Boyfriendiä ja pitsiä

-Casual fridayn työasu: pitsiä ja melkein aidot boyfriendit!

Dagens yhdistelmä on supernaisellista pitsiä ja neulejakkua ronskien boyfriendfarkkujen kera. Meinasin jo, et mullahan on ihan aidot boyfrindit kun nää farkut on ihan oikeasti miehen (vanhat). Mutta kun kerran tarkkoja ollaan, niin eihän se oo boyfriend. Niin se siitä sitten.

Kerrankin kun muuten tiedän tällasia etukäteen, niin voin kertoa, että huomenna on tulossa sisustuspostausta. Sen verran olen viime päivinä nikkaroinut makuuhuoneen puolella vaatesäilytyssysteemejä kuntoon. Vihdoin. Ja sit voisin laitella teille niitä mun näkkäriohjeita kun aika moni on taas kysellyt -sitä sit varmaan sunnuntaina! 🙂 Harvoin näin pitkälle osaankaan suunnitella tulevia postauksia 😉

See you soon siis!

36 vastausta artikkeliin “Boyfriendiä ja pitsiä

 1. Tosi kivat farkut.  Kirjoitan tänne MN  nyt ensimmäistä kertaa. tuntuu oudolta, vähä ikävä vanhaa. Mutta tähän tottuu, onnea kovasti uusiin seikkailuihin…
  Kerro miten kuvaat, kun olet yksin, niin onko sulla kamera telineessä tms??
  Ihanaa viikonloppua Johanna!
  Muuten ainakun Menaiset lehdessä on sun kuva siinä kommenttisivulla, tulee tunne, että Hei mun kaveri on tossa, niiin tuttu olo. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos kivasta kommentista ❤
   Mulla ei oo kameratelinettä, se on jossain sohvan reunalla tai missä sattuu… siksi nää kuvakulmat on joskus hyvin ”taiteellisia” (ja vinoja) :))
   Kyllä tähän varmaan tottuu, muistan että monesta Indiedaysiin siirtyminen oli ihan kamalaa – nyt on aika ihana kuulla että teillä on ihan ikävä sitä :))

   Tykkää

 2. Moi, 
  En yleensä kysele vaatteiden merkkien perään, mutta toi t-paita on kyllä kiva!! Mistäköhän niitä saa?
  Sulla on miellyttävä blogi. Kiitos siiTä. 

  Tykkää

  1. Kiitos kovasti, pitsipaita on InWearin sellanen hihaton kevyt ”aluspaita” – kannattaa kurkata muutkin aluspaitamallit, jollei just tätä Inwearin toppia löydy!

   Tykkää

 3. Oi, kuinka suloinen toppi/paita! Mistä se on? Meillä juhlitaan tänään neidin 1v.synttäreitä, aika kuluu hurjaa vauhtia. Tuntuu, ettei ole pitkä aika, kun lueskelin sairaslomalla blogiasi raskaana ollessa ja aika, kun odotit Ainoa… Mukavaa viikonloppua, 
  -Nipsu-

  Tykkää

  1. Voi kauhea, aika menee niiiin nopeasti… :/ Paljon onnea neidille ❤ Pitsitoppi on InWearin 🙂 Kivaa viikonlopun jatkoa Nipsu ❤

   Tykkää

 4. Kiva postaus taas! Äkkiä tähän uuteen ilmeeseen tottuu (kivampi taustaväri tosiaan nyt) Olen seurannut pari vuotta blogiasi ja vielä yksi suosikeista :-)Oikeestaa ekakin blogi, josta lähti mun blogi-innostus. Odotan mielenkiinnolla huomista sisustusjuttua. Tykkään itsekin sisustamisesta ja kaikesta kauniista. Teen myös käsitöitä aina kun suurperheen äitinä ehdin. Kiitti kivasta ja positiivisesta blogista!

  Tykkää

  1. Tosi kiva kuulla, oikein helpotus että alatte tottumaan/ olemaan tyytyväisiä jo toteutettuihin muutoksiin. Kiitos, tää positiivinen palaute merkitsee tosi paljon! Kiitos paljon :))

   Tykkää

 5. Kiva asu, mutta mua jäi askarruttamaan, että pidätkö oikeesti kenkiä sisällä (onko Norjassa tapana) vai oliko noi vaan kuvausta varten? 🙂

  Tykkää

  1. Ei täällä oo tapana pitää kenkiä sisällä, ne oli ihan vaan kuvausta varten kun kuului kuitenkin olennaisesti tohon ”päivän asuun” 🙂

   Tykkää

  1. Neuletakki on aika vanha Part Two. Se on alunperin kokoa L (ostin alesta kun oli niin kaunis, vaikkei ollutkaan ihan omaa kokoa), mutta pesin sen kerran ihan tahallani neljässäkympissä kutistaakseni sen tollaseksi vähän ”ladymmäksi” 😛 Ja tykkään kyllä nykyään enemmin eli kannatti! 🙂

   Tykkää

 6. Muistan kun joskus luin niitä sun reseptejä ja mieleen jäi se parsakaali-kukkakaali hössö. Noh otin sen silloin ylös mutta tietenkin se hävisi tässä muutossa 😀 ostin kaupasta jo suurimman osan tarvikkeista ja sit en löytänytkään enää ohjetta täältä 😀 mutta! Kirjoitin hakusanat googleen ja jes löysin sen pinterestistä ja tajusin sen viimeisen puuttuvan aineen, ranskankerman. oon jotenkin niin käsi etten olisi ilman ”ohjetta” osannut tehdä samaa ku mulla on se kuva päässä ja päättänyt tehdä tänään juuri sen salaatin 😀 
  veronica

  Tykkää

  1. Joo hyvä että löytyi, se on kyllä toisaan niin helppo, että nyt muistat jo varmaan ulkoa? ;)) Eli muillekin tiedoksi: raakaa kukkakaalia ja parsakaalia pieniksi paloiksi; pannulla ruskistettuja pinjansiemeniä ja ranskankermaa (tai Norjassa rømmeä) sekaisin. Mmmm 😛

   Tykkää

 7. Hei! Näkkäriohjetta odotan kovasti kuin myös sisustusjuttuja. Pidin aikaisemmasta aamiaisleipäohjeesta paljon. Tämä blogi luotaa syvemmälle (huomaatko hienon meriaiheisen vertauskuvan?) ja on pistänyt minutkin ajattelemaan monia asioita uudelleen? Aina jaksan ihmetellä elämänviisauttasi, kun olet minua viisi vuotta nuorempi ja itselle alkaa vasta tippua järkeä pieninä murusina… Hyvää Viikonloppua! -Markki

  Tykkää

  1. Oi ❤ Ensin kävin ihan ääneen nauramaan tota hienoa -kyllä, todellakin meriaiheista- vertausta ja sitten herkistyin loppuosaa…. Syvä huokaus, olipa taas kaunis kommentti ❤ Nöyräksi vetää tällaiset kehut, kiitos

   Tykkää

 8. Hei, kiitos kivoista kirjoituksista! Olen myös seurannut blogiasi jo jonkun vuoden, mutta harvemmin tulee kommentoitua. Tämä uusi MN-blogikoti näyttää toimivan ihan hyvin pienten alkukankeuksien jälkeen. Nyt jaksoin lukea kommentitkin ja kun tuolla kyseltiin kuvausasioista, niin kerropa samalla millä ohjelmalla käsittelet kuviasi. Olet sen muistaakseni joskus maininnutkin, mutta eri asia löydänkö sitä tietoa enää mistään kun nyt sitä kaipaisin 🙂 Mukavaa viikonloppua! /Jansson

  Tykkää

  1. JES, eteenpäin mennään kun jaksatte jo kommenttiboksiinkin tulla 😀 Ihkua 🙂 Muokkaan kuvia Photoscape -nimisellä ohjelmalla, sen löytää googlettamalla ja sit voi ladata ihan ilmaiseksi omalle koneelle! (Ei toimi Macilla.)

   Tykkää

  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäsitte! Sain sen joululahjaksi, InWear -merkkiä 🙂

   Tykkää

  1. Joo husband-housut 😀 Miten mulla ei taas tullut mieleenkään tollanen itsestäänselvyys? 😉

   Tykkää

 9. Heippa! Jaksan aina ihastella tuota teidän lykko tapettia 🙂 Onko se beije sävyinen vai harmaa beige? Kuvissa sävy vaihtelee 🙂 

  Tykkää

 10. Heips! Nätti asu 🙂
  Olen aina katsellut tuota neuletakkiasi ihaillen, mutta en ole vielä löytänyt  mistään samantapaista, tsekkaan aina Part twon mallistotkin 😀 Onko neuletakki puuvillaa vai villaa?
  Seuraavia postauksia kovasti odotellen,
  Marie

  Tykkää

 11. Voi, älä saata meitä kiusaukseen… Se näkkäri on niin hyvää! Lihoin 2 kiloa pienessä ajassa, kun ahmin sitä:) T: Raija

  Tykkää

 12. hei, tulen aina tänne harmonian ja kauneuden keskelle ihailemaan kuviasi. Mietin että kuinka kuvaustuokiosi rakennat kun ne ovat niin luonnollisia ja kuitenkin kuin jostain sisustuslehdestä. Käytätkö itselaukaisijaa vai kuvaajaa? Kiitos etukäteen ja ihanaa talvea.
  terkuin Jutta

  Tykkää

 13. Oli pakko tulla kertomaan, parsakaalikukkakaali salaatti oli illalliskutsuilla ihan hitti! 😛 ja kyllä, nyt muistan miten se tehdään 😉 lisäsin siihen vielä pehmeää fetaa ja nami olisin voinut syödä vaan pelkästään sitä! Seuraavaksi lähtee kokeiluun näkkäri glut. versiona ilman ruista! Korvaan sen jollain karkealla glut. jauholla tai jollain 🙂 kiitos näistä vinkeistä!
  Veronica

  Tykkää

 14. Minäkin ihailin erityisesti noita kenkiä. 🙂 Kiva blogi muutenkin, nyt vasta ekaa kertaa lukemassa, kun Me Naisista bongasin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: