Respectfully ignoring rules

-Odd Molly-

Noi Odd Mollyn mietelauselmat ovat niin ihania. Tossa mun Remix Blousen selässä lukee

”I speak heart”

ja lappusessa mm.

”Free is not a word”

Remix blouse on muutenkin yksi sellanen malli, josta olen haaveilut jo tovin. Tänä keväänä oli sitten vuoro sijoittaa siihen!

***

Nämä kuvat ovat mun siskon ja äidin kotoa. Äidillä on tollanen runsaan täyteläinen jääkaapinovi, josta löytää aina jotain mielenkiintoista. Joko elämänviisauksia tai meikkivoidevinkkejä. Mitä vain.

Ja Lumen Kutsu -kirjan löysin taas myös ihan sattumalta. Viime kohtaamisesta onkin jo lähemmäs kymmenen vuotta. Se on yksi mielenkiintoisimmista lukemistani kirjoista ja perustuu kirjailijan omiin muistoihin 50-luvun Kuubasta nykypäivään. Havannalaisen yläluokan pojasta, jonka lapsuus päättyy pakoon kotimaasta ja eroon perheestä. Ahmin tämän kirjan siis jo vuosia sitten. Lähes kertaheitosta sillä lomamatkalla, jolla tapasin nykyisen mieheni.

Elämä on muutenkin ollut kummallista viimeaikoina. Oikeastaan rakastan elämää juuri kummallisena. Perfect because it’s not. Rakastan kaipuuta ja ikävää ja sitä että se tuntuu joltain. Rakastan haasteita ja tavoitteita ja tunteita. Rakastan sitä, että joku ei ole ihan kohdallaan ja mun on tehtävä töitä unelmieni eteen. Se on aina se paras vaihe. Se matka. Ei se päämäärä. Tai no. Joskus myös päämäärä. 😉 Ja joskus on pakko olla ihan rauhallista, eikä tapahtua mitään.

Te ette varmaan ymmärrä yhtään mistä höpisen, ymmärrättekö? 🙂

Right now, something is good.

Hienoa pääsiästä, nyt pääsen taas bloggailemaan ihan joka päivä ja ajattelinkin ottaa vähän menetettyä aikaa kiinni teidän kanssa 🙂 Olkaa tarkkoina kuin porkkanat huomenna, laitan pikkuisen arvonnan hyvitykseksi hiljaisista menneistä viikoista :)) See ya ❤

37 vastausta artikkeliin “Respectfully ignoring rules

 1. Ymmärrän täysin!! :))  Kaipuu, ikävä, ristiriitaisuudet ihmisissä ja elämässä on ihanaa ja ah niiin mielenkiintoista! Ja nimenomaan matkalla on jo ”perillä”. Tykkään niin sun asenteesta, joka huokuu joka kirjoituksesta. Mun sisko on joskus sanonu, että sitä on rakastettu kotona niin paljon, että hänellä on siksi antaa rakkautta ympärilleen. Susta huokuu samaa sydämen rakkautta.
  🙂
  Sanna
   

  Tykkää

  1. Ihanasti sanottu siskoltasi ❤ Niin minuakin on kyllä, että ihan oikeassa olet sen suhteen. Siitä saamme olla todella onnellisia ❤

   Tykkää

 2. Mä kyllä ymmärsin täysin noi sun kirjotukset! Niissä on erittäin paljon järkeä! Toi Mollyn pusero on kyllä ihana, itsekin siitä haaveillut. Mutta noi lyhyet ja leveät paidat ei oo ehkä mulle paras malli kun omaan pitkän selän ja leveät hartiat. Tosin tommonen pitkä toppi alla ehkä paikkais tilanteen!

  Tykkää

  1. Joo kyllä mullakin on sellainen olo, että alustoppi pitää olla… se ois siis ihan täydellinen ratkaisu sullekin! 🙂

   Tykkää

 3. Just noin, elämä on parasta hieman epätäydellisenä. Tässä ja nyt. Ei huomenna. 
  Odd Mollyihin hurahdin joskus varmaan juuri noiden tekstien takia. Ainakin osittain. Niin osuvia lausahduksia! Ja Remix Blousea löytyy kaapistani useita, malli on kyllä yksi suosikeistani 🙂 Ihanaa pääsiäistä!
   
   

  Tykkää

  1. Tässä ja nyt, ei huomenna, nimenomaan. Eikä koskaan tiedä mitä huomenna tapahtuu…
   Ihanaa pääsiäistä 🙂

   Tykkää

 4. Elämä on juuri silloin täydellisintä, kun se on epätäydellistä (kenenköhän elämä edes on ”täydellistä”)!!! Silloin sitä tuntee elävänsä!
  Ihania kuvia….Jälleen kerran!! Ootko nuo ottanu sillä Canonin kiinteällä 50mm objektiivilla?
  Tuo OddMollyn paitis on ihana ja sopii sulle hyvin! (ei ollut hei sit mitenkään tarkoitus pahoittaa sun mieltä sillä hamekommentilla. Koko kommentti oli itsekin jälkikäteen lukien ihan epämääräinen, kun se tuli kiireessä kirjotettua….)
  Kiitos, kun jaksat ylläpitää blogia ja päivittää sitä usein ja vastata kommentteihin!

  Tykkää

  1. Moimoi 🙂 Joo nää on otettu just sillä 50millisellä 🙂
   Kiitos anteeksipyynnöstä, arvostan kovasti 🙂 mutta eipä tuo mittään, älkää tollasia miettikö, joskus tulee sanottua vähän nopeasti 🙂 Harvoin muistan kuka on mitäkin sanonut jos kyse on postauksista, joihin tulee paljon vähänkin neg. juttua, käyn ne mahdollisimman nopeasti läpi ja jätän taakseni :))
   Kiitos tästä ihanasta kommentista, tällaiset jäävät paljon paremmin mieleen. Onneksi 🙂

   Tykkää

 5. Nämä sun ajatukset on niin aidon ja lämpimän tuntuisia että hyvä tunne välittyy aina kun käy lukee sun blogia. Rehellisesti kadehdin ja ihailen elämäntilannettasi. Kirjoitin joskus aiemmin mun peruuntuneista häistä ja elämästä joka ei tunnu ihan reilulta. Luulin silloin ettei asiat enää voisi olla huonommin, mutta olin väärässä. Tuplasti huonommin. Ehkä tällä kaikella on mun elämään jokin tarkoitus. Vaikka Anna Perho kirjoitti ettei voi iloita oravasta jos isot asiat on pielessä, niin vastustan tätä ja väitän että muun muassa sun blogi on se mun orava päivässä. Miltä tää kaikki paha tuntuis ilman näitä ihan pieniä iloja? Kiitos siitä. Ja Odd Molly toimii aina.

  Tykkää

  1. Oh. Tää taas kosketti oikeesti aika syvältä 🙂 Kiitos ja kumarrus, on niin hyvä kuulla tällaista… Tekee mieli hymyillä ja toisaalta itkeä. Toisaalta halata, toisaalta punastua 🙂
   Kiitos.Parempaa kohteliaisuutta ei blogi voi saada kuin orava :)))
   Ja paljon paljon onnea ja toivonkipinöitä kesään ❤

   Tykkää

 6. Kiva kun palasit, ihania kuvia!! 🙂 
  Saako kysyä, uskotko Jumalaan? Tai ajatteletko ylipäänsä uskonasioita? Ehkä olet lukenut uusinta Me naiset lehteä jossa oli juttu vanhoillislest. naisista? herättikö se mitään ajatuksia?
  Hyvää pääsiäisen aikaa!
  t Tyyne
  Ps. onko vanhempasi eronneet, kun puhut äitisi kodista ja koirasta?

  Tykkää

  1. Heisan, en oikeastaan uskalla sanoa uskonasioista muuta kuin että uskon johonkin. En ole kuitenkaan selvitellyt näitä ajatuksia niin paljon että tietäisin uskonko Jumalaan. Tai että mihin jumalaan.
   En ole lukenut tuota juttua, joten en osaa sanoa siitä mitään 🙂 Ja vanhempani ovat eronneet.
   Kiitos, samoin hyvää pääsiäistä!
    

   Tykkää

 7. Vierailija
  27.03.2013 klo 09:12

  Nämä sun ajatukset on niin aidon ja lämpimän tuntuisia että hyvä tunne välittyy aina kun käy lukee sun blogia. Rehellisesti kadehdin ja ihailen elämäntilannettasi. Kirjoitin joskus aiemmin mun peruuntuneista häistä ja elämästä joka ei tunnu ihan reilulta. Luulin silloin ettei asiat enää voisi olla huonommin, mutta olin väärässä. Tuplasti huonommin. Ehkä tällä kaikella on mun elämään jokin tarkoitus. Vaikka Anna Perho kirjoitti ettei voi iloita oravasta jos isot asiat on pielessä, niin vastustan tätä ja väitän että muun muassa sun blogi on se mun orava päivässä. Miltä tää kaikki paha tuntuis ilman näitä ihan pieniä iloja? Kiitos siitä. Ja Odd Molly toimii aina.

  Mun piti kirjoittaa tämä jo silloin Sulle, kun niistä peruuntuneista häistä kirjoitit: Kuule, sillä on IHAN VARMASI tarkoituksensa,  miksi näin piti käydä!! Tietenkään Sinä et vielä tiedä mikä, eikä Sun kuulukaan. Mutta kun se Sulle selviää, niin tulet olemaan ihmeissäsi (hyvällä tavalla), helpottunut ja kitollinen. Elämä on joskus niin omituinen.
  T:Mrs.Brown

  Tykkää

  1. Ihana kun lukijat (ihana Mrs Brown) muistaa toisten kommentoijien juttuja täällä ja vielä jaksavat kirjoitella ❤ Ja niin kiva vastaus :)) Olen niin samaa mieltä. Tässä elämässä käy niin ihmeellisiä juttuja… o_O

   Tykkää

 8. Hej Johanna ! Ymmärrän siis niiin hyvin mitä höpiset 😉 Sulla on usein tosi hyviä ajatuksia ! Kiitos sulle tästä blogista ! Olen itse jäänyt täysin koukkuun ja innostun aina kun sulta on tullut uusi postaus 🙂 Olet jotenkin niin elämänmyönteinen ja positiivinen ihminen !
  Harmittaa et täällä on välillä tosi suoria & ilkeitäkin kommentteja 😦 Mut luulen että ne poikii usein ihmisten kateudesta, ihan yksinkertaisesti.
  Tykkään sun blogin ulkoasusta myös & kuvista. Ja toi Odd Mollyn Remix blouse on aivan ihana !
  Hyvää jatkoa sulle & perheellesi
  T: myöskin ulkosuomalainen Mary
   

  Tykkää

  1. Oishan se pitänyt arvata että kyllä te aina tiedätte… etten oo ainoa, jolla on tosi hyviä ajatuksia hehehe 🙂 Teidän kanssa syntyy usein tosi hyviä ”keskusteluja” vaikka itse sanoisi vain pari lausetta. Täällä kommenteissa on aina kaikenlaisia helmiä ❤
   Hyvää jatkoa Mary, näkyillään täällä :))

   Tykkää

 9. Heippa. Odd Mollysta puheen ollen palaan siihen risteilyyn siskosi kanssa. Hänenkö  mekko, se sinertäväkukallinen, on Odd Mollyn? Yritin bongata sitä netistä vaikka mistä mutten löytänyt.  Saisko parempaa vinkkiä vai onko ostoksesta jo aikaa. On kyllä melkoiset hinnat niissä näin kotiäidin vinkkelistä katsottuna. Löysin blogisi vasta äskettäin ja olen tykännyt 🙂
  Itse olen menossa Viking Gracelle heinäkuussa koko perheen voimin oikein ”luxushyttiin”. Mulla on kans niin tosi paljon aikaa viime risteilystä (vaikka tässä Turun nurkilla asunkin), että nyt ajattelin satsata.
  Terkuin Hertta

  Tykkää

  1. Joo, se siskon mekko on jo aika monta vuotta vanha, valitettavasti 😦 Se on niiiin ihana. Siskokin on tainut ostaa sen käytetyynä, joten kyttäile Huuto.nettiä ja vaikkapa ruotsalaista Tradera.se -sivustoa, sieltä noita vanhoja aarteita saattaa löytyä!
   Hyvää matkaaaa!!

   Tykkää

 10. Hei,
  Kiitos esteettisestä kokemuksesta jälleen 🙂
  Olen niin iloinen jos postauksia tulossa pian useammin, päivieni piristys kaiken muun keskellä. Hei mitä sanot remix blousen mitoituksesta? Onko reilu vai nafti?
  Marie

  Tykkää

  1. Kiitti kommentista Marie! Remix Blouse on mun mielestä reilu. Mulla on nyt koko1, mutta olisi voinut olla myös 0, se ois ehkä tuntunut napakammalta.

   Tykkää

 11. Huomenta! Olipa ihana postaus..tykkään itsekin niin noista Odd Mollyn mietelauseista..
  Remix-blouse on myös minulla ollut pitkään haaveissa (ja moni muukin merkin vaate). Jospa sitä raaskisi synnytyksen jälkeen ostaa vaikka tuollaisen itselleen palkinnoksi 😉 Sinulla on tuon paidan alla jokin ihana pitsi toppi..sopii niin loistavasti tuon remixin alle. Mistähän se on? Myös odd molly?
  terkuin Heidi

  Tykkää

  1. No kyllä synnytyksestä tollasen palkinnon voikin saada!!!! Jos et itse niin mies viimeistään kun näkee millaisen homman teet teidän vauvan eteen siellä salissa hih :))
   Joo myös alustoppi on Odd Molly.
   Paljon paljon voimia synnytykseen ❤

   Tykkää

 12. Vierailija
  27.03.2013 klo 09:12

  Nämä sun ajatukset on niin aidon ja lämpimän tuntuisia että hyvä tunne välittyy aina kun käy lukee sun blogia. Rehellisesti kadehdin ja ihailen elämäntilannettasi. Kirjoitin joskus aiemmin mun peruuntuneista häistä ja elämästä joka ei tunnu ihan reilulta. Luulin silloin ettei asiat enää voisi olla huonommin, mutta olin väärässä. Tuplasti huonommin. Ehkä tällä kaikella on mun elämään jokin tarkoitus. Vaikka Anna Perho kirjoitti ettei voi iloita oravasta jos isot asiat on pielessä, niin vastustan tätä ja väitän että muun muassa sun blogi on se mun orava päivässä. Miltä tää kaikki paha tuntuis ilman näitä ihan pieniä iloja? Kiitos siitä. Ja Odd Molly toimii aina.

  Voi kun mulla tuli kyyneleet silmiin 😦 Itse olin menossa naimisiin ja selvisi, että olenkin ollut 3kk raskaana, nyt mietinnässä mennäkkö masun kanssa. Tuntuu niin pieneltä tämä huoleni. Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa ❤ Myös kuolemalla on tässä elämässä jokin tarkoitus. Voimia sinulle ❤ Ja kiitos kyynelistä. Välillä sitä unohtaa olla onnellinen siitä mitä on. ”He osaavat ilmaista kiitollisuutta kaikesta mitä heillä on” <3. 
  Kuinka kiitollinen olenkaan itse siitä, että olen saanut ihanat vanhemmat jotka ovat vielä elossa ja asuvat ihanassa talossa joka tuntuu aina lämpimältä. Eilen siskon kanssa puhuttiin kun vanhemmat joskus kuolee. Tuntui niin kamalalta pelkkä ajatuskin, että nyt haluaa vain nauttia hetkestä ja pääsiäisestä heidän kanssa 🙂
   

  Tykkää

  1. Ihana kommentti ❤ Mullakin meinasi tulla kyyneleet silmiin tosta ed. kommentista. Ja melkein tästäkin, niin sydämellinen! 🙂 Ja onnea masun kanssa ❤

   Tykkää

 13. Mä tajuan mistä puhut. Tajusin noin vuosi sitten kun erosin ja aloin treenaamaan puolimaratonille, että ainakin mun elämässä onnellisuuden juju on se, että pitää nähdä vaivaa saavuttaakseen asioita ja onnellisuus ei tule kun tavoitteeseen on päästy vaan huomaan myöhemmin, että se matka tavoitteeseen on ollut sitä parasta. Pitää treenata onnistuakseen juoksussa, pitää nähdä vaivaa parisuhteessa onnistuakseen avioliitossa, pitää hoitaa itseään voidakseen hyvin. Ja mikä tärkeintä nauttia elämästä just nyt ja nauttia arjen pienistä asioista ja siitä kun lapset on pieniä. Muuten sitä huomaa, että elämä on hujahtanut ohi, niin että on elänyt vain odottaen jotain parempaa. Vaikka se paras on tässä ja nyt, tässä hetkessä.
   
  Ihanaa pääsiäistä kaikille ja nauttikaa tästä hetkestä ja ajasta läheistenne kanssa 🙂

  Tykkää

  1. Noinpa, hyvä oivallus! Tuntuu, että ne ihmiset, joilla on ”kaikkea” ovat niitä tyytymättömimpiä -varmaan juuri siksi, ettei heillä enää ole unelmia ja tavoitteita ja haasteita.
   Tosi fiksusti ajateltu kommentti, kiitos kun jaoit ajatuksesi!

   Tykkää

 14. Hei Johanna,
  Pakko kysyä mitä ihovoiiteita/merkkiä käytät? Todella hyvin on pysynyt kuulaana ihosi. 

  Tykkää

  1. Hmm, vähän mitä sattuu… Nyt viimeisen vuoden aikana käytössä ovat olleet suunnilleen vain Jurliquen ja Mia Höydön luonnonkosmetiikka -voikohan se olla syy? Huomaan myös yhteyden sokerin syönnillä; se vahingoittaa ihan tutkitusti paljon ihon kollageenia ja aiheuttaa mm. ennenaikaista ikääntymistä… Rakastan kaikkea sokerista, joten tää on mulle hankala paikka, mutta oon taas viime ajat onnistunut olemaan aika vähällä sokreilla… se vaikuttaa paljon!

   Tykkää

 15. Todellakin tajuan, mistä puhut! Elämän täytyy tuntua joltakin – ja elämässä on annettava aikaa sille, että asiat tuntuvat joltakin. -Elviira

  Tykkää

  1. 🙂 Hyvin sanottu tämäkin Elviira. Ihanaa että jaatte näitä hyviä mielipiteitänne!

   Tykkää

 16. Tiedätkö, mua alko hymyilyttää postauksen lopussa. Mä ymmärrän mitä tarkoitat, uskon että kaikilla on välillä tuollaisia ajatuksia. M´Ja mun mielestä haikeus ja kaipuu on tavallaan ihania tunteita; ainakin on saanut kokea jotakin sellaista mitä voi sitten myöhemmin muistella. Ennemmin kaipaan jotakin tai jotakuta kuin että en olis ikinä kokenut tai tuntenut mitään.

  Tykkää

 17. Vierailija
  27.03.2013 klo 09:12

  Nämä sun ajatukset on niin aidon ja lämpimän tuntuisia että hyvä tunne välittyy aina kun käy lukee sun blogia. Rehellisesti kadehdin ja ihailen elämäntilannettasi. Kirjoitin joskus aiemmin mun peruuntuneista häistä ja elämästä joka ei tunnu ihan reilulta. Luulin silloin ettei asiat enää voisi olla huonommin, mutta olin väärässä. Tuplasti huonommin. Ehkä tällä kaikella on mun elämään jokin tarkoitus. Vaikka Anna Perho kirjoitti ettei voi iloita oravasta jos isot asiat on pielessä, niin vastustan tätä ja väitän että muun muassa sun blogi on se mun orava päivässä. Miltä tää kaikki paha tuntuis ilman näitä ihan pieniä iloja? Kiitos siitä. Ja Odd Molly toimii aina.

  Hei pakko kommentoida tähän: Tsemppiä ihan hirveästi! Tiedän niin mitä tarkoitat. Luin itsekin tuon Anne Perhon orava-kommentin, ja itse voin kertoa omasta ja lähipiirini kokemuksesta, että toisella tavalla voi todella ajatella. Omaan perheeseeni on osunut alle vuoden aikana kaksi raskasta menetystä, ja omalla kohdallani pienistä asioista kauneuden löytäminen on juuri ollut ratkaisevaa toipumisessa. Elämä tosiaan on kovin harvoin ”täydellistä” – ja epätäydellisenä se on täydellistä, se on rumaa ja kaunista yhtä aikaa. Voi itse valita, mihin haluaa keskittyä. Ja sit voi huomata, että pienet asiat oikeastaan onkin aika isoja. Pitkään sairastaneen sukulaiseni ilo viimeisinä aikoina oli juurikin käydä katsomassa lintuja. Vaikka paljon oli mennyt (terveys), pienetsuuret asiat kantoi eteenpäin.
  Kiitos Johannalle, sun blogi todella on se ”orava”! 🙂
  terkuin, Katriina

  Tykkää

  1. Mulla menee ihan kylmät väreet näistä jutuista, kiitos että jaatte näitä… Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka toivottomissa tilanteissakin kykenevät keskittymään positiivisiin juttuihin. Niihin lintuihin ja oraviin :)))
   Mun blogi on niin otettu saadessaan olla orava ❤

   Tykkää

 18. MUlla on kans toi Remix blouse, mutta semmoisena kanelin värisenä. Tykkään ❤ Ja tykkään myös noista lausahduksista ja sun ajattelutavasta, jaan saman:) Lempilausaudukseni on ”Life doesn’t have to be perfect to be wonderful”. Niin se vain on=)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: