Me merellä

Huh. Vihdoin.

Huh. Moi! Kaikki hyvin täällä. Paitsi nettiyhteys ja mun hieno tietokone. Aaaaaargh.

Jostain syystä Suomen langattomat nettiyhteydet hylkivät yhdistelmää mun kone + menaiset.fi. Pääsen omalla koneellani ihan mihin vain -paitsi menaisiin. Kiva.

Joskus säkällä pääsen aloittamaan ihan postaamisenkin, mut kyllähän minut viimeistään kuvanlisäys- tai tallennusvaiheessa keksitään heittää pihalle. Ehkä eniten ärsyttää se, etten tajua yhtään mistä tässä on kyse. Olen vaihtanut nettilukijaa, tyhjentänyt selaimen muistia ja itseasiassa koko konetta. Eikä silti.

Luovutin oman langattoman laitteeni kanssa, tajusin myöntää tappioni ja siirryin kiinteälle koneelle, mutta olisin silti hirmu kiitollinen vaikkapa vastaavanlaisten kokemusten synnyttämistä rastkaisuehdotuksista. ”Miksi en pääse langattomalla laitteella menaiset.fi -sivustolle? Kaikki muu toimii kuin unelma.” Saa antaa. Syyyvä huokaus.

***

No, se siitä. Tiedättepä ainakin miksei minusta ole viimepäivinä kuulunut. Mut ei tää netittömyys ihan pelkästään ole harmittanut. Järjestimme vähän kullanarvoista siskoaikaa ja testasimme Viking Linen uuden Gracen, juhuu 🙂 Kuvarimpsun alkuosa on ensimmäisen illan iloisia ilmeitä, loppuosassa sitten tokapäivän vähän väsyneempiä. Mut kivaa oli molempina :))

Suosittelen ehdottomasti ottamaan omat biksut mukaan ja suuntamaan spa -osastolle lämpimään porekylpyyn tuijottelemaan merta. Ja yrttihöyrysaunaan tuoksumaan ihanalle. Mut siis ottamaan omat biksut mukaan. Siskon mielestä näytin ihan surulliselta siellä poreissa istuessani suunnilleen 60 -luvun sinisessä lainauikkarissa. Kaikilla muilla tytöillä oli jotkut söpöt kimalle- ja röyhelöbiksut…. 😉

Niin ja reissussa ostin muuten ton Cleanin Skin tuoksun (love it) ja Sensain eyelinerin. Meillä on siskon kanssa ollut vähän samanlainen missio opetella käyttämään kynän sijasta eyelineria ja koska sisko on ollut ahkerampi researchissa, osasi se suositella tollaista älyvarmaa yksilöä. Nappivalinta. Jos siis jonkun muunkin mielestä eyelinerit vain sotkevat ja ovat muutenkin vaikeita käyttää, suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä. Lopputulos on just niin siisti kuin haluat, väriä on helppo säännöstellä ja rajaus piirtää. Onnistuin heti. Supertuote eyelineriksi siis!

Kivaa kun tää bloggaaminen taas sujuu, see you soon! (Koitanpa vastailla rästkommentteihin samaan syssyyn.)

***

meitin iltamekot Zara & Odd Molly / päivämekot ChillNorway & FilippaK

34 vastausta artikkeliin “Me merellä

 1. Oi. Kuulinkin tuosta laivasta ja olen laittanut miehelle viestiæ, etta tuonne voisin hanen kanssaan lahtea;) t.kalamuija

  Tykkää

  1. Suosittelen! 🙂 Sellanen vanha kunnon nostalginen risteilyfiiilis… vähän enemmän luksusta kuin remua.

   Tykkää

 2. Ihanat siskokset merellä! 🙂 Tosi kaunis tuo sun valkoinen pitsimekko ja mitkä korvikset! Laivalla ostoksille Tukholmaan vois olla kiva kevätreissu 🙂
  Tikru

  Tykkää

  1. Korvikset ovat oikeastaan olleet siskon -sain ne tällä reisulla kun todettiin molemmat et sopii paremmin mulle 😛 Älkää liikaa kehuko ettei se ota niitä takaisin ;)))

   Tykkää

 3. Teillä oli varmasti ihana reissu! Tuota täytyy testata kun menemme Suomeen. Ihana tuo viimeinen kuva siskostasi!

  Tykkää

 4. Hei. Pakko kommentoida tuosta eyelinerista, että itse en ole osannu koskaan käyttää eyelineria ilman etteikö ne olisi poskilla tai etteikö piirtämäni viiva näyttää siksakilta. Tämän seurauksena minulla onkin ollut jonkinmoinen ns.”vihasuhde” rajauskyniin ja eyelinereihin. Ystäväni sai minut kuitenkin houkuteltua ostamaan kyseisen Sensai eyelinerin ja olin myyty heti ensimmäisen kerran jälkeen. ❤ Kynällä saa piirettyä niin tarkan ja ohuen/paksun rajauksen kuin vain haluaa. Sensai on todella riittoisa. Ostin tuotteen n. vuosi sitten ja olen käyttänyt sitä lähes joka päivä, kuitenkaan minun ei ole vielä tarvinnut ostaa täyttöpakkausta. SUOSITTELEN! 🙂
  Kiitos ihanasta blogista! 🙂 Saan niin paljon iloa päiviini sinun kauniista kuvista, loistavista kirjoituksista sekä positiivisesta elämänasenteestasi. Kiitos! 🙂

  Tykkää

 5. Minä itseasiassa bongasin sinut kahteen otteeseen sunnuntaina tuolla laivalla eli taxfreen kassajonossa ja sitten siinä exit-vaiheessa;) – paljon pienempi olet luonnossa kuin olin kuvitellutkin – mutta juurikin niin kaunis!
  Ihania, aurinkoisia päiviä – ja toivottavasti saat kannettavasi kuntoon. Onhan sen päivitykset ajantasalla?

  Tykkää

  1. Hei hauska kuulla! joku toinen totesi justiinsa, et oon paljon pidempi kuin olisi luullut 😉
   Oon yrittänyt fiksailla päivityksiakin… mut ei tästä kyllä ota selvää :/

   Tykkää

 6. Hei,
  ihania kuvia teistä ihanissa vaatteissa!! On arjen pientä pientä luxusta lukea blogiasi. Älä vaan lopeta sitä, vaikka välillä tulee ”ei niin mukavaa” palautetta !
  Aurinkoista kevään jatkoa ja kaikkea hyvää elämääsi!

  Tykkää

  1. Kiitti ❤ Onneksi näitä aivan ihaniakin tulee tosi paljon :))) Kiitos kovasti 🙂

   Tykkää

 7. Olipa kiva kuulla laiva-visiitistä! Itsekin olen menossa vihdoin ensi lauantaina testaamaan uutta Grace-laivaa alkavan pääsiäisloman kunniaksi. Kempsu-osasto täytyy tietenkin käydä katsomassa ja ehkä kurkkaan tuon Cleanin ja Sensainkin vaikka en eye-lineria osaa käyttääkään… Jos saa mainostaa hyväksi havaittua tuotetta niin kerran ostin laivalta Chanelin irtopuuterin joka on osoittautunut tosi riittoisaksi ja hyväksi! Suosittelen!
  Kiitos kivasta blogistasi ja aurinkoisia päiviä sinne Norjan rannikolle täältä Turusta!
   

  Tykkää

 8. Hei,
  Olen kokeillut erilaisia eyelinereita ja kajaleita, mutta en oikein ihastunut niihin. Kahden eri meikkaajan suosittelemana kokeilin sitten Grimas merkkistä kakkumaista luomiväriä ja ohutta (mutta silti aika kovaa) pensseliä. Pensseli kastetaan veteen, jonka jälkeen luomiväristä saa sen vahvuista kuin haluaa vähentämällä nesteen määrää. Toimii loistavasti ja on tosi riittoisaa ja edullista. En edes muista million tuo käyttämäni on ostettu ja sitä on edelleen tosi paljon jäljellä.Suosittelen kokeilemaan. Luonnollisesti hyvä tulos riippuu paljolti pensselin muodosta ja laadusta.
  t. Jenny (sotadrommar.blogspot.com)

  Tykkää

  1. Hyvä vinkki toikin… mulle vaan aivan liian vaativaa 😉 No ei se oo kai, mut mulla pitää olla kaikki niin valmiina. Kiitos kuitenkin, sopii varmasti monelle muulle paremminkin!

   Tykkää

 9. Ihania tunnelmakuvia;olette olleet tyrmäävä kaksikko siellä! Nämä kuvat toimisivat upeasti myös laivan mainoskuvina! 🙂 Sais laivayhtiö lährttää teille ilmaisliput näin hienosta mainoksesta 😉 Sinne on päästävä seuraavaksi… Kesällä lapsikatraan kanssa kannelle nauttimaan auringosta:)
  Aurinkoisia terveisiä meren rannalta!

  Tykkää

  1. Ooo, kiitti 🙂 Joo voi olla ettei me ihan heti ehditä uudelle risteilylle… viime kerrasta taisi olla kymmenen vuotta 😀

   Tykkää

 10. Pakko kommentoida! Aivan ihana tuo pitsimekko ❤ Onko juuri se siis Zarasta ja milloinkohan ostettu? 🙂

  Tykkää

 11. Hei onko siskollasi hiuksissa permanentti tai jonkinlainen rakennekäsittely? Tosi ihana tukka! 🙂

  Tykkää

 12. Sulla on kyllä ihanan kaunis sisko! Ja siskollasi ihanat jalat! Harrastaako hän jotain tiettyä liikuntaa?

  Tykkää

  1. Hihi, mitä saan vastata tähän? 😉 Sisko harrastaa liikuntaa silloin kun minä olen Suomessa ja raahaan sen johonkin zumbaan 😉 Se on vaan luonnonkaunis… 😉

   Tykkää

 13. Moikka! Kiva, että bloggailu taas sujuu. Olen seuraillut blogiasi useamman vuoden, mutta nyt täytyy myöntää, että tänne tulee klikattua itsensä todella paljon harvemmin, koska linkitys ei toimi kuten ennen, vaan blogia joutuu hakemalla hakemaan menaisten sivulta 😦 
  Terhi =)

  Tykkää

  1. Oo, outoa. Etkö pääse osoitteella menaiset.fi/kalastajanvaimo suoraan? Kurjuus 😦

   Tykkää

 14. Clean Skin -tuoksu on myös mun lemppari! ❤ Sulla on hyvä maku 😉
  Mun pullo vaan on niin lopussa ja mies meni ja osti joululahjaksi mulle Clean Rain -tuoksua. Okei, pitää olla tyytyväinen ja iloinen lahjasta 🙂 Onhan sekin tuoksu ihan jees nyt, kun on tottunut. Mutta kyllä mä vielä Skiniä lisää haen…
  -Henna

  Tykkää

  1. Sisko osti kans sellasen Shower fresh -tuoksun…. ihania ne on oikeastaan kaikki! Mut munkin ehdoton suosikki on toi Skin 😉

   Tykkää

 15. Tuhannet kiitokset eyeliner-vinkistä. Olen tuskaillut rajauskynien kanssa jo jonnin aikaa, mutta aikaisemmat suttauksien vuoksi en ole lineria edes funtsinut.
  Eilen ostin Sensain ja olen aivan myyty!!! Huippu hyvä jälki ja suttaamatta. Ekologinenkin vielä! Jatkossa selviää pelkällä patruunan ostolla.
  Aurinkoista vkl.
  – Katinka

  Tykkää

 16. Johanna näytät aivan mielettömän kauniilta tuossa pitsimekossa!! Ja siskosi on aina yhtä ihanan aurinkoinen ❤

  Tykkää

 17. Ainiin ja piti sanoa myös, että en ole päässyt blogiisi kännykällä… vaikka menen googlen kautta, niin se heittää aina Menaisten sivuille, eikä suoraan blogiisi. Enkä ole löytänyt sieltä helposti linkkiä blogiisi. Blaaa. Terkuin Salla, joka kirjoitti myös ylemmän kommentin 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: