Location: Laren

 

Kivalta näyttää, eikö? 🙂 Ja tiedättekö mitä – parhaat palat ja lookit jäävät vielä odottamaan syksyä. Kuvailimme nimittäin taas By Piasin syyskokoelmaa Hollannissa pari päivää Paulina Arcklinin kanssa. Ihan superihania juttuja kuten aina; pahimmin ihastuin kai juuri nyt tohon valkoiseen pellavaneuleeseen; se oli jo heti töissäkin tänään. Perfect; rento ja ylellinen.

Eikä kyllä harmittaisi yhtään vaikka tarvisi jo lukulasejakin. 😉 

Asuimme muuten aivan ihanassa talossa, sellaisen taiteilijaparin luona, jonka alakerrassa; takkahuoneen yhteydessä asui hevosia. Jeps, sisallä talossa. Ulkona kanoja, suihkulähde ja valtava ateljee. Ja ihana toi aamupalahuone. Ja aamupala.

Paulina sitten on muuten juuri muuttanut Italiaan ja meinaa kuljettaa ton (sairaan painavan) lattian sinne uuteen asuntoonsa. :O Vau sanon vaan. Mikä lattia! 

 

Sellaisia seikkailuja. Väsyneenä, mutta onnellisena raahauduin minäkin sitten omaan kotiini viime yönä 23:30. Lapsetkin onnistuin hienosti herättämään että kaikki neljä samaan sänkyyn vaan ja aamusta töihin. Kyllä taas jaksaa. ❤ 

 

 

 

 

 

 

28 vastausta artikkeliin “Location: Laren

 1. Vau!! Aina olet ollut todella tyylikäs, mutta hitsivie kuinka upealta näytät näissä kuvissa! Super kaunis niin kuin aina. 🙂 Ja pakko sanoa, olet ihan loistava lisä Fitnesspäiväkirjoihin, tykkään kovasti! Olet niin aito, mukavaa katseltavaa. Ja ajatusmaailmasi menee täysin yksiin omien ajatusten kanssa, mitä tulee liikuntaan ja ruokaan. 🙂

  Tykkää

  1. Voi kiitos ❤ Kerrankin meikanut huolella ja hiuksetkin laitettu hienosti 😀 Ei sitä arkeen aina harmi vaan ihan näin panosta… Pitäis vissiin 😀

   Tykkää

 2. Yhdyn Netten sanoihin. Osaat pukeutua rennosti ja kauniisti. Tekstejäsi on ilo lukea. Milloin tuo ”kuolattavan ihana” valkoinen pellavaneule on tulossa myyntiin ByPiasille?

  Tykkää

  1. No niinpä, haluaisin näita kanssa useammassakin värissä (tulee muistaakseni myös hiekan värisenä ja tumman harmaana ?) En tiedä koska… By Pias?? ;)) 

   Tykkää

  1. Tiedätkö nää oli joko Otz  tai Ozt -merkkiset 😀 Mullekin ihan uusi merkki mut nyt yhtäkkiä huomaan että täällä Norjassakin näkyy vaikka missä! Pia sanoikin että on maailmalla tosi suosittu kenkä -pellavaa nämäkin.

   Tykkää

 3. Lyhyesti todettuna, sun blogissa piipahdus on kuin pieni lomapyrähdys kesken työ- tai minkä tahansa päivän.

  Silmän- ja sielunruokaa. Sama juttu Fittnesspäiväkirjoissa.  Kiitos Johanna <3.

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla ❤ Arjen pieniä lepopaikkoja tarvitaan, inspiraatiota ja estetiikkaa. Kiitos sulle ❤

   Tykkää

 4. Ihania kuvia ja vaatteita 🙂 ja upeat lasit. Kauniilta näyttivät myös myös talot pienen puiston ympärillä. Siellä olisi rauhallista asua.

  Tiina

  Tykkää

 5. Waude. Lasit sopivat sinulle ihanasti. Olet niiiin kaunis!
  Minäkin tykkäsin neuleesta. Sinun päällä kaikki näyttää hyvältä. Tsemppiä ja ihanaa kevättä ☺
  (Katselin kaikki jaksosi FP ja olit pahoittanut mielesi ikävistä kommenteista blogissa. Älä niistä välitä meitä tykkääjiä on paljon enemmän. KIITOS sinulle.)

  Tykkää

  1. Kiitos 🙂 Tiedän etta teitä on paljon enemmän, se on selvä :)) Kommenteissa kurjinta olikin sellainen yleinen riitely, mikä äityi kun kukaan ei säädellyt kommentointia.  Nyt on paljon kivemmin. Kiitos sulle kommentista 🙂

   Tykkää

 6. Siis voi että. Katsoin tämän päiväisen fitnesspäiväkirjan jaksosi. Asuinpaikkasi on kuin suoraan satukirjasta. Juuri sellainen ihanan idyllinen merenrantakaupunki jossa olen aina haaveillut asuvani. ♥

  Tykkää

  1. Harmi kun en kuvaillut kesällä  – tai nyt ❤ Olisi pääsyt enemmän oikeuksiinsa 🙂

   Tykkää

 7. Pitsipusero ja neule ovat todella kauniita sinun ylläsi. Housut eivät ole ainakaan minun juttuni. Lyhentävät sääriä ja pidentävät vartaloa oudon näköiseksi.  

  Tykkää

  1. Joo nää housut jakavat varmasti mielipiteitä 😀 Olen itsekin ollut vähän skeptinen, mutta täällä Norjassa tällaiset ovat aika suosittuja ja mun bestis esimerkiksi rakastaa naitä niin itsekin oppinut tykkäämään vähitellen.

   Tykkää

 8. Nyt täytyy kyllä sanoa, että minun silmiini nuo huosut ei näytä hyvältä. Enemmänkin omituisilta. Muuten kaikki muu on kivan näköistä kuten aina.

  Tykkää

  1. 😀 Ymmärrän. Ei ehkä munkaan makuun aluksi, mutta täällä tosiaan oppinut tykkäämaan tän tyyppisistä housuista kun esim. mun bestis vallan pukeutuu tällaisiin. Ja naissä on kyllä se suuri plussa että aivan sairaan hyvät päällä!

   Tykkää

 9. Minä taas ihastuin juurikin noihin housuihin! Nekin ovat By Pia’s? Olet ihan uskomattoman kaunis ja nuo lasitkin sopivat sinulle älyttömän hyvin 🙂

  En ole saanut vielä aiemmin aikaiseksi kiittää, mutta nyt viimein kiitos ja kukka sinulle ja äidillesi! Siitä tulee jo vuosi, kun laitoit minulle omistuskirjoituksesi neulekirjaasi ja äitisi (ja ilmeisesti siskosi miehen) kautta minun äitini sai tuon kirjan ja ilahdutti suuresti minua sillä nimipäivänä! Olin tosi otettu tuosta mahtavasta yllätyksestä ja kaikkien teidän herttaisesta panoksesta, kun kirja matkasi Norjaan ja sieltä taas Kotkaan 🙂 Olet niin valoisa ja jokainen postauksesi tuo arkeen ihanaa inspiraatiota ja hyvää mieltä! Ihanaa kesää!

  Tykkää

 10. Hei!

  Ihania kuvia! Housuista pakko sanoa, suomalaisittain sanottuna näytät niissä ihan persjalkaiselta:) eli ihan kauhealta.

  Tykkää

 11. Ihan ekaksi, kiitos tästä ”kommetti suodattimesta”. En enää pitkään aikaan viitsinyt kommentoida kun aina pisti silmään asiattomat kommentit. Mielipiteitä ja kritiikkia saa olla ja ilmaista, mutta turhaa haukkumista ja ilkeilyä en siedä.

  Noita housuja odotan innolla myyntiin:) Mulla on otz shoesit, aivan mielettömän ihanat Ne on niinkun espardrillokset tai tomsit, mutta muotoillun sisäpohjallisen ansiosta paremmat jalassa. Oon tykännyt kovasti ja tälle kesälle varmaan hankinnassa vielä toisetkin. Lahdessa niitä myy petitstlouis (vink:))

  Kiitos kauniista ja inspiroivista kuvista jälleen kerran. Aurinkoista viikonloppua koko perheelle1

  Tykkää

 12. Hauskoja nämä housukommentit :D! Muistan nimittäin kun pillilahkeiset farkut alkoivat yleistyä Suomessa, asuimme silloin Ameriikassa ja sieltä käsin parin muun suomalaisen naisen kanssa kauhistelimme pillifarkkuja, yhteen ääneen vakuuttelimme, kuinka meidän jalassa sellaisia ei tulla näkemään. Tuosta vuodesta tulee kuluneeksi kohta 11 vuotta ja kaikki nämä vuodet ovat menneet pillit jalassa :D. Näin se silmä tottuu, nyt tekisi mieli kokeilla taas vaihteeksi trumpettilahkeisia housuja :).

  Tykkää

 13. Kivoja asuja. Housut ei ole mulle mieleen, mutta varmaan monille on. Itse olen enemmän hame ja mekkoihminen. Kivoja postauksia on aina mukava lukea. Toisaalta nyt tämä blogi on aika homogeeninen, mutta kaikkea ei voi saada. Ihanaa kevättä!

  Tykkää

 14. Hei! Kivoja – tyylikkäitä kuvis sekä vaatteita. Ihastuin noin silmälasipokiin jotka ovat ruskeakirjavat (”kilpikonnaluiset”). Minkä merkkiset ovat ja mikä malli?
  Eija

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: