Pääsiäisrakeita ja parasta seuraa <3

 

 

Suomessa taitaa olla superpaljon paremmat pääsiäiskelit tänään kuin mitä kuvissa; palasimme justiinsa yhtä sumuiseen ja sateiseen Norjaan myöhään eilen illalla – yksi matkalaukku on vielä matkalla.  Mutta keleistä viis kun seura oli noin hyvää! 😀 

Olen kai ennenkin sanonut että mulla on maailman paras sisko. Toivottavasti monella muullakin, en sitä sano, mutta mulla on ainakin. Vähän niinkuin oma vauva on aina maailman kaunein niin sama pätee kyllä myös siskoon hehe. Se on sellainen tyyppi, jonka kanssa nauran eniten. Joka on aina iloinen ja ystävällinen. Jolle ja joka voi sanoa mitä vain. Jonka kanssa on aina kivaa. Jonka ajatukset ymmärtää yhdestä katseesta.

Tärkeitä ihmisisiä on tietysti vähän mahdotonta laittaa järjestykseen ja tämä saattaa kuulostaa vähän(?) häiriintyneeltä, mutta jos järjestys pitäis laittaa, niin sisko olisi mulle melkein tärkeämpi kuin oma mies. Eh, ehkä ihan tervettä että meillä on tämä välimatka… :'D

En tiedä onko meillä ollut koskaan mitään kummempaa riitaa – jollei nyt barbie- poni- ja legoleikkejä lasketa. En muista että olisimme koskaan olleet katellisia toisillemme. En voi kuvitella että koskaan haluaisimme mitään muuta kuin aivan parasta toisillemme. 

 

 

Niin että mikäs tässä oli pääsiäistä viettäessä. ❤ 

Paljon tuli muuten myös syötyä. Karkkia, kakkua ja mämmiä shampanjalla. 

Että ihan hyvä vaihtaa taas arkeen.  

Pari pussia Pupuneidin pääsiäisrakeita olis kyllä vielä. Vapaan maanantain ja pääsiäisen kunniaksi. 😛

 

29 vastausta artikkeliin “Pääsiäisrakeita ja parasta seuraa <3

 1. Te ootte kyllä niin saman näköisiä! Tosiaan täällä Suomessa on ihan loisto sää, ainakin täällä pääkaupunki alueella:)

  Tykkää

 2. Kauniita sanoja siskosta,kiitos, toi omankin rakkaan siskon mieleen. Sisko on sellainen ihminen johon voi todella luottaa ja jonka tiedät laittavan sinut etusijalle ja toivovan sinulle aina parasta. Ja samoin toisin päin. Vaikka on ihania ystäviä, ihan samanlaista tunnetta ei heidän kanssaan saa. Mikä onni onkaan omistaa sisko<3

  Tykkää

 3. Minulla on myös maailman ihanin sisko. ❤️ Hän asuu Hollannissa ja näemme livenä pari, kolme kertaa vuodessa. Juttelemme kyllä melkein päivittäin FaceTime-puheluja. Siskon kanssa on ihan parasta, kukaan ei ymmärrä niin kuin oma sisko.

  Tykkää

  1. Hyvä ja lohdullista kuulla että muillakin on sisko-eräsuhteita ;D Johonkin toiseen ystävään välit saattaisi katketakin; siskoon ei koskaan! :))

   Tykkää

  1. Jeps, olen itse ostanut ne kerran Barcelonasta, mutta olivat loppujen lopuksi liian pienet ja annoin siskolle :(( Merkki on Cool Way, saattaa löytyä nettikauppaakin! 🙂

   Tykkää

 4. Kaunis kirjoitus siskosta, johon voin yhtyä. Pitääkään ja vaalikaa yhteistä aikaa ja rakkautta.
  Minulla oli se maailman ihanin sisko, joka pitkän taistelun jälkeen, lähti taivaan tähdeksi, tien näyttäjäksi, valaisemaan teitämme, juuri ennen joulua, vain vähän yli viidenkymmenen ikäisenä.
  Olimme kaiket ajat yhteyksissä, viikonloput yhdessä mökillä, monta monituista vuotta, matkustelua tosi paljon yhdessä. Lasten ollessa pieniä reissasimme yhdessä. Voi niitä aikoja ja ihania muistoja ❤
  Täällä vietetty pääsiäinen siskon miehen kanssa, herkutellen hyvällä ruoalla, herkuilla ja seuralla. Ulkoilua mahtavassa säässä ja siskon muistelua.
  Ihanaa kevättä, toivotaan auringon paistavan meille kaikille ❤
  Oli kuin puolet minusta olisi lähtenyt

  Tykkää

  1. Vedet nousi silmiin… Ei toivoisi kenellekään, varmaan tuntuisikin että puolet on lähtenyt. Epäreiluja juttuja. :(( Hyvä että on muistot ja täytyy vaan ajatella että joku siellä vahtii ja neuvoo ❤

   Tykkää

 5. Sisko on se maailman luotettavin ihminen. Vanhemmat ovat kuolleet, niin siskon arvo nousee ja nousee. Hän on se joka aikuisten oikeasti on kiinnostunut myös minun lapsien tekemisistä ja minä hänen. Siskot ❤

  Tykkää

 6. Jotenkin säälittävää ja naurettavaakin kuvata elämäänsä jatkuvasti. Varmasti hankit kaiken sillä silmällä, etä tästä tehdään blogipäivitys ja lapset puetaan samalla periaatteella. En käsitä, miten jaksat kuvata kämppääsikin about joka viikko ja ketä oikeesti kiinnostaa enää kuvat kynttiläasetelmista, takan uudesta edustatasta, sohvaryhmästä, terassista… ihmettelen, mikä on elämän oikea sisältö ja kuinka lapset tuosta stressaavat jatkuvan kameralinssin alla. 

  Tykkää

  1. No jos noin paljon ahdistaa lukea jonkun blogia, niin ehkä olisi parempi jättää väliin. En ymmärrä miten joku viitsii ottaa ongelmaa siitä, jos joku haluaa kirjoittaa positiivisista asioista ja laittaa kauniita kuvia omaan blogiinsa.

   Tykkää

  2. Ainakin minua kiinnostaa kuvat monestakin asiasta esim. takan uudesta edustasta. Uskon, että monia muitakin kiinnostaa, koska blogilla on iso joukko seuraajia. Jos Sinua ei kiinnosta, mitä haet tästä blogista? Löytäisitkö ehkä jostain toisesta blogista sellaisia kuvia ja sisältöä, mistä olisit kiinnostunut? Ja tuskinpa Johanna hankkii mitään sitä silmälläpitäen, että tekee siitä päivityksen blogiinsa ! ☺

   Tykkää

 7. Ihanan positiivinen blogi!!!! Kivoja, raikkaita kuvia ja juttuja, aitoa elämänmakua! Näistä kirjoituksista ja kuvista saan paljon hyvää mieltä ja inspiraatiota. Todella hyviä kirjoituksia tärkeistä aiheista. Aurinkoa ja iloa päiviisi Johanna!!

  Tykkää

  1. Samaa mieltä. Tarpeeksi saadaan ahdistavista asioista lukea ja kuulla, on hyvä että löytyy näitä positiivisiakin. Ja jos jotakuta nämä ärsyttää niin silloin ei ehkä kannata lukeakaan 🙂

   Tykkää

 8. Sisaruuden ihanuus. Hyvästä kannattaa pitää kiinni. Niin kuin tästä blogistasi, joka on ainoa, jota seuraan. Ajatuksia herättävistä teksteistäsi ja ottamistasi kauniista kuvista sinua kiitän.

  Tykkää

 9. Paras bloki mitä luen, ja joka päivä käyn kurkkaamassa josko olisi uusi päivitys. Ihmettelen suuresti tuon erään vierailijan kirjoituksia, miksi lukea jos ei tykkää näistä Johannan päivityksistä. No meitä on niin moneksi 😜. Mutta kiitos Johanna kun pidät tätä ihanaa inspiroivaa blogia ja mukavaa kevään odotusta!

  Tykkää

 10. Voi pupuneidin pääsiäisrakeet mitä Fazer niille meni tekemään.. Toisaalta onneksi, tänä vuonna tosiaan riitti yksi pussi eikä jokavuotinen kevätdieetti kompastunut noihin kuten yleensä. Kiitos kivasta blogista, tämä on ainut mitä luen säännöllisesti ja erityisesti ihailen neuleitasi. Ei sulla olisi jotain kivaa kevät/kesäneuletta puikoilla jonka ohjeen haluaisit jakaa?

  Tykkää

 11. Ihanan positiivinen blogi minunkin mielestäni! Näköjään valoisuus ja myönteisyys on kuitenkin jollekulle liikaa, kun pitää aina vaan jaksaa kirjoittaa noita vihamielisiä kommenttejaan milloin mistäkin asiasta. Taitaa pikkuhousut kiristää vähän liikaa…?

  ”Viesti9/24

  Lähetetty

  12:17 | 29.3.2016

  Jotenkin säälittävää ja naurettavaakin kuvata elämäänsä jatkuvasti. Varmasti hankit kaiken sillä silmällä, etä tästä tehdään blogipäivitys ja lapset puetaan samalla periaatteella. En käsitä, miten jaksat kuvata kämppääsikin about joka viikko ja ketä oikeesti kiinnostaa enää kuvat kynttiläasetelmista, takan uudesta edustatasta, sohvaryhmästä, terassista… ihmettelen, mikä on elämän oikea sisältö ja kuinka lapset tuosta stressaavat jatkuvan kameralinssin alla. ”

  Tykkää

 12. Huvittavaa kun kaikki bloggaajat mainitsee nuo Pupuneidin pääsiäisrakeet, niin pieni tuote ja näin iso markkinointipanostus!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: