Saapaskelejä

Hallo 😀

1) Kiitos kommenteista ed. postaukseen; palaan vastaamaan huomenna. 🙂

2) Saapaskelit täällä taas. 🙂 Koko viikon kulkenut töissä saappaissa (ja villasukissa). Siihen tais loppua hiihtokelit just kun meinasin alkaa oppia (ja kasvattelemaan niitä käsilihaksia).

3) Olen joskus ennenkin suositellut Wranglerin Spa -farkkuja, muistatteko? Pakko taas suositella jos niitä jostain vielä saa, on nimittäin aina vaan niin pehmeät ja hyvinistuvat että! (paitis on Odd Mollyn ja saappaista en tiedä ;))

4) Mun mies katsoo just Criminal Mindia telkkarista. Mun mielestä se on niin sairas, etten pysty katsoa. Kuka tekee tollasia sarjoja? Sit niissä on vielä aika usein lapsia. Mut kohta alkaa Blind Spot. Se on hyvä! En tiedä tuleeko Suomessa, mutta siinä ensimmäisessä jaksossa kadulta (kassista) löytyy nainen, jonka kroppa on täyteen tatuoitu ja joka ei tiedä kuka on tai muista mitään. Sitä sitten selvitellään. Katsokaa jos tulee Suomessa! 

5) Niin siis kun meillä ei ole mitään sellaisia nauuhoittavia nykyaikaisuuksia. Täytyy aina vanhanaikaisesti odotella viikko sitä omaa lempparisarjaa. 😉

6) Ai että me tykätään pähkinöistä! Niitä on aika usein esillä, mutta menevät myös nopeasti. 😛  

7) Hyvää perjantaita. ❤

47 vastausta artikkeliin “Saapaskelejä

  1. Joo se on hyvä, toivon niiin onnellista loppua, ettei kumpikaan niistä ainakaan kuole (Kurt tai tyttö).

   Tykkää

  1. Tiedätkö en  edes muista mistä nämä ostin, mutta pari vuotta sitten Wranglerilta tuli tällainen Spa -sarja, jossa farkuissa oli muistaakseni Aloe Veraa tai jotain 😀 minkä piti hoitaa jalkoja 😀 Spa-vaikutus sitten haihtui jossain kahdeksassa pesussa tms. Vaikutuksesta en tiedä, mutta hyvät farkut ovat olleet! Ehkä googlettamalla löytyyy vielä myynnissä…?

   Tykkää

 1. Hei Johanna!

  Ihana tuo sininen Odd Mollyn paita!! Mistä mahdoit löytää?? Onko uutta mallistoa vai 2015?

  Tiedätkö, sinun inspiroimana olen ”löytänyt” sinisen värin. Todella piiitkän ajan, vuosia, olin allerginen siniselle värille ja itseasiassa harmaallekin. Totta! Voin pahoin pelkästä ajatuksesta että joutuisin pukemaan ylleni jotain sinistä. Vain farkut saivat olla siniset, mitään muuta sinistä vaatekaapistani ei löytynyt! Ja nyt sininen näyttää niin raikkaalta. Sinun kuvistasi näen kuinka hyvin sininen ja harmaa väri sopivat blondille. Kudoin harmaan simppelin Suri-paidankin sinun ohjeellasi viime keväänä ja ihan yksi mun lemppari edelleen 🙂 . 

  Saiskos muuten pyytää.. jos kehittelisit mallin pitkään pitsineule-villatakkiin…

  Tykkää

  1. Heisan, kiva kuulla! 😀 Aina hyvä jos väriskaala laajenee! Mun mielestä kun kaikki värit voivat olla hyviä, mutta täytyy sanoa kyllä että sininen ja harmaa ovat ihan omia leppareita pukeutumisessa – kuten varmaan huomaa! Ja blondille sininen ja harmaa ovat tosi tyylikkäitä, totta. 🙂 Kiva kuulla -ja kiitos neuletoiveesta, laitan korvan taakse. 🙂

   Tykkää

   1. Ai niin ja Odd Mollyn paita on varmaan viime syksyä; sain sen siskolta joululahjaksi 🙂

    Tykkää

 2. En ehkä kestä näitä sun kuvia! Niin ihana blogi – ainut blogi jonka postauksia odotan joka päivä. Kiitos Johanna! ❤

  Tykkää

 3. Ihme kommentteja.. Kiitos kauniista ja aina niin rauhoittavan tunnelmallisesta blogista. Olet todella taitava kuvaamaan ja käsittelemään kuvia. Sinulla on silmää kauneudelle!
  Kokeilin vohveleita ohjeellasi, mutta tuli ihan järkyttävän suolaisia. Ei mennyt kaupaksi ”kalastajan vaimon vohvelit”. Ensi kerralla jätän suolan pois ja laitan puolet jauhoista tavallisia vehnäjauhoja.
  Jos pyytää, niin eri kuvakulmia välillä kauniista kodistasi. Vaikka toki vaihtelevaa asetelmaa sohvapöydälläkin on ilo katsella. Toinen asia on kuvissa poseeraus asennot.. Luonnollisemmat asennot ja ilmeet näyttäisi varmasti paremmilta kuin ”väkisin vääntelehtiminen”. Kolmas on niin paljon puhuttanut mainostaminen. Se on välillä vähän tökeröä, mutta en osaisi itsekään tehdä täydellistä blogia. Ei tarvitse sinunkaan. Tämä on ihan hyvä näinkin, koska aina ilahdun uudesta postauksesta. 🙂 mukavaa kevättä!

  Tykkää

  1. Loistavasti kuvailtu tuo ”väkisin vääntelehtiminen”. Ei ole luontevan ja aidon näköisiä nämä postauksesta toiseen toistuvat asennot ja ilmeet. Samaten kun tuo jatkuva takapuolen kuvaaminen, ei ole oikein aikuisen naisen hommaa yrittää kerjätä toistuvasti kehuja ”hyvästä pyllystä”.

   Tykkää

   1. Voi hyvänen aika sentään! On mullakin ollut huono päivä tänään, mutta ei nyt sentään niin huono että jaksaisin tulla toisen blogiin nurisemaan tyhjänpäiväisyyksistä! Annetaan jokaisen olla kameran edessä niinkuin parhaiten osaa? Jonkun toisen silmin teidänkin kotialbumin kuvat voi näyttää väkisin vääntämiseltä. Tämä on hyvänmielen blogi vaikka välillä täällä on tosi painavaa asiaa, Johanna pitää tämän kauniina ja positiivisena, pitäkää tekin jooko? Ps. Tuo kehujen kerääminen taas.. kommenttisi kertoo enemmän kyllä sinusta nyt… pps. Johanna, sulla on hyvä pylly, en oo kiinnittänytkään huomiota aiemmin. 😉 ppps. Tää oli kanssa tosi turha kommentti multa, mutta kivaa perjantaita ihan jokaiselle ja Johannalle kiitokset jälleen kivasta blogista 🙂 täytyypä tutkia josko tuo sarja näkyisi täälläkin, kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

    Tykkää

   2. Tosiaan huomaa, että sinulla on ollut huono päivä. Aika jännä että sinun kuitenkin piti tulla nurisemaan toisen blogiin ja toisten ihmisten mielipiteistä. Ne on kuitenkin ihan yhtä oikeita ja arvokkaita kuin nuo sinunkin.

    Tykkää

   3. Samaa mieltä! Oon tykännyt tästä blogista todella paljon, mutta minua myös jotenkin nuo takapuolikuvat häiritsee samoin tuo poseeraus tuossa tuolin päällä?

    Tykkää

   4. Jep, liika on liikaa. Sinänsä aika hauska, kun lukee mitä bloggari edellisessä postauksessa kirjoittaa.. Ensin pohdiskellaan kuinka ja eikö kaikki halua, että muut ainakin vähän kadehtii ja kehuu, mutta minähän en kuitenkaan. Sitten taas täräytetään seuraavaksi tusinan verran kuvia itsestä todella luontevan näköisissä arkipuuhissa..

    Tykkää

  2. Totta, kirjoitein vohveliohjeeseen kolme tl vaikka kolme hyppysellistä olisi ollut oikea määrä. Itse kun en suolaa laita ollenkaan niin en tullut ajatelleeksi… 😦 Sorry! Poseerausasennot tuskin koskaan tulevat olemaan ihan suoraa seisontaa, mutta ymmärrän yskän. Ja joo, täydellistä blogia _kaikkien makuun_ ei kukaan voi tehdä, eikö vaan ja jokaisella on varmasti jotain kritisoitavaa. Niinhän se aina on. Siksi jokaisen on vain tehtävä niinkuin itse haluaa. Mainostettava mitä haluaa ja seisottava miten haluaa. :))

   Tykkää

 4. Ihan samaa mieltä Criminal Mindsistä. Yääk! Meilläkään ei ole nauhoittavia bokseja, vaan odotellaan innolla tietyn päivän suosikkisarjoja. Kivaa, kun en mä kuitenkaan nauhoitettuna ”ehtis” katsoa. Mukavaa viikonloppua! 🙂

  Tykkää

 5. Onkohan toi Vierailija yksi ja sama ihminen? Ainakin kommentiti ovat niin samantyylisiä ja sisältöisiä… Kiva paita ja niin kaunis väri sun huulipunassa, tosi raikkaan näköisiä. Vesikeli täälläkin paukkupakkasten jälkeen 😕.

  Tykkää

  1. Joo, jotakuta ainakin harmittaa mainostaminen joka kommenttiboksissa oli sitten mainosta tai ei :’D Puna huulissa piristää aina 😉

   Tykkää

  2. Ei ole yksi ja sama; kommentoin todella harvoin mut nyt jäin minäkin suu auki ihmettelemään ideaa kumisaappaista olohuoneessa, muutoin ei ulkovaatteita,blingpaidan ja vahvan meikin parina. Tuli todella hajuvesi lihapullissa – sanonta mieleen. :S Jos tavoiteltiin editorial-fiilistä, ohi meni sekin.

   Tykkää

 6. Johanna! Iso kiitos huippuhyvästä vohveliohjeesta!!!! äitini 80-luvun vohvelirauta toimi edelleen ja käy nyt useasti kuumana:D:D ja lapsetkin tykkää,kiitos<3

  Tykkää

  1. Huippua kuulla, meilläkin tykätään ja moni on sanonut samaa! Loistavaa myös että vohveleistakin saa niitä hyviä rakennuspalikoita kropalle! :)) Kiitos ❤

   Tykkää

 7. Ps. Mutta oot silti tosi söpö 🙂 ja kiva kampaus! Hyvää viikonloppua taitavalle bloggaajalle!

  Tykkää

 8. Suomessa on alkanut norjalainen Miehitetty-sarja, joka perustuu Jo Nesbon alkuperäisideaan. Vaikuttaa toistaiseksi hyvältä (ja aika pelottavalta).

  Tykkää

 9. Upea ruusuasetelma. Saako Norjasta muuten ruusuja, tulppaaneja ja muita leikkokukkia sellaisina valmiina paketteina että mukana on erivärisiä kukkia? Suomessahan valmiissa nipuissa on yleensä vain samanvärisiä kukkia. Joskus kavereiden kanssa kun haluamme kirjavia kimppuja niin jokainen ostaa jonkin värisen kimpun ja yhdistelemme niistä sitten kaikille moniväriset asetelmat.

  Tykkää

 10. Moikka,
  Tää kysymys ei liity nyt mitenkään aiheeseen, vaan by piasin ihanaan pellava jumpsuittiin joka päällä keikistelet heidän sivuillaan.
  Mua kiinnostas tilata se, mutta miten hyvin koot sun mielestä pitää siinä paikkansa. Ry olis koko M, mutta lantio menis nippanappa L, sit kyl menis yläosa aika reiluks? Uskaltaiskohan ottaa sen M koon, pellava heildän tuotteissa kuitenkin antaa periks?
  Oliko ne miten slimmiä lahkeesta?
  Se olis vaan niin ihana:)
  -Taru-

  Tykkää

  1. En uskalla sanoa kun by Pias meinasi tehdä/parannella vielä jotain muutoksia lopulliseen versioon 🙂 Enkä nyt ihan muistakaan millainen se oli kooltaan… Tai mikä koko mulla oli. Niin enpä uskalla auttaa!

   Tykkää

 11. Oikeesti ihmiset, mikä teitä vaivaa? Miten jaksatte jakaa negatiivisuutta täällä. Oon oikeesti aika pöyristynyt noista kommenteista välillä. Oon aina pitäny tän blogin kommenttiosiota positiivisena paikkana ja et tääl on fiksuja kommentteja suurimmaks osaks mutta nyt viime aikoina.. Hävetkää ihmiset ja opetelkaa käytöstavat uudelleen 🙂 tsemppiä johanna ja jätä vaikka julkasematta noita nega kommentteja… Phuuuh.

  Kaikkea hyvää ja kaunista johanna + blogin lukijat 😉 ja sori suorasta kommentista!

  Tykkää

 12. Hei Johanna,

  olen samaa mieltä NK:n kanssa, älä edes anna noille ”ikäville päivän pilaajille” mahdollisuutta!! Älä laita niitä tänne lainkaan luettaviksi, sillä mullakin nousi verenpaineet ihan tappiin. MITEN voi olla noin säälittäviä tyyppejä liikenteessä.

  Blogistasi saan hyvän mielen, ihan joka päivä:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: