Kauneudenhoitoa työn ja treenin päälle

~ yhteistyössä Jolie.fi  tuotteet saatu~

 

 

Keskiviikot ovat mulla aika työn ja treenin täytteisiä päiviä, sillä ohjaan yhden tunnin työpäivän päätteeksi; osittain työajalla. Kotiin päästään siis hiukan muita päiviä myöhemmin -ja hiukan rahjääntyneempänä. 😉 Tänään hengailin treenin jälkeen vielä vähän ulkona kasvillisuutta istuttaen ja hoitaen ja päätinpä sitten (vihdoin!) kuvata ja tovi sitten saamaani Jolie -tuotepakettia.

Jolie.fi on mun jo monivuotinen yhteistyökumppanini, jonka valikoimista löytyy superlaadukasta luomukosmetiikkaa. Jolien tuotteisiin en pety koskaan, sieltä tulee täyttä & varmaa tavaraa. Tällä kertaa ihoni kaipasi kuorintaa (tai no, aina se kai kaipaa eh), joten Jolie lähetti mulle käyttöön kaksi toivomaani AHA -naamiota. Oletteko kokeilleet Pai- tai Madara -naamioita? Pai on näistä puhdstavampi, Madara kuorivampi. Molempien vaikutus kasvoilla on kirkastava, mitä nyt ei näistä mun treenin jälkeisistä ja punoittavista kuvista parhaiten huomaa. 😀 Mutta siis, etenkin ikääntyvää ihoa kirkastaa ja freesaa kovasti tällaiset pienet hedelmähappokäsittelyt. :)) Mun iholle ihan must.

Toinen tuote jota Jolielta testiin toivoin oli Warpaint! 😀 Pakko testata! Tykkään nimittäin vaaleista kirkkaista hampaista (kukapa ei), mutten oikein ole innostunut suuremmista valkaisukäsittelyistä. Oletteko kuulleet? Warpaint on mustaa jauhoa, mm. kookoksen kuoresta valmistettua aktiivihiiltä (lue lisää jolien sivuilta) ja sitä harjataan hammasharjalla hampaisiin. Jep. Näky on kamala. 😀 Mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu; boksi jauhoa maksaa 37 euroa (hampaidenvalkaisukonstiksi kohtuu edullinen) ja on super riittoisa; tätä voi käyttää niin usein kuin haluaa eikä lopu tyyliin ikinä. Mullahan on jo aika vaaleat hampaat, mutta kyllä nekin tummenee (terkuin I love coffee), joten tällaisilla luomukonsteilla on hyvä ylläpitää vaaleutta ja kirkautta, vaikkei ihan suuria eroja ja valkaisuja heti yhden kerran käytön jälkeen huomaisikaan. Warpaintinhan voi muuten yhdistää myös kokosöljyyn ja tehdä näistä vaalentavan tahnan – aion ehdottomasti kokeilla kunhan saan ostettua uuden purkin kookosöljyä!

Jolie lähettii lisäksi Patykan vartalokuorinnan ja -voiteen ja koska etenkin Marine Crystals -kuorinta on aivan ihana ja ajankohtainen kesän kynnyksellä, mainitsen senkin nopeasti. Luksusluomumerkkinä tunnettu Patyka ei todellakaan petä; tämä on ehkä paras kokeilemani vartalonkuorinta ever. Suosittelen siis kesäkropan kuorintaan. :))

Nyt kun Joliesta jutellaan, niin pakko mainita myös Absolution -huulipunat. ❤ Ehkä kestävin pigmentti, ihanan matta pinta ja kauniit sävyt; mulla on 07 ja 11. Pakko mainita, ovat niin hyviä.

 

Se oli sellainen pieni mainos, mutta hyviä juttuja sietääkin hehkuttaa ja hyviä kokemuksia jakaa. 🙂

 

Nyt on justiinsa loppunut mekkohuutiskin, jännää!! Käyn vielä kuittaamassa voittajat (viimeisen ennen klo 22 huutaneen), jotta pääsemme vaihtamaan yhteystietoja ja saadaan mekot liikkeelle! 🙂 

10 vastausta artikkeliin “Kauneudenhoitoa työn ja treenin päälle

 1. Madaran kuorinta on ihan huippu hyvä! Tykkään muutenkin madaran tuotteista paljon, time miracle sarjan päivä ja yövoiteet, kasvovesi sekä todella ihana täyteläinen käsirasva kuiville käsille💚

  Tykkää

 2. Mä olen Madaran tuotteiden vannoutunut käyttäjä =) Tuo Aha-naamio on aivan huippu! Useita Madaran tuotteita käytössä, suosikkeja niistä on kyllä Pihlaja-voide – mieletön yleisvoide mihin tahansa käyttöön, käsivoide ja Time Miracle-sarja. Luonnonkosmetiikkaa käytän muutenkin, mutta nuo luksusmerkit olen jättänyt kauppaan ihan budjettisyistä. 

  Olen miettinyt myös tuon warpaintin hankkimista. Teethän seurantapostauksen aiheesta =)

  Tykkää

 3. Mä olen käyttänyt tuota Madaraa. Se on ihan jees, toimii, mutta ei sen käyttö mikään suuri nautinto ole ”polttelun” vuoksi. Mutta eikös sitä sanota, että kauneudesta pitää kärsiä? 😉 Madaraa on mulla muutenkin melko paljon ihon hoidossa ja tykkään. Ne tuntuvat toimivan ja iho voi hyvin. Eikä haittaa yhtään, että pakkaukset ja purkit miellyttävät silmää myös.

  Tuota warpainttia haluaisin kokeilla. Itselläni on aavistuksen kellertävät hampaat olleet varmaan aina, joten meinasin testata pystyisikö vähän vaalentamaan. Mulla on sama kuin sulla, että ei huvittaisi mitään tujumpia aineksia suuhun laittaa.

  Pitääpä tutustua noihin vinkkaamiisi Pai ja Patyka merkkeihin. Kiitos mukavasta postauksesta!!

  Tykkää

 4. Aha naamio on kyllä ihana!!!
  Sinulla on jossain kuvissa vilahtanut olkalaukku.. musta/ruskea jossa vaaleat nahkareunukset. Onko se minkämerkkinen?

  Tykkää

  1. Hmm… voikohan se olla vanha vintage Mulberry? Tai LV Palermo? Muita mulla ei oikein ole 🙂

   Tykkää

 5. Katsoin just viimeisimmän päiväkirjajakson. Kauneustuubivinkit otan myös ilolla vastaan, mutta päiväkirjoista on vielä jotenkin enemmän iloa. Tekis heti mieli nähdä vielä lisää. Oot hyvä. Ei mitään ihmeellistä enää tule mieleen näin myöhään 😉 Kiva vaan katsoa niitä. Laura

  Tykkää

 6. Olet valkaissut hampaasi fitnespäiväkirja kuvauksiin tosi kovasti joten mitä tuollainen kirkastava tahna enää tilanteessa tekee?

  Tykkää

  1. 😀 Ai niinkö. Olen valkaisut hampaani kerran, se oli muistaakseni vuonna 2010 tai 2011 enkä toiste taida valkaista. Että ehka tällainen kirkastava tahna sitten kuitenkin tekee jotain? 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: