Merikartta

ja muutenkin post-vappu kotia

Heisan honeys. Olen saanut ruokailutilaan mun kotiseutujeni merikartan. Se on sellainen projekti, jota olen yrittänyt toteuttaa jo kauan. Kehystää toi vanha merikartta siis. Nyt se rakas kartta on sitten seinällä ja varmasti tulle aina olemaankin. Jossain kohtaa taloa.

Arvatkaa mitä oon tänään miettinyt. Sitä, että mulla on melkein liian monta syytä olla kiitollinen. Että elämä voi olla ihan sairaan hyvää pienemmälläkin määrällä kiitollisuuden aiheita. Siis niin, että niitä on turha ahnehtia liikaa, silloin voi olla jo vaikeaa nähdä metsää puilta. Koskaanhan ei kaikkea voi saada, mutta jos vähänkin voi sanoa olevansa plussan puolella, kannattaa vain nojailla rennosti penkkiinsä ja hymyillä.

Ystäviä, rakkaita, mielenrauhaa, töitä, hymyjä, lapsia, kukkasia, sinisiä taivaita, kahvia, vilkutuksia, bussimatkoja ja pitkiä puheluita. 

Ja mietin myös sitä, miksi joskus nimesin blogini Kalastajan vaimoksi. Mun blogihistoiriani ensimmäinen negatiivinen kommenttikin koski blogin nimeä. Että miten voin väittää itseäni kalastajan vaimoksi; nehän ovat sellaisia vanhoja eukkoja 1800 -luvulla. Tai jotain, en nyt muista sitä ihan kunnolla. Mut kuitenkin. Sittemmin blogin nimi on ärsyttänyt lähinnä siksi, että määrittelen itseni mieheni kautta. Omg. Blogin nimi on keksitty alle minuutissa kun blogi piti laittaa pystyyn nimellä millä tahansa. Nopeesti vain. Ennen kuin edes olin naimisissa btw. Ja se oli mun mielestä hauska, pikkasen pilke silmäkulmassa keksitty ei-minua-kuvaava-nimi, sillä varmasti kaikki minut tuntevat tietävät, että mulla on tapana määrittää itseni ihan omien tekojeni kautta. Ei miehen. Älkääkä ymmärtäkö väärin; olen mieluusti jonkun vaimo. Tai jonku sisko tai jonkun tytär tai jonkun ystävä. Ja mun mieskin sanoo varmasti mieluusti olevansa mun mieheni.

Mut mulle oli kai tärkeintä vähän kapinoida (tai provosoida, eh) ja keksiä joku mahdollisimman epäglamouri ja epäcool ja epäenglish nimi blogille. Siksi tämä. En oikein muuta selitystä keksi. Tuli vaan jostain syystä mieleen tänään 😀

Mut nyt alkaa onneksi viikonloppu, tällaiset vähän sekavat syvällisyydet ovat ihan ymmärettäviä 😀 

Superia perjantaita ❤

47 vastausta artikkeliin “Merikartta

 1. Siis voi ei… voin samaistua suhun täysin tossa blogin nimeämisessä. Omani nimi oli varsinkin sen keksimishetkellä täyttä itseironiaa, mutta jopas se on aiheuttanut aivan suunnatonta negatiivisuutta, voisinpa jopa sanoa raivoa… Että kun neiti -ihminen KEHTAAKIN kutsua itseään rouvaksi 🙂
  Näyttää mielettömän hyvältä tuo kartta kehystettynä. Meillä on ollut kauan jo haussa se täydellinen maailmankartta, jonka saisi kehystettyä seinälle… sellaista vaan ei ole vieläkään tullut vastaan.
  No tulipa jaariteltua. Ei muuta kun hauskaa iltaa 🙂
  Maria (http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/kotirouva-lontoossa/)

  Tykkää

  1. Hihi ai sellaista oot kehdanut tehdä -samoin, enhän minäkään ollut naimisissa blogin persutamisen aikoihin… :)) Hih, kiitti kommentista ja vertaistuesta 😀

   Tykkää

 2. Kalastajan vaimo on just hyvä nimi. Ja se blogin nimen keksiminen blogia perustaessa on yllättävän vaikeaa, jos ei asiaa ole etukäteen miettinyt (omakohtaista kokemusta ihan hiljattain). Ja negatiivista palautetta voi saada ihan mistä tahansa.
  Mäkin oon miettinyt merikarttaa tauluksi (Saaristomerestä ja Ahvenanmaasta) – ei vaan ole edes sitä karttaa vielä ja kehyksien hommaaminen on varmasti vielä vaikeempaa. Kivan näköinen lopputulos!
  Hyvää viikonloppua!
  Aino (aamuairistolla.blogspot.fi)

  Tykkää

  1. Tää kartta oli siitäkin rakas että se on kopio isän vanhasta 20-luvun perintökartasta ❤

   Tykkää

 3. Aikaista Huomenta Kalastajanvaimolle 😉 
  .. minusta se kuullostaa oikein romanttiselta, myos siita etta sinulla on perhe ja tunne etta huolehdit siita. Sen huomaa myos kuvia perheesta, kodista ja yhteisista hetkistanne.
  Oikein onnistunut blogi nimi !!! Olenkin seurannut sita kauan ja aina palailen lukemaan myos vanhoja postauksia 🙂
  t.Mer

  Tykkää

  1. Hih, kiva kuulla 😀 Kai mistä vaan nimestä melkein olisi voinut jotain sanomista tulla, aika vähällä on kuitenkin päästy :))

   Tykkää

 4. Meillä odottaa korkkitaustaa tms. akateemisesta ostettu värikäs maailmankartta. Ei tosin sovi olkkariin vaan lasten huoneeseen tai eteiseen. Ajatuksena on laittaa nuppineulat paikkoihin jotka ollaan koluttu. 
  Katta on kehystetty eri maiden lipuilla. Mukana myös maille ominaisia elukoita tai muita juttuja. (Esim.kullanhuuhtoja, eskimo, toteemipaalu.) Sopiva siis lapsosten oppia tukemaan ja vanhempien jotka ovat unohtaneet maailman eri kolkkien juttuja…  😉
  Rouvat ja vaimot, ei nimi blogia pahenna. 🙂
  Nimi on niin henkilökohtainen juttu ja jokainen omansa valtikoon ja se on just hyvä. 
   
  AURINKOISTA VIIKONLOPPUA! Nautitaan elämästä.
   
  -Katinka

  Tykkää

  1. Kartat on ihania. Meillä on kanssa Ollin huoneessa seinän kokoinen kartta (maalattuna), katsoo mita me siihen keksitään vielä muuta 🙂

   Tykkää

 5. Eiku just hyvä! Suomalainen blogi – suomen kieli – suomalainen nimi! Ja musta toi kalastajan vaimo on ihana. Se on vaan se, ei mikään ”iamsupermodelstylishfamousblogger”, jotka oikeesti ärsyttää. Älä käsitä niin että ajattelen että VAIN Kalastajan vaimo, vaan nimenomaan viehättävyys on siinä arkisuudessa. Minä voisin tällä perusteella olla Assari Hankkija-lippiksessä koska autan usein miestäni sen duuneissa rakennushommissa ojentamalla milloin mitäkin työkalua ja juu – usein se asu ei oo niissä hommissa se seksikkäin 😉 Ja juu vielä, on mulla omakin työ ja elämä.

  Tykkää

 6. Olen joskus meinannut tulla kommentoimaan tänne blogisi nimeä, mutta ajatellut palautteeni olevan vähän turha… Lukijana olen kuitenkin näköjään samaa mieltä kanssasi, että on pikkasen outoa kohdallasi blogin otsikon määrittyvän miehen kautta! Tokihan naiset ovat monasti vaimoja, rouvia, tyttäriä, siskoja, tätejä; ja siinä ei ole mitään pahaa.

  Tykkää

  1. Moni muu on kyllä ajatellut sen palautteen olevan hyvinkin tarpeellista, eli on tullut useamman kerran samoja ajatuksia 😉 Ei mulle sit taas tule edes mieleen että määrittelisin itseni mieheni kautta vaikka blogin nimi vaimo olisikin… äh, ymmärrän pointin, mutta jotenkin se ei vaan mahdu mun päähän ;D

   Tykkää

 7. Nimenomaan just hyvä. Komppaan edellistä. Mikäli ylitsepääsemätön ongelma on blogin nimi, niin hienoa. Elämässä ei selkeästi ole suurempia ongelmia 😉 No ei, mutta oikeasti. Pitääkö ihan jokaisesta asiasta keksiä aina jotain negatiivista. Miksei vaan voisi ajatella, että kukin tyylillään, mikäli nimi ei miellytä. 🙂
  Iloisempiin juttuihin. Itsekkin olen etsiskellyt tuollaisia vanhoja karttoja. Niissä on niin tunnelmaa ja tuovat jotenkin omaa aikaansa upeasti esille esimerkiksi just tauluna. Kumpa itsekkin löytäisin tuollaisen. 🙂
  Sun  vinkkejä valokuvausmuokkauksista kaipailesin. Millä ohjelmalla teit esim Simaan reseptin?  Itseäni harmittaa suunnattomasti, ettei Photoscape käy macille. Joten hoi Macciläiset, jos teillä on hyviä vinkkejä vastaavanlaisesta ilmaisesta ohjelmasta niin olisi hienoa saada tietää. 🙂
  Oikein aurinkoisia päiviä kaikille! 🙂

  Tykkää

 8. Mullakin on tänään sellainen ”plussan puolella” fiilis. Koko alkuvuosi oli pelkkää miinusta, mutta nyt osaan nähdä ihania asioita ympärillä eikä olo ole enää niin yksinäinen tai väsynyt. Ja ehkä mikä tärkeintä, en enää tunne niin vahvasti että elämä ois epäreilua. Epäreilua siis, että juuri minä jouduin jättämään kaiken tutun ja kaikki ystävät. Nyt olen ennemminkin onnellinen siitä, että mitä kaikkea uutta mun elämään onkaan tullut muuton myötä. On ihanaa olla iloinen ❤
  Ja juu, tosta nimestä. Mua on kaduttanut oman blogini nimivalinta. Se tuntuu niin teennäiseltä englanniksi – pitäisi varmaan tehdä kielipäivitys 🙂
  Leppoisaa viikonloppua!
  Laura (http://luckydrops.blogspot.fi)

  Tykkää

  1. Luulen että mun nimenvaihto on jo aika mahdotonta…. Tai se ois hyvin outoa. Eikä se nimi mulle niin iso juttu ole, joku nimi on kuitenkin pakko olla, onko sillä nyt niin väliä 😉 

   Tykkää

 9. Muistan kun ekan kerran eksyin blogiisi, syynä oli vielä jokin palmikoneuleen ohje, opettelin silloin neulomaan 🙂 Ällistyin vähän, kun blogin pitäjäksi ja ”neuleopeksi” paljastui nuori, kaunis ja hauska nainen.. ja minusta se oli hauska juttu. Odotin varmaan vähän jotain muuta (kalastajan vaimo -streotypia 😉 ) ja yllätys oli positiivinen 🙂 Mukava nimi ja toivottavasti pidät sen jatkossakin!
  ”Ystäviä, rakkaita, mielenrauhaa, töitä, hymyjä, lapsia, kukkasia, sinisiä taivaita, kahvia, vilkutuksia, bussimatkoja ja pitkiä puheluita. ” Ja tämä meidän kaikkien tulisi oivaltaa silloin tällöin..meillä on niin paljon, kun meillä on nämä elämän ”pienetsuuret” asiat!
   
  Kiitos hymyilyttävästä ja mukavasta postauksesta, hyviä kuvia (taas kerran) unohtamatta!
  Terkuin
  Paula L

  Tykkää

  1. Hahaa, niin hauska kuulla 😀 Tiedän muuten, että saatan arsyttää vähän silläkin, etten oikein sovi mihinkään ”muottiin”. Kai. Olisin jotenkin helpompi ihminen, jos olisin ”neulova kalastajan vaimo” ja näyttäisin myös siltä, hehe. Mutta sitten tää blogikin olisi kai aika tylsä. Kiitos paljon kivasta

   Tykkää

 10. Voi kuule, sun blogin nimi on todellakin aivan sairaan hyvä! En minä ainakaan ajattele, että määrittelisit itseäsi miehen kautta (vaikka sitä kai se kirjaimellisesti luettuna tarkoittaa – mutta nimenomaan pilke silmäkulmassa!). Kaikkien etunimi-toinennimi- tai jokuenglantilainenfraasi-bloginimien joukosta sun blogin nimi erottuu ihanasti. Just niin hyvä. Ja toisaalta vain ihana, kun tulee mieleen sellainen vanha kalastajatorppa järven rannalla ja auvoinen elämä 😉

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla, ihan samaa mieltä… :)) mullekin se on just pilke silmäkulmassa -nimi eikä mikään että nyt oon naimisissa kalastajan kanssa enkä muuta voi hehe…

   Tykkää

 11. Aivan ihanat nuo kehykset! Onko tuollaisillajokin virallinen nimi, löytäisiköhän täältä Suomestakin tuollaiset kehystysliikkeestä?
  Laitoin aiemmin keväällä kommenttia Suomen ja Norjan eroista, en tiedä muistatko.. Mutta kaupunki on nyt valkattu ja tuleva kotini syksyllä tulee olemaan Kristansand 🙂 Ummikkona lähden, mutta eiköhän siellä pärjää kun vähän potkii 😀
   
  Kiitos vielä kerran mahtavasta ja inspiroivasta blogistasi 🙂
   
   

  Tykkää

  1. Kehys on sellainen Ikean iso taulu, jonka päälle olen maalannut…. Ja joku on seisonut yhden kesän ulkona sateessa kulumassa ja vääntymässä :DHei tervetuloa!! Me asutaan ihan kristiansandin kupeessa joten ilmottele kun olet kotiutunut ❤ LYKKYÄ TYKÖ!!!!

   Tykkää

 12. Mun mielenkiintoni heräsi aikaoinaan juuri Sun blogisi nimen takia. Ja niinhän se meni, miten toivoinkin sen menevän; nimen takaa palajastui se ihan oikea unelmablogi. En olisi voinut unelmaisempaa blogia löytää 🙂
  Mrs.Brown

  Tykkää

 13. Löysin vasta blogiisi ja mielenkiinnolla sitä lueskelen 🙂 Tosin vanhoja kirjoituksiasi on todella vaikea selailla, mutta ilmeisesti siihenkin on tulossa muutos.. Kotinne sisustus näyttää ihanalle, olisi kiva nähdä laajempia kuvia kodistasi. Bongasin kotinne seinältä tuon Keep calm..-julisteen, oletko mistä ostanut sen ja onko kehykset kenen valmistajan? Olohuoneen sohvan tyynytkin ovat ihanat, onko ne kenen valmistajan?
  -Henna

  Tykkää

  1. Hei, keepcalmandcarryon.com myy vaikka minkä värisiä julisteita ym. sälää 😉 Sieltä ostin mun kaksi julistetta. Kehykset on Ikean! Ribba. Sohvatyynyt ovat kaikki vähän eri…. mitä sattuu…. pikkuliikkeistä löydettyjä ja kaikki melkein erilaisia :)) Yksi pellavatyyny on H

   Tykkää

 14. Minäkin kovasti kaipailen pääsyä arkistoihin! 🙂 Mutta kuten Henna ^ sanoi, vanhoja kirjoituksiasi on tällä hetkellä todella vaikea selailla.
  T

  Tykkää

 15. Olen 45-vuotias kotiäiti ja olen lukenut blogiasi jo pitkään. Nyt kommentoin ekaa kertaa, sillä ihan vaan pakko sanoa että OOT SAIRAAN HYVÄ TYYPPI! Sä olet hiffannut jo nuorena niin paljon enemmän kuin mä tossa iässä. Elämänasenne, huumori, nöyryys ja ilo. Kiitos blogistasi!

  Tykkää

  1. Oi ❤ Täällä on IHAN SAIRAAN IHANIA KOMMENTTEJA 😀 Mulla on ollut pitkä tauko kommentoimatta ja nyt tuun tällaiseen määrään ihanuuksia….. te ootte kyllä niiiin kultaisia :’)

   Tykkää

 16. Ihania kuvia taas 🙂 Ja mä ainakin tykkään tuosta sun tyylistä laitella noita vinoja kuvia tavallisten sekaan.
  Mä just kans mietin yks päivä, että vitsit, mullahan on asiat ihan kivasti. Vaikka kaikki ei oo just niinku toivois, niin vois ne asiat olla paljon huonomminkin. Mulla on oma rakas perhe (lapset ja mies), ihana sisko ja äiti, rakkaat isovanhemmat, siinähän on jo vaikka kuinka.
  Ja tän kaiken mä hoksasin ratsastaessani ihanassa keväisessä metsässä, jossa oli niin aurinkoista ja lämmin, että tuntui ihan kesältä, sinivuokot kukkivat, taivas oli sininen ja linnut lauloi. Aina ei tarvitse tapahtua jotain yli-ihanaa ja ihmeellistä, kyllä niitä onnenhippuja löytyy ihan tavallisistakin asioista ja hetkistä 🙂
  Iloista ja aurinkoista viikonloppua!
  -Hanne-

  Tykkää

  1. Ratsastaessa keväisessä metsässä?! Mikä voisi olla täydellisempää 😀 oih… En yhtään ihmettele että tunnet itsesi onnelliseksi :))

   Tykkää

 17. Minäkin kiinnostuin blogistasi juuri sen persoonallisen nimen takia. Hyvä valinta siis!
  Sain ystäviltäni valmistujaislahjaksi 13 vuotta sitten merikartan, jonka kehystytin tauluksi. Kartta ei ole minulle miltään erityisen tärkeältä alueelta, merestä tosin on tullut myöhemmin minulle hyvin tärkeä ja rakas elementti. Kartta on ollut aitiopaikalla asuntojeni seinillä siitä alkaen, mitä jotkut ystävistäni ovat jopa joskus hieman hämmästelleet. Eivätpä tainneet itsekään tajuta miten sopivan lahjan osasivat valita.
  toinen Paula L

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, se on ollut onnistunut lahja! Ne on kyllä kauniita tauluja -oli sitten tärkeä paikka tai ei! 

   Tykkää

 18. Heippa! Sun blogi on mun ehdoton lemppari 🙂 Ja nimi on mun mielestä paras!
  Huomasin, että olet ruvennut laittamaan kaikki kuvat putkeen jotenkin eri tavalla kuin ennen. Oisiko mahdollista palata entiseen? Saan blogistasi paljon inspiraatiota niin sisustukseen kuin pukeutumiseenkin ja välillä minulla on ollut tapana ottaa joitakin kuvia talteen. Nyt se on hankalampaa, kun kopioidessani yhden kuvan, kaikki postauksen kuvat tulevat mukana 🙂 
  Sitten piti vielä kysyä: saisiko blogiisi sellaisen sivupalkin, josta voisi valita aiheen ja selata vanhoja postauksia helpommin? Sellaista olen kaipaillut, kun olen etsinyt tiettyjä postauksiasi (mm. ruokaohjeita!).

  Tykkää

  1. Okei, moni muukin on kyselyt tota kuvien julkaisua… okei, alan laittamaan niitä taas yksitellen 🙂 Se on vaan mun omaa laiskuutta 😉 Tää meidän bloggauspohja myös paranee tulevaisuudessa niin, että kuvien lisääminen on helpompaa, nyt tuntuu että se on ollut hidasta… Mutta lupaan alkaa laittamaan kuvat yksitellen kuten ennenkin 🙂 Ja sivupalkkiin on myös tulossa Arkistoa ja Hakusanoja, pidetään peukut pystyssa että tulevan PIAN! 🙂

   Tykkää

 19. Jos bloginimi on susta oikeesti vitiskäs, niin miksi tämä puolustuspuhe? Mielestäni hyvä bloginimi nimenomaan kuvaa kirjoittajaa, eli jos et määrittele itseäsi miehesi kautta, niin silloinhan voisit olla vaikka ”lifestylebloggari-Johanna” tai jotain siihen suuntaan.
  Millä perusteella muuten nimi piti keksiä niin hätiköiden? 

  Tykkää

  1. Hehe, tuli vaan mieleen just nyt, niin kirjoittelinpa aiheesta 🙂 Ei kai tää mikään varsinainen puolustuspuhe ollut kun ei kukaan asiasta juuri nyt ole valitellut eikä mun sitksi pitänyt mitenkään puolustautua, kunhan tuli mieleen… Niin… Jokainen päättäköön kuitenkin nimensä itse; jätän Lifestylebloggari-Johannan jollekin muulle 😉 
   Nimi piti keksiä sillä hetkellä kun halusin perustaa blogin ja halusin perustaa blogin ennen kuin olin keksinyt nimeä. Niin siinä sitten tuli pikkasen kiire ;D

   Tykkää

 20. Erittäin hyvä bloginimi! Se nimi juuri herätti aikoinaan huomioni ottaa selville, että millainen ihminen sen takana oikein on. Tykkään blogistasi, kiitos siitä! Jutuistasi tulee aina niin hyvälle tuulelle! Nautitaan elämän pienistä iloista! Aurinkoista kevättä!

  Tykkää

 21. Olen ehkä hieman nuorempi pohjoismaalainen lukija, joten maailmankuvaani ei kuulu naisen olemassaolon määritteleminen miehen mukaan. Näin ollen en tullut koskaan edes ajatelleeksi, että blogisi nimessä olisi jotakin hankalaa! Päin vastoin minusta se oli ja on edelleen paras bloginimi ikinä: romanttinen, vanhanaikainen, sadunomainen ja hauska. Ja jos olen ymmärtänyt oikein, olet oikeasti kalastajan vaimo? Se tuo sinuun ja perheeseesi jotakin muumimaista mystiikkaa 😀

  Tykkää

  1. IHANA 😀 No nimenomaan, muumimaista mystiikkaa 😀 Ja nyt selvisi tuokin, miksi jotkut puhuvat miehen kautta määrittelemisestä ja jotkut eivät; ei mullekaan se ollut koskaan tullut mieleen enkä koskaan kai sellaista ole muutenkan tehnyt… 
   Mun mieheni ei ole ammattikalastaja, mutta se työskentelee urheilukalastuksen parissa, joten tavallaan olen kai kalastajan vaimo oikeastikin -nyt kun ollaan ihan naimisissakin 😉
   Voi tää oli kyllä ihana kommentti, kiitos 😀

   Tykkää

 22. Hei!
  Olen lukenut blogiasi todella pitkään ja ahkerasti, mutta harvoin tulee kommentoiduksi. Nyt täytyy kuitenkin kommentoida, sillä merikartta on meilläkin uusi sisustuselementti. Minulla on mies, joka harrastaa verkkokalastusta ja on 30v (eli aika harvinaista.) Viikottain mieheni aukaisi merikartan olohuoneen lattialle, kunnes keksin että sehän on oikeasti todella kaunis juliste tauluksi. Meni vain kauan, ennen kuin löysin siihen sopivät kehykset. Nyt se komeilee huoneen seinällä raamissa, ja on väritykseltään just passeli sisustukseen! 🙂

  Tykkää

 23. Vierailija
  03.05.2013 klo 09:20

   
  Sun  vinkkejä valokuvausmuokkauksista kaipailesin. Millä ohjelmalla teit esim Simaan reseptin?  Itseäni harmittaa suunnattomasti, ettei Photoscape käy macille. Joten hoi Macciläiset, jos teillä on hyviä vinkkejä vastaavanlaisesta ilmaisesta ohjelmasta niin olisi hienoa saada tietää. 🙂
  Oikein aurinkoisia päiviä kaikille! 🙂

  Mä käytän Macia ja mulla on kuvien muokkaukseen ihan perus-Picasa. Sen kun lataa koneelle ja tuo kuvat siihen leikepöydän kautta, niin löytyy myös vaihtoehto ”muokkaa kuvaa Picknik-ohjelmassa”. Sitten alkaakin jo olla aika paljon vaihtoehtoja sellaiselle peruskäyttäjälle, joka ei kaipaa kaikkia Photarin hienouksia vaan jolle riittää erilaiset filtterit ja tekstinlisäysmahdollisuudet. 🙂
  Terkuin Norppa
  skiglari-norppa.blogspot.com
   

  Tykkää

 24. Itse eksyin blogiisi joskus muutama vuosi sitten kun googletin nutturaohjeita, ja parhaan löysin sivuiltasi 🙂 Blogin nimi on huippu, jäi mieleen ja tottakai palasin sivuille tuon ekan kerran jälkeen, silloin googlettaen nimellä. Jotenkin minulle ei ole edes tullut mieleen tuota miehen kautta määritys asiaa, ajattelen sitä vaan kekseliäänä, persoonallisena ja ’oman näköisenä’ nimenä.
  Anyway,  blogissasi pienet arjen vinkin ovat parhaita, juuri nuo nutturaohjeet, näkkäri, Pavlova yms yms. Kiitos niistä!! Lisäksi mukava lukea arjen askareista Norjassa, kauniiden kuvien höystäminä. Kirjoitus luonnonkosmetiikasta kiinnosti myös, itse käyttänyt jo usean vuoden.
  Ihanaa kevään jatkoa!!

  Tykkää

 25. Halusin vain tulla kertomaan, kun nyt tuli puheeksi, että minulle sinun blogin nimestä tulee mieleen paksut villapaidat, kallioiset merenrannat, rennot ponnarit, kumpparit, villasukat ja sopivasti kuluneet farkut. Kaikki kuin mun täydellisimmästä unelmasta konsanaan. 😀
  Lisäksi tuo Kalastajan vaimo -nimi antaa mielikuvia sellaisista perustaidoista luonnossa selviytymisessä (siis ei mikään eräopas, vaan sellainen suomalainen ”sataa vettä, laitan kumpparit” -ajatusmaailma), elämän hallinnassa (että näkee arjen pienet hyvät asiat) ja myös sen oman kumppanin arvostamisessa. Minusta on ihanaa, että sun blogissa nämä mulle niin tärkeät asiat yhdistyvät kuitenkin modernin nuoren naisen elämään ”ei missään peräsaaristossa”, jolloin noista asioista tulee ikään kuin läheisempiä. En nyt osaa oikein kirjoittaa ajatustani auki, tarkoitan sitä, että vaikka itse viihtyisin siellä peräsaaristossa yksinkertaisessa elämässä (terveisiä vaan sisäSuomesta), niin sun blogin tietynlainen ajatusmaailma nojautuu kuitenkin tavallisempaan miljööseen (jollaisessa siis itsekin asun) ja siksi se on niin kodikas ja rentouttava. Joskus nettisurffailun jälkeen jää vähän sellainen tylsä haahuilu -olo ja silloin piipahdan lukaisemassa sun kuulumisia ja saan päähän kivemman mielen ja ehkä vähän jotain haavekuviakin. Joten kiitos vaan blogista ja sen mahtavasta nimestä. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: