Tuoksuva terassi

& kesän ekat raparperit ❤

 

Kesän eka raparperipiirakka uunissa (, roseviini kylmässä) ja vieraita odotellaan! 

 

Palattuani Hollannista oli ylläri keskiviikkoaamuna mahtava; siis toi meidän syreenipuu. ❤ Se oli yhtäkkiä puhjenut kukkaan mun poissaollessani ja oksatkin ovat oikeasti niin pitkät, ettei terassin ovea meinaa saada kunnolla auki. Se just kai olikin parasta koko näyssä; kukat, jotka meinaavat tunkea sisään. Ja tuoksu. Meidän terassi tuoksuu. 

Ja nyt tuoksuu kyllä jo pirakkakin, jee. Täytyy nimittäin syödä sisällä. Näma kuvat ovat eiliseltä – tänään sataa ihan kunnolla.

Mulla on nyt ollut vähän sellaista kesämekkoprojektiakin tässä, etta yritän kuvailla tänne myyntiin liian vähälle käytölle jääneitä mekkoja! Jee jee. Jos projekti etenee toivotulla tavalla, saattaa jo huomenna myyntiin tulla iso kasa ihanuutta. ❤ Voi sit taas olla niinkin että piirakka ja rose vievät mennessään ja projekti stoppaa tykkänään, mut katsotaan – eiköhän ne sieltä pian joka tapauksessa tule. Huomenna on päivä uusi. 🙂

Alkaa vähän tuntumaan että tää ilta on rentoutusta sateen ropinassa, hyvässä seurassa. ❤

 

Laitan teille vielä yhden superbiisin, jota voin kuunnella jatkuvasti ja josta tulen aina hyvälle tuulelle! Käy lauantai-iltaan kuin nappi nenään; hyvää iltaa & Kukere:

 

 

 

10 vastausta artikkeliin “Tuoksuva terassi

 1. Voi kuinka hyvälle tuulelle näistä kuvista taas tuleekaan! 🙂 Kesämekoista puheenollen, mistä olet hankkinut tuon ihanan mekon joka on tuossa kalastajan vaimo ”logossa”? Se on aivan ihana ❤ samantyylinen olisi hakusessa..
  Kiitos ihanasta blogistasi, se on ehdottomasti lempi blogini! ❤

  Tykkää

 2. Lol mikä video! ;-D mikä on sun lemppari biisi kaikista? Tai muutama paras?
  Ihania noi location kuvat. Mikä kaupunki kyseessä? Valkoiset syreenit on mun lempikukkia ❤

  Tykkää

 3. Rento paitasi on rennosti ihana! Ilmojen lämmettyä huomaan pukeutuvanii löysempiin vaatteisiin. Lämpö ja valoisuus tuoneet lisää rentoutta elämäänkin. Kuvissasi varjojen ihanuus. Tuovat välimerellisen tunnelman. Kaikkea hyvää sinulle toivotan!

  Tykkää

 4. Oi oi, mahtava ajatus laittaa mekkoja kiertoon!!  En malta odottaa mitä ihanuuksia sulta löytyy 😃

  Tykkää

 5. Raparperi – ihana kesän ensimmäinen ”hedelmä”. Raparperiaika on käsillä myös Oulussa. Raparperi-salmiakkikorput on testattu ja erinomaisiksi havaittu kevään juhliin.

  Syreenin kukkia ja niiden tuoksua vielä odotellaan. Jos sitten ennen juhannusta saataisiin niistä nauttia 😁.

  Tykkää

 6. Täälläkin odotellaan raparperipuskan satoa!

  Muutama vuosi sitten julkaisit raparperipiirakan ohjeen ja olen aina tehnyt sillä reseptillä meidän piiraat. Tuolla se on kulahtaneella ja vettyneellä ruutupaperille kirjoittettuna tallessa ” kalastajan vaimon raparperipiirakka”. On vaan ihan parasta!

  Koskas sulta tulee keittokirja ? Vink vink!!!

  Edellisen postauksen housuihin vielä. Mun mielestä ne oli ihan hassut…vaikea kuvitella itsellä. Mutta samoin mä arvioin aikoinaan polvista poikkaistuille farkuillekkin taannoin. Ja vähän passee jo, mutta nyt viime viikolla lopulta kävin ostamassa omani repaleiset farkkuni. Ehkä en vain ole niin edelläkävijä. Pitää aina sulatella hulluimpia juttuja!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: