Retrokaappien hieno kaveri

Nikkaroinnit (toistaiseksi) done!

Tää on taas niitä juttuja, joista ei mun mielestä saa tarpeeksi hyvää kuvaa, koska oikeesti tää on niin ylimahtava juttu! 😀 Mun silmissä makuuhuone näyttää ihan kuninkaan palatsilta, sitä ei vaan jotenkin jostain syystä saa näihin kuviin… 😉 No mut siis oikeasti, se missä meillä ennen oli noiden vanhojen kaappien välissä yksi vauvansänky (johon kummasti kerääntyi aina kauheasti vaatteita… ) on siinä nyt paljon pikkuvaatetta säilövä lipasto ja yli metrin verran henkaritilaa. Yksinkertaisesti niin paljon parempi juttu. En edes muista milloin kaikki mun vaatteet ois mahtunut yhtaikaa kaappiin. Ja Ikean Birkeland -lipasto on täydellinen alusvaatteille ja sukille.

Makuuhuoneesta olen ennenkin täällä puhellut – ja etenkin noista seitkytluvun kaapeista, jotka me ollaan vaan tapetoitu Tapettitalon Lukolla. Uusi lipastosysteemi toi retroiluun kivasti tarvittavan ripauksen luksusta ja kimalletta – nyt voisi vielä yrittää löytää jonkun tosi kivan maton tohon lampaankarvan paikalle. Ja pari hopeanväristä ripustintakin ois vielä… entä tuoreita leikkokukkia, jotain vihertävää…? Eihän nää projektit koskaan ihan valmiita ole :))

23 vastausta artikkeliin “Retrokaappien hieno kaveri

 1. Hienolta näyttää 🙂 Tiedän ton tunteen, kun jotain sisustusjuttua ei saa mielestään kuvattu tarpeeksi hyvin…

  Tykkää

 2. Ihanalta näyttää ja niin siistiltä ❤ Tykkään! Mulla on huomenna vaatekaappien siivousprojekti, valitettavasti lisätilaa en tähän vuokrakämppään saa, mutta pitää heittää jotain kierrätykseen…sais kaapit vähän tyhjemmiks.

  Tykkää

 3. Itselläni on kodinhoitohuoneessa vastaavanlainen kolo, jossa lattialla on lipasto, mutta miten hyödyntää yläpuolinen tila. Ideasi on tosi hyvä, aion soveltaa sitä. Kiitos siitä 🙂

  Tykkää

 4. Hui, miten säikähdin palavaa kynttilää vaatetangon alapuolella, mikä tulipaloriski siinä onkaan. Varovasti nyt?! Hyvä ja hieno järjestelmä kyllä muuten! 🙂

  Tykkää

 5. Minunkin silmään kaunista tuli ja voin vain kuvitella sen ”kunonkaallisen näyn” kun sait valmiiksi.
  Se tunne, kun saa jonkun ”kohilleen” on makia!

  Tykkää

 6. Moikka Johanna,
  Pidän blogistasi tooooosi paljon ja olen sitä jo useamman vuoden seurannut. Muutto Menaisiin tuntuu ihan sinun jutultasi, joten onnea siitä!
  Seuraan blogeja pääasiassa Blogilistan kautta ja nyt olen harmikseni huomannut, ettet ole päivittänyt blogilstan linkkiä johtamaan tänne. Olen mysö täältä uudesta blogikodistasi etsinyt linkkiä mahdollisesti uuteen blogilistalinkkiin, mutten ole sitä löytänyt. Tokihan blogin seuraaminen onnistuu kirjanmerkkienkin kautta, mutta pidän kuitenkin siitä, että kaikki blogit ovat helposti seurattavissa samasta paikasta. Kyselenkin nyt, että aiotko jossain vaiheessa päivittä blogilistan linkin niin että sitäkin kautta blogiasi voi taas seurata?
  Tulen seuraamaan blogiasi, vaikket linkkiä päivittäisikään, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä asiasta. 🙂
  Ihanaa alkavaa kevättä sinulle! 
  Ella

  Tykkää

 7. hei    aivan hoomoilasena ihastelen ideoitasi kaiken suhteen. niin ihana idea tehdä teepperista hame, en olis itte koskaan keksinyt! ja makkari niin lempeä, että aahhh. susta välittyvä energia löytää tänne asti. kiitos t.Nitoja

  Tykkää

 8. Olisko sulla jotain vinkkiä sisustamiseen liittyen, sulla kun selkeesti on silmää kauniille asioille ja osaat yhdistellä asioita ihanasti. Kun tässä sattuu olemaan yksi henkilö, joka ei yksinkertaisesti osaa.. Haluaisin kotini olevan selkeä, mieluummin vähemmän kuin enemmän – tyylinen, ja jotensakin kivan näköinen kokonaisuus.
  Päässäni tiedän mitä haluan, ja vaikka kuinka yritän en saa kodistani sellaista kun haluaisin. Pystyn esimerkiksi piirtämällä tai kuvia leikkaamalla kokoamaan juuri sellaisen kollaasin/piirroksen sisustuksesta jonka haluan, mutta sen toteuttaminen on jostain syystä käytännössä toivotanta!
  Itse luulen, että takerrun liikaa pikkuseikkoihin, värieroihin, tyylieroihin tms. toki vika voi olla jossain muussakin, ja epäilemättä monessakin muussa !! 😀
  joten olisiko sinulla antaa vinkkiä tämän sisustusepätoivon nujertamalle??
  ninnukka

  Tykkää

 9. Hyvin kaunis makuuhuone. Miten estät noiden vaatteiden pölyttymisen, jotka roikkuvat tuossa tangolla?
  T:Mrs.Brown

  Tykkää

 10. Hei!
  Minkä merkkimen tuo pieni posliinikulho on, muistatko mistä hankittu? Olen etsinyt tuollaisia pitkään, kaikki kirpparilta hankitut kiinakupit hajoavat niin helposti eikä niitä ole tuolla tavalla lasitettu..

  Tykkää

 11. No johan tuli hieno! Jos ei nyt ihan palatsi niin miljoona kertaa parempi kuin ennen muutosta! Sulla on kyllä silmää kauneudelle. Keväinen tuulahdus tulee kimpullisesta tulppaaneja, kokeile.

  Tykkää

 12. Hiukan aiheen vierestä kysyn, että onko tulossa jotain hakusysteemiä millä voi löytää erilaiset neuleohjeesi..?

  Tykkää

 13. Ihalein aina uudestaan sun tyyliä. Laadukasta, naisellista, harmonista ja silti niin maanläheistä. Siihen on itsellä vielä matkaa. Ja itsekin kaipailen sun vanhoja neuleohjeita ja vinkkejä. 🙂
  M

  Tykkää

 14. Hei! Olisiko mahdollista saada jotain postausta teidän verhoista? Kaipaan verhoinspiraatiota kevääksi ja siksi kyselen. 🙂 Ihana tuo teidän makkari. Meillä on pieni vaatehuone makkarissa ja muuten tosi pieni makkari. Sinne ei tuollainen ihana lipasto taitaisi mahtua.

  Tykkää

 15. Hui! Itsekin säikähdin kynttilää, joku vaate voi vahingossa tipahtaa sen päälle. Kannattaa vaihtaa kynttilän paikkaa, ettei vain vahingossakaan jää itsekseen palamaan. Mukavia talvipäiviä Norjaan ja neuleohjeita täällä taas ootellaan kun kauluri ja meganeulepaitis ivat jo valmiina 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: