Peace in the world

on a Sunday morning

Heisan, tällaista täällä 😀 Ollaan todella nautiskeltu viikonlopusta -just noutoruoalla, viinillä ja karkeilla niinkuin viimeksi lupailin, hih 🙂 Ainoa huono puoli kiinalaisessa ruoassa etenkin kotiin tuotuna on se, että sitä voi syödä niin paljon, ettei meinaa jaksaa enää karkkia. Ja sehän on vähän kriisi jollei karkkia meinaa jaksaa.

Moni bloggaaja muuten sanoo ajattelevansa blogia koko ajan. Tai monta kertaa päivässä. Että bloggaaminen vie kauheasti aikaa ja menee ihan päivätyöstä. Mulla on tässä sellanen pieni ymmärrysongelma, että tollanen pari päivää menee kuin siivillä ilman koko tietokonetta tai internettiä 😀 Pahoittelen tietysti kauheasti näin pitkiä taukoja -eihän ne kivoja oo. Mut tää on varmaan yksi syy siihen, että blogi jaksaa olla tosi kiva juttu enkä oikeastaan koskaan koe mitään paineita kirjoittaa. Palaan tänne aina, koska pian tulee ikävä 🙂

Aino sai lahjaksi tollasen ihanan Muumi -enkelikellon, laitettiin se heti -Ainon luvalla- olohuoneen pöydälle pyörimään. Ja mulla on hauska Peace in the world -paita, joka löytyy Line of Oslon ihanasta pirteästä kevätmallistosta (harmaa jättihuivi on saman merkin talvijuttuja).

Mun piti oikeastaan kirjoittaa tänään teille aika napakoita mielipiteitä liittyen mun päivätyöhöni, mutta koska nyt on sunnuntai niin pidetään rauha maassa 🙂 Ja ennen kaikkea koska olenkin nyt jo bussissa matkalla Osloon ja täällä on melkoisen epävarma netti…. hyvä jos saan näitä pikkuterkkujakaan ilmoille 😉 Sellaset kunnon sepustukset katoaisivat ihan varmasti tuhat kertaa johonkin. Niin että jätän sen myöhemmälle.

Rauhaisaa sunnuntaita siis vain kaverit -toivottavasti teillä on yhtä paljon aurinkoa kuin mulla täällä bussin ikkunoissa… huoh…  ❤

11 vastausta artikkeliin “Peace in the world

 1. No nyt mä ymmärrän, miksi sun juttuja on aina niin ihana lukea: Ne tulee sydämestä, teeskentelämättä ja ovat aitoa Sinua. Niin, mun mielipiteenhän Sä jo tiedätkin. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että (pidempikin) tauko on parempi, kuin väsäämällä väsätyt jutut. Yleensä lukija on kuitenkin sen verran tunteella mukana tässä hommassa, että huomaa ”jos joku ei täsmää”.
  Ihanaa muuten, että olen saanut vastaukset kysymyksiini. Kiitos kauheasti!
  T: Mrs.Brown

  Tykkää


  1. Joskus vastauksissa vähän kestää, mut yritän olla ripeämpi 😛
   Joo ja oon ihan samaa mieltä -ja et ainakin pari päivää saa mennä ihan helposti ettei oo pakko tulla kirjoittamaan mitään, jollei siltä tunnu. Ja sit joskus saattaa kirjoittaa jotain ihan turhanpäiväiväistä 😉

   Tykkää

 2. Heippa Johanna, Aivan ihana tuo harmaa jättihuivi:) Koska mahdat julistaa sen tuliais-huivin voittajan? vai oletko jo julistanut ja se on mennyt multa ohi?:)
  Terkuin;
  Linda

  Tykkää

  1. Voi, tuliaishuivi on tosiaa jo julkistettu, mutta sitä on joku muukin kysellyt kun nimi julkistettiin vain Facebookin puolella! Eli tuliaishuivi on harmi vaan mennyt 🙂

   Tykkää

 3.  Heippa,
  Olisin tiedustellut äitisi tekemästä kauluksesta, että
  monta pylvästä siinä kaulurissa on aloituksessa?
  Kauluksen mitat sentteinä kuinka korkea ja leveä?
  Miten pitkät rusettinauhat? Se on tosi nätti ja haluisin virkata samanlaisen! 🙂 kiitos edellisistäkin vastauksistasi! 

  Tykkää

  1. ôöh… oon aika huono virkkaamaan 😉 Vastaan sulle myöhemmin (huomenna) tähän, koska mun on pakko tutustua asiaan vähän paremmin 😀 Kiitos mielenkiinnosta, lupaan palailla asiaan pikaisesti :))

   Tykkää

 4. Hassua, kun just eilen mietin että mitenköhän sä koet tän bloggaamisen, koska sulla kuitenkin on päivätyö ja kaksi pientä lasta. (Olen itse kahden pienen lapsen äiti, ja kunnioitan ihan hirveesti sitä miten sulla riittää aika ja inspiraatio tähän! Itsekin oon miettiny blogin aloittamista, mutta ehkä sit kun lapset on jo yli 2-vuotiaita…) Mut hienoa ettet ota tästä paineita, koska niin moni tuntuu ottavan! Oot ihana! 🙂

  Tykkää

  1. Juu ei, ei se toimisi mulla… eikä yleensäkään se, et tietokoneella ois pakko roikkua koko ajan… siihen ei ois aikaa 😉 Tää on ihana pakopaikka illalla, voi oikein rentoutua sohvalla kaikkien hömppäasioiden kanssa ❤ Kiitos teidän siis, tehän tän jaatte mun kanssa, ei tää muuten ois kivaa 🙂 Ihanat 🙂

   Tykkää

 5. Tuollaiset pari päivää erossa netistä ja blogeista….eiköhän se ole vaan tervettä ja normaalia ja kertoo siitä että sinulla on muutakin elämää? Ja luulen että aika vaikeaa kuitenkin monelle nykyihmiselle. Mun mielestäni joku kahden päivän tauko bloggailusta ei edes ole pitkä, enkä todellakaan ehdi edes kaipaamaan ketään kirjoittelemaan tänne vaikka tämä yksi lempiblogeistani onkin. Eli en siis ymmärrä mistä ”pitkistä tauoista” puhut koska kirjoittelet tänne mielestäni tosi tiheään, mikä kertoo siitä että myös mulla lukijana on muutakin elämää kuin blogin seuraaminen;) Joten jatka vaan omaan tyyliisi ottamatta paineita (tosin enhän tiedä millaisia paineita se luo jos/kun saat tästä blogistasi palkkaa)…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: