Joulukalenterin 1.

”Jurlique believes that beauty comes from beauty. Beauty is not processed. It’s not made in a lab.”

Jurlique kasvattaa käyttämistään raaka-aineista 95% biodynaamisilla luomufarmeillaan eteläisessä Australiassa. Tavoitteena on hyväksikäyttää luonnon omaa elinvoimaa ja yrttejä mahdollisimman tehokkaasti ja yhdistää muunmuassa homeopatian ja  aromaterapian periaatteita kosmetiikaan. -And just the way Mother Nature intended.

Olen syksyn aikana saanut Jurliquen (käykää tykkäämässä Facebookissa ja lukemassa lisäinfoa!) tuotteita kokeiltavaksi ja ehdottomasti pitänyt niitä suosittelemisen ja tutustumisen arvoisina. Suoraan sanottuna rakastettavina. Jäävät todennäköisesti mun kosmettiikkavakkareihin. Täyteläisiä voiteita, mietoja tuoksuja ja virkistäviä kasvosuihkeita. Nyt haluaisinkin lähettää myös yhdelle teistä pienen jouluisen ylläripaketin ihania Jurlique -tuotteita. Halukkaat ilmoittautukaa komenttiboksiin jonkinlaisella viestillä et mukana ollaan! 🙂 Kivaa joulukalenterin ekaa siis… Tai joulukuun ekaa. Mikä muistuttaakin siitä, et mun on palattava siivoushommiin. Joulukoristelut odottaa :)) Moikka!

Postaus sisältää ilmaiseksi saatuja tuotteita.

905 vastausta artikkeliin “Joulukalenterin 1.

  1. Olen pitkään halunnut kokeilla noita tuotteita, koska minulla on herkkä ja kuiva iho ja vaikea löytää sopivia tuotteita. Eli mukana!

    Tykkää

  2. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Itse käytän ranskalaisen Couleur Caramelin- luomukosmetiikkaa sekä Mádaran värjättyjen hiusten shampoota! Niitäkin voin siis ehdottomasti suositella kokeiltavaksi! Ihana että luonnonkosmetiikan suosio kasvaa, eikä se ole enää mitään ”hippi”- juttua 😉 Ihoni voi paremmin, mutta kauneudesta en ole tinkinyt! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: