Vaputon 1. mai

nahkatakki Bershka (secondhand) / huivi Malene Birger / neule Part Two / farkut Gina Tricot / nilkkurit Laura Bellariva

***

Heisan ja hyvää vappua sitä juhliville! Täälläkin on vapaapäivä (JEE) ja vapulla sama merkitys kuin Suomessakin, mutta muuten 1. maita ei juurikaan juhlita. Siis ei ollenkaan Suomen tapaan. Pääasia että on aurinkoinen keli ja hyvää simaa 😛 Ja ekat jäätelötkin käytiin maistelemassa kaupungilla.

Lasten Polarn O. Pyret -kuoripuvut* on saatu, vaikka tämä on näitä lastenvaatemerkkejä, joita me ostetaan muutenkin -eli siis yksi niistä merkeistä joita mieluusti blogissakin näytän ja käytän. Itseasiassa POP:n lastenvaatteet ovat meillä olleet käytössä kaikkein kestävimpiä; niitä, joita nyt voi vaikka myydä (ja antaa) eteenpäin lähes uudenveroisessa kunnossa kovasta käytöstä huolimatta.

Ja muuten, muistatteko postauksen Funky Ballerinasta; juttelin vähän omistaja Vibeken kanssa kengistä ja hän lupasi kyllä silloin tällöin lähetellä Suomeenkin 🙂 Tuli mieleen näistä nilkkureista, jotka itse ostin juurikin sieltä alesta. Että jos joku jo ehti menettää toivonsa, niin  eipä hätää, kyllä sitä Laura Bellarivaa on siis tarjolla Suomeenkin asti 🙂

Mut arvatkaa mitä, meillä on nyt vappuvieraita Suomesta, täytyy mennä herkuttelemaan illallista :)))) See you!

29 vastausta artikkeliin “Vaputon 1. mai

 1. Hei yritin lisätä tätä sun blogisi osoitetta bloggeriin että se päivittäisi nää sun postaukset aina sinne, mutta ei onnistunut! 😦
  Pitäiskö sen toimia? Vai pitääkö laittaa joku eri osoite tai jotain muuta tehdä? Haluaisin kovasti lukea näitä sun postauksia mutta aina ei tuu tänne sivuille erikseen eksyttyä.

  Tykkää

  1. OI… Kyllä sen pitäisi toimia… menaiset.fi/kalastajanvaimo…. voin kysästä mikä tässä voi olla!

   Tykkää

 2. Kauniita kuvia jälleen! Etelä-Suomessakin saatiin kerrankin hieno vappusää. Jee!
  Sellasta oikeastaan halusin huikata, että Helsingissä Korkeavuorenkadulla Lilly-putiikissa olen nähnyt Laura Bellarivan kenkiä. Ei tietty varmaan kauhean laaja valikoima, mutta joitain malleja kuitenkin Suomessakin myydään. 🙂
  t. Hessu

  Tykkää

 3. Tykkäsin kovasti tuosta kolmannesta kuvasta, missä on susta iloinen sivukuva. Kaunis. Oon seurannut blogia pitkään ja se on ensimmäinen kuva, mikä on saanut kommentoimaan pelkästään kuvan vuoksi. 🙂 
  Terv. Paula

  Tykkää

  1. Kiitti! Se on niitä kovin luonnollisia otoksia, joita melkein arastelen laittaa tänne -tuntuu että paljastaa minusta jotenkin enemmän, on henkilökohtaisempi tai jotain muuta hullua ujostelua…. Joten tosi kiva kuulla ❤

   Tykkää

 4. Hei! Sinulla on kivoja valokuvia, miten saat itsestäsi otettua kuvia, onko sinulla jalusta ja itselaukaisija? Iloista kevättä sinne!

  Tykkää

  1. Joskus mieskin ottaa, mutta etenkin kotona laitan vaan kameran jonnekin 😉 Ja käytän itselaukaisinta. Kiitos, samoin 🙂

   Tykkää

 5. Vierailija
  02.05.2013 klo 05:31

  Mahtavan syvällistä analyysiä! Saa todellakin miettimään, kiitos.

   
  😀

  Tykkää

 6. Moi! Miten sun blogia saisi seurattua Bloggerin kautta? 🙂 Oon kauemman aikaa seurannut kyllä lisäämällä blogisi linkin lukuluetteloon ja se on ollut ihan toimiva (postaukset päivittyneet hieman, pari tuntia myöhemmin, mutta niin kävi myös Indiedaysillä). Tänään kuitenkin avatessani Bloggerin koko lukuluettelo oli ihan täynnä jotain MeNaisten linkkejä vuodelta 2011… Alla kolme ekaa linkeistä.
   
   
  http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/teresan_kattaus/blogi_uusia_perunoita
  http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/teresan_kattaus/blogi_tekemisen_ilo_ja_riemu
  http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/teresan_kattaus/blogi_sisaliikuntaharrastus_loytyi_linnanmaelta

  Tykkää

 7. Hei Johanna!
  En IKINÄ kommentoi blogeja, eikä nytkään oikeastaan ole mitään sanottavaa varsinaiseen postaukseen vaan ihan yleisesti. 🙂 Halusin vain tulla sanomaan, että blogisi on tosi kiva ja minulle sellainen ”hyvän mielen -blogi”, tiedätkös. Vaikka tätä tulee nykyisin luettua ehkä hieman harvemmin (uudesta osoitteesta johtuen), niin aina silloin tällöin kun kaipaan hyvää mieltä, tulen tänne. Sinussa, tavassasi kirjoittaa ja kuvata on jotain mistä tulee hyvälle tuulelle ja positiivinen asenteesi tarttuu. Se on aika ihanaa, tiedätkös. 🙂
  Ihanaa kevättä ja kesää ja iloa päivään! Toivottavasti se tarttuisi toisinkin päin! 🙂
  Sanna

  Tykkää

  1. Oi kiitos Sanna ❤ Tällaiset jutut ovat niin ihania… Tärkeitä. Todellakin tarttuu toisinkin päin :))

   Tykkää

 8. Heippa, mulla on myös blogissani ollut sun blogi linkitettynä ja tänään siellä on joku teresa välimäen ruokajuttu vuoden takaa… yritin päivittää menaisten kautta linkin uusiksi mutta edelleen sama juttu.

  Tykkää

 9. Hei!
  Pitää myös kommentoida, että blogiasi on tosi kiva lukea ja se kuuluu itselläni niihin harvoihin, joita tekee mieli seurata säännöllisesti. Kuvat ja jutut ovat kivasti ”sitä sun tätä” eli monipuolisesti juttuaiheita ja ajatuksia, ja kuvat on kauniita, mutta eivät yhtään liian sliipattuja. Kuten muutkin ovat kommentoineet, blogisi lukemisesta vain tulee jotenkin hyvälle tuulelle, kiitos siitä! Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!
  Pilvi

  Tykkää

  1. Nää on niin kivoja kommentteja kuulla, kiitos… Ettei ihan turhaan tänne kirjoittele… parasta on ilahduttaa ja jakaa hyvää mieltä, kiva että myös viitsitte kertoa sen!!

   Tykkää

 10. Hei,
  Tuo kuva lapsistasi portailla on niiiin suloisen hellyttävä kuva, isot jätskitötteröt pienissä käsissä, ihana. Tulee ihan oma lapsuus mieleen, minä ja isoveljeni.
  Nina

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, niin se on 🙂 Siksi tähän pääsikin mukaan, eihän siinä oikein muutakaan viestiä ole 😀

   Tykkää

 11. Hei täältä Teneriffalta 🙂
  Olen nyt hetkisen lukenut tätä blogiasi, ja kiitos siitä, mukavaa lukea elämästänne 🙂 Itselläni on myös ihana elämä täällä Teneriffalla. Asun täällä paikallisen, tumman ja ihanan miehen kanssa ❤
  Oikein hyvää kevään jatkoa sinulle ja perheellesi sinne pohjoiseen 🙂
  Katriina

  Tykkää

  1. Oi… Teneriffa kuulostaa aika täydelliseltä just nyt… Kiitos kommentista Katariina 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: