Pssst…

äitienpäiväksi

Pikku vinkkaus tähän perjanatiaamuun; äitienpäivähän on jo viikon kuluttua, joten tässä tulee yksi idea keksiä äidille jotain erityistä. Sen kukkakimpun lisäksi äidille voisi antaa nimittäin kortin, jolla on vähän erilainen merkitys.

Elämä. Polkupyörä. Puhdasta vettä. Puutarha äidille. Terveystarkastus. Kala. Hyvä sato.

Olen itse kerran saanut tällaisen kortin ja muistan sen vieläkin. Pari vuotta sitten. Mietin että olipa kiva että joku halusi laittaa mun vuokseni rahaa tällaiseen. Että onpa kiva, että olen saanut tällaista tänään aikaan. Merkkipäivä sai tosiaan vielä vähän iloisemman, syvemmän merkityksen.

Tällaisia kortteja voi ostaa vaikkapa SuomenWorld Visionin lahjakaupasta tiistaihin 7.5. asti -joko perinteisenä tai sähköisenä. Valitset kaupasta haluamasi lahjoituksen kohteen; oli se sitten puhdasta vettä tai polkupyörä ja klikkaat ostamaan. Valitset kuvan kortiisi, kirjoitat oman henkilökohtaisen tervehdyksesi ja lähetät kortin joko sähköienä tai perinteisenä postina! Helppo homma 🙂

Ps. Tämä on World Visionin kanssa yhteistyössä toteutettu postaus ja haaste teille kokeilemaan tällaista lahjaa. Ilahduttaa vastaanottajaa usein odotettua enemmän:) Kannataa harkita 🙂

13 vastausta artikkeliin “Pssst…

 1. Aivan ihana idea, meille, joilla on jo kaikkea mitä haluta voi! Sain itse viime jouluna ystävältäni vuohen lahjaksi 🙂 Siis kortin muodossa ja vuohen oli konkreettisesti saanut joku muu 🙂 Olin kiitollinen mitä parhaimmasta lahjasta ❤
  Aurinkoista viikonloppu toivottelee, Ninni

  Tykkää

  1. Niinpä, mulle tuli kanssa tosi hyvä mieli ja olin vähän niinkuin salaa ylpeä aikaansaannoksestani pitkään hehe.

   Tykkää

 2. Kirkon Ulkomaanavulta saa vaikka mitä ihania Toisenlaisia lahjoja. Suosittelen! Vie luotettavasti avun perille: 85 % menee aina perille. Verratkaapa muihin… Ja toiminta on täysin uskonnotonta, vaikka kirkkomme onkin taustajärjestönä ja toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, kuten loukkaamattomaan ihmisarvoon. KUA:n kautta voi ostaa esim. naiselle ammatin 🙂 Olen itse lahjoittanut näitä aika usein, ja aina ovat ihmiset ilahtuneet. Krääsää riittää… Samoin sain itse kerran lahjaksi valtavasti näitä KUA:n Toisenlaisia lahjoja, ja olin ikionnellinen: vuohia, puuntaimia, työkaluja, ammatteja, koulupukuja…
  Tämäkään ei ole maksettu mainos 🙂

  Tykkää

 3. Ihanaa että nostit esille tämmösen mahdollisuuden! Kiitos kovasti. Tämähän oli täydellinen. Parhainta on, että tiedän äitini varmasti arvostavan tätä. :>

  Tykkää

 4. Lämmin kiitos vinkistäsi! Toivotaan, että moni löytää tämän tavan ilahduttaa äitiä ja auttaa samalla hädänalaisia.

  Tykkää

 5. Moikka! Tilasin tuolta sivustolta äidilleni lahjakortin, mutta ei ole korttia kuulunut. Eikä tuo sivukaan suostu enää aukeamaan mulle. Haiskahtaa vähän siltä että nyt on rahat otettu välistä ’parempaan’ talteen. Oletko itse tilannut tämän sivun kautta ennen tai onko sulla mitään kokemusta muuten nimenomaan World Visionista? Vähän lössähti lahjaidea jos se ei ikinä saavu perille:( Kiva jos kerkeisit vastailemaan:)

  Tykkää

 6. Hei Vierailija (13.5. klo 16.01),
  Todella ikävä kuulla, että äitisi kortti ei ole saapunut perille ajoissa. Jos tilasit paperisen kortin viimeistään 7.5., sen olisi pitänyt olla perillä perjantaina.
  Helsingin postikeskuksessa 7.5. järjestetty mielenilmaus on saattanut viivästyttää 1. ja 2. luokan kirjeiden kulkua eri puolilla Suomea vähintään 1–2 päivän verran (http://www.posti.fi/tiedotteet/2013/20130507_mielenilmaus_hki_pok.html).
  Otathan kuitenkin meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin varmistamme, että kortti saapuu äidillesi ja selvitämme, mistä viivästys johtui ja miksi et ole päässyt Lahjaksi lehmä -kaupan sivuille verkossa.
  Puhelin: 096 818 300 Sähköposti: asiakaspalvelu@worldvision.fi
  Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa.
  Ystävällisin terveisin,Anna Pollari, tiedottaja, Suomen World Vision

  Tykkää

 7. Kiitos vastauksestasi! Soitin asiakaspalveluun ja selvisi että järjestelmässä oli tapahtunut virhe, eikä kortti ollut lähtenyt matkaan. Asia kuitenkin järjestyksessä nyt! Nettisivut ei auennut tuon ylläolevan linkin kautta mutta muuten nyt pääsen sivuille:) harmi vain ettei kortti tullut äitienpäiväksi perille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: