Kultsin joululahja 2015

~ Prinsessa sviitti ja kasvohoito Haikon kartanon tarjoamana ~

 

 

Mieheni saa yleensä multa lahjaksi aikaa. Yhdessäoloa. 

Meillä on Norjassa vähän sellainen tilanne, ettemme juuri pääse kahdenkesken mihinkään. Eipä kummemmin olla mitään yritettykään; tykkäämme istua yhdessä ihan kotisohvalla, juoda viiniä ja jutella kaikesta. Se riittää, hoitaa parisuhdetta arjen keskellä ja on oikeastaan ihan parhautta. Ei vaadi suuria ponnisteluja. 😉

Silti, ja siksipä Suomessa käydessämme yritämme kuitenkin tehdä jotain yhdessä. Suomessa kun noita lapsenvahteja on montakin ja lapset viettävät mielellään aikaa isovanhempien kanssa. Siksi mulle on jotenkin luonnollista aina järjestää jotain pientä kivaa meille.

Olen ostanut miehelle yöpymistä, hemmottelua, diningia ja viningia Haikon kartanossa ennenkin ja koska kokemus jäi mieleen, päätin että vuonna palaamme Haikkoon. Kerronko lisää? Melkein itselläkin alkaa kuola valumaan kun muistelenkin moista hemmottelua; tiedän että tästä on vähän epäreilua kertoa… 😀

No mutta, mitäs me teimme… Kävimme kuntosalilla. Kylpylän vesissä ja saunoissa. Kasvohoidossa ja hieronnassa. Ihan loistava kasvohoito muuten; nukahdin. 😀 Mullehan tarjottiin vapaavalintainen hoito ilmaiseksi; Haikon Span listalta löytyi vaikka mitä hampaidenvalkaisusta hierontaan ja kasvojenkohotukseen ultraäänellä (toi tehokas hoito kuulemma), mutta koska mulla nyt ei varsinaisesti mikään vielä roiku niin valitsin sellaisen ihan perus anti-age -kasvohoidon. Ehkä sitä kasvojenkohotusta sitten jokusen vuoden kuluttua. 😀 Mutta siis, pitkä lista laadukkaita hoitoja!

Kuntosalin, saunojen ja kylpylähoitojen jälkeen palattuamme sviittimme (eh), löytyi pöydältä pullo kuohuvaa ja pientä naposteltavaa. Mikä olo! Voin sanoa, että tässä vaiheessa unohtui se takaraivolla kalvanut "miten ne lapset voi ja että voidaanks me nyt jättää ne". Tässä vaiheessa oli niiiiin hemmoteltu olo. Ei kaduttanut että kotisohva jäi. Tai no, kyllä se olo tuli jo siellä kasvohoidossa.

Kuohuvien jälkeen lähdimme vähitellen illallistamaan. (Tää on näitä meidän elämän kohokohtia; ruoka.) Edellisestä Haikon illallisesta oli pohjalla asiantunteva ja tasokas muisto, joka nyt vahvistui. Maukasta ruokaa, mureaa lihaa ja ennen kaikkea todella osaava henkilökunta. Ihan kuulkaas kartanofiilis kun palvelu on noin kohdallaan. :)) Ai niin ja meille suositeltiin ehkä paras jälkkäriviini ever, joten suositellaan se eteenpäinkin: Brown Brothers Orange Muscat & Flora. Ei liian makea, passaa niin makeiden jälkkäreiden kuin vaikka juustojenkin kera. Mmm!

 

 

Mies oli tyytyväinen joululahjaansa eikä tuo hullumpi lahja ollut antajalleenkaan. Totaalihemmottelu hienoissa puitteessa saattaa tehdä ihmeitä; illallisen jälkeen mies suostui jopa katsomaan telkkarista jonkun romanttisen komedian telkkarista (ei yrittänyt etsiä kalastusohjelmia) ja piti kainalossa kunnes nukahdin. ❤ 

 

 

Ps. Hyvää loppiaista teille Suomeen! Täällä sellaista ei tunneta että töihin vaan huomenna jos lumen keskeltä aamulla auton löytää. :S Nauttikaa & vaikka hemmotelkaa pikkasen. 🙂

 

 

127 vastausta artikkeliin “Kultsin joululahja 2015

  1. Joku voisi laittaa kilpailuvirastonohjeet tänne vielä selvyyden vuoksi. Kymmenennen kerran. Hirveen epäselvää hänelle. Mulle kyllä selvis kuka antoi mitäkin.
    Älä välitä Johanna, joku sekoilee pahasti. Ja se et ole sinä. Blogisi on ollut ja on edelleen upea ja omannäköisesi. Hyvää vuoden jatkoa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: