Vilkas kevätviikko

 

 

Terveisiä vaan että elossa ollaan! 😀
Viikko on tietysti taas ollut melkoisen vilkas; työpäivien päätteksi vielä jumpat ja zumbat joka ilta. Tänään meni vähän pitkäksi kokoukset lastensuojelun kanssa; just ehdin omaan zumbaan ja sitten vielä myöhäisillan ohjelmana pari tuntia salsaa. Phuuh.

Aamupäivällä kurssittauduin psykologisessa ensiavussa – kurssilla mietimme niinkin syvällisiä kuin elämän tarkoitusta… tai siis että miksi olemme täällä. Mitä mun päähäni jäi tästä pohdinnasta oli toteamus, että meitä ei ainakaan ole tehty pehvallamme istumaan. 😀 Mitenköhän se just jäikin mun mieleeni, he. 

Ylläolevissa vaatteissa menty koko viikko… Ei oo kauheasti ollut aikaa vaihtaa. 😀 Nyt alkaa paitaan jo ilmestymään jotain läiskiä; pakko laittaa perjantaille jotain muuta.

Ja hei, mulla on uusi aurinkolasirakkaus! Törmäsin lentokoneessa Kuubasta palatessamme TOMS Traveler -sarjan Florentine aurinkolaseihin, joita lennolla myytiin. Aivan supermakeat. Kunnolla oversizet, kolhuja kestävät ja niin coolit.  

Ongelma on, ettei niitä meinaa löytyä millään täältä "meiltä". Suomesta tai Norjasta – tai että TOMS edes toimitaisi. :/ Saa siis vinkata, jos tiedätte mistä TOMSin Traveler -sarjan aurinkolaseja saa (tänne meille päin). Aurinkolaseissa on muuten sama idea kuin TOMS -kengissä; jokaisesta ostetusta tuotteesta menee rahaa hyvään tarkoitukseen; kengät kengista ja näköapua aurinkolaseista. 🙂 Että senkin puoleen voisin hankkia vielä vaikka toisetkin pleksit! 🙂

 

No mut. Perjantai ois (melkein) vapaa. Jotain kivaa ihan pakosti tiedossa! Ehkä jotain pientä piña colada -iltaa? 😉 Toivottavsti yhtä paljon kevätaurinkoa kuin tässä viikolla (joka on mennyt tiukasti töissä) – se on aivan selkeästi kevät! ❤

 

 

 

 

17 vastausta artikkeliin “Vilkas kevätviikko

 1. Hei!

  Minua kiinnostaisi kovasti tietää, että kuinka onnistut järjestämään arjen niin, että lapsillesikin jää aikaa arkipäivisin? Itse en millään saisi samanikäisten lasten kanssa mahdutettua joka päiväistä jumppatuokiota ja töitä. Onko teillä lapsilla joku vakihoitaja? 

  Tykkää

  1. Onhan lapsilla pappakin. Kyllä esikoulu ja leikki-ikäiset pärjäävät isänsä kanssa silloin kun äidillä pitkiä päiviä.
   Itseasiassa ihan kaiken ikäiset lapset pärjäävät muidenkin aikuisten kuin äidin kanssa. Tätä äitien on vaan niin vaikea ymmärtää 😉

   Tykkää

 2. Sinulla on kyllä ihan mielettömän upea tyyli! En ole nähnyt päälläsi asua mistä en pitäisi ja inspiroituisi.

  Tykkää

 3. Voi että on kivannäköinen neule yhdistettynä siniseen kauluspaitaan. Puikot on olleet pitkään tyhjinä, joten kaivoinpa ohjeen täältä blogistasi ja tilasin langat tulemaan…hyvää kevättä!!

  Tykkää

 4. Jeps. Nyt onkin tarvetta aurinkolaseille kun päästiin sumusta ja harmauden paremmalle puolelle. Et vaan olisi kertonut näistä ihanista, olen menossa kohtapuoleen SF:n ja siellä näyttäisi olevan TOMSin liike. Kiitos kuitenkin vinkistä! 😉 Tykkäsin myös rennosta asukokonaisuudesta. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua Norjaan!

  Tykkää

 5. Kiitti tästä aurinkolasivinkistä! Olen pitkään etsinyt hyvännäköisiä laseja, jotka ei maksaisi useita satasia. Nää taitaa olla just ne!

  Tykkää

 6. Onko tuon villatakin ohje jossain täällä sun blogissa?? en löydä vaikka kuinka etsin 😦 vaikka sinituuli sanoi sen kaivaneensa

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: