Porvoon kodeissa

& arvontavoittaja 🙂

 

Maanantaina kävimme By Piasin porukoiden (olipas kiva nähdä taas – hyviä tyyppejä ❤) kanssa kuvailemassa uusi kesäjuttuja (sieltä tulee aivan ihania uusia malleja kesäksi!) Porvoon keskustassa, kahvila Helmessä. Helmen yläkerrassa kun on vuokratiloja aikamoisen kauniissa kuoseissa; eikö? Jos muuten tällainen sisustustyyli puree teihin kuten minuun, suosittelen myös itse joululahjaksi saamaani kirjaa Porvoon kauniit kodit.

Inspiroiva kirja täynnä kauniita, personallisia koteja. Ja noita vanhoja tapetteja. 🙂

 

Ja niin, yksi teistä arvontaan osallistuneista tosiaan voittapi vapaavalintaisen kashmir-tuotteen By Piasilta. Ja voittaja on……:

 

Vierailija
Viesti368/1801
Lähetetty
 
22:03 | 27.12.2015

Vau, mikä arvonta! Jos onni potkaisee, niin valintani on ihana neuletakki (väri grey)!😊 Riinukka

 

Onnea Riinukka! 🙂 Laitatko mulle s-postia osoitteeseen johannaalvestad@gmail.com, kiitos! Olisi ollut taas niin kiva arpoa teistä 1800:sta monta muutakin voittajaa, mutta kylläpä näitä taas tulee. 🙂 Kiitos tuhannesti osallistumisesta ihan jokaiselle. ❤

Nähdään pian nuppuset, hyvää vuoden viimeistä päivää!

 

 

 

38 vastausta artikkeliin “Porvoon kodeissa

 1. Porvoo on kyllä niin unelma paikka! Itse salaa katselen myytäviä koteja sieltä… Sinne pitäisi viikonloppuna lähteä vähän ostoksille ja tottakai pia’s puotiin etsimään kaunista päälle puettavaa 🙂

  Tykkää

  1. Porvoo on kyllä jotenkin sellainen kodikas ja kiva paikka jonne tekisi mieli muuttaa!

   Tykkää

 2. Kahvila Helmen omistajat Airi ja Leo ovat aivan mahtavia tyyppejä, ja Loviisassa heillä on Loviisan Kappeli.

  Tykkää

 3. Kauniita kuvia ja hei, meiltä löytyy nuo sinikuvioiset kupit kaapin perältä, enpä ole ymmärtänytkään, että ne ovat kauniit :). Hyvää vuoden vaihdetta!

  Tykkää

  1. On kyllä ihanan näköinen kirja ja puitteet! 🙂 kesällä mietin Hangossa käydessämme että onkohan sen upeista pitsihuviloista tehty sisustuskirjaa vähän juuri tuohon tapaan. Tuskin maltn odottaa uusia By Piad vaatteita ja niitä kuvia! 🙂

   Tykkää

 4. Itse olen loukkaantunut edelleen ByPiasin toimintaan. Miten lapuissa voi luke By Pia’s design finland. Ihan kuin tarkoitus olisi huijata törkeästi 😥 Missä ja miten nuo cashmeret valmistetaan? Ihmettelin niiden cashmerevaatteiden suht alhaista hintaa. Haluaisin ihan oikeasti tietää. Tarkoitus ei ole kylvää vihaa tai huonoa mieltä. Kuluttajilla täytyy vaan oikeasti olla oikeuksia. Näinä vaikeina aikona olisi kiva tukea suomalaista työtä♥ Tiedän se on kallista ja olen itsekin opiskelija, mutta voi kunpa voisi luottaa oikeasti siihen mitä ostaa.

  Tykkää

  1. Jep. Oli se vaan aikamoinen show se viestittely täällä kommenteissa. Noloja juttuja nousi esiin ja ko. vaatemerkki tahraantui mielikuvissa, ei voi mitään 😦

   Tykkää

   1. Kiia, kaikkeen anonyymin kommentointiin kannattaa suhtautua varauksella. By Piasia kohtaan hyökättiin jopa asiattomilla jutuilla, jotka mun oikeasti olisi ollut fiksuinta vain poistaa. Ei siellä oikeastaan noloja ”paljastuksia” tullut, ei mitään mitä olisi salattu mutta varmasti monelle kuluttajalle epäselvää. Anonyymi voi helposti tahrata yritysten mainetta ja saada aika paljon näkyvyyttä kuten tässä kävi.

    Tykkää

   2. Lukeeko niissä cashmere-tuotteissa myös by pias design finland? Olisi kiva tietää ihan faktaa.

    Siis pointti on kai se, että ei ole selkeästi ilmoitettu kuluttajalle, että tiettyjä mallistoja ei edes suunnitella tässä firmassa vaan toimivat vain maahantuojina. Ihan sama missä suunnitellaan ja tehdään, kunhan se ilmoitetaan selkeästi.

    Noin yleisesti yrityksen mainetta ei kyllä pilaa kuluttaja vaan itse yrittäjä jos vastaa palautteeseen hyökkäämällä kuluttajaa vastaan ja ilmoittamalla, että kuluttaja on typerä jos ei ymmärrä epäselvää mainontaa. Olihan, Johanna, sinullekin omien sanojesi mukaan epäselvää tuotteiden alkuperä, vaikka olet kuitenkin tiiviissä yhteistyössä kyseisen firman kanssa.

    Tykkää

   3. Mau, no ei tottakai noin yleisesti, mutta jos kaunaa on syystä tai toisesta, on tällainen anonyymi kanava aika helppo maineen tahraamiseen. Joskus on vaikea tietää mitä kaikkea taustalla kytee. Ja niin, jopa Italiassa valmistetuissa tuotteissa saattaa ihan sääntöjen mukaan ja lain mukaan oikein lukea Finnish design tms.
    Mutta joo, mulle oli epäselvää ja mennyt ohi ettei kaikki pellavat olleetkaan suomalaista.

    Tykkää

  2. Hei Saraa,

   Tuo suomalainen design on aika monin tavoin ymmärrettävä konsepti. Olin Skannossa kuuntelemassa taannoin hyvää keskustelua aiheesta kun suomalaisen designin tekijät keskustelivat mitä käsite suomalainen design heille oikeastaan tarkoittaa. Harva suomalainen design enää valmistetaan Suomessa eikä suomalainen design voi olla tae Suomessa tehdystä työstä, vaan nimenomaan siitä suunnittelusta, designista. Tottakai suomalaisen designin toivoisi olevan tehty Suomessa, mutta se kustannus syistä harvalla suomalaisella suunnittelijalla ja tekijällä on mahdollista. Moni ymmärtää suomalaisen designin myös suomalaisena käsityönä, mutta todellisuus on valitettavasti muuta. Ei niitä Iittalan ja Arabian kippoja ja kuppeja enää aikoihin ole tehty Suomessa tai Karhun tyylikkäitä tennareita. Ei siis sekoiteta termejä Finnish design ja Made in Finland.

   Mutta aiheesta on mielenkiintoista keskustella, sillä se on meille monelle tunteita herättää. 🙂

   Tykkää

  3. Ihanaa kun otatte vielä tätä asiaa esille, sillä myös minua tämä blogin säännöllisenä lukijana tämä on jäänyt vaivaamaan. Eikä se varmasti vaivaisi näin, ellei kyseinen merkki olisi niin kovin paljon esillä nykyään tässä blogissa. Myös minä kaipaisin oikaisua ja oikeaa tietoa kuluttajana koska kyseistä merkkiä täällä mainostetaan. Varsinkin kun valitettavasti aikaisemmin tämä keskustelu äityi aika asiattomaksi. Olen ihastellut kyseisen merkin vaatteita, mutta nyt en oikein enää tiedä.

   Tykkää

  4. Heippa Saraa, kashmeret valmistetaan Italiassa ja itseasiassa pellavatkin ommellaan Virossa, koska se on ollut lähin ompelimo; Suomessa ei valitettavasti pysty tässä mittakaavassa valmistamaan vaatteita. 😦 Ei vain ole isoja ompelimolla. Näin se menee kaiken suomalaisen vaatteen ja muunkin valmistuksen kanssa, valitettavasti! Suuri osa työstä by Piasin kohdalla kuitenkin tehdään Suomessa ja arvostan kovasti heidän tarmokasta yritystään.

   Tykkää

   1. Tuotteet valmistetaan ulkomailla ulkomaisista raaka-aineista. Mikä on se suurin osa työstä joka tehdään kotimaassa? Blogimainonta? Sekin kassavirta taitaa valua norjaan;)

    Mielestäni itsenäisyyspäivän postauksen likapyykkiä on turha vierittää lukijoiden ja kommentoijien niskaan. 

    Jos Johanna bloggaajana mainostaa suomalaisena tuotteena italialaisia pellavakolttuja ja asiasta huomautetaan ei syylliset löydy kuluttajista ja blogin lukijoista, eihän. Ongelmana koin sen blogitekstin silottelun sen jälkeen kun Johannalle oli huomautettu valmistusmaasta, varsinkin kun korjausta ei mainittu missään kohtaa blogitekstiä. Virheellinen mainonta tulee aina oikaista niin että kohde löytää oikaisun selvästi etsimättä.

    Itse laitoin silloin kuluttaja-asiamiehelle viestiä harhaanjohtavasta mainonnasta. Ja niin teki kuulemma moni muukin.

    Kauniita vaatteita, mutta en maksa ylihintaa vain sen vuoksi että minulle yritetään luoda mielikuvaa vaatteen olevan jotenkin suomalainen. Kun ei se ole.

    Tykkää

   2. Asiallista toimintaa! Ihme vaikeus edelleen asioista suoraan keskustella ja olla rehellinen. Kaikkeen kommentointiin kannattaa suhtautua varauksella ja varsinkin itse postauksiinkin 😉

    Hyvää alkanutta vuotta 2016 kaikille 🙂 Keskustelu kannattaa!

    Tykkää

   3. 🙂 Totta Kiia, keskustelu kannattaa mutta juuri kukaan täällä blogin palstalla ei tiedä mitä kaikkea pinnan alla tapahtuu ja miten Piasin toimintaa yritetään sabotoida. Että on muitakin isoja pahoja susia 😉 Asiat eivät ole mustavalkoisia. Mutta ei mulla ainakaan ole mikään vaikeus puhua asioista suoraan ja rehellisesti. Ihan jopa omalla nimellä ja naamalla.

    Ymmärrän tosi hyvin että aihe on epäselvä ja aiheuttaa hämmennystä; toivotaan että tuotteiden alkuperä merkitään selvemmin jatkossa…! Ja sääli ettei juuri mitään pysty valmistamaan Suomessa. 😦
    Hyvää uutta vuotta sinne myös! 🙂

    Tykkää

   4. Aika vaikea olisi mohairneuleita valmistaa suomalaisista raaka-aineista suomalaisella työllä. Hinnat olisivat todella saavuttamattomissa. 😊 Mutta ihanaa, että tuollaisia neuleita saa ostaa Suomesta, kiitos By Piasin, että tuovat niitä suomalaisten saataville! Hinnatkin ovat ihan kohtuuliset, ei mielestäni ylihintaisia missään nimessä.

    Tykkää

   5. Vierailija, tiedätkö kuinka paljon työtä hyvin menestyvän firman takana; kivijalkaputiikkeineen, suunnitteluineen jne. on? Siinä blogiyhteustyö on aika pieni osa.
    Kuulitko että moni muukin laittoi viestiä kulutusasiamiehelle? 😉 missä foorumeilla näitä jutellaan… Anteeksi en halua olla töykeä, mutta on vähän epäreilua että bloggaajan/ yrityksen pitää kestää kritiikkiä, mutta anonyyminä kritisoivalle ei saa sanoa lainkaan vastaan. Tämä olisi reilumpaa avoimesti nimillä.
    Mutta hyvä jos olet tehnyt ilmoituksia, se on oikeampi ja reilumpi tapa ja korjaa varmasti vääryyksiä, jos sellaisia on.

    Hyvin harva merkki tänä päivänä on 100% suomalainen: ei itseasissa kai mikään. By Pias yrittää ainakin mahdollisimman paljon ja on suomalainen menestyvä vaatteita suunnitteleva yritys, jotka nekin ovat harvassa! Meidän pitäisi olla ylpeitä että Suomesta löytyy potkua ja yritystä! 🙂

    Tykkää

   6. Huh,huh. Mainostit suomalaisia pellavia, sinua oikaistiin että kyseessä on kolttu joka tehty italiassa. Poistit kommentit ja korjasit tekstistä pois suomalaisuuden, mutta et oikaissut tekstiä kuten olisi ollut hyvä tehdä hyvän mainostavan mukaan. Meillä kuluttajilla on oikeuksia ja teillä mainostajilla on velvollisuuksia. Valmistusmaa ja alkuperä on monelle ostopäätökseen vaikuttava asia. Lisänsä soppaan toi piasin kommentit . ..
    Toisaalta, he eivät tienneet että olit myynyt italialaista mekkoa suomalaisena, koska et ollut tehnyt oikaisua postaukseen, ainoastaan kumittanut virheen ja siten peitellyt jälkesi. Olen todella pettynyt että henki on edelleen tämä että kyseessä on lukijoiden tapa saboitoida rehtiä pienyrittäjää. Heh. Itsekin luulit tuotteita suomalaisiksi… Jokainen tekee virheitä. Se miten asiat korjaa kertoo enemmän kuin tuhat blogikuvaa.

    Tykkää

   7. En ole poistanut yhtään kommenttia. 🙂 Ylläpito saattaa poistaa asiattomia kommentteja. Olen korjanut tekstin ja pyytänyt virhettä anteeksi -monta kertaa. Ja seison ihan kaiken sanomani ja tekemäni takana omalla nimelläni.

    Tykkää

 5. Café Helmi… ❤️ 12-vuotta sitten joulukuussa vietimme häitämme tunnelmallisessa Helmen yläkerrassa! ❤️

  Tykkää

 6. Hei, kun tuolla alempana on tuo Joulukuvia- postaus ja siinä on ilmeisesti siskosi, (Siis hän, joka on vauvan kanssa yhdessä kuvassa), niin olisin hänen korviksistaan kysynyt, että mistähän ne on? Ovat nin kauniit. 🙂 Hyvää uutta vuotta sinulle ja koko perheellesi! 🙂

  Tykkää

 7. Ihanaista Uutta Vuotta! Terveisiä Porvoosta, jossa laskeva aurinko värittää taivaan kauniiksi juuri nyt.

  Tykkää

 8. Aivan ihana tämä sinun blokisi, olen jo vuosia tätä lukenut, mutta en ole uskaltautunut aiemmin kommentoimaan. Toivottavasti jaksat jatkaa tätä blokin pitämästä tämän uudenkin alkavan vuoden. Täältä saa mahdottoman paljon ihania ideoita niin sisustamiseen kuin pukeutumiseenkin. Kiitos Johanna 🙂 Ja sitten kysymys, että mistä tuo sinun kaunis mekkosi tuossa kuvassa jossa soitat pianoa on?

  Tykkää

  1. Kiitos ihanan piristävästä kommentista Annelie! 🙂 Kyllä jatkan, blogi on itsellekin annos estetiikkaa ja arjesta irtautumista; tärkeä osa että jaksaa… 😉 Mekko pianokuvassa on by Piasin tulevasta kesämallistosta, joskin näitä tullaan tekemään vain ihan pieni erä 😦

   Tykkää

 9. Porvoolla on aina paikka mun sydämessä.. Asuin opiskeluaikana siellä ja se on vaan niin ihana paikka.. Vanha kaupunki ja muutenkin ihanat puutalot, veden läheisyys.. *huokaus* Linnanmäki ja sen ympäristö… On tullut istuskeltua jokivarressa monta kertaa.

  Kauniita kuvia, kiitos kirja vinkistä

  Hyvää ja Onnellista vuotta 2016!

  Tykkää

 10. Olimme Porvoossa uutta vuotta vastaanottamassa ja kävin Pias liikkeessä. Etsin sitä hartaasti, ja lopulta löysin. Netissä oli tuleva osoite, joten saipa sitä etsiä. Etsiminen palkittiin. 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: