Visiting Teija

aurinkoa, iloa, harmoniaa ja höyhen peppuun!

 

 

Hyvää pääsiäistä tipuset ja nuppuset! ❤

Tuhannet kiitokset söpöistä kommenteista edelliseen kanipostaukseen ja tuhannesti anteeksi että olen taas ollut niin huono kommenttiboksissa – palailen sinnekin! Mutta kiva että jätätte viestejä; luen kyllä ja ovat arvokkaita. ❤

 

Tänään sitten väriä, aurinkoa ja kevättunnelmia, huomaatteko? Teijasta ja Il Mercatinosta, Helsingin aurinkoisimmista pienestä boho-putiikista! 😀

Olen pitänyt Teijan kanssa yhteyttä jo pitkään, mutta vasta nyt pääsin käymään Il Mercatinossa Uudenmaankadulla (eikä siellä voinut olla kuvaamatta!). Teija on sellainen sydämellinen, hauska, harmonisen rauhallinen nainen, jonka kanssa tulee juttuun jokainen. Tarinoita matkailusta, uteliaisuudesta, auringosta, lapsista, ikimuistoisista kömmähdyksistä. 

Ja itse putiikki Il Mercatino on täynnä inspiratiota ja pieniä aarteita – sain mukaani pyöreät korvikset ja kuolasin sandaaleja. Suosittelen piipahtamaan. ❤ (Niin ja Il Mercatinon facebook– ja instatilit ovat seuraamisen arvoisia jos tyylistä tykkää :).)

 

Nyt sitten vaan himpan hippiyttä viikonloppuun, maukkaita pääsiäispäivällisiä ja ennen kaikkea: höyhen peppuun ja menoksi – vai miten se meni Teija? 😀

 

5 vastausta artikkeliin “Visiting Teija

  1. Kiitos vinkistä ihanien värikkäiden aarteiden maailmaan. Poikkean putiikissa, kun seuraavan kerran käyn Helsingissä. Onnekseni aika pian. Mukavaa lankalauantaita ja pääsiäisen jatkoa!

    Tykkää

  2. Kiitos vinkistä! Olen töissä ihan naapurissa Kalevankadulla, joten eikun happihyppelylle tankkaamaan aurinkoa ja ihailemaan ihania käsitöitä, ehkä ostamaankin! Tän blogin ansiosta olen jo ajat sitten hurahtanut lisäämään asuihin vähän orientaali- tyylisiä pikku juttuja.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: