L’aquàrium

Barcelona

Lupailin vähän päivän asua seuraavaksi, nyt tulee sit muun merellisen seassa ainakin ulkoasua… Ei ole oikein tullut sisätiloissa oltua nukkuma-ajan ulkopuolella! Kevyempi villakangastakki olikin siis lähes pakkohankinta; mun omassa paksussa ois ollut raskas kulkea täällä päivät. Tämä löytyi Berskan alesta 19,90 eurolla ja lähti todellakin mukaan, vaikka yksi nappi olikin irronut; sen saa sitten ommeltua kiinni kotona. Katselin muuten myös mm. Bossin ja Hilfigerin samanmoisia ja tää -kymmenen kertaa halvempi- vei voiton vaikka olisin vähän voinut enemmänkin panostaa kuin ton parikymppiä. Vähän pelottaa noi loputkin napit kyllä, taidan varmuudeksi käydä läpi kaikki kotona…

Ompun ja Ainon toppikset on Zarasta.

Tukassa mulla on vanhat kunnon lettikiharat. Eli silloin kun ei ehdi tehdä hiuksille mitään, voi käydä nukkumaan kahden ranskanletin kera ja aamulla herätä (vaihtelevalla menestyksellä) kiharoiden kanssa. Nää oli parhaimmillaan vähän aikaisemmin päivästä ennen kuin illansuussa alkoivat mennä tällaisiksi karvaisiksi kosteassa meri-ilmassa…

Jahas, nyt täytyisi lähteä istumaan illaksi jalkapallopeliin. Jos näkisi vaikka Messin juoksentelevan jossain sadan metrin päässä. Ja sen Shakiran miehen.

Niin että kommentteihin en ehdi ihan vieläkään, mutta ne ovat kyllä mielessä ja aion palailla 🙂 Kivaa sunnuntai-illan jatkoa teille kans! 🙂

49 vastausta artikkeliin “L’aquàrium

 1. En tiedä tekeekö sen noi hiukset vai mikä, mutta olet kuvissa ihan erinäköinen kuin ennen… Varsinkin eka kuva… en olisi tunnistanut 🙂

  Tykkää

 2. Mikä on Berska ?
  Joo olen samaa mieltä, olet erinäköinen, kaunis kuten ennenkin, mutta jotenkin enemmän
  kauniimpi, jos niin voi sanoa. Ihana.

  Tykkää

 3. Vierailija
  27.01.2013 klo 07:17

  Mikä on Berska ?
  Joo olen samaa mieltä, olet erinäköinen, kaunis kuten ennenkin, mutta jotenkin enemmän
  kauniimpi, jos niin voi sanoa. Ihana.
  Eikös se ole Zaran sisaryhtiö tai jotain sinne päin.
  Ja juu, oikein passelin näköinen takki. Hyvin usein juuri tuollaset ostokset osottautuu erinomaisiksi. Ja hei, nyt Sun hiukset on taas vaalemmat, eikö? Kaunis väri!
  T:Mrs.Brown
   

  Tykkää

 4. Vierailija
  27.01.2013 klo 06:45

  En tiedä tekeekö sen noi hiukset vai mikä, mutta olet kuvissa ihan erinäköinen kuin ennen… Varsinkin eka kuva… en olisi tunnistanut 🙂

   
  Mietin ihan samaa! Ihan erinäköiseltä näytät mutta hyvällä tavalla! 😀

  Tykkää

 5. En tunnistanut minäkään sinua 🙂 Kasvosi näyttävät yleensä kapeammilta, onkohan mittasuhteet kuvassa jotenkin väärin? Kaunis olet, kuten aina 🙂

  Tykkää

 6. katsoin blogiasi pitkästä aikaa ja huomaan että oletpa totisesti lihonut ! en sano että se on paha asia, mutten meinannut tunnistaa pyöreitä kasvojasi

  Tykkää

 7. Onpas uskomattoman kateellista porukkaa täällä! hui ja hei, kun ette itse pääse reissuun 🙂 olet Johanna ihana, aivan yhtä kaunis ja hoikka kuin aina ennenkin..Ja lapsilla on ihana vaatteet! Näillä huutelijoilla ei olis itsellä rahaa pukea kuin vanhat toppahaalarit lastensa päälle 😀
  Olen kyllä ihmeissäni mitä urpoja täällä kommentoi.

  Tykkää

 8. Minä olen kiinnittänyt huomiota, että aika monessa viimeisessä postauksessa on löysä paita, piilotellaanko siellä vauvaa?? Mielestäni olet yhtä hoikka kuin ennenkin ja olet todella KAUNIS, mutta raskaus voisi selittää tuon hehkumisen 🙂

  Tykkää

 9. En ole tainnut kommentoida koskaan aiemmin. Mutta en kyllä todellakaan ymmärrä, miten joku (jotkut) pystyvät noin suorasukaisesti arvostelemaan Johannan tai lasten ulkonäköä, pukeutumista jne. Ei kai kukaan kehtaisi noin sanoa, jos kasvotusten pitäisi sama asia Johannalle (tai kenelle tahansa) sanoa. Vai onko se niin, että nimettömänä voi sanoa ihan mitä tahansa mieleen juolahtaa. Ja vaikka kuinka joku nyt varmasti sanoo, että kyllä julkisen bloggaajan pitää arvostelukin kestää, niin ei minusta todellakaan tarvitse. Eiköhän blogien tarkoitus ole piristää ja ilahduttaa niin lukijoita kuin bloggaajaakin. Ja sitä en tarkoita, että aina pitäisi olla samaa mieltä asioista.  

  Tykkää

 10. Ainolla ja Ollilla on ihanat vaateet!!! Juuri niin kuin l a p s e l l a pitää ollakin, jotta voi liikkua ja riekkua vapaasti, silti ilman, että päällä on ”kuravaatteet”.
  Miksi ihmeessä ulkomaan reissulla pitäisi olla jotain toisenlaista päällä? Usein tuntuu, että suomalaisen itsetunto on n i i n huono, että ulkomailla on aina pakko ”esittää” jotain, joten sitten laitetaan jotain ihan ihme vaatteita päälle ja yliammutaan ja näytetään ihan kummajaisilta. Kotimaassa kyllä kuljetaan innokkaasti ”tuulipuvussa”. Eikö Suomessa ikinä kehitytä tämän asian suhteen? Hei, nyt vähän miettiimään!
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

 11. Mahtava takkilöytö Bershkasta! Shoppailu- ja ravintolavinkkejä otetaan ilolla vastaan, sillä oma Barcelonan reissu häämöttää huhtikuussa 🙂 Kaikki tuntuu kaupunkia kehuvan.
  Sitten ihan toisenlainen juttu. Mua häiritsee kun Bloggerin lukulistalla siinä sivupalkissa lukee Vallilan Irma, vaikka olen syöttänyt täsmälleen juuri sinun blogiosoitteesi. Voisko tätä korjata? 🙂

  Tykkää

 12. Kyllähän Ainon ja Ollin vaatteet näyttää epäsiisteiltä jopa likaisilta vaikkapa lentokenttäkuvissa, samoin Johannan, mitä sitä kiistämään. Tai sitten kuvat valehtelevat roimasti. Kuvankäsittelystäkö johtuu? Eikä kai siisteys ja puhtaus ole esittämistä, aika kauheaa jos joku niin kokee. Ehkä ne jotka lähtevät kaupoille tai jopa matkalle crocsit suhisten.

  Tykkää

 13. Lasten vaatteet on kyllä kaukana ryysyläisistä…Kivoja lapsille sopivia vaatteita ovat. Ne ei lasten päällä ole aina ihan niin justiinsa ojennuksessa, kun mennään ja touhutaan eikä lapsi korjaile ja suoristele jatkuvasti päällänsä olevia vaatteitaan. Ja Johanna on kaunis ja erittäin hoikka niin kuin aina 🙂
  Tikru

  Tykkää

 14. Vierailija
  28.01.2013 klo 12:47

  Ainolla ja Ollilla on ihanat vaateet!!! Juuri niin kuin l a p s e l l a pitää ollakin, jotta voi liikkua ja riekkua vapaasti, silti ilman, että päällä on ”kuravaatteet”.
  Miksi ihmeessä ulkomaan reissulla pitäisi olla jotain toisenlaista päällä? Usein tuntuu, että suomalaisen itsetunto on n i i n huono, että ulkomailla on aina pakko ”esittää” jotain, joten sitten laitetaan jotain ihan ihme vaatteita päälle ja yliammutaan ja näytetään ihan kummajaisilta. Kotimaassa kyllä kuljetaan innokkaasti ”tuulipuvussa”. Eikö Suomessa ikinä kehitytä tämän asian suhteen? Hei, nyt vähän miettiimään!
  T: Mrs.Brown

  Ja by the way, tämä kommentti tuli ulkosuomalaisen näkökulmasta (ja kauan olenkin jo ulkosuomalainen ollut), niin että väitän, että näen teidät suomalaiset todellakin vähän erilailla kuin mitä itse itsenne näette.

  Tykkää

 15. Minkä kumman takia pitää seurata blogia blogia, jos ei ole mitään positiivista sanottavaa? Säästyy monet mielipahat, kun vaan pysyttelee siellä omassa pikku täydellisyydessään.
  Johanna on myös itse tehnyt hyvin selväksi, että EI OLE muotibloggaaja.
  Ja kuten joku aiemmin jo mainitsikin, niin ihmettelen myös kovasti sitä, että kuinka viitsitään niin rumasti arvostella toisia? Anonyyminähän se on toki helppoa, mutta puhuuko ihmiset toisilleen samanlailla päin naamaa? Onneksi en koskaan ole törmännyt niin törkeisiin tyyppeihin. Ovat tapaamani ihmiset ilmeisesti saaneet edes jonkinmoisen kasvatuksen 😉
  Kiva blogi sulla Johanna ja ihanan oloinen perhe. Mukavaa kevään odotusta teille 🙂

   

  Tykkää

 16. Miten niin ei ole mitään positiivista sanottavaa?? Mistä sinä tiedät onko kehuttu maasta taivaaseen aiemmin mutta tällä kertaa kun ei ole niin aseteltuja kuvia joita on voinut valita kymmenien otosten joukosta, kommentoikin negatiivisemmin. Kuvat ovat selkeästi eri sarjaa kotikuvien  kanssa, miksei sitä saa sanoa?
   
   

  Tykkää

 17. Moikka! Aivan ihania kuvia. Tää on mun seuraava matkakohde, joten olisi huippua saada Barcelonan topit tiedoksi. 🙂
  Esittelit edellisessä blogissa hieman makuuhuoneen säilytysratkaisuja, mutta olisiko mahdollista saada taloesittelyä? Millaisia sisustusratkaisuja, miten säilytät laukut ja kengät jne. 🙂

  Tykkää

 18. Heh, olin itsekin nyt viikonloppuna Barceloanssa. Tosin asun n. 100 km etelään sieltä 😉 Jos teidän ohjelma ei ole vielä valmis niin käykääpä Barcelonetassa kiertämässä, syömässä paellaa ja sieltä jatkakaa Ciutadella puistoon. Ihana vehreä puisto kaupungin keskellä, siellä on leikkialueita lapsille, ihmisiä ”hengailemassa” (mm nuorallakävelijöitä etc) ja iso lampi, jossa voi veneillä. Ankkoja ja erilaisia lintuja näkee paljon. Magic fountain on muuten suljettu nyt.

  Tykkää

 19. Johanna,
  ihania kuvia, aurinkoa ja lämpöä, omakin matkakuume nousee 🙂 Emme ole Barcelonaan menossa, mutta sinnekin olisi ihana joskus päästä! Tänne on tullut niin hyviä vinkkejä 🙂 siitä, mitä tehdä Barcelonassa, että paikka houkuttaa nyt kovasti.
  Uskomaton löytö tuo takkisi ja lapsukaisten takitkin on kauniit 🙂  ja varmasti mukavan kevyet tuolla kaupungilla liikkuessa. 
  Viettäkää ihana loppuloma ja nauttikaa täysillä!
  Terveisin, Aava

  Tykkää

 20. En voi uskoa silmiäni, millaista tekstiä täällä on. Maaiman söpöimmät lapset ja Johanna itse kauniimpana kuin koskaan. Mikä teitä vaivaa? Ja Barcelonaa tuntevana voin sanoa, että hyvin oot saanut vangittua kaupungin tunnelmaa kuviin 🙂
   

  Tykkää

 21. Hei Johanna!
  Haluaisin kysyä kauniiden aurinkolasiesi merkkiä, jos vaikka löytäisin itselleni vähän vastaavat. Sun blogisi ja tyylisi on mulle aina ihan valtava inspiraationlähde, kiitos siitä! Harvemmin näitä kommenttibokseja luen läpi, mutta nyt sattumalta, kun kommentoin itsekin. Kaikenlaisia mielipiteitä saat näemmä kestää, voih…! Toivottavasti pystyt jättämään ne omaan arvoonsa!
  Mukavaa matkan jatkoa!
  T. Noora

  Tykkää

 22. Moi! Onko lasten takit tämän kevään uutta mallistoa vai?? Ihanat!!! Fortsätt med d du gör som du gör!:)

  Tykkää

 23. Vierailija
  28.01.2013 klo 11:47

  Vai onko kyseessä kun et voi laitella itseäsi ja hiuksiasi reissussa loputtomiin ja mies on kuvaajana että näissä kuvissa näkyykin todellinen Johanna? Aika liikuttavan nukkavieru, muistan että näytit ihan samalta kun olit bloggaajaporukalla Milanossa. 😉
   
  Tuo on kyllä vähän ikävää että kaupunkilomalle tyylikkääseen Barcelonaan olet laittanut lapsille niin kuluneet ja jopa epäsiistit vaatteet joita itse pukisin heille pihaleikkeihin. Vai vääristääkö kuva? 😮

  käypä sääliksi sinun lapsiasi, jos pitää ulkoilla tuollaisilla vaatteilla. Melko asiattomia kommentteja kehtaat ladella. 
   

  Tykkää

 24. Puet mielestäni lapsesi hyvin persoonallisesti ja suloisesti. Ihanat värit, luonnolliset materiaalit ja ne kotikutoiset jutut…! Hassua, miten äsitykset menevät täysin ristiin…onneksi:)

  Tykkää

 25. Miksi kommentit eivät näy mobiiliversioissa?? Näin ollen esim. arvontoihin ei pysty osallistumaan sitä kautta! Olen itse reissutyöläinen, joten luen oikeastaan aina jutut mobiiliversiolla. Vähän harmittavaa! Onkohan tähän tulossa jokin muutos?

  Tykkää

 26. Oisko sulla mitään kivaa hajuvesivinkkiä? tai hiustenhoitotuotevinkkiä? kun sulla on niin paljon hyviä vinkkejä aina :). mitä itse käytät?

  Tykkää

 27. Minä taas katsoin että onpa kauniita kuvia! Ja erityisesti katsoin että Johanna näytät tosi kauniilta, raikkaalta ja hehkeältä juuri tämän postauksen kuvissa. Vilpittömästi hämmästyin noita kritisoivia kommentteja, kun oma eka reaktioni oli että nyt näytät tosi kauniilta 🙂

  Tykkää

 28. Siis mitä?! En todellakaan ymmärrä mitä vikaa Ainon&Ollin vaatteissa on? Piti ihan palata katsomaan kuvia kun olin lukenut näitä kommentteja. Miten itse (siis näitä vaatteita haukkuneet) olisitte pukeneet lapset? Mielestäni heillä on oikein kivat vaatteet, jopa hienommat mitä monesti nähdään. Molemmilla tommoset muodikkaat kevyt-toppiksetkin 😉 Johannakin on tyylikkäänä ja kauniina niin kuin aina! Kiitos Johanna ihanasta blogista, tätä on aina yhtä kiva lukea!! 🙂
  t. Ella

  Tykkää

 29. Hei Johanna! Harvoin kommentoin, mutta nyt on pakko. Se, ettei mobiiliversiossa voi kommentoida tai lukea kommentteja, ei haittaa enää yhtään!! Niin ala-arvoisia ja kateellisia kommentteja olet saanut, että niistä tuli paha mieli. Luen siis tästä lähtien mobiiliversiota, ja ilahdun blogistasi:). Ja jättäkää hyvät ihmiset ne vauvautelut, vai kehtaatteko oikeasti noin kommentoida IRL??? Esikoisen menettäneenä ja 3 keskenmenoa saaneena olen vähän allerginen tuolle raskausspekulaatiolle…
  Ihana olet Johanna, ja perheesi myös:). Barcelona kutsuu myös minua 5v häämatkalle toukokuussa.
   
  Nauttikaa lomasta t. Ansa

  Tykkää

 30. Olet oikein kauniin ja hehkuvan näköinen näissä kuvissa! Ja lapset suloisia ja juuri niin puettuja, kuin pienten lasten pitää ollakin. Siis heillä on mukavat, söpöt ja käytännölliset vaatteet.
  Minun aidot, ensimmäiset reaktioni näistä kuvista olivat nämä ja todella hämmästyin tökeröistä kommenteista täällä kommenttikentässä. Jollakin on selvästi huono päivä… Älä Johanna välitä ilkeilijöistä.
  Ja vielä – ihanaa loman jatkoa Barcelonassa!
   
   

  Tykkää

 31. Mä oon ihan vasta viime viikolla löytänyt tän Johannan ihanan blogin ja tykkään! 🙂
  Se vaan harmittaa, että kun Johanna lähtee perheensä kanssa lomalle ja jakaa sen lomansa kuvina ja tekstinä omassa blogissaan, niin sit toiset alkaa arvostelemaan vaatteita, painoa, lasten vaatteita… Eihän tätä blogia hyvänen aika sentään ole kenenkään pakko lukea. Mutta minäpä ainakin luen, ja ihan vain siksi, että tykkään tästä. En siksi, että saisin yksin kotona naureskella, että ” vitsi kun tolla on tyhmät vaatteet”.
  Tyhmille vaatteille voin nauraa sit kotona, kun katon peiliin 😉 

  Tykkää

 32. Kiva kun jaat kuvia matkastasi. itse kun ei matkustele on mukava nähdä maailmaa näin toisten kuvien kautta.
  ranskanletit hiuksiin on just hyvä idea, kunhan vaan muistais ne sinne laittaa. saa mulla hiukset viel vähän kasvaa.
  Älä välitä kateellisista ihmisistä, niitä löytyy. jatka vaan omaa juttuasi!
  Mukavaa jatkoa reissuunne!
  ~M~

  Tykkää

 33. Hohhoijakkaa noita kommentteja täällä taas. En vaan käsitä miten joku voi noin törkeästi kommentoida kenenkään ulkonäköä, vaatteita tai mitään muutakaan.

  Tykkää

 34. Ihania tunnelmia. Ihania kuvia. On niin ihanaa välillä päästä lomatunnelmiin ja palata inspiroituneena takaisin…
  Blogisi on myös inspiroiva piriste:) olet taiteellinen ja jaat mukavia kokemuksiasi ja loistavia vinkkejä… kuten kampauksiin 🙂
  Tuolle edelliselle kirjoittajalle joka noussut väärällä jalalla… Hän on katkeroitunut / ei osaa käsitellä omaa elämäänsä. Aikoinaan paljon reissatessani, elellen melko vauhdikasta elämää, törmäsin aivan vastaaviin. Yhtäkkiä joltain ’tutulta’ tuli valtavaa paatosta elämäntapaani, mikä todella hämmentävää… kun hän samalla itse masentui yhä enemmän. Jotenkin tuo matkailu laukaisi sen. Valtaisaa kateutta, vaikka en ollut tehnyt mitään mikä olisi häneltä pois. Voi vain ajatella että itse ei alennu nuon alhaiselle tasolle. Ei voi kuin toivoa parasta heille. ystävyyshän sellaisesta myös luonnollisesti kuihtuu. En sanoisi että tällaista vaan Suomessa, vaan ihan kaikkialla meitä on niin moneksi.
  Viva Barcelona! B-))

  Tykkää

 35. Vierailija
  28.01.2013 klo 10:47

  Hei Johanna! Harvoin kommentoin, mutta nyt on pakko. Se, ettei mobiiliversiossa voi kommentoida tai lukea kommentteja, ei haittaa enää yhtään!! Niin ala-arvoisia ja kateellisia kommentteja olet saanut, että niistä tuli paha mieli. Luen siis tästä lähtien mobiiliversiota, ja ilahdun blogistasi:). Ja jättäkää hyvät ihmiset ne vauvautelut, vai kehtaatteko oikeasti noin kommentoida IRL??? Esikoisen menettäneenä ja 3 keskenmenoa saaneena olen vähän allerginen tuolle raskausspekulaatiolle…
  Ihana olet Johanna, ja perheesi myös:). Barcelona kutsuu myös minua 5v häämatkalle toukokuussa.
   
  Nauttikaa lomasta t. Ansa

  Ansalle, minä spekuloin vauva-asiaa, enkä todellakaan tarkoittanut sillä pahaa, kommentissa nimenomaan kehuin Johannan kauneutta ja hehkumista ja asia vaan juolahti mieleeni kun edellä olevat kommentoivat Johanna painoa ja itse kiinnitin vain huomiota Johannan hehkumiseen. En halunnut pahoittaa mieltä, enkä tosiaan ajattellut sitä edes loppuun asti, mutta nyt osaan pitää ”suuni” jatkossa kiinni kun tiedän miltä se voi jostakin tuntua. Ihan aidosti pahoitteluni molemmilta!!! 
   

  Tykkää

 36. Minä taas ihmettelen tässä ja muissa blogeissa kirjoittajien kommentteja, näitä bloggaajia pidetää jonain yli-ihmisinä, jumaloidaan ja ihaillaan, salaa ollaan kateellisia. Jos joku pitää blogiaan ja jakaa kuvilla ja kirjoituksilla oman elämänsä muiden katseltaviksi, eikö silloin ole oikeus sanoa mielipide, jos jostain ei tykkää. Siihen mielipiteeseen en ota kantaa, mitä joku aikaisemmin kirjoitti, mutta ei tämän niin vakavaa ole. Saman näköisiä perheitä tulee stadissa vastaan joka kulmalla.
  Moni varmaan saa hyviä ideoita pukeutumiseen, sisustukseen, matkailuun, ym. blogeista.
  Mutta kyllä jonkinsortin narsisti pitää olla että elämänsä jakaa ventovieraiden ihmisten kanssa.
  Ei muuta hyvää yötä ja uutta päivää kaikille. Älkää ottako asioita liian vakavasti.

  Tykkää

  1. Siitäkin voi olla eri mieltä mikä on vakavaa ja mikä ei, ja koska huomaan että sun mielestä ei oo vakavaa ”kritisoida” bloggaajaa, niin mun on pakko vastata tähän. Aika usein bloggajaan kohdistuva kritiikki on aika lähellä (netti)kiusaamista ja erityisen vakavaksi sen tekee kiusaamisen tapahtuminen tuhansien ihmisten edessä. Sekin on nimittäin eri asia, tapahtuuko kiusaaminen kahden ihmisen välillä vai julkisesti.
   Esimerkiksi diagnoosit erilaisista sairauksista alkavat olla jo pikkasen siinä rajalla…. eikö? En tiedä kärsiikö kukaan esim. suomalaisista bloggaajista narsismista -meitähän on tietysti kymmeniä tuhansia et kyllä siihen varmaan joku mahtuu 😉
   Monissa asioissa saa tottakai sanoa oman mielipiteensä ja oonkin siinä samaa mieltä, et vähän bloggaajan on siedettävä (ja niin me varmaan siedetäänkin). Hyvän maun rajoissa. Sellanen on mun mielestä tylsintä (ja oikeastaan ihan tarpeetonta), kun kirjoittaja tietää loukkaavansa. Se lähestyy jo kiusaamista.
   Tässä mun mielipide tähän keskusteluun :))

   Tykkää

 37. Nyt pitää ihan tarkistaa: ettäkö bloggaajaa ei saa kritisoida, tai ainakin se on hyvin VAKAVAA?? Johan nyt. Lukijat eivät todellakaan ole samassa asemassa sinuun verrattuna tiedät varmasti itse, tämä on sinun palkkatyötäsi, julkisuudessa, jonka ihan itse pakottamatta olet valinnut. Deal with it or quit.
   
  Sanomatta on selvää että täysin asiattomat viestit ovat typeriä mutta en nyt sitäkään vakavana pitäisi, nehän voi poistaa. Rehellisyyden nimissä en muista sinun sellaisia saaneenkaan, ainakaan sinä aikana kun olen satunnaisesti blogiasi lukenut. Toisaalta, tuo viesti mihin vastasit ei kyllä sivusta katsottuna mitenkään täytä kriteerejä siihen suuntaan, kuten varmasti itsekin sairaanhoitajana, toivottavasti, tajuat, narsistinen ihminen ei ole mikään diagnoosi. Sitähän ”jonkin sortin narsisti” tarkoitti, halusit vaan nyt olla mielensäpahoittaja ja pilkunviilaaja kuten siinäkin vastauksessa ettet ole ollut Milanossa. Kommentin idean näin ainakin itse siten että miten harkitut kotona ottamasi kuvat jänskästi poikkeavat muiden ottamista, jopa MeNaisten artikkeli sinusta näytti sinut aika erilaisena kuin omissa kuvissasi, mikä siis ei ollut negatiivista. 🙂

  Tykkää

 38. Onko kukaan koskaan sanonut, kuinka nätti ja kaunis aina olet 🙂  ja tosi kivoja ja hienoja kuviakin aina otat 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: