Adventinpunaista & viikonloppua muutenkin

 

Niin. Mitäs kaikkea. En ole koneelle ehtinyt koko viikonlopun aikana. Tai ehtinyt ja ehtinyt; valinut olla ehtimättä. 😉

Olemme syöneet kuningasrapuja. Ja turskaa. Mutta nuo kuningasravut nyt ehkä turskaa enemmän mainitsemisen arvoinen ateria. 😉 Itseasiassa rapujen piti tulla Pohjois-Norjasta laivalla meille jo viikkoja sitten. Odottelimme ravunkoipia kovasti jo marraskuussa, mutta laiva ei ollut viitsinyt pysähtyä täällä meillä kun ei sillä ollut muuta asiaa. Meidän pieni rapulaatikko jäi pyörimään jonnekin ruuman nurkkiin. Ihmteltiin sitten vaan että koskakohan se laiva mahtaa pysähtyä täällä. Nyt vihdoin. Mun mielestä kuningasravut eivät kyllä voita hummeria tai merirapuja -ja niitä saamme täältäkin. Joten toista kertaa en taida tota laivaa viikkokausia odotella. 

Ja pakkasta on tullut vihdoin. Ihana huurre, Ihana kirkkaus.

Iselin juoksentelee ja pomppii pihalla entiseen malliin.

Hiuksia on pätkäisty. Ei ihan lyhyeksi, mutta aika paljon. Sellanen reipas jouluäiti -kampaus. ;D Kai.

Kolmas adventti meni asiaankuuluvassa värissä (vanhoja vaatteita; oisko Vilaa).

Ja Fitnesspäiväkirjajuttu on julkaistu. Siis se että ole mukana Fitnesspäiväkirjoissa ensi keväänä. Kirjoittelen siitä vähän lisää ensi kerralla. Että miksi lähdin mukaan ja mitä siellä oikein tullaan näkemään. 😉 Mutta KIITOS siitä, että osallistuminen on otettu tosi positiivisesti vastaan. Jännitti sairaasti. Kirjoittelen ensi kerralla tosiaan vähän lisää! 🙂

 

Nyt olisi vielä yksi TÄRKEÄ tehtävä tänä iltana: tilata lauttaliput Ruotsista Suomeen joulun alle. ❤ 

 

Hyvää alkavaa viikkoa teillekin. ❤

15 vastausta artikkeliin “Adventinpunaista & viikonloppua muutenkin

 1. Olen pitänyt fitness-päiväkirja ohjelmaa vähän sellaisena viidakon tähtöset tyyppisenä ohjelmana, katsomatta sitä siis koskaan:)Täytynee joku jakso sitten tulevaisuudessa katsoa, kun sinusta ei oikein viidakon tähtönen tule ensimmäisenä mieleen.

  Tykkää

  1. 😀 en ollut itsekään katsonut, mutta kuulut positiivista juttua; siis että sarja oli oikeesti kiva ja vakavasti tehty (ei viidakon tähtöset :))) ; sellasta positiivista treenijuttua. Ne sarjan muut tytöthän ovat tosi kovemman luokan treenaajia ja minua näkee vain Katsomon puolelta… Keväällä sitten nähdään 😀

   Tykkää

 2. Todella mahtavaa, että olet mukana fitness-päiväkirjoissa seuraavalla kaudella. Olin innoissani siitä jo aiemmin ja nyt vielä enemmän. Kaikki mukana olevat naiset ovat huipputyyppejä 🙂 Mukavaa joulua!

  Tykkää

 3. Hieno juttu! fitness-päiväkirjat oli kyllä oma lemppari, oli niin huippu tyttöjä mukana viimeksi. Nyt odotan vielä enempi! 🙂

  Tykkää

 4. Harmi ettei tuo ohjema näy sitten meilläpäin… Onnea kuitenkin uuteen haasteeseen! Ja nuo ravunkoivet, keittelimme niitä joskus myös Jenkeissä.. Nam! Sekin harmi ettei Aldi enää roudaa Kanadasta ihania lobstereita marraskuussa, kuten aikaisempina vuosina. Täällä ne maksavat 30 CHF kappale… Hurr! Kävimme eilen juhlistamassa joulun odotusta suomalaisessa joulukirkossa, ja tapasimme samassa kahvipöydässä samanhenkisiä, mukavia ihmisiä.
  Toivotan teidän perheelle mukavaa joulumatkaa Suomeen!

  Tykkää

 5. Ihan lemppariohjelma! Hienoa että olet mukana:). Saako kysyä vähän aiheen vierestä kun en enää löydä kyseistä post. Mikä itseruskettava se olikaan mitä kerroit käyttäväsi? Lähinnä kasvojen alueelle:)

  Tykkää

 6. En juurikaan katsonut Fitnesspäiväkirjoja viime kaudella…noh, juurikin sen fitnesshömpötyksen takia, mutta nyt täytyy katsoa!! Mahtavaa, olen niin innoissani! 🙂

  Tykkää

 7. Ihanan värinen asu, upea pupu ja herkkuruokaa, njam!
  Täällä Rovaniemellä pakkasta -15, puut notkuvat lunta ja muutoinkin niin jouluinen maisema!

  Tykkää

 8. Vau mikä yllätys tuo fitnesspäiväkirjajuttu 🙂 Innostuin ekasta kaudesta, vaikka alkuun mulla oli koviaki ennakkoluuloja kyseistä sarjaa kohtaan. Viime kaudelta Venla Savikuja oli yli muiden ja toivon sinusta ”korvaavaa”, eli liikkumista hyvän olon, ei ulkonäön vuoksi  tai kaikkia ruokia punniten.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: