Pari päivää Oslossa

~ChillNorway~

Hei pätkäistään tästä kauhean pitkä kuvaremmi että saatte vähän sulatella… Me ollaan nimittäin oltu ympäriinsä Osloa Holmenkollenista Vigelandiin. Ja ChillNorwayn showroomilla testailemassa kevätsuosikkeja -ja ihastelemassa herkkuvärejä! Mmm, en malta odottaa kesää ja oranssia.

Niin siis kultaisten Malenan, Vickyn ja ChillNorwayn Thomaksen kanssa. Malena on tietysti toi vaalea kaunokainen tossa mun vieressä, jota katson jotenkin _ihan hullun_ näköisenä 😉 Mut meillä oli vakavat jutut. En oo siis hullu vaan myötätuntoinen. Jaahas, toi on sit ilmeisesti mun myötätuntoinen -ilme. Voi ei.

Mulla on sekä yllä että alla kuvissa aivan ihana ChillN vaalea Milex jumper* -neule, josta sen verran kyselin, että sitä on tulossa ainakin Putiikkiin rannalla. Jos joku kiinostuu niin vältytte pahimilta kyselyiltä 🙂 Täydellisen rento pikkusen kimaltelevainen puuvillainen kesäneule, jota mun oli tietty heti pakko kokeilla päälle 😛

Voi meillä oli kivaa. Thomaksesta on tullut jo vaiks kuin hyvä kaveri ja Malenan kanssa voisin jutella vaikka kokonaisen yön. Kiitos kivasta reissusta, koko porukka!

Ja ennen kaikkea; ihanaa olla taas yö omien kanssa, omassa sängyssä, jee ❤

13 vastausta artikkeliin “Pari päivää Oslossa

 1. Tosi kauniit paidat, tuo ChillNorwayn yhteistyökuvio on kyllä ihan huippu.) Mun on ehkä ihan pakko mennä kyselemään lähiputiikkiin, josko heille olisi tulossa tuota vaaleaa neuletta/paitaa.
  Mikähän siinä on.. aina on kiva lähteä reissuun, edes pienellekin  – silti se kotiin paluu tuntuu parhaalta 🙂
  Rilla

  Tykkää

 2. Ompa kaunis tuo vaalea kimmeltävä pusero. Ja OSLO, mä niin tykkää siitä ja jo odotan seuraavaa kertaa päästä sinne. Parin päivän päästä on lähtö Espanjaan, jospa löytäisin sieltä jotain kivaa kevääksi ja kesäksi.

  Tykkää

 3. Mun täytyy nyt kommentoida kaikille teille, jotka olette kironnut ettei kommentit näy kännykällä, kun huomasin, että ainakin mun kännykässä ne saa näkyviin näin: Ensin kun klikkaa puhekuplaa, se vaan lataa postauksen ilman kommentteja uudelleen, mutta vielä sitten kun uudestaan klikkaa puhekuplaa, aukeaa kommentitkin.

  Tykkää

 4. Ihania nuo ChillNorwayn vaatteet. Mistäköhän niitä saisi pääkaupunkiseudulla? Tämä nyt ei liity aiheeseen, mutta viime kesäisen Porvoon pöksyt postauksesi kommenteissa joku lukijoistasi vinkkasi nettikauppaan, jossa oli tosi hyvät valikoimat haaremihousuja. Haaveissa olisi hankkia kesäksi yhdet:) Olen kuitenkin hukannut kyseisen kaupan osoitteen. Onkohan sinulla vielä tallella jossain noita kommentteja, kun en löytänyt niitä enää täältä uuden blogin puolelta? 
  Laura

  Tykkää

 5. Jos nuo ChillNorwayn vaatteet ovat yhtään niin mukavia päällä kuin miltä ne näyttävät kuvissa, on minun ehdottomasti piipahdettava niitä ihastelemassa Putiikki Rannalla-liikkeessä ♥ Kyseinen merkki on minulle entuudestaan vieras, mutta pari tuollaista ihanuutta huolisin kyllä mielelläni vaatekaappiini. 🙂
   
  curiousnoora.blogspot.com

  Tykkää

 6. Nam mitä kuvia!
   
  Voi että odotan jo sun liikuntapostauksia…pian pian pian 😉
  nimimerkki  tavoitteena puolimaraton tänä keväänä 🙂

  Tykkää

 7. Toinen vierailija tuppautuu kertomaan Lauralle, että Putiikki Rannalla-liike löytyy myös Kluuvin kauppakeskuksesta, en ole varma onko siellä valikoimassa Chill Norwayta, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa. Ihania Odd Mollyja ainakin on 😉

  Tykkää

 8. Kolmaskin tuppautuu kertomaan Lauralle, että ChillNorwayta myy ihana Country White -putiikki Tuomarinkylän kartanolla. Siellä myös mm. Odd Mollya, Lexingtonia, Noa Noaa jne. Vaatteita usein -50-70% alessa. Puodissa myös sisustustavaraa Riviera Maisonilta, Linumilta, Greengatelta. Sori mainostus, mutta kannattaa käydä ihan paikan historian ja heppojen takia:)
  Hauska tuo vyötiäinen noissa trikoopaidoissa, pääntie vaan liian reilu meikäläiselle:) Kivasti tarjoiltu hamppari.

  Tykkää

 9. Chillnorwayn vaatteet ON ihania! Niin kauniita ja miellyttäviä päällä. Mun lempparimerkki. ❤
  -naana

  Tykkää

 10. Ihania vaatteita!! ❤ Oranssinpunainen trikoopaita olisi ihanan raikas. Mistäköhän niitä saisi?
  Tuo kuva, jossa otat kameralla kuvaa. Ihana takki!! Kenenkä se mahtaa olla ja mistä sellainen löytyisi? 🙂 Kiva kevättakki olisi hakusessa ja siitä tuntuu tulevan ihan ongelma, mistään ei löydy The oikeaa takkia.. :-/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: