Hyvä 2016; toiveita ja lupauksia

 

Hyvää uutta vuotta ystävät.

 

Ajatus uudesta vuodesta, uudesta alusta on aika houkutteleva. 

Että jotain voisi tehdä paremmin kuin viime vuonna – paremmin kuin ennen.

 

Että nyt on oikeasti mahdollisuus aloittaa alusta, muuttua vähän erilaiseksi ihmiseksi. Paremmaksi.

Että ehkä se tänä vuonna tapahtuu. Ehkä se suuri haave toteutuu.

Nyt on taas uudet mahdollisuudet.

 

Minä en aloita sokerilakkoa enkä pidä tipatonta tammikuuta. En lupaa mitään.

Enkä pahemmin suunnittele.

 

Mutta on mullakin ajatuksia. Mietin innolla, että tammikuusta tulee varmasti timmikuu. Joulukuun herkuttelun jälkeen kroppa kaipaa treeniä niin fyysisesti kuin psyykkisestkin – tosin mun mieheni kommentoi tähän, ettei mun tarvitse treenata enempää. Jäin miettimään, että totta sekin; mun kroppa tykkää aina treenistä. Mutta se tykkää myös marmeladista, pullasta ja punaviinistä, että jos niitä sitten kuitenkin vähän vähemmin taas tamikuussa.

 

Ja haaveitahan mulla ainakin on. Pieniä haaveita ja aivan liian suuria haaveita. (Ihan muuten off topic; huomaatteko miten vauvakuumeisen näköisiä me ollaan siskon vauvan kanssa :'D <3…) Itseasiassa jokaisella pitäisikin olla ainakin yksi niin suuri haave, että se melkein pelottaa itseäänkin. Ettei ole edes ihan varma. Ajatella jos saisin mieheni muuttamaan Suomeen. Se on kai mun suurin haaveni.

Se on haaveena ihana, ajatuksena vähän pelottava. Ideana sellainen, josta en koskaan päästä irti.

 

Koskaan kun ei tiedä mitä tämä uusi vuosi tuo tullessaan. Koskaan ei tiedä milloin joku haave toteutuu. Tai koska elämä heittää tielle painajaisen. Tai jotain, mitä ei olisi villeimmissä unissakaan tienyt mahdolliseksi.

Toisaalta nykyhetki saattaa olla ihan ok; se saattaa jopa olla se hetki, josta saattaisit haaveilla. Kaikki toiveet eivät tietenkään ole toteutuneet, mutta eipä ole elämä heittänyt kauheasti painajaisiakaan. Nykyhetkessä saattaa olla kuitenkin jo aika monta toteutunutta toivetta. Niitä, toteutuneita haaveita, unohtamatta;

 

Hyvää vuotta 2016 ystävät. Näillä eväillä, uusia keräillen. ❤

17 vastausta artikkeliin “Hyvä 2016; toiveita ja lupauksia

 1. Ihanan ja tunnelmallisen näköinen uuden vuoden aatto teillä oli! Siskollasi on kuvissa tosi kiva mekko, tiedätkö, mistä on? Olette siskosi kanssa tosi paljon saman näköisiä, niin nättejä molemmat. Hyvää alkanutta vuotta teille!

  Tykkää

  1. Siskon mekko on vanha Odd Molly. Se on ihana 🙂 Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta! 🙂

   Tykkää

 2. Hyviä ajatuksia.Mutta yksi;miksi pistää paremmaksi.Aina vaatimuksia itselle.Keskitytään tyytymään tähän.Ehkä olemme riittävän hyviä näinkin:)

  Tykkää

  1. Niin… Vähän siihen tähtäsin tossa lopussa, että ehkä ollaan jo siinä hetkessä mikä on paras – tai siis riittävä. Että ehkä ei tarvi edes yrittää tai toivoa enempää. Mutta hassusti sitä vaan aina haluaa jotain parantaa 😛 Itse toivoisin & yritän pitää parempaa järjestystä esimerkiksi… 😀 Mut ei se mitään jos en pysty; ei kaikki (kukaan) pysty kaikkeen! :))

   Tykkää

 3. Hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.
  Lämmin kiitos ihan parhaasta blogista!

  Tykkää

 4. Katoin ihan samaa tosta vauvanpitelykuvasta; teidän pitää saada tuollainen suloinen pikkupallero!! Mulla on tänä vuonna 1 v täyttävä iltatähti (vanhemmat lapset jo lähelle 10v), ja elämä vauvan kanssa on IHANAA!! 🙂 Suosittelen! ❤

  Tykkää

 5. Ihana prinsessamekko teidän Ainokaisella! Asun myös ulkomailla miehen takia ja usein mietin pitäisikö suostutella mies muuttamaan Suomeen. Mutta täällä Kanadassakin on hyvä vaikka esim. lastenhoito on huomattavasti hankalampaa kuin Suomessa ja töissä minulla on vain kolme viikkoa lomaa vuodessa. Suomessa olisi ehkä enemmän vapaa aikaa. Mutta ainakin vielä nautitaan täällä olosta, rikkaus ja rakkaus on sekin osaltaan. Mutta välillä mietin uskaltaisinko, pettyisinkö vai nauttisinko vielä enemmän? 

  Tykkää

  1. Niinpä…. Sitä kun ei kanssa tiedä… Että miten se sitten oikeasti toimisi. Moni haave on just vähän sellainen, ettei se toteutuminen olekaan niin suuri onni ja autuus kuin kuvitteli… Siksi ne kai usein vähän pelottavia ovatkin. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle! 🙂

   Tykkää

 6. Ihania kuvia taas. Siskollasi on kaunis koti ja kaunis hän on itsekin. Ihan niinkuin sinäkin. Mikä ihana mekko sinulla on? Harmi, ettei siitä ole parempaa kuvaa 😉
  Hieno ratkaisu toi kirjahylly oviaukon päällä. Miten teillä muuten säilytetään kirjoja?

  Tykkää

 7. Eikö se mene vähän näin et niin kauan kun on haaveita ja unelmia, niin kauan ihminen elää ja se elämä on jonkin arvoista 🙂 ei voi olla tulevaisuutta jos ei ole mitään tavoitteita! Mä ainakin huomaan eläväni aina odottaen jotain, aina on joku tapahtuma tms. Jota seuraa toinen jne.. Välillä tuntuu et kun on joulut sun muut ohitettu niin ei olekaan mitään odotettavaa. Mutta huomaanpa taas odottavani kevättä, lomamatkaa, kesää.. 🙂

  Tykkää

 8. Tähän kirjoitukseen sopii mainiosti vähän aikaa sitten kuulemani mietelause: ”If your dreams don’t scare you, they’re not big enough.” Aluksi mietin, että onpa karusti sanottu, mutta tarkemmin ajatellen noinhan se menee. Tällä hetkellä etsiskelen itselleni uutta unelmaa saatuani edellisen toteutettua… Ihanaa uutta vuotta sinulle, Johanna!

  Tykkää

 9. Onks nuo Karhuvuoren raketteja? Me kävimme ihailemassa niitä Haukkavuoren näkötornilta. Oli kyllä komeat raketit. Vältettiin tuolla kaikki ruuhkat. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: