Kevät!

Enää pari päivää ihan virallisesti kevääseen eli maaliskuuhun ja tällaset ilmat, joten uskallan jo väittää et nyt on kevät 😉 Tänään on ollut ihan mieletön valo ja jotenkin ihan selkeesti kevättä ilmassa. Ja paljaat asfaltit aamu(kävely)lenksulla!

Tänäänkin päällä on ollut näitä ChillN kevätmalliston oranssi/lohenpunainen -osaston juttuja, joihin niin kovasti tykästyin. Tässä Ida long sleevessa* on ihan täydellinen lohenpunainen väri. Tulee pakostakin tosi pirteä ja energinen olo :))

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa

25 vastausta artikkeliin “Kevät!

 1. Voi miten ihania keväisiä kuvia! Täälläkin paistaa aurinko täydeltä terältä ja tiet ovat osittain sulia, toisissa paikoissa kokonaan sulia. Ja tässä mä vielä yöpaita päällä istun koneella, kun ulkona on noin hurmaava ilma! Nyt äkkiä pihalle 🙂 Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa sinne! 🙂
   
  -Tina’s-

  Tykkää

  1. Toi on niin kauhea tunne 😀 Kun pitäis kiiruhtaa auringon takia ulos 🙂 Toivotaan etä niitä tulee lähiaikoina viela paljon :))

   Tykkää

 2. Kyllä kevät jo saakin tulla, aivan ihanaa auringonpaistetta ja valoa 🙂 Olisin sellaista tiedustellut kun on iskenyt tuo kutomisvimma kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen niin ohjetta kuvissasi näkyvään tuubikaulaliinaan? Taidot on hieman ruosteessa mutta eiköhän se tästä…
  -Marika

  Tykkää

  1. Hih, voi mulla ei siihen kyllä oo ohjetta kun se on ostettu… :/  Eli en oikein uskalla näin äkkiseltään sanoa että samanlaista osaisin neuvoa tekemään.

   Tykkää

 3. Täällä ei ole auringosta enää tietoakaan! Eilen onneksi paistoi, niin sai ladattua vähän virtaa taas muutamalle päivälle eteenpäin 😀 Sääennuste näyttäisi tällekin illalle selkenevää, mutta uskallan vähän epäillä tuota sumun määrää kun katselee 😀 Mutta mukava, että siellä paistelee aurinkoinen – varmistaa sen, ettei se ole kokonaan kadonnut!

  Tykkää

 4. Hei! Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja pidän siitä tosi paljon. Kauniita kuvia, sinulla on kiva tyyli:) Mukavaa kevättä, toivottavasti jaksat bloggailla paljon!!
  T: Paula

  Tykkää

  1. Kiitti Paula, tervetuloa ❤ Kyllä vain, kaikenlaista hauskaa on edessä ja varmasti myös blogirintamalla ihan samaa :))

   Tykkää

  1. Joo tää oli aivan superkiva. Sain valita sieltä muutamia suosikkeja, täähän tietty lähti mukaan 🙂

   Tykkää

 5. Totta,nyt on kevättä ilmassa.Mahtavaa!Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja ulkona plus asteita =) Koti kylpee auringon valossa ja maljakossa tulppaaneita.Tämä on vuoden parasta aikaa.
   

  Tykkää

 6. Todella ihanan värinen paita, ostin samanvärisen juuri viime viikolla ja siitä todellakin saa energiaa. Tänne Länsi-Suomeen on huomiseksi luvattu todella ”mukavaa” ilmaa räntää taivaan täydeltä. Olisi parasta varmaan jäädä sängyn pohjalle koko päiväksi, ei vaan voi kun on töissä piiiitkä päivä huomenna.

  Tykkää

  1. Äh, no sit ei haittaa vaikka joutuu olemaan töissä koko päivän 😉 Tylsempää on katsella näitä aurinkoja toimiston ikkunasta 😀

   Tykkää

 7. Joku muukin kysyi jo sen huivin voittajasta, eli onko se julkaistu?
  Voisitko muuten järjestää jonkun Chill arvonnan meillekin? 🙂

  Tykkää

  1. Hih, Chill -arvonta olisi tosi kiva, täytyypä ideoida!! 🙂
   Ja juu, huivin voittaja arvottin melkein seuraavana päivänä FB:n puolella.

   Tykkää

 8. Tuo paita on aivan ihana, ja tosi ihanan värinen. Mistähän tuollaisen saisi täältä Suomesta? En löytänyt netistä mistään, onko tällä Chillnorway-merkillä nettimyyntiä? 
  Jälleen taas muuten ihanan keväisiä kuvia 🙂 En enää malttaisi odottaa kesää, vaikka kevätkin on kyllä ihanaa aikaa. Kyllä tuo aurinko vaan vaikuttaa niin positiivisesti ainakin mun mielialaani, että tekis jo mieli alkaa peseen ikkunoitakin 😀 
  Aurinkoista loppuviikkoa!
  -Hanne-

  Tykkää

  1. Tätäkin mallia on tulossa Putiikkiin Rannalle Suomessa muistaakseni… Jos viitsit, niin kysäsepä Putiikista Rannalla vaikka s-postitse että koskaa nää tulee. Ei muistaakseni ollut pahan hintainenkaan niin voi mennä aika pian kun tulevat… :/ On nimittäin ihana paita laadultaankin!

   Tykkää

 9. Moikka Johanna! 🙂
  Ajattelin tulla kysymään pientä apua. Oon zumba-ohjaaja, kuten säkin, ja mulla on onkelma. Kaipaan mun ohjelmaan nyt tykkiä, fiilistä nostattavaa, hauskaa cumbiaa… Onkohan sulla takataskussa jotain superkivoja biisejä? 😉 Oon ZIN-jäsen, eli Megamixit ja ZIN-levyt löytyy viimiseltä vuodelta, eli jos vaan sulle tulee mieleen jotain muita hauskoja, ja ehdit, niin vinkkaatko. 🙂 Kiitos jo superina!
  T: Elina

  Tykkää

  1. Heeei, ekstrahauska kysymys! 😛 Yks mun suosikki cumbiabiisi ( vähän reggeaton -sekoitus) on Crooked Stilo feat. Heavy Clan: El Meneaito. Ja toinen tosi energinen on Los Super Reyes: Mirame (No Controles). Toivottavasti nää on sulle uusia tuttavuuksia, tosi hauskoja ja aika helppoja koregrafioida :))

   Tykkää

 10. ChillNorway merkkiä saa Oulusta, Vimasta. jiii, niin ihania! kuinka niihin onkaan saatu se tunne miltä esim. omat vanhat kuluneet lempparifarkut tuntuu. Nää ei vaan ole siis vanhoja eikä kuluneita:)  mä olen ihastunut. hihihi. 
   mageen näkönen sul toi tunika!
   
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: