Loppukesän rimpsuasu

Dagens: neuletakki Repeat, paita Odd Molly ja hame Vila
Tänään on syytä kaikille rimpsuvaatteille ja hymyille.
Ihan jo vaikka sen takia, että flunssa alkaa selättymään; kiitos tsempeistä!!
Ja vaikka siksi, että me saatiin tänään avaimet uuteen kotiin. Olen jo käynyt pari kertaa fiilistelemässä, pojat parhaillaan hakevat uutta parkettia (sitä en sitten tiedä koska se ehditään laittamaan!).
Niin ja kaikkein eniten aamupalalla iloisesti yllättäneen tekstiviestin vuoksi.
Olen tässä nähkääs jo vaikka kuinka surustellut parhaan ystäväni muuttoa ”maaseudulle”. He ovat asuneet naapurikadulla koko ajan ja me tytöt ollaan oltu ihan paita ja peppu. Treenailtu yhdessä, saatu vauvat aika samoihin aikoihin ja nähty yhteisellä mammalomalla joka ikinen päivä.
Nyt tiesin, ettei se Hilde enää asu naapurissa kun Suomesta palataan.
Heti aamulla tuli kuitenkin tavalliseen tapaan kahvilakyselyviesti ja kyllä tuntui kivalta! Että viis pienistä välimatkoista, kyllä tää tästä 🙂 Kahvilla käytiin tänäänkin, monen viikon jutut juttelemassa.

Nenät kaunista loppukesää kohti, hienoa viikon alkua teille!

41 vastausta artikkeliin “Loppukesän rimpsuasu

 1. Pirteä ja kiva päivän asu! Ihana tuo Odd mollyn pusero. Ja kiva, että olet paranemaan päin. 🙂 Puolet meidän perheestä onkin taas siellä Norjassa tämän viikon.

  Tykkää

 2. Meidän ihanat naapurit muutti alkukesästä kilsan päähän. Eihän se niin pitkä matka ole mutta silti surettaa ja just sunnuntaina ikävissämme soiteltiin, parin viikon päästä pitäs ehtiä nähdä. Oli se vaan helpompaa kun olivat tuossa naapurioven takana ja saattoi jättää yllätyksiä oven taakse yms., mutta ei tosiaan pitäisi antaa tuon välimatkankaan häiritä!

  Tykkää

 3. On tosi suloinen asu, sopii sulle hyvin! Tykkää eniten tuosta paidasta, siinä on sitä jotain ja kengät on kans kivat:)
  Välimatkoista viis ja kahvittelemaan siis, heh, meillä täällä sama juttu, kun muutettiin ja naapuriin jäi kaikki ”kahvittelu ja piipahtelu” kamuset.
  Kivaa viikkoa sinne Norjaan!

  Tykkää

 4. Ihana päivän asu! Ai että 🙂 Meiltä muutti kaksi läheisintä pariskuntaa kaupungin toiselle laidalle, mutta ei ole oikein menoa haitannut. Eipä ainakaan tule pidettyä ystäviä itsestäänselvyytenä…Raikasta viikonalkua!

  Tykkää

 5. Kuin myös hyvää viikon alkua sinulle!Ihanaa, kun voitte kahvitella välimatkoista huolimatta ?, sellainen kaveri on kyllä todellinen löytö!

  Tykkää

 6. Jälleen kerran ihastuttava päivän asu :)On todella hienoa, että löytää hyvän ystävän erityisesti ulkomailla asuessa. Olet onnekas!

  Tykkää

 7. Kaunis paita, tosi ihanat sävyt yhdessä!
  Hyvät ystävät säilyy vaikka mikä oisi. Munkin parasta kaveria en jossain välissä nähnyt pariin vuoteen ja sitten taas kun nähtiin, tuntui, että jatkettiin ihan siitä mihin jäätiin!

  Tykkää

 8. Kaunis asu, sopii niin hyvin sulle :)Hyvät ystävät pysyvät vaikka välimatka kasvaa, sen olen ainakin itse huomannut kun muutimme maalle.

  Tykkää

 9. Ihanaa rimpsuja! Mulla on menossa joku myöhäistyttömäinenrimpsukausi pukeutumisessa! Haalistuneita värejä ja romantiikkaa himoitsen joka vaatteessa. Asu on mainio. Mun jalat vaatis vaan hiukan pidemmän hameen:) Nilkkurit on kans ihanat!! Sä olet tosi hyvin saanut aurinkoa!

  Tykkää

 10. Kiva, että olet parantumassa. Tuollainen tuki ja turva kun lähtee kauemmaksi niin varmasti tuntuu oudolta. Onnesta olette sentään samassa kaupungissa ja kahvittelut voivat jatkua 🙂

  Tykkää

 11. Voi, mun hyvä ystävä muutti niin kauas, ettei kyllä onnistu kahvittelut ihan helpolla. 250km on välimatkaa, nyyh! Sinne menivät myös meidän tyttöjen parhaat ystävät sekä pojan rakas kummitäti. Kaikki itkettiin kun viimesen kerran nähtiin heitä… mutta jippii, ensi viikonloppuna he tulevat meille kylään!!!!!

  Tykkää

 12. Oi, Ihanan kesäinen, mä aloin jo fiilisteleen syksyvaatteita:) Kiva kuulla, että oot jo paranemaan päin.
  Tykkäsin tosi paljon niistä uusista kengistäkin!
  -Maj

  Tykkää

 13. Hyvät ystävät on korvaamattomia?!Itsellä jäi hyviä ystäviä Tukholmaan Suomeen muuttomme jälkeen ja koitetaan kyllä nähdä puolin sun toisin mahdollisimman usein. Niin kauniit vaatteet taas:) Mukavia elokuun päiviä teille!
  Terveisin Kata

  Tykkää

 14. Onpas sellainen suloinen asu 🙂 Ihana tuo paitis! Ja munkin silmiin sinä olet laihtunut ihan reilusti..
  Tuollaiset kahvitteluhetket ystävien kanssa on kyllä niin rentouttavia – ja terapeuttisia 🙂 Harmittelen harva se päivä, että sydänystäväni asustelee liian kaukana meiltä (Terhille terkut!) – olisi niin ihana käväistä tuosta vaan kahvilla mutta 3 tunnin ajomatka hieman rajoittaa moista.
  Terkkuja ja huspois loputkin flunssat 🙂

  Tykkää

 15. Kaunis asu ja hyvä että flunssa selätetty ei ole helppoa sairastaa kun on lapsetkin vielä siinä hoidettavana!
  Sinä tykkäät vielä kesäisistä asuista minulla jo kova hinku laittaa housuja ja jotain pidempi hihaista ja villatakki aikaa oikeen odotan ja olen aina ajatellut olevani kesä ihminen mutta kaiketi sitä on myös syysihminen;)!!!
  Pirtsakkaa päivää sinulle ihana päivien piristäjä!
  Anu

  Tykkää

 16. joskus näkee ystäviään liian harvoin vain siksi, että on jostain syystä sellainen paikkansapitämätön käsitys, että välimatka olisi kovinkin ylitsepääsemätön. kaunis asu!

  Tykkää

 17. Kiitos tästä blogista. Huomaa, että arvostat blogin pitämistä, sillä sinulla olisi varmasti kahden pienen lapsen äitinä muutakin tekemistä kuin kirjoittaa, mutta silti käytät aikaasi tähän, meidän lukijoiden iloksi.
  Sitten ihan toinen juttu: huomaan, että rakasta aurinkoa. Niin minäkin. Silti, nyt kolmenkympin päällä on minua alkanut arveluttamaan ihon vanheminen ja terveyshaitat. Olisi kiva kuulla, mitä sinä asiasta mietit. On se vaan niin kivaa olla kesällä sen näköinen, että voi hyvin ja on ollut ulkona.

  Tykkää

 18. Heippis, yritän vastailla vähän 🙂 Laihtumisesta en tiedä, voi ollakin vähäsen. Yhtään en ole seuraillut kesän aikana ja grillimakkaraa on tullut pisteltyä poskeen 😉 Muistan kyllä Ollinkin kanssa olleeni laihimmillani kun se oli noin puolivuotias -kuten Aino nyt, eli varmasti vähän laihaksi olen taas päässyt.Yritän syödä! :))
  Auringon ottamisesta taas en ihan kauheasti edes pidä(!) eikä nyt lasten myötä ole aikaakaan ollut suorassa auringossa löhöillä, niiden kanssa kun täytyy etsiä niitä varjopaikkoja 🙂 Rusketun kuitenkin aika helposti ja saan väriä pintaan ihan pienestäkin oleskelusta ulkona. Ja juu, tykkään sellaisesta terveen päivettyneestä ihonväristä, mutta sekin tulee usein purkista. Noin niinkuin kesäkuukausien ulkopuolella. Olen tietoinen auringon haittavaikutuksista, mutta en kovin huolestunut omalla kohdallani, sillä en tosiaan mikään auringonpalvoja ole 🙂 Uskon, että tavallinen ulkonaoleskelu kesäaikana on vain ja ainoastaan terveellistä, täytyyhän kropan kerätä mm. sitä d-vitamiinia eli aurinkoa en pelkää. Kohtuudella nautiskelen!
  Kiitos todella paljon kommenteista, ne ovat aina niin kannustavia ja inspiroivia! Bloggaaminen on mulle tosiaan yksi suuri henkireikä ja jaksamisen edellytys, eli kiitos teille kun pysytte mukana!! ❤

  Tykkää

 19. Mun paras ystävä muuttaa ylihuomenna 250 km päähän ja olen siitä tosi suruissani. Tiedän että emme varmasti tule näkemään läheskään yhtä usein kuin tähän asti ja se harmittaa tosi paljon, mutta minkäs teet.
  Ihana pusero muuten 🙂

  Tykkää

 20. Voi ihana kaunokainen sinä! Tosi kaunis asu – ja onpa kiva kuulla, että olette jo terveempänä 🙂

  Tykkää

 21. Exactly How I Elevated My Angela Paul Forum Profile Link Building Backlinks Returns By 275%

  Tykkää

 22. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this site. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

  Tykkää

 23. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and excellent design and style.

  Tykkää

 24. I haven?t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I?ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Tykkää

 25. Good day! I simply would like to give a huge thumbs up for the nice information you will have here on this post. I shall be coming again to your weblog for extra soon.

  Tykkää

 26. Hey, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring? I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

  Tykkää

 27. hi!,I like your writing so much! share we communicate more about your post on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

  Tykkää

 28. This web page is known as a walk-by means of for all the information you wished about this and didn?t know who to ask. Glimpse right here, and you?ll definitely discover it.

  Tykkää

 29. There’s noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice factors in features also.

  Tykkää

 30. Good a single blog manager triumph blog site put up excellent sharings in this web site often have exciting

  Tykkää

 31. Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the final phase 🙂 I maintain such info a lot. I was looking for this particular information for a long time. Thanks and best of luck.

  Tykkää

 32. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Tykkää

 33. I?m impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a blog that?s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the difficulty is one thing that not sufficient people are talking intelligently about. I’m very blissful that I stumbled throughout this in my seek for something relating to this.

  Tykkää

 34. Great write-up, I?m regular visitor of one?s blog, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: