Via Vai

& The Hame

Heisan 🙂 Nää päivät taas juoksee. Alkaa kotiinpaluu lähestymään ja paniikki lisääntymään… Suomeen muutto on taas niin houkutteleva ajatus, että ette uskoisi. Jos multa nyt kysyttäisi todennäköisyyksiä, niin Suomeen muutto olisi joku 95%. Katsotaan miten käy… Saako norjalaisen ylipuhuttua muuttamaan niiiin maailman parhaasta Norjasta mihinkään -edes maailman niiiiiiiiiin parhaaseen Suomeen? 😉

Aino -melkein vielä tammikuussa täysin puhumaton tyttö- höpisee vaikka mitä suomenkin sanoja ja Olli puhelee suomea oikeastaan ekaa kertaa ihan sujuvasti. Jopa mulle puhelimessa :’) Ihkua. Kyllä tästä porukasta vielä ihan suomalaisen saisi. Ainakin melkein. Ihan tarpeeksi.

Ootteko jo tutustuneet noihin Via Vain ihaniin nahkakenkiin? Sain ne (myöskin ihanasta) Millan putiikista, jossa muuten on maaliskuun ajan 15% ale kaikesta. Mallistossa oli tosi kauniita mataliakin nilkkureita, mutta koska mulla matalia on jo parit, niin valitsin tällä kertaa korolliset. Ja mukavat korolliset onkin; näillä on jo kävelty tuolla lumessa/sorassa/sohjossa/jäässä oikein hyvällä menestyksellä. Näistä kannattaa kuitenkin valita pikkasen reilumpi koko, ovat aika napakat.

Niin ja se hame, jonka ohjetta ja mallia esittelin pari viikkoa sitten on nyt sitten tässä! Laitoin vyötärölle vielä kuminauhan, koska se tosiaan jää aika löysäksi ja tuntuu valuvan. Ja tossa takakuvassa näkyy hyvin myös hameen takasauma, joka jäi ihan suhtkoht huomaamattomaksi. Tykkään tästä oikeesti aika paljon, hyvä lämmitin ja voi yhdistää monella muullakin tavalla kuin ihan perusteeppariin!

Kiitos vielä ed. kommenteista, NYT sinne :))

Aurinkoista pääsiäsviikkoa ❤

Edit: Oli ihan pakko vaihtaa pois yksi takaapäin otettu kuva, jonka epäilen eniten kuumentaneen tunteita hassun asentonsa vuoksi -en kestä että tätä ihanuutta mollataan  ;))) No, nyt en enempää voi tehdä, mollatkoon ken tarpeelliseksi näkee 😉 Eikä se mittään, ei kaikki mineistä tykkää! 🙂

105 vastausta artikkeliin “Via Vai

 1. Hei,
  minä sanoisin tätä blogiasi hyvänmielen blogiksi. Saan siitä itse hyvää mieltä, mikä ei koskaan ole huono asia.
  Aina on mielipide-eroja ja makuasioita, mutta tärkeämpää on miettiä, miltä omat kommentit kuulostaa sen vastaanottajan näkökulmasta. Ja haluaisiko saada vastaavansävyistä palautetta itsestäsi. Oli se nyt sitten netissä tai kasvotusten annettua, tutulle tai tuntemattomalle.
  Yritetään jakaa enemmän sitä positiivisuutta ympärillemme, eikös? Sitä ei ole koskaan tässä maailmassa liikaa.

  Tykkää

 2. Voi höh höh, onpas nyt vähän hassuja viestejä. Minusta hame on todella ihana, ja juuri upea tuohon tarkoitukseen, mitä Johanna tarkoittaakin: leggareitten/paksujen sukkiksien kanssa. Jos on hoikka ja omaa kauniit jalat, niin todellakin; miksi ei?? Persoonallinen, oivaltava pukeutuminen niin hauskaa. Suurimmalla osalla suomalaisnaisia ei ole kauniit, hoikat jalat, joten ymmärrän, että hame tuntuu liian lyhyeltä ja paljastavalta, mutta ei sitä kateutta tarvitse huutaa kaikelle kansalle, eikö vain?

  Tykkää

 3. Vierailija
  28.03.2013 klo 02:25

  Voi höh höh, onpas nyt vähän hassuja viestejä. Minusta hame on todella ihana, ja juuri upea tuohon tarkoitukseen, mitä Johanna tarkoittaakin: leggareitten/paksujen sukkiksien kanssa. Jos on hoikka ja omaa kauniit jalat, niin todellakin; miksi ei?? Persoonallinen, oivaltava pukeutuminen niin hauskaa. Suurimmalla osalla suomalaisnaisia ei ole kauniit, hoikat jalat, joten ymmärrän, että hame tuntuu liian lyhyeltä ja paljastavalta, mutta ei sitä kateutta tarvitse huutaa kaikelle kansalle, eikö vain?

  On hirvittävän omituinen ajatus, että kaikki kritiikki kumpuaa kateudesta!
  Jos viikosta toiseen altistaa oman tyylinsä niin asumisen kuin muodin ja kauneuden suhteen framille, voi olla että joskus joku on vain eri mieltä. Mielestäni hame on kamalan lyhyt. Ja olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä kalsareille=leggareilla ei voi paikata muuten vajavaista pukeutumista kuten esim. liian lyhyttä mekkoa tai tunikaa. Siten siis mekon lyhyys ei korjaudu vaikka olisi pässinpökkimät jalassa, hirveältähän se muutenkin näyttäisi!
  Hyvä ohjesääntö – myös meille sellureisille on se – että laita päälle hame jota voit käyttää myös ilman sukkiksia. Silloin jää tyylimokat huomattavasti vähemmälle. Tämä noin niin kuin yleisenä huomiona.
  Bloggaamisessa on se riski tietenkin, että pääasiassa kannustavaan ja myönteiseen palautteeseen saattaa joksus tulla särö, niin kuin nyt moni on kokenut hamosen liian lyhyeksi (hame, tuo elämän ja kuoleman kysymys, siihen malliin täällä poteroita kaivetaan ja sormella osoitellaan), ja bloggaajan täytyy asia vain niellä. Se on sama kaiken julkisuudessa olemisen kanssa, ei blogijulkisuus siitä eroa mitenkään. 
  Ja jos voitaisiin tosiaan luopua siitä kateusharhasta ja myöntää, ettei edes nainen ole aina naiselle susi. 
   

  Tykkää

 4. Oli pakko tulla sanomaan, että en vaan mitenkään tajua roiskeläppäkommentteja. Hame on mini, mutta kyllähän noista kuvista näkee, että se ulottuu silti ihan kunnolla reiteen. Vai oletteko te muut ihan sokeita? 😀 Tietenkin hameesta saa olla tykkäämättä, mutta ei se kyllä siltä näytä, että jotain vilkkuisi. Ja se on sitten ihan oma keskustelunaiheensa, onko ylipäänsä kenenkään soveliasta käyttää miniä ja onko minille kenties jokin ala- ja yläikäraja.
  Mä puolestani  olen sitä mieltä, että Vierailija 28.3. klo 15.43:n  sukkisohjesääntö on ihan pöllö, koska kyllähän on olemassa tuollaisia neulehameita ym., joiden kanssa ihan ehdottomasti ”kuuluu” käyttää juuri paksuja sukkiksia. On olemassa myös paksummasta kankaasta tehtyjä lyhyempiä talvisortseja, joiden alle ehdottomasti puetaan sukkikset. Kokonaisuus ratkaisee, ei asun yksittäinen osa.

  Tykkää

 5. Vierailija
  28.03.2013 klo 02:25

  Voi höh höh, onpas nyt vähän hassuja viestejä. Minusta hame on todella ihana, ja juuri upea tuohon tarkoitukseen, mitä Johanna tarkoittaakin: leggareitten/paksujen sukkiksien kanssa. Jos on hoikka ja omaa kauniit jalat, niin todellakin; miksi ei?? Persoonallinen, oivaltava pukeutuminen niin hauskaa. Suurimmalla osalla suomalaisnaisia ei ole kauniit, hoikat jalat, joten ymmärrän, että hame tuntuu liian lyhyeltä ja paljastavalta, mutta ei sitä kateutta tarvitse huutaa kaikelle kansalle, eikö vain?

  Toi oli hei just oikein oivallettu !! näinhän se menee, kyllä nuo negatiiviset kommentit vaan aika usein omasta kateudesta kumpuaa, sanokoot mitä vaan ! Ja nainen on usein naiselle susi, ikävä kyllä 😦 
  Mun mielestä Johanna osaa ottaa neg. ja ilkeätkin kommentit asiallisesti ja fiksusti. Ja tottakai omaa mielipidettä nyt saa puolustaa hei !
  No joo mut jännää on myös se miten hurrrjasti kommentteja tästä aiheesta on tullut ja tulee koko ajan lisää 😉

  Tykkää

 6. Söpö hame ja sopii Johannalle hyvin. 🙂 En edes mitenkään kiinnittänyt huomiota pituuteen ennen kuin aloin lukemaan näitä kommentteja! Kyllä täällä Oslossa näkyy noin lyhyitä hameita ihan yleisesti! Onkohan tässä joku kulttuuriero, kun itse en näe hameessa mitään outoa, mutta näin monet suomalaiset ovat hermostuneet?

  Tykkää

 7. Näissä kommenteissa tuli niin hyvin esiin suomalaisten kateellisuus ja pahansuopaisuus:D
  Pitäis todellakin ottaa mallia muista kansalaisuuksista…On hyvä olla rehellinen ja Suomessa rehellisyytta arvostetaan,mutta se ei tarkoita ihmisten loukkaamista.
  Ihan varmasti vain kateellisten panettelua :DD
  Hame on just passeli,eikä yhtään liian lyhyt.Sopii tosi hyvin sulle ja varmaan monelle muullekin:D

  Tykkää

 8. Ihana hame ja sopii sinulle loistavasti. Älä välitä ilkeistä kommenteista, ihmiset ovat ilkeitä nimimerkkiensä takaa. Joakinen pukeutuu kuten haluaa ja omaa oman tyylinsä. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia, mutta pitääkö edes… Kunhan olet itse tyytyväinen ja sinun on hyvä olla vaatteissasi. On totta ettei tekemäsi hame imartelisi kaikkia vartaloita, mutta eihän se sitä varten ole tehtykään vaan sinulle! nauti siitä ja liiku sen kanssa ylpeänä, sillä se on sinua ja sinulle. Ja jokainen joka kommentoi ”roiskeläppää” tai ”mautonta” niin näyttävät vain omaa hölmöyttään, älä anna sanojen satuttaa vaikka sitä juuri katkeroituneet ja ilkeät itseensä tyytymättömät tai kateelliset yrittävät.
  Niin ja sinulla on ihana blogi! ❤ Löysin tämän vasta hetki sitten, tämä on ihanan valoisa, pehmeä ja positiivinen. Jatka samaan malliin!
  -Johanna-

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: