Fitnesspäiväkirjoista

 

Ihan pieni muistutus, koska rakastan noita Pierre Robertin villa-silkki-toppeja (löytyy kaapista useassa värissä ihan itse ostettuina eikä mainostamiseen saatuina :D); vielä ehditte shoppailla joululahjoja -20% alella koodilla kalastajanvaimo: pierre-robert.com. Taisin itse ostaa näitä joululahjoiksi viime vuonna ja omassa käytössä on lähes päivittäin. Suosikkijuttu. Ja vaaleanpunainen ja harmaa on aina huippukombo! 

 

 

Niin ja halusin sanoa sanasen ensi kevään Fitnesspäiväkirjoista. 🙂

Miksi lähdin mukaan ja millä miettein.

En seuraa Suomen telkkaria, joten en luonnollisesti ollut nähnyt sarjaa aiemmin. Olin kuitenkin kuullut siitä (pelkkää hyvää) ja muodostanut positiivisen käsityksen. En oikeastaan edes miettinyt kovin kauan lähdenkö mukaan vai en, sillä koko homma tuntui hyvältä. Mulla on kai aika usein tapana hypätä juttuihin (harkitsematta hehe), vähän niinkuin sydämen ja sellaisen näppituntuman mukaan. Että jos joku tuntuu oikealta niin sitten mennään eikä meinata. Niitä juttuja katuu kuitenkin, joita EI tullut tehtyä.

Rehellisellisesti sanottuna, koska itse rakastan liikuntaa ja hyvintoimivaa kroppaa, mutten koskaan ole nähnyt syytä esimerkiksi kilpailla tai kasvatella lihaksia, mietin kai vähän että sarjalle tekee ihan hyvää saada yksi tällainen mukavuusliikkuja mukaan. 😛 Tottakai, sarjan nimi on Fitnesspäiväkirjat enkä minä koskaan ole harrastanut lajia, joten mietin myös etten kuulu joukkoon. Tottakai. Mietin sitäkin. Mutta silti. Meitä on varmasti monta muutakin, joille fitness ei ole niiiin iso juttu, mutta jotka haluavat jotenkin mahduttaa aika paljon liikuntaa, terveellistä ravintoa ja aktiivisuutta arkeensa. 

Yksi suuri syy sarjaan lähtemiseen oli myös vastapaino blogille. Kuulostaa ehkä hassulta, joten anna kun selitän. Blogissahan on siistejä kuvia. Siis sellaisia hyvistä kuvakulmista otettuja harmonisia huoliteltuja juttuja. Blogi on pintaa. Ja se sotii joskus pikkusen mun kuitenkin aika maanläheistä luonnettani vastaan; ei mulla ole mitään halua tai syytä yrittää esittää että meillä on aina siistiä tai että olen itse aina nätti. Mutta olen myös isosti esteetikko eikä mun luonne anna periksi tehdä blogista roskista. Blogi ei ole oikea paikka sotkuille, kiireille, kiukutteluille ja näppylöille. Blogi pysyy siistinä ja nättinä.

Blogissa käsitellään sitäpaitsi hirmu vähän liikuntaa tai terveellisiä elämäntapoja – siihen nähden miten suuri osa mun elämää se on! Sille kuuluukin antaa enemmän tilaa ja näkyvyyttä. 

On siis jotenkin ihanaa, vähän niinkuin vapauttavaa näyttää jossain muualla miten tää arki oikeasti menee. 😀 Huomasin aika pian videokameran saatuani, että siltä ei voi sotkuja piilottaa. 😀 Ihan mahtavaa. Ja että sillä tulee joskus kuvattua toooosi lähikuvaa. Ei niin mahtavaa. Ja että meistä tuli aika nopeesti ihan hyvät kaverit. Kameran kanssa voi hassutella miten vaan eikä tarvi saada aikaiseksi hienoa jälkeä (ehheh). Ja sille on kiva puhua suomea. ❤ Ja aika kiva ajatus on sekin, että ehkä joku blogin lukija pääsee vihdoin ehkä tutustumaan vähän paremmin minuun. Siihen, millainen oikeasti olen. 

 

 

Keväällä nähdään sitten; ei harmi vaan Avalla, vaan Katsomon puolella. 

Toivottavasti tartutamme oikein paljon iloista inspiraatiota, motivaatiota ja liikunnaniloa koko porukka, jokainen tavallamme. ❤ 

 

90 vastausta artikkeliin “Fitnesspäiväkirjoista

 1. Sinä oot niin ihanan oloinen ihminen – jalat maassa ja viisautta täynnä, lempeä, mutta vahva ❤ Sellainen, johon haluaisi tutustua:)

  Tykkää

  1. ❤ ❤ ❤ …odotas kun näet sen sarjan, älä sano vielä mitään :’D Ei vais, tuhat sydämmellistä kiitosta ❤

   Tykkää

 2. Netti-tv on ihan luonnollinen keino lisätä hiipuvan blogin suosiota, mutta että sinäkin ja vielä fitnes…ounou. Odotin jotain enemmän. Järkevämpää. Sinulta. Ja perheeltäsi. No seuraavaksi sitten ostostv valloitukseen.

  Tykkää

  1. Voiko joku oikeasti kirjoittaa noin negatiivista ja inhottavan sävyistä kommenttia? 😦 Tulee mieleen ajatus, miksi vierailija luet Johannan blogia jos noin tympeällä mielin.

   Tykkää

   1. 😦 niinpä Auroora; mullekin on aika käsittämätöntä… itselleenhän tollasesta paha mieli tulee, ei kerro niinkään kommentin kohteesta kuin kirjoittajasta. Toivotaan parempaa mieltä sinnekin… ❤

    Tykkää

  2. No just toi ei ole mulla käynyt mielessä… 😀 Mutta kiva että odotit multa jotain vielä parempaa! Mun mielestä tää on ihan huippua :)))

   Tykkää

  3. Voi kristus sentään!! Saa hävetä tollaisen kommentoijan puolesta..vaikka tosiaan sananvapautta tuokin mutta.. No, nuita löytyy kaikkialta, oi miksi. Se siitä. Mutta ihana Johanna! Ja kaunista joulun aikaa teille!<3

   Tykkää

  4. Hah, jos joku TV:n perusteella blogiin eksyy ja sisältö ei miellytä, niin tuskin uudestaan tulee. Jos taas miellyttää, niin sitten palaa. Joten ainoa keino lukijoiden ”pitämiseen” on sisältö. Jos se ei miellytä niin, silloin ei ole lukijoita. Typerä kommentti. Mikään ei pakota sua(kaan) lukemaan, mitään mitä et halua lukea. Eikä ketään muutakaan myös. 🙂 

   Hyvää joulua kaikille! 

   Johanna, sulla oli ihan erilainen ääni kuin olin kuvitellut. Olisi joskus kiva kohdata sinut. Vaikutat blogin perusteella mukavalta ja hyvin järkevältä ihmiseltä. Välillä reissaan itse Kotkaan, mutta mun reissut ovat osuneet aina suurinpiirtein samaan aikaan, mutta just eri päiville. Tämä päätelmä siis blogin perusteella.

   Tykkää

 3. Odotan innolla. Ajattelin ekasta kaudesta, että taas joku turha juttu. Katsoin jakson ja koukkuun jäin.
  Kiva kun olet mukana. Odotan innolla. Sain jo ekalta kaudelta monta vinkkiä ja innostusta elää terveellisemmin.
  Tämä on siitä hyvä, kun kuvaat itse. Saat itse valita mitä kuvaat.
  Odotan innolla.
  Jos joku ihmettelee ohjelman nimeä niin se on vaan nimi. Sisältö on paljon muutakin 🙂

  Tykkää

  1. Kiitti, kiva kommentti! Ja tottakai, sarja on ollut ilmeisen positiivinen ja tsemppaava, siksikin tuntuu ihan oikealta lähteä mukaan! :))

   Tykkää

  1. Näinhän se on. Elämässä pitää tehdä jos haluaa jotain saada aikaiseksi 😀

   Tykkää

 4. Kiva ku oot mukana!! Innolla odotan 😊 kiva päästä tosiaan tutustumaan sinuun sen välityksellä paremmin.. Monesti en lämpene tosi-tvlle, mutta tätä on katsottava ja katsoin ekaa tuotantokauttakin 👍

  Tykkää

 5. Ymmärsinhän oikein, että sulla ei ole tarkoitus alkaa miksikään salitreenaajaksi? Vaan ihan tuolla nykyisellä liikuntasetillä menet mukaan ohjelmaan? Jos niin, niin ihan mahtavaa. Todellakin aion katsoa. Se on nimittäin sitten varmaan aika justiinsa niinkun mun liikkuminen, elo ja olo. Liikuntaa monipuolisesti monessa muodossa ja terveellistä syömistä, viikonlopun herkkuhetkiä ja yleensä hyvää ruokaa unohtamatta. Mutta kaikkea ennen muuta sen vuoksi, että olo on hyvä mulla itsellä ja mun rakkaalla perheellä.

  Tykkää

  1. Joo tällä nykyisellä setillä 😀 Salitreeniä ei siis mun kohdalla näy lainkaan. Kotijumppaa senkin edestä 😀 Mitään uutta en ota mukaan elämäntapoihin/liikuntatottumuksiin. Luulen kanssa että meitäkin on paljon! Jotka treenaavat muuten kuin salilla 🙂

   Tykkää

 6. Kiva kun olet mukana, on mukava tutustua sinuun paremmin ja vähän toisesta näkökulmasta! En ole kyseistä sarjaa seurannut aiemmin, joten nyt samalla tutustun myös siihen 🙂 Hyvää joulun odotusta!

  Tykkää

 7. Hienoa Johanna:) äläkä välitä noista ikävistä ihmisistä, jotka ovat jotenkin niin sisältä kylmiä että pitää täällä piikitellä kun itsellä on paha olla!!!! Ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi.

  Tykkää

 8. Toivottavasti kokemus antoisa sinulle vaikkakin en arvosta tosi-tv ohjelmia mitenkään suuresti .Kaikki itkee kameroihin kun on niin rankkaa kun ei voi syödä kun treenaa. Niitä on aivan liikaa.
  Sinulla kiva tyylikäs blogi ja löytyy aiheena muutakin kuin pelkää pintaa. Olisi hienoa että liikkuvan elämäntapasi olisit tuonut esiin muulla tavalla kuin tuossa formaatissa. Mutta oikein hyvää joulun odotusta ja tsemppiä!

  Tykkää

  1. Kiitos kivasta kommentista Martta! Lupaan muuten että syön enkä itke kameralle ainakaan nälkää ja rankkuutta 😀

   Tykkää

 9. Täytyypäs vilasta ohjelmaa nyt, kiva nähdä teidän arkea tuosta liikuntanäkökulmasta! Tuo on niin totta, että niitä tekemättömiä/kokemattomia juttujahan sitä katuu, joten loistavaa että päätit lähteä mukaan uuteen juttuun! 

  Tykkää

 10. Nyt vähän jännittää sun puolesta, onnea rohkeudesta lähteä realityyn mukaan! Toivottavasti matkasta tulee kiva! Olen tuota ohjelmaa pariin otteeseen seurannut ja ikävä kyllä se aihe on liian loppuun kulunut mun makuuni. Olet varmasti oikein ihana ja tervetullut TERVE esikuva monille nuorille jotka sarjaa seuraavat. Samoin kuin aikuisille. Jospa sinusta alkaisi seuraava buumi, terveellisellä tavalla voi liikkua ja se vain tukee muuta elämää. Kilpailijat ovat sitten oma rotunsa. Arvostan kyllä työtä jota kilpailijat tekevät, se ei ole helppoa. On vain jo ehkä puuduttavaa kun televisiosta ei näytetä muuta kuin treenausta, laihdutusta, kilpailua jne.. Missä se ihana elämä? Noh, olipas avaus.. 😉 Sinun vuoksi voisi nyt kyllä katsoa, mitä kyseinen ohjelma tällä kertaa on. Lycka till!! ❤

  Tykkää

  1. Samoilla linjoilla ❤ Tässäkin yksi hyvä syy lähteä mukaan! Kun ei aina tarvi olla se kilpailu, laihtuminen tai hyvä kroppa motivaationa vaan just ihana elämä 😀 Molemille on toki ihmisensä ja molemmissa hyvät puolensa, nyt saadaan ainakin vähän vastapainoa. 🙂

   Tykkää

 11. Hyvä että lähdit mukaan ! Itse olen 44 v pienen tytön äiti jolla vaativa duuni päivystyksineen kaikkineen. Entisenä jumppapirkkona ja ohjaajana olen tyytyväinen jos liikutaan itseäni 2-3 kertaa viikossa ja fitnes, mikä fitnes….mutta fitnespäiväkirjat oli loistava, melkein 20 vuotta nuoremmat tytöt oli mahtavia persoonia ja aitoja. Siksipä odotan innolla alkavaa kautta ja todellakin työssäkäyvä, perheenäiti, arkineen, lapsineen ja arjen normaaleina haasteineen on enemmän kuin tervetullut. Kiiltokuvaelämä ei ole kellään totta. Aitoutta, rehellisyyttä, sotkua ja herkkyyttä. Hyvä Johanna!! Ja se että sinulla on hieman ikää on suurta plussaa. Jees!

  Tykkää

  1. Kiitos tsemppauksesta! :)) Joo sekin vielä, kun kaikilla ei tosiaan ole aikaa liikkua niin paljon… niin siinä voi tosiaan kysyä että mikä fitness… :’D Mutta kiitti tästä, ihan samaa mieltä!

   Tykkää

 12. Mikä tän postauksen pointti on? Miksi pitää näin kauheesti todistella olevansa ihan kunnollinen ihminen, vaikka lähteekin lisäjulkisuuden toivossa tositv-sarjaan? Ihan oma asiasi.

  Tykkää

  1. 😀 ei mulle tullut mieleenkään ettenkö voisi olla kunnon ihminen fitnesspäiväkirjoissakin… Tän postauksen pointti oli 1)ilmoittaa että olen mukana 2)kertoa millä miettein kun moni siitä mukanaolosta kuitenkin lukee muita kanavia. Että mitä sieltä voi odottaa mun kohdallani, kivahan siitä on jutustella. 🙂 Eli ei tämä ihan vain oma asiani ole, päinvastoin julkisempi asia kuin moni muu. 🙂 Hassua jollen täällä mainitsisi…!

   Tykkää

   1. Niinpä, kyllä minusta ainakin tämä blogi vaikuttaa niin aidolta ja henkilökohtaiselta, että todellakin tällainen postaus tänne kuuluu. Mistä helvetistä näitä mielensäpahoittajia oikein löytyy!! Minusta ainakin hyvä postaus, muuten en olisi sinua varmaan Katsomosta tullut löytämään mutta nyt varmasti etsin 🙂 Suurin osa lukijoista on täällä varmasti persoonasi takia, eikä minkään asiasisällön vuoksi. Eli suurinta osaa tämä asia kiinnostaa. Tsemppiä! 🙂

    Tykkää

 13. Pitääkö aikuisen ihmisen hakea täältä hyväksyntää omille teoilleen??? Täällä ei ilmeisesti siedetä negatiivista palautetta ollenkaan, mutta sekin pitää ottaa vastaan ja kestää. Katsoin yhden jakson,ohjelmassa kulminoitui tämän päivän omaan napaan tuojottaminen ja ulkonäkökeskeisyys.

  Tykkää

  1. Tiedätkö että kenenkään ei oikeastaan tarvitse ottaa vastaan mitään anonyymiä ”kritiikkiä”. Koskaan ei ole oikein että toinen osapuoli saa heittää lokaa ja toisen pitäisi vain ottaa vastaan ja kestää. Saati jos se kriitikko on anonyymi.

   Tykkää

 14. Mahtavaa! Ensimmäinen kausi oli todella mukavaa katsottavaa. Näin ulkosuomalaisena olen tietysti huolissani, että onhan ohjelma katseltavissa Katsomosta jälkikäteen myös ulkomailta? Maikkarin ohjelmisto on harmittavan usein meidän Suomen rajojen ulkopuolella asuvien ulottumattomissa ja olen tämän takia pienoisesti jopa boikotoinut ko. kanavaa.. Perheen ja opintojen takia en pääse vielä Suomeen takaisin, vaikka ikävä kotimaahan on usein kova ja lohtua niihin hetkiin olen usein löytänyt tutuista ohjelmista.

  Tykkää

 15. Hei! Voi, tuo kuulostaa tosi kivalta tuo sarja! Toivottavasti voin nähdä sen netistä, koska minä asun täällä Teneriffalla. Siellä katsomossa on joitakin sarjoja, jotka näkee myös täällä näin kaukana. Ja tosi ihanat nuo vaatteet ❤ 🙂

  Lämmin hali täältä kaukaa! ❤

  Katriina

  http://katriinatenerife.blogspot.com.es/

  Tykkää

  1. Niinpä, katsomossa on se hyvä puoli että ehkä me ulkomaisetkin nähdään 😉 Tuhat kiitosta ❤

   Tykkää

 16. Ihanaa kun lähdit mukaan Fitnesspäiväkirjoihin! Tykkään hurjasti sun asenteesta ja maanläheisyydestä. Ulkonäkökeskeisyys on kasvava trendi ja paineita kokee valitettavan moni pikkutytöistä varttuneempiin naisiin.. siks yks kalastajan vaimo on mitä tervetullein lisä muistuttamaan, että liikkuminen on kivaa ja tavallisuus täysin hyväksyttyä! (:

  Tykkää

  1. 😀 😀 jeps, samaa mieltä. Tavallisuudesta soisi ”trendikkäämpää”; jokainen kaunis omalla tavallaan. Olisikin ihan mahtavaa olla vähän tällainen esikuva… Tavis esikuva 😀 Tuhannet kiitokset.

   Tykkää

 17. Sovit joukkoon ihan vallan mainiosti. Seurasin sarjan ensimmäisen tuotankauden ja kakkosta odotan jo innolla. Silloin itseasiassa kaipasin joukkoon yhtä ns ”tavallista” aktiiviliikkujaa ilman tuhottomia painoja salilla tai kisoihin valmistautumista. Sitä paitsi zumba on ihan epämuodikasta nyt, se pitää tuoda takaisin jalustalle 😀 Tsemppiä siis! Mahtava juttu.

  Tykkää

  1. Hahaa! 😀 Huippua että Zumba on epämuodikasta 😛 Tykkään että ihmiset tekevät aidosti rakastamiaan juttuja oli ne sitten kuinka out tahansa. Ja kyllä, Zumba ansaitsee arvostusta!! ;D

   Tykkää

 18. Oi ihana nähdä sinut päiväkirjoissa 😊 Odotan innolla! Minäkään en ole mikään sali-ihminen vaan tykkään monipuolisesta liikunnasta ja jumppaan kotona. Minulla myös pieni lapsi ja oma-aika on rajallinen. Huippua päästä seuraamaan sinun tervettä elämäntapaa ja saamaan vinkkejä omaa treenaamiseen ja elämäntapoihin 😊

  Tykkää

  1. Huippua kuulla että meitä on useampi 🙂 Teen parhaani valoittakseni tätä hieman kiireistä menoani täällä 😀

   Tykkää

 19. Voih, näiden kuvien perusteella välittyy teidän kotoa niin hygge fiilis! Oot oikeen unelma kotiäidin olonen. 🙂 Mistä muuten tuo nätti harmaa hame?

  Tykkää

 20. Hei. Ehdottomasti seuraan tulevaa sarjaa! Mukavaa nähdä, ettei jokaiselle liikkujalle joka sarjaan osallistuu, ole kaikki kaikessa juuri se kilpailu ja näyttämisen halu! Mahtavaa:) 

  Tykkää

  1. Niinpä, ihan hyvä että ne halusi laajentaa vähän arkiliikuntaankin kun tosiaan aika harva edes pystyy ihan yhtä paljon treenaamaan kuin ohjelman muut tytöt. 🙂

   Tykkää

 21. Hei!
  Saako kysyä, miksi et näy avalla myöskin? Ehkä myöhemmin myös siellä, toivon? Onnea uudesta pestistä!:)

  Tykkää

  1. Heippa, siihen oli montakin syytä, mutta lähinnä kai se että mun elämän meno poikkeaa kuitenkin niin paljon noista muista tytöistä että se sopi parhaiten omaksi osiokseen. 🙂

   Tykkää

 22. Olet aidosti niin mahtavan oloinen  ihminen, että blogiisi en kyllästy ikinä. Monen blogin lukemisen olen jättänyt taakse, kun tulee fiilis epäaitoudesta. Mutta sinun blogissa ei ikinä tule samaa tunnetta. Ihanaa, että sinulle tulee uusia kokemuksia ja uusia juttuja. Aion kyllä seurata tulevaa ohjelmaa, mitä en aikaisemmin ole tehnyt. All because of You 🙂 Ja palatakseni miehesi tekemään postaukseen sinusta… Juuri sellaisen kuvan olen sinusta saanutkin blogista minkä miehesi sinusta kertoi. Ihanaa joulua koko perheellesi.

  Tykkää

  1. ❤ ❤ ❤ ei oo totta… Kiitos miten ihanasti sanottu :)) No Katsomossa nähdään sitten 😀

   Tykkää

 23. Oikein hyvä, että fitnesspäiväkirjojen kautta zumba saa taas enemmän näkyvyyttä, se vaan on niin I-H-A-N-A-A!! En asu Suomessa, eikä Katsomon seuraaminen ole tähän mennessä onnistunut, mikäköhän ongelma siinäkin on – tosin oikeastaan ei mikään, koska tuskin ehtisin/muistaisin sitä seuratakaan. Iloitsenpa vain aina kaikista zumbaan liittyvistä uutisista.. ; )

  Oma zumbaohjaajani Niina Shablinskaja valitettavasti lähtee nyt kolmeksi kuukaudeksi Kolumbiaan, Beto Peres kun pyysi hänet sikäläisen talent-kilpailun tuomaristoon. Upea juttu Niinalle, minä en vain ole kauhean innostunut hänen tuuraajansa tyylistä.. Mutta täytyy nyt antaa hänellekin mahdollisuus!

  Ai niin, ja hyvää joulua sinulle!

  Tykkää

  1. Muistan että olet kertonut Niinasta 🙂 Vau, se on kyllä varmasti ihan mahtava ohjaaja ja siitähän kaikki riippuu… Koko lajiin tykästyminen… :/ Ohjaaja voi myös pilata innostuksen 😦 Harmi että menetit Niinan nyt!

   Tykkää

 24. Olenkin ajatellut että liikut tosi paljon vaikket siitä kirjoitakaan usein,samoin ruokapuolesta saa rennon kuvan mutta kiva nähdä miten se oikeasti menee..

  Tykkää

  1. Joo, tänne tulee ihan liian kirjotettua. Ehkä se tuntuu heti työltä 😛 Tai tuntuu että pitäisi kirjoittaa asiaa kun alan ammattilaisia vähän on…

   Tykkää

  1. Johanna ei esiinny telkkarissa, vaan ainoastaan netissä joten et menetä mitään.

   Sitä ihmettelen miksi ylläpitää sellaista mikä ei ole todellista, kun sanoit että blogi on kaunisteltu versio elämästäsi. Olisithan voinut laitella jumppavideoita je realityvideoita omaan blogiisi ihan mistä kuvakulmasta tahansa jo vaikka  kuinka ja kauan sitten.

   Tykkää

   1. Mulle sitten taas valokuvaaminen ja kauniit ovat ovat tulleet tosi rakkaaksi osaksi tätä harrastusta. Jumppavideot eivät tyydyttäisi tätä puolta 😀 Enkä varmaan jaksaisi pitää pelkkää liikunta-terveysaiheista blogia; ne on niin lähellä mun työtä että on ihana rentoutua muidenkin aiheiden parissa. 🙂 Siksi en koe että blogi on oikea väylä reality-tv:lle, täällä on pakko olla myös ripaus estetiikkaa :))

    Tykkää

 25. Tämä on Johanna mahtavaa! Hienot perusteet miksi lähdet mukaan ja samasta syystä aion seurata. Kiitos. Olet rohjea. 🙂

  Tykkää

 26. Mulla ei ole tohon asiaan oikeastaan mielipidettä. Kiva kun teet itsellesi mieleisiä juttuja. Haluaisin kommentoida tätä MeNaiset saittia. Olisi kiva kun olisit itsenäinen bloggaaja, kun tämä saitti on tosi huono ja lukijalle epäystävällinen. Luen usein mobiililla ja lukemista häiritsee kun aina tulee chat auki tilaamisesta ja en saa sitä pois. Samoin vähän epäselvät sivut. Tiedän kyllä että saat palkkaa kyseisellä saitilla olemisesta, mutta onko se sen arvoista? Yst. Terv. Saara

  Tykkää

  1. Hyvä että kommentoit… Tässä on varmasti paljon parannettavaa, kyllä… Kommentteihin vastaamiseenkin menee ikuisuus… Puuh. 😉 Eli voisin laittaa taas parannusehdotuksia eteenpäin! 🙂 Muuten viihdyn kyllä hyvin :))

   Tykkää

 27. Enpä ole kyseistä sarjaa seurannut, mutta ehkä nyt voisi vilkaista mistä siinä oikein on kyse 🙂 Ihanan tunnelmallisia kuvia taasen ❤ Rauhaisaa joulunalusaikaa toivotellen,

  Pionimetsän Tiina

  Tykkää

 28. joo, menaiset on surkea blogialusta. Ei tarvitse lähteä menaisista, mutta sen sijaan menaiset voisi vähän parantaa blogin lukukokemusta tekemällä blogista loogisemman.

  Tykkää

  1. Aivan… Tiedän 😉 Viihdyn kyllä hyvin täällä muuten, joten toivotaan että parannuksia tehdään 🙂

   Tykkää

 29. Oi ihanaa! Musta tuntuu että se sarja tarvii just sun kaltaista sinne ja tosiaan mahtavaa päästä näkemään susta myös liikunnallisempikin puoli. Oon jo useamman vuoden seurannut sun blogia ja nyt vasta kommentoin ekan kerran..pakko sanoa että sun blogia on niin ihana lukea ja se on piristävät mua varsinkin just sellaisina päivinä kun ei yhtään huvittaisi tehdä mitään, eikä mikään oo kivaa. Kun oon sitten lukenu sun blogia niin huomaakin että oon yhtäkkiä tosi inspiroitunut..Kiitos sulle! 🙂

  Tykkää

 30. Oi ihanaa! Musta tuntuu että se sarja tarvii just sun kaltaista sinne ja tosiaan mahtavaa päästä näkemään susta myös liikunnallisempikin puoli. Oon jo useamman vuoden seurannut sun blogia ja nyt vasta kommentoin ekan kerran..pakko sanoa että sun blogia on niin ihana lukea ja se on piristävät mua varsinkin just sellaisina päivinä kun ei yhtään huvittaisi tehdä mitään, eikä mikään oo kivaa. Kun oon sitten lukenu sun blogia niin huomaakin että oon yhtäkkiä tosi inspiroitunut..Kiitos sulle! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: