Reipas aamuysiltä

-wohou mikä ilma!!

Heisan, tää on sit taas varsinainen muotibloggaaja -postaus :)) Aamusta heti vedetty toppahousut ja sporttikerrastot päälle hiuksia harjaamatta… No hei onpahan ainakin kokomustaa kerrankin päällä -sehän on tyylikästä :))

Älkääkä suotta kysykö miksi joku haluaa laittaa kaksi samanlaista toppahousukuvaa blogiin. Niissä oli vaan niin ihanan pirtsakka draivi päällä, siksi 😀 Tolla asenteella kun lähtis joka päivä töihin niin hyvä tulis.

Voi vitsi meillä on ollut hieno päivä jäällä tänään -ajeltu ympäriinsä moottorikelkalla ja syöty makkaraa. Ulkoilun jälkeen kuvat koneelle, saunaan ja bloggaamaan. Paitsi että tän postauksen tekemisessä on nyt vierähtänyt about… viisi, kuusi tuntia 😉 Ei ihan toimi vieläkään tää touhu, joten älkää ihmetelkö jollei vastauksia kommentteihin tuu heti 😦 Mut tulee kun pystyy! Kiittelen tuhannesti kärsivällisyydestä ja odotan innolla pääsyä jutskailemaan paremmin teidän kanssa taas :)) Luulen nyt ratkaisseeni tän mun tietotekniikkaprobleemani, joka on tainut suureksi osaksi liittyä suojausasetuksiin… Hope so.

Mut et hyvin menee vaikkei kauheasti mitään kuulukaan! Testailen huomenna taas miten toimii. Ihanaa viikonlopun alkua, nautiskellaan vielä pikkusen näistä upeista auringoista ja kirkkaan kirpeistä talvipäivistä! Toppahousut vaan jalkaan 😉

Omppu ja Aino ovat samoissa Reiman* loistavissa vetimissä kulkeneet koko talven.

19 vastausta artikkeliin “Reipas aamuysiltä

 1. Hei, olen lukenut ja odottanut  blogiasi ja olen pitanyt sen ilmeesta,  jutuista ja neuleideoista kauan kauan.. mutta nyt olen vahan pettynyt ja olen kurkistanut kymmenia kertoja kahteen eri postaukseen ja et ole vastannut tai kommentoinut yhteenkaan. Kipeana saa olla ja pitaa levata…mutta melkeinpa jattaisin postauksen pois niilta paivilta ja jatkaisn kun olisin terve ja aikaa lukijoille. En tieda olenko ainut pettyja tassa asiassa. Senverran kuitenkin harmittaa etten enaa lue paivittain koska luulin etta tama on kahdensuuntaista kommunikointia. Hyvaa kevatta sinulle.

  Tykkää

  1. Niin… Aika suuri osa postausta käsitteli just tätä aihetta ja pahoittelin vastaamattomuuttani. Olen siis tosi pahoillani. Mun oma kone ei päästä ollenkaan tänne menaisiin tai ainakin heittää parin min. välein pois. Siinä ei paljon kommentoida. Kiinteällä koneella en näin reissuroopena ihan joka päivä pääse olemaan, mutta kuten sanottu, yritan tulla heti kommetoimaan kun vaan pääsen. Pahoittelen, kyse on tosiaan teknisistä ongelmista tällä kertaa.
   Plus että täytyy muistaa, että moni arvostaa kuitenkin uutta postausta enemmin kuin kommentteihin vastaamista jos näiden välillä täytyy valita. Sun täytyy sitten lukea blogeja, joissa kommentointi molempiin suuntiin toimii aina moitteetomasti 🙂 Hyvää kevättä

   Tykkää

 2. Huomannut saman. Eikä voi sanoa että kommentteja tulisi suorastaan vyörymällä ja se olisi vastaamattomuuden syy. ;P

  Tykkää

  1. Niin… No, itse postauksessa juttelin aika paljon tästä. Toivottavasti luitte 😉

   Tykkää

 3. Mä kysyn nyt joka tapauksessa, tuli vastausta tai ei. 😀 Meikkaatko ja laitatko hiukset jollain tavalla joka päivä? Ja paljonko sulta kuluu aikaa noihin toimenpiteisiin noin niinkuin keskimäärin? 

  Tykkää

  1. 😀 Joo no hiuksia en aina edes harjaa kuten näkyy 😉 Laitan kyllä varmaan jotain meikkiä jollen ihan kipeä ole, siis vaikka vain ripsaria. Ja huulirasvaa :))

   Tykkää

 4. Naytat onnelliselta Johanna 🙂 varmasti ihanaa olla kotimaassa rakkaiden luona. Mukavaa viikonloppua teille!!
  Kata
   

  Tykkää

 5. Vierailija
  22.03.2013 klo 08:50

  Hei, olen lukenut ja odottanut  blogiasi ja olen pitanyt sen ilmeesta,  jutuista ja neuleideoista kauan kauan.. mutta nyt olen vahan pettynyt ja olen kurkistanut kymmenia kertoja kahteen eri postaukseen ja et ole vastannut tai kommentoinut yhteenkaan. Kipeana saa olla ja pitaa levata…mutta melkeinpa jattaisin postauksen pois niilta paivilta ja jatkaisn kun olisin terve ja aikaa lukijoille. En tieda olenko ainut pettyja tassa asiassa. Senverran kuitenkin harmittaa etten enaa lue paivittain koska luulin etta tama on kahdensuuntaista kommunikointia. Hyvaa kevatta sinulle.

  Luitko säollenkaan tätä postaustasi?juurihan Johanna kertoi tietokone ongelmista,että ei ole päässytkommentoimaan..etkö sä just peräänkuuluttanut kahdensuuntaista kommunikointia?sama toimii varmaan toistepäin?

  Tykkää

  1. Hihi, joo toivon että myös postaukset luetaan jos niihin kommentoidaan ;)) Samaa vähän mietin noita ensimmäisiä kommentteja lukiessani 🙂

   Tykkää

 6. Kommenteihin vastaamisesta… kaikkiahan ei voi miellyttää…. toiset toivoo vastauksia kommentteihin ja toiset mielummin uusia postauksia ja kuvia. 🙂 Teet kummin vaan niin osa on tyytyväisiä ja osaa harmittaa….
  Mä olen tykännyt Johannan tavasta koota kommenttiboxin kysymyksiä yhteen postaukseen missä vastaukset. en itse aina jaksa kahlata kommentteja moneenkertaa vastausten toivossa. ja kommentit joissa ei ole kysymystä ei mun mielestä aina kaipaa vastausta.
  t. Hessu

  Tykkää

  1. Näinhän se on, kuitenkin useampi toivoo uutta postausta kuin vastauksia muutamaan kommenttiin jos näistä on pakko valita. Yritän hoitaa molemmat parhaan kykyni mukaan, mutta tietty tää samperin nettiongelma vie kyllä hermot kummastakin puuhasta toisinaan ;D
   Ja joidenkin mielestä on jopa aiiiiiivan turha vastata kommentteihin, joissa ei ole kysymystä… Aina ei voi miellyttää 😉

   Tykkää

 7. Hei, olen lukenut ja odottanut  blogiasi ja olen pitanyt sen ilmeesta,  jutuista ja neuleideoista kauan kauan.. mutta nyt olen vahan pettynyt ja olen kurkistanut kymmenia kertoja kahteen eri postaukseen ja et ole vastannut tai kommentoinut yhteenkaan. Kipeana saa olla ja pitaa levata…mutta melkeinpa jattaisin postauksen pois niilta paivilta ja jatkaisn kun olisin terve ja aikaa lukijoille. En tieda olenko ainut pettyja tassa asiassa. Senverran kuitenkin harmittaa etten enaa lue paivittain koska luulin etta tama on kahdensuuntaista kommunikointia. Hyvaa kevatta sinulle.
  [/quote]Luitko säollenkaan tätä postaustasi?juurihan Johanna kertoi tietokone ongelmista,että ei ole päässytkommentoimaan..etkö sä just peräänkuuluttanut kahdensuuntaista kommunikointia?sama toimii varmaan toistepäin?
  [/quote]
  En halua loukata, kyseessa on postaukset HELMIKUULTA kauan ennen tietokone ongelmia.  Olin vain pettynyt koska pidan ”kalastajanvaimon” blogista

  Tykkää

  1. Aa, tarkoitit postauksia joissa olin kipeä, ymmärrän (puhuit kuitenkin vain kahdesta postauksesta, oli helppo käsittää sun tarkoittaneen viimeisimpiä). Silloinkin jäi varmaan jokunen kommentti vastaamatta (syytetään kuumehöyryjä ;)) Olen tietysti tosi pahoillani ja ymmärrän että saattaa tuntua pahalta jos juuri oma kommentti jää huomiotta 😦 Olen yrittänyt taas tsempata viime aikoina tän asian suhteen, mullekin äärimmäisen tärkeä tää kommenttipuoli ❤ Olen ihan vilpittömästi pahoillani! 😦

   Tykkää

 8. Vierailija
  22.03.2013 klo 06:23

  Hei, olen lukenut ja odottanut  blogiasi ja olen pitanyt sen ilmeesta,  jutuista ja neuleideoista kauan kauan.. mutta nyt olen vahan pettynyt ja olen kurkistanut kymmenia kertoja kahteen eri postaukseen ja et ole vastannut tai kommentoinut yhteenkaan. Kipeana saa olla ja pitaa levata…mutta melkeinpa jattaisin postauksen pois niilta paivilta ja jatkaisn kun olisin terve ja aikaa lukijoille. En tieda olenko ainut pettyja tassa asiassa. Senverran kuitenkin harmittaa etten enaa lue paivittain koska luulin etta tama on kahdensuuntaista kommunikointia. Hyvaa kevatta sinulle.

  Luitko säollenkaan tätä postaustasi?juurihan Johanna kertoi tietokone ongelmista,että ei ole päässytkommentoimaan..etkö sä just peräänkuuluttanut kahdensuuntaista kommunikointia?sama toimii varmaan toistepäin?
  [/quote]
  En halua loukata, kyseessa on postaukset HELMIKUULTA kauan ennen tietokone ongelmia.  Olin vain pettynyt koska pidan ”kalastajanvaimon” blogista
  [/quote]
  voi hyvä luoja, jos pittää tuollain kytätä ja odottaa, että toinen kommentoi, niin joku on vähän pielessä…onkohan oma elämä hukassa…eihän tuollainen tunnollinen ja mukava ihminen tarkoituksella jätä vastaamatta…elä ota niin henkilökohtainesti, kun et varmasti ole ainoa…kuitenkin jokaiseen postaukseen tulee niin paljon kommentteja, ei ole ihme, että joku jää huomaamatta…huoh…
   

  Tykkää

 9. Vierailija
  23.03.2013 klo 05:02

  Onko toi daniel wellingtonin kello sulla noissa ekoissa kuvissa vai joku muu? 🙂

  Mä vastaan Johannan puolesta. Se on Seikon kello, Johanna on tehnyt siitä myös ihan oman postauksen otsakkeella ”My Seiko” joskus helmikuussa. Ainakin googlaamalla löydät ton postauksen. 🙂
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: