Vuoden 2013 ensimmäinen

Heippa nyt sit ihan virallisesti uudesta blogista, toivon niin kovasti että kaikki halukkaat löytävät perille kun sieltä vanhasta osoitteesta ei mitenkään osaa keksiä tänne jollei tiedä… Ettei kukaan nyt ihan hätäänny 😉 Tervetuloa siis kaikille vielä kerran! 🙂

Muutto on toki vähän vaiheessa; Indiedaysin aikaisia postauksia ei vielä ole julkaistu tänne, mutta ne tulevat kyllä kaikki näkyviin! Eikä Facebookin päivityksetkään taida tulla vielä täältä uudesta osoitteesta, mutta sekin korjaantuu tässä kunhan arki alkaa 🙂 Niin ja nää mun postaukset, näissä saattaa olla vaikka mitä hassua säätöä. Kuten noi kummat välit kuvien väleissä… yritin kyllä tehdä yhtenäiset välit kuviin, mutta… 😉 Pientä hienosäätöä ja näppituntumaa vielä odotellaan.

Ja kurjuus, mun piti niin vastailla teidän kaikkiin kysymyksiin, mutta ne ovat nyt tietenkin kadonneet nekin. Muistan, että ainakin mun joulupostauksen mekon alkuperää kyseltiin; se oli se Vilan trikoomekko. Mitäköhän muuta vielä…? Ja sit eiliseen Hyvää uutta vuotta -postaukseen ehdittiin jo ihmettelemään et onko mun siskolla lapsi… ei oo, näissä kuvissa kyseessä ei ookaan mun sisko vaan paras ystävä 🙂 Että kysykää ihmeessä, jos joku tärkeä juttu nyt on jäänyt askarruttamaan! 🙂

Varmasti tulee eteen myös asioita, joita voisi hioa ja fiksata blogin toiminnoissa ja ulkoasussa, joten sanokaa vaan ihmeessa jos joku oikein tökkii. Jos esimerkiksi toi on kauhean vaivalloista, että postauksesta näkyy etusivulla vain yksi kuva ja itse juttua lukeakseen on klikattava erikseen. Monille vaivoille voi tehdä jotain! 🙂 Mut eiköhän tää tästä ala sujumaan. Me Naisten blogipohja vaikuttaa ainakin mun mielestä tosi toimivalta.

Uudelta vuodelta blogin suhteen toivon (ja yritän tsempata) enemmän sellaista omien ajatusten julkaisua ja pohdintaa pikkusen syvemmältä sekä aktiivisuutta kommenttiboksissa. Että ehtisin aina vastailla kommentteihin. Se olis kauhean hyvä 😉

Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle kaverit! :))

48 vastausta artikkeliin “Vuoden 2013 ensimmäinen

 1. Hei!
  Siirto on tänne MeNaisiin on mielestäni tosi bueno, mutta koen hankalaksi (vaikkakin se on vain yksi klikkaus, mutta silti) että jokaista postausta pitää klikata erikseen jotta se näkyy kokonaan. Entisenlainen blogimalli olisi käyttäjäystävällisempi, eli että jokainen postaus näkyisi kokonaisena ilman eri klikkailuja.
  Mukavia talvipäiviä 🙂

  Tykkää

 2. Minua vaivaa myös se, että jokainen postaus pitää klikata erikseen eikä voi rullata kuten ennen. Toivottavasti tuo juttu voitaisiin muuttaa. Joidenkin blogien lukeminen on jäänyt niiden muutettua jonkin lehden alle ja selauksen muututtua hankalammaksi. Blogisi on muuten ihan ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan ja olen tykännyt jutuistasi ja tyylistäsi. Tunnut tosi mukavalta ihmiseltä! Jatka samaan malliin!
  T. Tarja

  Tykkää

 3. Sovit mielestäni hyvin MeNaisiin, mutta tämmöisen blogipohjan olen todennut usean vuoden blogiseurantakokemuksella erittäin hankalaksi eli että postaus pitää klikata auki. Silloin jää paljon postauksia lukematta, koska blogien lukemisessa mulle (ja varmasti monelle muullekin) tärkeintä on helppous ja nopeus: joskus kerkeää vain silmäillä postauksen läpi; toisinaan ehtii silmäillä useamman peräjälkeen ja kurkkailee vielä kommentitkin. Mutta jos postaus on klikkauksen takana, niin sinne se usein jääkin.
  Lisäksi tykkään, että blogi on koko näytön leveydellä ts. nuo keskustelu- ja juttulinkit tuossa sivussa häiritsevät paljon. Trendissä ja Oliviassa on osattu tehdä blogit niin, että niissä ei tuputeta lehden sisältöjä ja keskustelupalstoja, vaan blogi on pääosassa – silti ylä- tai alabannerista pääsee halutessaan lehden sisältöön eli mielestäni se riittäisi hyvin täälläkin. Itse luen tosin blogeja AdBlockin ja No Scriptin kautta, joten en ole varma, onko noidenkin lehtien blogeissa sivuilla mainoksia tms., mutta mulle tosiaan näkyy vain se blogin sisältö koko leveydellä, ja tykkään lukea blogia niin. Nyt tuolla sivupalstassa on vähän liikaa hässäkkää.
  Tänne ei näköjään pysty laittamaan kommentoijan nimeä… Luulen, että itse tykkäisit tutuista nimimerkeistä. 🙂

  Tykkää

 4. Hei,
  Ainakin sellainen kysymys jäi Indiadaysin puolelle, että minkä ohjeen mukaan äitisi on tehnyt joululahjaneuleesi..? 😉
  Menestystä vuodelle 2013!

  Tykkää

 5. Onnea vuodelle 2013 ja onnittelut myös tästä blogimuutoksesta!
  Eiköhän kaikki tänne löydä, itsekin googlasin kun hukkasin vanhat postaukset. Itse käytän Flipboardia lukeaksen kaikki kiinnostavat blogit ja nyt tulee myös nämä postaukset automaattisesti luettavaksi.
  http://www.bonsbaisersdefrance.blogspot.com

  Tykkää

 6. kompaan edellisiä tässä klikkaus asiassa. Olis kiva että uusimman postauksen pääsisi lukemaan helposti etusivulta!
  Onnea uudelle vuodelle.

  Tykkää

 7. Joo, ihan samaa minullakin, eli tuo klikkaus on ärsyttävää. Ja tosiaan Oliviassa blogit ovat pääosassa ja niin olisi parempi täälläkin, liika tuputtaminen vain ärsyttää eikä houkuttele lukemaan, vaikka se ehkä on tarkoitus.

  Tykkää

 8. Ihanaa uutta vuotta!
  Kamala tulla heti kertomaan parannusehdotuksia 😀 Mutta itse kaipaan tohon sivupalkkiin sellasta arkisto-selausjuttua. (mikä se nyt on… klikkaa kuukautta ja siihen alle tulee lista kaikista sen kuukauden postauksista, jotka saa sitten aukaistua vaikka uusiin ikkunoihin) Itselläni välillä tulee kausia, jolloin ei vaan ehdi lukea blogeja, joten tuollaiset arkisto-systeemit ovat kultaakin kalliimpia.
  Että sellaista nillitystä 😀 No ei, hienosti on blogi siirtynyt uuteen paikkaa. Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän se menee.
  -tintti (ja ilmeisesti kaipaan myös sitä, että oman nimimerkin saisi johonkin oikeasti laitettua enkä olisi vain vierailija)

  Tykkää

 9. Kiitos tosi hyvistä kommenteista, nää on tärkeitä! 🙂 Olen oikeasti ihan samaa mieltä tosta helppoudesta, että lukemisen täytyy käydä mahdollisimman vaivattomsti netissä. Niin lukemisen kuin kommentoinninkin. Laitan terkkuja eteenpäin :))

  Tykkää

 10. Onnittelut uuden blogin johdosta, mut kai se indiedays nyt ois voinu lenkata tänne uuteen osoitteeseen muutaman päivän………………… No se sanoo aikas paljon indieday:sta! 

  Tykkää

 11.   Harmi, tämä sinun uusi blogi meni tosi epäkäytännölliseksi ja tuo kaikki muu krääsä tuossa sivussa.  Sanon suoraan en tykkää.
  Hyvää Uutta vuotta sinulle ja perheellesi. 🙂

  Tykkää

 12. Samaa mieltä olen kuin edelliset kommentoineetkin, että tuntuu ainakin näin äkkiseltään työläältä klikata jokainen postaus erikseen auki, kun ID:ssa kaikki pystyi scrollaamaan alaspäin. Toinen, mikä minua askarruttaa on oma nimimerkki, jolla kommentoin aiemmin postauksiasi, kun sitä ei taida tänne saada laitettua… Muuten toivotan onnellista uutta vuotta ja halauksia, 
  Nipsu 🙂

  Tykkää

 13. Täälläkin ollaan samaa mieltä: eli pitäisi päästä näkemään useampi postaus ilman monia klikkauksia. Ja semmoisen asian voisi korjata myös, että kun klikkaa omista suosikeista tämän blogin, niin se menee menaiset etusivulle eikä suoraan blogiisi, ja taas joutuu klikkailemaan liikaa… 🙂
  Mutta jatkan kyllä blogin lukemista klikkailuista huolimatta! Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  Tykkää

 14. Hätä tosiaan meinasi tulla käteen kun en päässytkään suoraa enää edelliseen blogiisi! 😀 Onneksi ystävällinen facebook päivitti etusivulleni, että täältä löytää 🙂
  Hyvää uutta vuotta 2013 sinne päin! Sun blogis on ollut monet kerrat mun päivän pelastaja 🙂 Aina niin mukava lukea sun juttuja.
  -Ansquliini
  http://ansquliini.blogspot.com

  Tykkää

 15. Samaa mieltä kuin erityisesti ensimmäisinä kommentoineet eli hankalaa kun on klikkauksen takana blogitesti, liikaa häiritsee nuo sivussa olevat jutut (tää blogi jotenki hukkuu tänne) ja ois kiva jos ois jonkinlainen arkisto josta pääsis lukemaan vanhoja juttuja. Tosiaan esim. Oliviassa blogit on hyvin. Tuntuu oikeasti, että menee lukemaan jotain blogia eikä niin kuin täällä, että tulee lukemaan lehteä johon on jotenkin sekavasti hukutettu joku blogi.
  Tykkään kuitenkin sekä Kalastajan vaimo-blogista, että MeNaiset-lehdestä.
  t. Roxy=)

  Tykkää

 16. En tiedä, saako tällaista sanoa ääneen, mutta ainakin näion ensivaikutelmalta vaikuttaa, että muutto me naisiin oli aika lainan mäenlasku koko blogille. Jo yleisilme täällä on todella vanhanaikaisen oloinen. Entinen oli modernimpi ja kaikin puolin enemmän sun näköinen. Nyt joutuu klikkailemaan, tekstit näyttää rumemmilta ja pinkki tausta ärsyttää. sanoit olevasi esteetikko. Toivottavasti saat muokata tätä taustaa sun näköiseksi ja jättää rumilukset pois. Tai sitten muuttaisit jonnekin muualle tai alkaisit pitää toista blogia tän rinnalla… 😀
  Olen ollut aktiivilukijasi ja siksi tämä muutos vaikuttaakin niin suurelta pettymykseltä. Katsotaan, miten jatkon käy.

  Tykkää

 17. Hei!
  Kiitos kivasta blogistasi, mutta todellakin, tämän sivuston ulkoasu on todella sekava ja epämiellyttävä ja kirjoituksen esiinklikkaaminen on ärsyttävää.
  T: Toinen Johanna

  Tykkää

 18. Hei Johanna, onnea uudelle vuodelle ja ”uudelle” blogille 🙂 Tunnustan etten ensin edes tajunnut että pitää klikata päästäkseen lukeamaan varsinaista postausta, vasta luettuani muiden postaukseen jättämät kommentit ymmärsin ettei koko postaus koostunut vain kuvasta ja menin takaisin klikkaamaan… Toivon siis minäkin että turhat klikkailut voisi jättää pois ja päästä lukemaan koko jutun heti blogiin tultuaan. Olen kuitenkin jo niin ”vanha” ja uskollinen lukija, etten jätä blogiasi vaikka joutuisin klikkaamaan kymmenen kertaa joka postauksessa, tykkään tyylistäsi ja jutuistasi, saan täältä aina hyvän mielen 🙂 Jatka siis samaan tahtiin!
  T. Eija

  Tykkää

 19. Onnea ja hyvää uutta vuotta! Voiko sua seurata jatkossa blogilistan kautta vai pitääkö klikkautua aina menaisten nettisivuille?

  Tykkää

 20. Helou!
  Hieman oli hankala tajuta, miten jutun saa ”auki”. Vaikeaa ainakin minulle!
  Jatka blogin kirjoittelun suhteen samaan, hyvään malliin. Itse olen tykännyt jutuistasi ja erityisesti kuvista tosi paljon.
  Huomasin, että itseäni hieman ärsyttää Me Naisten -sivuston mainokset, jotka hyppäävät suoraan silmille. Mutta se asiahan ei johdu mitenkään sinusta.
  Hyvää alkavaa vuotta.

  Tykkää

 21. Onnea ”Uudelle” Blogille uudessa ympäristössä:)Välillä aina pitää uusia nahkaa:))Terkkuja, Kati

  Tykkää

 22. Taidan olla niin koukussa blogiisi, että seuraisin sitä varmaan aika paljon huonompaankin systeemiin.. 😀
  Just nyt tää layout näyttää vähän köppäsemmältä kuin aiemmassa, mutta uskoisin, että sekin siitä kehittyy 🙂 Mukavaa myös, että vanhat jutut seuraavat perässä, kun niitä on ollut välillä ihan hauska käydä selaamassa mm. etsimässä kutomisohjeita jne. 
  Iloinen olen puolestasi, että saat uusia mahdollisuuksia, ja me ajatuksia, joita pohdiskelet 🙂
  Uskon, että bloggari on rohkea ihminen, joka uskaltaa jakaa elämäänsä ja itsensä muiden arvosteltavaksi. Uskon myös, että pärjätäkseen tässä kilvassa täytyy kaiken tapahtua aidosti itsestään, tai tenho katoaa. ..siksipä juuri sinua on hauska seurata 🙂
  Fii

  Tykkää

 23. Hei.  Minua kiinnostaisi kuulla näkemyksiäsi ajankohtaisesta ja keskustellustakin aiheesta eli blogistien suhteesta kaupallisuuteen ja blogimainontaan ja miten itse tuot esille, että olet saanut tuotteita yhteistyökumppaneilta.  Ja miksi päätit siirtyä me-naiset-lehden bloggaajaksi.

  Tykkää

 24. Onnea uudesta blogikodista! toivottavasti muutos tuo vain positiivista vaikusta blogiin. 
  Hieman täytyy heti kommenttia antaa. En tiedä onko kaikissa me naiset -blogipohjissa tuo sama, mutta hieman sattuu silmään nämä pinkit reunat.. Tykkäsin lukea edellistä blogia paljon juuri kauniiden kuvien ja harmonisen kokonaisuuden takia, nuo reunat vähän hyppivät silmille. Joku taisi jo sanoakkin, että olisi hieno, jos teksti- ja kuvaosiota saisi hieman leveämmäksi ja mainoksia himpunverran kapeammaksi. 
  Jotenkin tosi yllättävää, kun täälä ei pyörikkään samat mainokset kuin muissa blogeissa. Prisman mainoksesta varsinkin tuli semmonen fiilis, et mihin mä nyt itteni klikkasin.. ei välttämättä huono, se on vaan erilainen 🙂
  tsemppiä ja kärsivällisyyttä muutoksiin!

  Tykkää

 25. Komppaan muita tässä asiassa, että ei ole kiva klikkailla postauksia auki yksitellen. En ehdi täällä koko ajan vierailemaan ja luen usein muutaman postauksen samalla istumalla, joten olisi helppoa, että ne olisivat peräkkäin ja helposti luettavissa. Kuvasta ei välttämättä muista, onko postin lukenu jo vai ei 🙂 Lisäksi mua alussa hämäsi, kun sivullasi näkyi, että kommenteja on tullut, mutta itse postin ja kommentien välissä oli mainoksia ja muuta aika pitkälti, että en meinanut ensin löytää edes kommenteja. Mainoksia ei kokonaan saa pois, mutta tuohon postin ja kommentien väliin tuntuu jotenkin tungetulta.
  Mutta onne uudelle vuodelle, jatketaan seurailua 🙂

  Tykkää

 26. Voi apua, kauniissa blogissasi sivussa ”näistä asennoista naiset pitävät vähiten!” keskusteluklikki ja Prisman mainoksia vilkkumassa…….
  Toivottavasti nämä kuuluvat niihin hiottaviin asioihin, sinun blogisi on ollut harvinaisen harmoninen ja ihana, en osaa kuvitella ihania tunnelmallisia kuviasi yllämainittujen asioiden rinnalle :/

  Tykkää

 27. indiedays yrittää saada lukijoita muille bloggaajilleen kun lähdit sieltä. Tuskin toimii. Kääntö tänne olisi ollut äärimmäisen helppo toteuttaa.
  Hankala pohja lukijalle, samaa mieltä muiden kanssa klikkauksien liiallisuudesta.

  Tykkää

 28. Onnea muuton johdosta ja kaikkea hyvää vuodelle 2013!
  Tämä vierailijana-kirjoittaminen tuntuu hassulle, ja tuo klikkaus on turha, mainoksia on liikaa ja voisikohan kommentit saada heti kaikki näkyviin teksin alas? 😀 Valivali! Hetki menee meilläkin tähän tottumiseen 😉

  Tykkää

 29. Ihan lupaavalta mielestäni vaikuttaa, sopivasti uutta tuulta kehiin:)
  Oletko muuten hankkinut puhelimeen fhotoroomin (instagrammin tyyppinen sovellus)? Olisi kiva seurailla sieltäkin:)

  Tykkää

 30. Muutokset on hyviä, mutta harvoin sellaisenaan. Kyllä kaikki uusikin on ensin hiottava toimivaksi. Eli nyt koko sakki ”Me Naisia” myöten: Kuunelkaa lukijoiden paranus ehdotuksia! Muuten tämä homma ei täällä toimi. Johannaa nämä parannusehdotukset eivät kai niinkään koske.
  Itse yhdyn jok ikiseen parannusehdotukseen. Nimimerkit/nimet täytyy sada esille. Johanna kuva hänen kommenttiensa yhteydessä on tärkeä (muuten en edes huomaa missä hän on vastannut). Näin hirveän monta sivua kommentteja on todella epäkäytännöllinen. Ei sivu kerrallaan, vaan kaikki yhdessä.
  No niin ”Me Naiset”. Teillä on nyt täällä huippubloggaaja, joten toimikaa sen mukaisesti. Teillä on vielä todella paljon työtä edessänne, jos haluatte vastata Johannan tasoa.
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

 31. Yhdyn edellisiin, sekä lisään oman kommenttini: kun ottaa tuolta ylävalikosta Blogit, niin sinun ja Irman blogien postaukset aukeavat sekaisin, eli siis ovat limittäin siinä järjestyksessä kun niitä olette kirjoittaneet. Tulee sellainen olo, että nämä eivät ole teidän blogejanne, vaan artikkeleita kirjoituksia Me Naisten sivuilla. Jos näin on tarkoitettu, niin sittenhän homma toimii, mutta jotenkin tuntuu, että blogi häviää tänne kaiken muun keskelle. Indiedaysista en osaa sanoa, mutta ainakin siellä blogit eruttuvat toisistaan. Joka tapauksessa hyvää uutta vuotta :)!!!
  Annastiina

  Tykkää

 32. Blogisi on yksi suosikeistani, siksi älähdänkin muiden mukana. Ulkoasu täällä meNaisten puolella on kertakaikkisen huono, vanhanaikainen ja vaikealukuinen. Eli blogipalsta leveämmäksi, postaukset peräkkäin ilman erillisiä klikkauksia ja sivuston mainokset taka-alalle. Eli ihana blogi pääosaan ja lukijaystävälliseksi. Olivia-lehden sivuilla blogit ovat edukseen, samaan tyyliin toivoisin täälläkin voivani blogia seurata. Kritiikki ja parannusehdotukset siis verkkosivuston tekijöille, sinulle hyvä tämän vuoden toivotukset 🙂

  Tykkää

 33. Olen samaa mieltä että on aika hankalaa, kun postaukset ovat monen klikkauksen päässä (en ensin tajunnut, että ekassa postauksessa olikin tekstiä, ja sitten taas tokasta postauksesta yritin kovasti tekstiä etsiä, mutta kävikin ilmi, että se sitten olikin vaan pelkkä kuva…) Myös nämä kommentit hukkuvat sivustolle; täältä kommenttiosiosta ei kovin kätevästi pääse takaisin itse postaukseen tai edes blogin etusivulle ja kommentitkit jakautuvat hankalasti monelle sivulle (eikä sinun vastauksia erota joukosta).
  Kiitos kuitenkin inspiroivasta blogista (lukija jo noin vuodesta 2009), ja kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  Tykkää

 34. Seuraan mielelläni blogiasi oli se missä tahansa, mutta tätä on kyllä valitettavasti tosi vaikee lukee kun on niin sekava :/ 

  Tykkää

 35. Moi! Olen samoilla linjoilla edellisten kommentoijien kanssa:
  1. Blogin visuaalinen ilme on kamala. Pinkki tausta on liian räikeä ja hallitseva, ulkoasu on huonolla tavalla vanhahtava ja yleisilme on todella sekava.
  2. Blogi ei erotu blogina ollenkaan. Aivan kuin blogikirjoitukset olisivat vain jotain ”lehtijuttuja”. Kommentit menevät Me Naisten -keskustelupalstalle eivätkä ole pelkästään kunkin postauksen alla. Myös se, että postauksesta ei ensisilmäyksellä näy kuin otsikko ja yksi kuva, on epäkäyttäjäystävällinen.
  3. Postausten arkistointitapa on köppäinen. Postaukset ovat vain jonossa uusimmasta vanhimpaan ilman mitään lajittelua vuosien tai kuukausien mukaan. 
  4. Blogissa ei ole tunnisteita, joiden avulla voisi hakea esim. käsitöihin liittyviä juttuja.
  5. Kommentoiti on myös huonontunut. Kommentteja ei mahdu kuin 10 yhdelle sivulla ja koko ajan pitää klikata uusi sivu auki. Kaikki ovat Vierailijoita eikä nimimerkit ole käytössä. Blogin pitäjän kommentit eivät erotu millään tavalla muiden kommenteista.
  Varmaan kaikki ylläolevat on jo kertaalleen täällä aiemmin sanottu, mutta tulipahan nyt tehtyä yhteenveto kaikista näistä ongelmakohdista. Olen sitä mieltä, että aina kannattaa itseään kehittää, kokeilla uusia asioita, tehdä muutoksia jne., vaikka ne eivät aina heti onnistuisikaan. Uskon, että tästä blogista tulee vielä entiseen tapaan luettava, seesteinen ja selkeä. 🙂 Hyviä esimerkkejä lehtien kauniista blogeista löytyy Trendi-lehden ja Olivia-lehden alta. 
  Mutta, jokatapauksessa hyvää uutta vuotta ja onnea uusista tuulista!
  T. EEEEE
  P.s. Nuo seksijutut tuossa oikeassa sivupalkissa eivät oikein natsaa tähän sinun blogiisi… 

  Tykkää

 36. Heippa ja hyvää uutta vuotta!
  Tuntuu kurjalta heti valittaa, mutta tää uusi pohja on tosi sekava. Tuntuu hankalalta klikata otsikkoa että pääsee postaukseen. Lisäksi fontti on huono, äät ja ööt näyttää hassuilta ja tekstiä on vaikea lukea. Sivu on myös tungettu ihan liian täyteen mainoksia, linkkejä MeNaisten omien sivujen juttuihin jne… Sun blogin parhaita puolia on aina ollut sen visuaalinen anti, kauniit ja rauhalliset sävyt… Ja nyt nää tuo mieleen jonkun Anttilan katalogin 😦 Harmittaa. Toivottavasti parannukset onnistuu, nyt lukeminen on nimittäin tosi tuskaista ja tosiaan harmittaa kun lemppariblogi on näin ulkoisesti kärsinyt.
  Toivotaan että parannuksia tulee pian, ihanaa viikon jatkoa ❤

  Tykkää

 37. Jäin kaipaamaan vanhan blogisi seesteistä ja harmonista ”taittoa”. Ensivaikutelma uudesta blogista on kyllä  varsin sekava eikä ollenkaan houkutteleva. Muuten, pitääkö tänne tulla joka kerta Me naisten oman pääsivun kautta? En ole itse löytänyt vielä mitään suoraa linkkiä.
  Toivotaan, että parannusta ulkoasuun on tulossa tai muuten tulee kyllä iso ikävä Indiedays-aikoja. 🙂

  Tykkää

 38. Lukija toive olisi myös että postauset saisivat leveämmän tilan sivustosta ja että koko teksti näkyisi ilman klikkailuja. Blogiasi on mukava lukea olen seurannut sitä lukioajoista saakka. 🙂

  Tykkää

 39. Vierailija
  01.01.2013 klo 10:00

  Mukana seuraan, blogisi on niin ihana. Tulipa heti tilattua lehtikin… -Markki

  Hehhee. Markkinointikoneistoko se siellä?

  Tykkää

 40. Komppaan kaikkia edellisiä. Postaukset pitää voida lukea ilman, että jokaista tarvitsee erikseen klikata auki. Liian työlästä, vaikka rakastankin sun blogia ihan tositosi paljon niin kiinnostus hiipuu sen myötä, kun selaamisesta tehdään liian vaativaa. Ja sivupalkki tuossa on levoton, blogi saisi olla koko sivun levyinen, tekisi myös oikeutta sun kauniille kuvillesi. Plus kommentoijan nimimerkki saisi myös näkyä!
  Ihanaa Uutta Vuotta sulle ja perheellesi! 🙂
  Tina’s
  tinasdecoration2.blogspot.fi

  Tykkää

 41. Onnea, tämä on ihan sinun juttusi!
  Me Naiset -lehden printtiversiossa on tosi kiva artikkeli sinusta/teistä!
  Idearikasta jatkoa! Arja-Leena

  Tykkää

 42. Hei sellainen juttu, että aloin lukemaan kommentteja ja menen aina seuraavalle kommenttisivulle jne. Mutta miten pääsisin helposti takaisin alkuperaiseen postaukseen? Eli se postaus jonka alla kommentit on, ei näy mitenkään tässä näin.. get it?  😀
  Hyvää alkanutta vuotta!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: