Some-erakko kotona

 

Tätä tuntuu tosi hölmöltä sanoa, mutta tidättekö…

Tai tiedättekö miten pitkältä sairaslomalta voi olla tosi hankala palata töihin? Tai jos on muuten ollut kauan poissa työelämästä. Tai varmaan mistä vain. Jos on pitkään ollut kotona, omassa kuplassaan. Tiedätte miten pelottavalta se ulkomaailma ja vanha tuttukin työpaikka saattaa tuntua. Kaikki se vanha tuttu sosiaalinen. Kun siitä omasta kuplasta on tullut ihan liian turvallinen paikka.

Vähän siltä minusta on tuntunut palata blogiin. Niin, blogiin.

Mulla on ollut liian pitkä some-tauko! 😀

Ei mulla normaaliin työhön tai mihinkään muuhunkaan ole vaikeuksia lomalta palalta, mutta someen. Somen sosiaalisuus tuntui tällä kertaa yllättäin jotenkin pelottavalta, hahaa. Olen vähän jopa lykänyt postauksen tekemistä, mutta sisko alkoi tuossa kyselemään että miltä näytän nykyisin. Niin laitetaan nyt tällainen päivitys (housut Object, neule InWear).

 

No, on tässä ollut ihan oikeasti täyteen buukattuja päiviäkin. Vähän huonosti nukuttuja öitä kun ei ole ihan Norjan aikoihin osanut heti käydä nukkumaan. Yökyläilyjä reissukavereilla. Niin ja salsakursseja omien tuntien lisäksi; sain parhaan kaverinikin nyt salsaamaan, jee jee. ❤  Missiona miesten opetus omalla ajalla (you wish). 

Niin että olen ollut kovasti sosiaalinen kyllä muuten, mutta someen en ole kuplastani oikein vielä uskaltanut! Kuulostaa niiiiin hölmöltä, tiedän. Mutta niin kiva olla taas täällä. 🙂 Ja nyt, Kuuban kertomuksia tulossa vielä – mutta nyt kuulkaas oikein uudella, keväisellä energialla bloginkin ja uusien postausten kimppuun! Hiljaiselo ja talvihorros loppuu tähän.

Some täältä tullaan taas! 😀

 

Hienoa, energistä maaliskuista uutta viikkoa teillekin! :))

 

Ps. Edellisen postauksen kommentitkin vastattu että kyllä tää tästä nyt lähtee! 😀

 

 

15 vastausta artikkeliin “Some-erakko kotona

 1. Kyllä! Kuplasta tuleminen ulos tai paluu todellisuuteen ottaa välillä voimille ja on hämmentävää. Tuttu tunne. Mutta niistäkin tunteista selvitty! Joten tsemppiä!! 🙂

  Tykkää

  1. Yhdyn tuohon kuplatunteeseen! Ja terveisiä Johannan siskolle, joka otti neulan ja puhkaisi tuon kuplan. Pidä neula tallessa ja terävänä, jotta saamme vastaisuudessakin lukea säännöllisesti Johannan kuulumisia ja hengähtää hetken omasta arjestamme :).

   Tykkää

 2. Ihanat nuo housut! Ja näytät taas niin hyvinvoivalta ja pirteältä! Joskus omassa kuplassa oleminen tekee ihan hyvääkin 🙂

  Tykkää

 3. Onpa kauniita kuvia! Ihanat sävyt vaatteissa, ja sinulla ilmeisesti Kuuban rusketus, joka pukee tosi hyvin 🙂

  Tykkää

 4. Jälleen ihania sävyjä, ihana tunnelma! Olen mustan ja valkoisen ystävä, mun suojakuori mutta aina täällä kuvia katsellessa tulee sellainen olo että tarvitsen enemmän väriä elämään. Olen ollut koko viime viikon kotona omassa kuplassa, kovassa kuumeessa sängyn pohjalla ja pakko sanoa että ei ole helppoa kun ajattelen huomista arkeen paluuta..mutta hei ajatellaan niin, että kaikkea aikansa, osaa sitten arvostaa jokaista hetkeä!

  Tykkää

 5. Uskon, että luova tauko tekee välillä hyvää. Missä tahansa asiassa.

  Sellainen toive olisi minulla, että voisitko luoda neuleohjeillesi oman kategorian, jotta ohjeisiin olisi helpompi palata jälkikäteen.

  Tykkää

 6. No mun mielestä tuo sun teksti kuulostaa epäaidolta ja siltä, että et oikeastikaan kaipaa bloggailun pariin takaisin mutta teet sen tietysti monestakin eri syystä, hampaat irvessä….rahankin takia. Ymmärrän mutta just ton takia en aloittanut bloggaamista enkä aloita vaikka kannustajia oli ja on pilvin pimein, koska vaikka kuinka olet lasten kanssa kotona, et ole aidosti läsnä, kun sometat kotona.

  Tykkää

  1. Hei tosi sääli ettet aloittanut bloggaamista, vaikka niin moni sitä sinulta toivoi. Kuulostat ihanan positiiviselle ja mukavalle ihmiselle ja sinun blogia ninnu olisi ollut kiva seurata! …eiku…

   Tykkää

 7. Kiva että siskosi auttoi kuplasta tuloa. 🙂 Aikaerosta toipuminen ottaa kyllä oman aikansa, ja vähän kuin kävelisi jalat maanpinnan yläpuolella muutaman päivän. Loma on ainakin tehnyt hyvää, ja nuo housut haluaisin itsellenikin. Johanna, mukavaa että olet taas tutuissa maisemissa.

  Tykkää

 8. Heissan,

  kiva kun tulit ”takaisin”:) Ihastuin noihin Objectin housuihin, en löytänyt Objectin sivuilta vai ovatko jotain vanhempaa mallistoa?

  Tykkää

 9. Ihana päivetys kasvoillasi:) Oletko ajatellut että olisit enemmän introvertti ja tarvitsetkin hiljaisuutta ja yksinäisyyttä välillä. Jotkut ihmiset vaan saavat voimia siitä kun saa välillä olla ihan omassa kuplassa.

  Tykkää

 10. En tiedä, onko tästä asiasta ollut blogissa keskustelua, koska en enää pysty fontin vuoksi lukemaan sitä. Kenen idea on voinut olla muuttaa teksti täysin lukukelvottomaksi? Käytän välillä lukulaseja, mutta usein luen ilmankin – vahvuuksia ei ole paljon. Tätä sinun blogiasi en kuitenkaan enää pysty lukemaan lukulaseilla enkä ilman. Teksti on kerta kaikkiaan liian pientä ja hailakkaa. 

  Sama koskee muitakin Me Naisten blogeja. Sääli. Joukossa on muitakin suosikkeja, joiden seuraaminen on täysin jäänyt.

  Tykkää

   1. Toki, monenlaisia kommervenkkejä voi tehdä, mutta käytännössä ihminen valitsee olla vierailematta sivuilla, joiden lukeminen on tehty hankalaksi. Erikoista, että näinkin isolla lehdellä on näin kamalan huono blogipohja. Erikoisuuden tavoittelu = aloittelijan virhe. Käytännön toimivuus on kuitenkin AINA tärkeintä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: