Vastauksia

Heippis hei, mun lomani aikanahan blogin kommentteja ei julkaistu ja nopeasti yhden postauksen yhteydessä taisin ilmoitella tekeväni kunnon vastausposauksen lomalta palattuani. Sillä oletuksella tietysti, että postauksista syntyisi jotain kysyttävää.

Eli tässäpä vastauksia niihin kommentteihin, joista bongasin kysymyksiä. :))

Ja muutama satunnainen Kuuban kuva. 🙂

 

 

Hei,

Ihana neule:) Pitää käydäkin heti ostaa langat ja alkaa neulomaan. Minkä kokoisia lankakeriä käytit tai paljonko lankaa meni yhteensä (g tai kiloa)? Kumpaa muuten malliltaan suosittelet tätä vai sitä Norjan hittineuletta jonka teit pari vuotta sitten? Itse vielä arvon niiden väliltä kumman neuloisin. Molemmat näyttävät kuvissa yhtä ihanilta mutta nää raidat kyl tässä vetää puoleensa näin kevään korvilla:)

Heippa, en nyt valitettavasti muista minkä kokoisia lankakerät olivat kun kaikki tuli tuhottua. 🙂 Ja nyt on tietysti kaikki laputkin jo roskissa. Mutta jos googletat langan niin löytyy varmaan lankakerän kokokin. Kovin riittoisaa lankaahan toi ei ollut, harvoin tarvitsen kahdeksaa (ton hintaista) kerää yhtenn villapaitaan. (Joku toinenkin kommenteissa kritisoi langan hintaa; kannattaa kuitenkin muistaa että mikä tahansa samankokoisille puikoille sopiva lanka käy, joskin määrä silloin varmaan heittää.) Niin…. raitapaita vai Skappel… hmm. Skappeliinkin voi tietty tehdä raitoja 😉 Ehkä jos yksi vain pitäisi valita niin tekisin Skappelin (omalla tvistillä), mutta kuten sanoit, raidat vihettävät keväisin aina iihan täysillä! :))

 

 

 

Ihania kuvia jälleen : ) Mistä toka kuvan siniharmaat sandaalit hankittu?

-Ne oli niistä By Pias -Amsterdamin kuvauksista; kaikkia kenkiäkin pitäisi saada Piasilta – ainakin kesän lähestyessä. 🙂

 

 

 

Hei!

Olisi kiva kuulla, mitä näistä tuotteista suosittelisit oikein vaaleaihoiselle. Kerroit, ettei mineraaliaurinkopuuteri juurikaan ruskettanut, joten olisiko se hyvä tällaiselle maitoiholle? 🙂

Pelkään, että yömaskia käytettyäni herään huomiotaherättävän ruskeana enkä kehtaa mennä naamoineni ihmisten ilmoille.

Onkohan pelkoni aiheellinen? 🙂

 

-Heippa! En ehkä suosittelisi aurinkopuuteria ihan vaaleaihoisille, sillä se on meikkinä aika tumma, vaikka vain hyvin miedon päivetyksen noin niinkuin itserusketusmielessä jättääkin. Se on siis ehkä paras tuote kesän jälkeen; pidentämään ja ylläpitämään rusketusta. Yömaski on näistä ehkä kaikkein miedoin! Se on saanut tollasen hienon yömaski- nimen, mutta toimii ihan samalla tavalla kuin vaikka Jurliquen (tai mikä tahansa itseruskettava voide); hyvä laittaa illalla ja antaa vaikuttaa yön yli. Yömaski on kai naamio, koska sen sanotaan myös kosteuttavan ihoa. Ja ehkä juuri siksi se tuntuikin jättävän miedomman rusketusvaikutuksen. Eli naamiota kuitenkin suosittelisin kaikkein miedoimpana tuotteena. 🙂

Niin ja joku muistutti kommenteissa siitäkin, etteivät kaikki siedä itseruskettavia; kannattaa aina kokeilla pikkusen iholle ennekuin vetää koko kropan. 😉 Etenkin jos on taipuvainen herkistelyyn ja ihottumiin.

 

 

 

 

Uskaltaako tuota aurinkopuuteria päivittäin käyttää,ettei iho  tule liian tummaksi ? Vai miten sitä /sinä käytyät sitä?

-Uskaltaa ehdottomasti! Jos muutenkin käyttää aurinkopuuteria, ettei se tunnu liian tummalta talven kalpealla iholle. Rusketusvaikutus ei kuitenkaan ole ongelma; enemmin miettisin että näyttääkö aurinkopuuteri liian tummalta talvella. Mutta jos sulla siis on päivettynyt iho tai muuten vaan ei ihan kaikkein vaalein pigmentti, niin sitten! 🙂 Aurinkopuuterin rusketusvaikutus tulee tosi asteittain ja jos alkaa tuntua liian ruskealta niin pitää taukoa pari päivää. 🙂 Itse käytän puuteria varjostamaan ja hyvin kevyesti niihin kohtiin, joissa luonnollisestkin olisi päivetystä; otsalle, postipäille, nenään. 🙂

 

 

 

 

Heippa! Mä suunnittelen Kuuban matkaa. Mitkä on sun mielestä Kuuban parhaat ja kauniimmat rannat? Palmut ja turkoosi vesi kiehtoo. Ollaan mietitty jos oltaisiin viikko Havannassa, ja sit sieltä pari päivän reissua rantapaikkoihin. 🙂

-Kuulostaa hyvälle. :))) Itse en ole käynyt muualla kuin Kuuban etelärannikolla -eli en esimerkiksi Varaderossa lainkaan. En ole kuitenakaan kuullut vielä kenenkään pitäneen Varaderosta – ainakaan verrattuna näihin Kuuban eteläpuolen eli Karibianmeren rantoihin. Karibialla on usein lämpimämpää ja juurikin turkoosimmat vedet ja vähemmän porukkaa. Varadero kun esimerkiksi on ihan turistialue. Suosittelen siis lämpimästi tekemään kuten me 😀 eli reissaamaan (taksilla tai bussilla) Havannasta esimerkiksi Playa Largan/ Playa Gironin alueelle. Matka on noin kolme tuntia autolla. Monihan reissaa näihin rantakaupunkeihin ihan reppu selässä ja etsii paikan päältä majapaikan yhdeksi yöksi, toisen paikan seuraavaksi. Me olemme aina varaneet majatalon etukäteen pidemmäksi aikaa, sillä rannalla sijaitsevat talot ovat tosi varattuja. Mutta jos meinaatte ettei tarvitse olla rannalla, niin ainakin Playa Largassa/ Gironissa on aina jotain vapaata; yöpymishinnat huokeita, max 30 CUC (noin 30 euroa) per yö. Kivoja pieniä paikallisia taloja ja sellaista aitoa kuubalaista menoa noissa kylissä.

 

 

 

Moi, miksiköhän edellinen kommenttini ei tullut läpi! Tuli viesti että se odottaa tarkistusta, mutta on nyt jo mennyt viikko eikä tähän tai uudempaankaan postaukseesi ole ilmestynyt muitakaan kommentteja…
Noh, asiani oli se että laitat hyviä biisilinkkejä. Voisin fiilistellä niitä ja siten uskaltautua itsekin zumbatunnille! Onko sinulla spotifyssä soittolistaa niin ei tarvitse kerätä linkkejäsi täältä ja tehdä listaa itse?

-Heippa hei, tosiaan kaikki loman ajan kommentit jäivät odottamaan. 🙂 Mutta kiitti kysymyksestä; mulla ei valitettavasti ole Spotifyta. :(( Mutta voisin tehdä postauksen lempparibiiseistä tässä pian – oikein mieluinen aihe joten lista hyvistä biiseistä syntyy nopeasti 😀

 

 

Miksi poseerat? Jalat aivan luonnottomassa asennossa?

– Kuvat olisivat (mun mielestä) tylsiä, jos aina seisoisin samassa suorassa asennossa enkä poseeraisi. Mutta kuule, Stormberg -postauksessa en kokenut yhdessäkään kuvassa olevani luonnottomassa asennossa, kaikki olivat mun jaloilleni aivan luonnollisia asentoja. 🙂 Tietäisitpä miten luonnottomilta jotkut (kuviin asetellut) aivan luonnolisen näköiset asennot tuntuvat! 😀

 

 

 

Hei ajattelin kysyä sun ajatuksia treeneistä sairastelun yhteydessä/jälkeen. Asiahan riippuu ihan ihmisestä, mutta miten nuhaisena uskallat esim. jumpata? Ja miten pian sairastelun jälkeen palaat treenaamiseen?  Mulla on itsellä ollut lähes kahden viikon treenitauko sairastelun takia, paria kevyttä pyörälenkkiä ja kävelyä lukuunottamatta, mutta huomenna toivottavasti pääsisi taas juoksentelemaan. Oon vaan itse tosi vainoharhainen nykyään, enkä yhtään uskalla tehdä mitään puolikuntoisena. Ajattelin, että olisi mielenkiintoista kuulla sun ajatuksia aiheesta kun kuitenkin vedät jumppia. 

-No niinpä… joskus on tullut juuri jumppia vedettyä aika flunssaisenakin; jos en ole oikein saanut sijaista tms. yhtä järkevää syytä… :/ Joskus olen kyllä ihan ihmeesti parantunut heti jumpan jälkeen! 😀 Mutta noin yleensä kuuntelen kyllä ihan omaa jaksamista; jos tuntuu siltä että jaksaa niin tekee ja silloin yleensä parantuukin heti. Joskus saattaa tuntua pitkäänkin ettei jaksa vaikkei edes olisi kummoisen sairas ja siihen kannattaa uskoa vaikka tylsältä (ja laiskalta) tuntuisikin.

 

 

 

ihanan energisiä ja värikkäitä kuvia. toivoisin jonkin näköstä ruokavaliopostausta, nimenomaan semmosta hyvänolon vinkkejä… 🙂 oot niin kauniissa kunnossa että ois mukava kuulla semmosesta kun itellä oma ruokavalio mietinnässä nimenomaan siitä näkökulmasta että paino ei heilahtelis vaan pysyis ja mikä ruokavalio tukis hyvinvointia.

-Kiitos, ehdottomasti pitää pian taas kirjoitella ruoka-aiheesta! :)) En olekaan tehnyt pitkiin aikoihin mitään liikunta-/ruokavaliojuttua, mutta kohta kun alkaa se Fitnesspäiväkirjat -sarja niin siellä näitä sitten tuleekin. Vink vink. ;))

 

 

Harmi kun Seljedalen veluurimekoista ei ollut muita värejä.

Millaista ohjelmaa kuntoilua treeni viikkoosi kuuluu, entä millaisia lihasrentoutuksia?

Mun treeniviikossa on pari omaa zumbaa, yksi tai kaksi juoksulenkkiä ja aika paljon sellaista puolilaiskaa kotijumppaa eli melkein joka ilta teen kotilattailla jotain; kyykkyjä, vatsaa, venyttelyä… ilman että edes lasken toistoja. Tietoisesti en tee mitään lihasrentoutuksia (hups), mutta venyttelen kyllä useamman kerran viikossa.

 

 

 

Toivottavasti bongasin kaikki kysymykset! 🙂 

Eiköhän tää blogimenokin tästä vähän virkisty kunhan väsymys hellittää; työviikko on alkanut sellaisella pikkusella jetlagin jälkeisellä väsymyksellä. Mutta illat ovat ihanasti jo paljon pidempään valoisia että jos tässä ehtisi pian taas jotain kuvailemaan täällä kotonakin. 🙂 

Kuullaan! :))

 

24 vastausta artikkeliin “Vastauksia

 1. Sun bikinit näyttää tosi hyvän ja mullekin mukavan mallisilta. Mistä ne on?
  Ihania kuvia, mukavaa kun lapset vaan on mukana, ei mitään hurlumheita sen kummemmin järjestetty. Tykätään just sellaisesta lomailusta mekin<3

  Tykkää

 2. Kuvista välittyy ihana lempeä unenomainen lomafiilis. Tykkään. Arvostan haluasi tarjota lapsillesi aitoja asioita, elämyksiä, makuja.

  Varmasti olisitte päässeet helpommin ja halvemmalla jonnekin muoviseen disneyworldiin, mutta uskon että lapsenne sai enemmän pääomaa elämää varten tuosta matkasta. Puhumattakaan d-vitamiinista;)

  Huomasin myös että blogiasi kaivattiin, tai ainakin minä tein niin, aurinkoisia postauksia oikein odotti ja jotenkin täällä käydessä oli helpompi hengittää kun tiesi että pääosassa ei ollut kommenttikentät vaan postaukset. Saattaisi olla harkinnan arvoinen juttu säilyttää kommenttien tarkistus ja jättää kaikki negatiivinen tämän blogin ulkopuolelle?

  Tykkää

  1. Kiitos!! :))

   Ja toisaan, laitan luultavasti ton kommenttien esitarkastuksen päälle pysyvästi; olen nimittäin aivan samaa mieltä! 🙂 Eikä se ollut ollenkaan niin hankala kuin olen aina ajatellut 😉 ehkä tulee jopa useammin tsekattua, julkaistua ja vastattua kommentit! 

   Tykkää

 3. Hei! Kiitos kauniista blogista! En ole koskaan ajatellut tààllà tai missààn muussakaan blogissa kirjoittaa, sillà blogi(si) on aina ollut minulle kauniita kuvia ja kivoja tekstejà. Monta vuotta olen matkassasi jos kulkenut eli ehkà olisi nyt jo aika kiittàà hyvàstà energiasta, jota tuot arkeeni. 

  Tànààn pohdin kesàvaatteiden ostoa ja mietin, ettà Kalastajan vaimon Johannalla olisi varmaan kivoja ideoita ja silloin tajusin, ettà hei, tànnehàn voi myòs kirjoittaa! 🙂 Olen siis làhdòssà lomailemaan vuodeksi aurinkoisiin paikkoihin ja etsin rentoja, romanttisia ja kepoisia vaateita tyylillà Miguelina (http://www.miguelina.com), mutta ei ihan niin kallista. Sellaista tyylià, mità sinun lomakuvissasi monesti on ollut. Tulisiko sinulle hyvià kauniita merkkejà mieleen? Voisin alkaa penkomaan nettikauppoja 🙂 

  Kaikkea hyvàà! Ja edelleen, kiitos!

  Tykkää

  1. Voi kiitos kivasta kommentista! Ja kiitos kauniista linkkivinkistä; tastä taisi nyt olla enemmän hyötyä mulle kuin päinvastoin; en nimittäin valitettavasti keksi tähän hätään mitään. 😦 En ihan superpaljon selaa nettikauppoja enkä siis tiedä mitään kamalan hyviä… :/ Aika usein ne parhaat lomavaatteet sitäpaitsi löytyvät sieltä paikan päältä! 😀 Nytkin ostin loman suosikkimekon Kuubasta, vaikka siellä ei juuri mitään ostettavaa olekaan. Yksi kauniisti virkattu mekko kuitenkin löytyi! 😀 Eli toivottavasti teet kivoja löytöjä lomakohteessa… Aivan ihanaa reissua! ❤

   Tykkää

 4. Voi jestas mitä kuvia! Lomakuume kasvaa kasvamistaan. Mukavaa paluuta arkeen ja aurinkoista alkukevättä Norjaan! Kyllä nyt voi jo alkaa toivotella hyvää alkukevättä. 🙂

  Tykkää

 5. Hei, kiinnostuin tuosta stormbergin nordkapp untuvatakista. Harmi kun oli koot loppu verkkokaupasta. Tiedätkö onko s kokoa tulossa lisää varastoon? 🙂

  Tykkää

 6. Mahtavaa kun joku vielä ottaa lapsetkin mukaan ulkomaan lomalle :). Tuntuu et joka toinen käy joko ”lemmenlomalla” kahdestaan puolison kanssa tai sitten kaveriporukassa remureissulla vuorotellen. Oon aina ihmetellyt että miksei koko perheellä voi reissata? Ilmeisesti niin moni kaipaa perheestä lomaa..??

  Me on pyritty järjestämään arki niin, että on hengähdyshetkiä molemmilla viikoittain. Ei tarvii sit lähtee moneksi viikoksi arkea pakoon :). Tosin nyt kun lapset on 4 ja 1, ei moneen vuoteen vielä vois sellaisia suunnitellakaan :). Eikös se ollut että yksi yö per ikävuosi voi olla turvallisesti lapsesta erossa kiintymyssuhdetta ja lapsen turvallisuutta vaarantamatta :). Eli ehkä öö 10 vuoden päästä kutsuu Thaimaa pariks viikoks 😀 tosin voi olla että lapsenvahdit (=isovanhemmat) ei enää jaksa silloin lapsia vahtia…

  Tykkää

  1. 😀 😀 Me ei oikein olla edes ajateltu… tai siis mun mielestä olisi kurjaa olla noin pitkää aikaa – tei edes viikkoa ilman lapsia. Sitä paitsi kyllähän niille nyt täytyy vähän eväitä reppuun antaa kun ne on tänne maailmaan tehty, lapsethan ne noita kokemuksia ja elämyksiä tarvitsee vähintään siinä missä aikuiset. 

   No joo, varmaan on ihan hyödyllistä ottaa aikuisten aikaakin välillä, mutta meillä ei oikein ole ollut a) mahdollisuutta b) tarvetta.  Niin näillä mennään! 😀

   Tykkää

  1. Havannasta! Sellanen liukuvärjätty, oikeastaan mekko tai ainakin pitkä toppi, jonka olen rullanut alas  😀

   Tykkää

 7. Minka ikainen olet? Jos et halua paljastaa tarkka ikaa niin esim 30-35 vai 35-40? 🙂

  Teetko muuta tyota kuin blogi ja jumpat?

  Tykkää

  1. Hmm, täytyi ihan miettiä ikää.. Meinasin sanoa että 33 mutta täytän kai 35 tänä vuonna. 😀 Jotain sellaista siis. Olen töissä ala-asteella terveydenhoitajana.

   Tykkää

 8. Hei, Varadero on upea paikka, aivan upeat rannat ja jos pitää all inclusive-lomista niin todella suosittelen! Mutta suosittelen toki myös Disney Worldia, sekin on omalla tavallaan käymisen arvoinen mielestäni. Kiitos Johannalle inspiroivasta blogista.

  Tykkää

  1. Hahaa! Aivan varmasti, sekä Varadero että Disneyland hienoja kokemuksia! Ihan oikeasti, en epäile yhtään. 🙂

   Tykkää

 9. Ihkuja kuvia ❤ . Nyt kun täällä suomessa vuodenaika kääntyy syksyyn ja koko ajan sataa, niin kun nuita kuvia katselee, niin kyllä auringon kaipuu ja lomakuumekin kasvaa =)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: