Helle(paita) <3

toppi H&M farkut Cubus

 

 

Kesäistä keskiviikkoaamua kaverit!

Täällä on niin helle. Muuten en valita kuumuutta yhtään, mutta kun ei tarvisi sisällä ja töissä käydä. 😉 No ei vais. En valita sitäkään. Vitsi että tätä on kaivattu. Että vihertää, että on näin kaunista. Että voi mennä suoraan ulos teepaidassa. Tai pitsitopissa. Tätä toppia pidän muuten töissä hihat hartioilla, mutta kotona lähtee hihat alas ja rintaliivit mäkeen. Oikein kunnon kesäolo! Täytyy ottaa kaikki irti.

Ja mun Aino tykkää pitkistä sukista. 😉 Älkää kysykö miksi. Ei aavistustakaan. 

Ei sen kummempaa järkevää asiaa tänään. Iso ilo vaan siitä, että on kesä. Ja että pystyy nauttia siitä. Aika usein onnen tunteeksi riittää pelkästään se, että edes pystyy iloitsemaan jostain. 

Kesäisen lempeää keskiviikkoa. ❤

 

 

18 vastausta artikkeliin “Helle(paita) <3

 1. Heippa, olen koko kevään ihaillut teidän olohuoneen pöytää, se on todella kaunis. Muistatko yhtään mistä olette sen hankkineet? ja kiitos tosi kivasta blogista, sitä on kiva lueskella tässä arjen keskellä.

  Terveisin Elisa

  Tykkää

 2. Hei,

  pakko kysyä, että miten Norjassa saa jo tuoreita mansikoita ja mustikoita?

  Niin ja kiitos ihanasta blogista.:)

  Tykkää

 3. ”Rintaliivit mäkeen”!   😂😂😂

  Mä näin mielessäni, miten sä heität ne mäkeen jo ennen kuin pääset kotiin asti..! 😀 Mahtais siinä olla naapureilla ihmettelemistä, kun rintsikat lentää ohi!

  Kiitos hyvistä nauruista!

  Tykkää

 4. Moi, kävin katsomassa sun fitness-päiväkirjan jaksoja ja tosi mukavaa ja inspiroivaa katseltavaa oli! Huippua, et oot lähteny siihen mukaan!!

  Tykkää

 5. Hei, tuli mieleen että teillä muistaakseni on ihana rottinkinen riipputuoli olohuoneessa, eikö totta? 🙂 Miten olette kiinnittäneet sen kattoon? Minua tekisi niin mieli hankkia sellainen sisälle, mutta en tiedä miten sen saisi järkevästi kiinitettyä kattoon kun ei paneelin alta näe kattoparruja…

  Tykkää

 6. Kesä tuli, kesä meni – ja nyt on taas aika vilpoista. Koko kevät ollut Atlantin toisellakin puolella kylmää ja tuulista. Ei voinut edes kuvitella käyvänsä meressä. Ja sillä aikaa täällä lumisadetta, vaikka kauniista ja lämpimästä lähdettiin. Kummallista. Mutta ihailen silti teidän kaunista viihtyisää terassia. Tuosta kauniista topista tuli mieleen, että omiakin kesäkuteita voisi vähän uusia. Kiitos taas vinkistä. 🙂
  Nautinnollista viikonjatkoa sinne!

  Tykkää

 7. Ihanan kesäisiä kuvia! Olen vähän kateellinen tuosta terassista vaikka itsellä on iso ja suojainen takapiha. Täytyypä tsekata löytyykö täältä noita housuja, juuri sellaiset rennon ja mukavan näköiset, jollaiset haluaisin kesäksi. Kiitos blogista, ainoa jota säännöllisesti seuraan 🙂

  Tykkää

 8. Heippa!

  Lähdin kommentoimaan, vaikka yleensä olenkin melko hiljainen taustalta seuraaja. Olen seurannut Katsomosta jaksojasi Fitnesspäiväkirjoissa ja aivan yllätyin, että olen seurannut blogiasi jo todella monen vuoden ajan! Muistan vanhan (vanhojen..?) blogin ajoilta, kuinka Olli oli aivan pikkuinen poika. Samoin muistan kauniit talvimaisemat blogisi kuvista, kun odotit Ainoa. Nyt lapset ovat jo isoja 🙂

  Tämän kommentin myötä haluan kiittää sinua ihanasta ja inspiroivasta blogista, tunnelmallisista kuvista – kaikista näistä vuosista. Aurinkoa ja lämmintä kesän odotusta sinne Norjaan!

  Tykkää

 9. Miten tuo paita pysyy päällä? Tuon mallin paidat on ihanan näköisiä, mutta pikkulasten äitinä heti epäilyttää vilautusmahdollisuus. Uskaltaisitko käyttää syli-ikäisen kanssa? 😀

  Tykkää

 10. Tuo teidän terassi on todella viihtyisä! Minua kiinnostaisi tavattomasti, miltä se näyttää ulkopuolelta. Ymmärrän kyllä, jos et halua kuvata omaa taloanne blogiisi, mutta voisitko vinkata mistä löytyisi kuvia vastaavan tyyppisistä ratkaisuista? Tai osaisiko joku blogin seuraajista antaa vinkkiä? Kiitos!

  Tykkää

 11. Pakko kehua Stormbergin vaatteita. Tilasin raitahameen (joka oli sulla kuvissa päällä), pikeepaita-mekon ja mustan treenitopin. Kaikki olivat just sopivaa kokoa ja laadukkaan oloisia ainakin ensi pukemalla. Tuli hyvä mieli, kiitos! T. Tiina

  Tykkää

 12. Ihmettelen, miten blogisi (ja nyt myös fitness päiväkirjojen kautta videot) voivat jotenki sykähdyttää ja koskettaa minua niin paljon. Arvostan suuresti, miten ihanasti puhut perheestäsi ja läheisistäsi. Ja elin niin mukana, kun kertoilit miltä tuntuu asua Norjassa, ja miten ikävöit välillä Suomeen. Voin niiiiin samaistua ja ymmärtää ajatuksiasi. Kiitos, Johanna, tästä inspiroivasta ja innostavasta, sekä elämänmakuisesta blogistasi! Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää. Rakkautta, onnea, iloa. 

  Tykkää

 13. Moi Johanna! Oot taas tosi kauniina ja samoin teidän piha! Satutko muistamaan, mistä olet hankkinut nuo terassin kauniit vaaleansiniset tyynyt? Sopisivat täydellisesti myös meidän pihasohvalle. Ihanaa kevättä ja kesää teille!
  Terkuin,
  Kata

  Tykkää

 14. Moikka, kävin katsomassa kolme viimeistä osaa fitnesspäiväkirjoista, tosi kiva nähdä ihan oikeaa arkeasi, blogin lisäksi. Montako jaksoa tuota tulee yhteensä?

  Tykkää

 15. Olen seurannut blogiasi vuosia ja nyt Katsomon Fitnesspäiväkirjojen jaksojasi. Kaunis kiitos palasista elämästäsi, olet rohkea ja ihanan aito.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: