin melkoisen harhaanjohtavaa mainontaa löytyi Piasin etusivulta vielä tänä aamuna. Oheinen lause siis sieltä;
  ”BYPIAS-pellavavaatteet ovat 100% pehmeäksi pestyä, tiiviistä pellavaa, joka sopii käytettäväksi ilmastoomme ympäri vuoden. Suomalainen design, jonka valmistustapa perinteisellä ompelutavalla lähituotantona tekee vaatteistamme yksilölliset ja määrällisesti rajoitetut.”

  Että tällaisten yritysten ja mainostajien kanssa olemme tekemisissä.

  Laitoin tämän kommenttini tänne loppuun enkä jatkanut keskelle keskustelua, jossa minua, joka tuon faktoja esiin, yritetään vähätellä ja ampua alas.
  Jos olen keskusteluun jonkun virheen tuonut, olen pahoillani ja pyydän anteeksi, mutta mielestäni meillä kuluttajilla on oikeus saada lukea myös blogeista mainoksia joissa tosiasioita ei vääristellä ja jos virhe tapahtuu se korjataan niin että kuka tahansa voi oikaisun helposti saada tietoonsa. Kommenttikenttä ei ole tällainen väylä varsinkaan jos ne viestit joissa asiasta mainitaan, poistetaan kuten aluksi tapahtui.

  Jos jatketaan paatoksellisella isänmaallisella puheella niin sodanjälkeinen suomi ei olisi koskaan noussut jaloilleen ilman korkeaa moraalia ja työteliästä vaatimatonta oikeudentuntoista kansaa.
  Näiden arvojen soisi olla voimassa vielä vuonna 2015.

  Hyvää ja rehellistä joulua kaikille blogin lukijoille. Ja mainostajille.

  Tykkää

 19. Samoin täällä: Onneksi en vielä ehtinyt ostaa ensimmäistäkään -kylläkin ihailemaani – Pia’s -tuotetta, enkä koskisi tämän jälkeen ilmaiseksikaan! ”Taivutetun totuuden” jutuilla onneksi tuppaa olemaan lyhyet jäljet. Soriko siitä?

  Tykkää

 20. Norjaa on kovin karmivaa verrata itsenäisyyskeskustelussa sodan käyneeseen Suomeen. Millään tasolla.

  Tykkää

 21. Tämän postauksen suurin arvo on siinä että sain informaatiota byPiasin tuotteista. Luulin aiemmin että ovat suomalaisia tuotteita, mutta yksikään tuotteista ei ole valmistettu suomessa vaan se lähituotanto tarkoittaa lähimmillään balkanin maita. 

  Tykkää

 22. Huomasin että ao. yritys muutti/korjasi heti näiden postauksien jälkeen koko mainontansa verkkosivuillaan, ja kas aika nopeasti ilmestyi myös tämä Bohmiana merkkilappu vaatteisiin, niitähän saa teetettyä helposti Virossa. Olisi kiva oikeasti tietää tämän merkin alkuperä ,vai juksataanko tässä taas asiakkaita. Aikaisemmin kun Bohemiana tuli sitä mainostettiin heidän omana merkkinään, nyt yhtä-äkkiä merkin alkuperä muuttuikin , että on EU:sta.mutta mistä sieltä? Kesällä mainostettiin By Pias cotton mallistoa, jotka tulevat  Kiina-alueilta, joita myydään muuallakin, mutta yli puolet halvemmalla pitkin Euroopan markkinoita. Käsittämätöntä miten ao. yritys on saanut näin kauan harhauttaa jälleenmyyjiään sekä asiakkaitaan. Avainlippu, joopa joo. 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: