Tammikuinen työasu ja piilotettu letti

neulemekko In Wear / villahuivi Mulberry / nahkavyö Pieces

Heippis, heitän tänään vain päivän asun, jota koristaa joulualeista puoleen hintaan löytynyt Pieces -nahkavyö. Tätä tekisi mieli käyttää suunnilleen joka asun kanssa, ihana sävy! Tukassa on ranskanletti, jonka pää on taitettu letin alle ja kiinnitetty sinne pinneillä nostamaan itse kampausta.

 Nyt uppoudun Ansun kanssa hihittelemään Solsidan kausi ykköselle (ostettin dvd) ja rouskuttamaan kukkakaalia ja sitä brokkoli-parsakaalia ja porkkanoita dipin kera, mutta haluan kuitenkin ensin kiittää ed. postaukseen tulleita kommentteja. Niin kiva että te ootte mukana ja haluatte vaikuttaa! Toiveita on kuultu 🙂 Ja niiiiiin kiva että Facebookiinkiin on tullut yhä useampi tykkääjä… Tää muutto on aina melkoisen jännää puuhaa ja ihanasti pikkasen rauhoittaa nähdä teitä mukana täällä 🙂 Kiva. See you soon ❤

53 vastausta artikkeliin “Tammikuinen työasu ja piilotettu letti

  1. Olen seurannut blogiasi jo toista vuotta ja viihtynyt vallan mainiosti. Kiitos mukavista luku- ja kuvienkatselu hetkistä 🙂 Mutta monen muun lukijan tavoin kaipaan kovasti vanhaa blogityyliäsi, jossa tarinasi ja kuvasi olivat pääasia. Hyvää Uutta Vuotta ja oikein hyvää jatkoa blogillesi täälläkin:)  Yritetään pysyä mukana niin kauan kuin silmä kestää Me Naisia mainoksineen yms.

    Tykkää

  2. Jos ehdit jossain vaiheessa niin olisi tosi kiva saada pientä ohjetta tohon kampaukseen! Vaikka videolla;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: