Viikonlopun asu

-kevätuutuuksista!

paita Vila / shortsit Selected Female / rannekoru In Wear

***

Tässä asussa tulen todennäköisesti viihtymään koko viikonlopun, eikö ole kaunis? 🙂 Pikkasen hopeankimalteisissa shortseissa on kivasti laskeutuva leikkaus ja ihanasti rento nauhakiristys eikä toi pitsipaitakaan pahemmin puristele 🙂 Näissä tulee satavarmasti hyvä viikonloppu! Eikö muuten oo kivaa että mulla on kerrankin jotain uutuusvaatteita, joita on oikein saatavilla jossain kaupassa heheh. En voinut jättää ostamatta, näistä sai niin kauniin yhdistelmän.

Niin ja taisin mainitakin että mulla on suomalaisia kyläilijöitä… siksikin hyvin hiljainen kommenttiboksissa, pahoittelen. Yritän ehtiä sinnekin jutustelemaan pian. Tuhannet kiitokset kuitenkin niin kommenteista kuin tykkäyksistä kuin yleensäkin kurkkailuista… Ovat mielessä ❤

Ja lämpimän kaunista viikonloppua, me nähdään pian 🙂

31 vastausta artikkeliin “Viikonlopun asu

 1. Hei! Olen hetkisen seuraillut sun blogia ja sehän on ihana. Kiitos. En halua olla tökerö, mutta kysynpä nyt kuitenkin, että kun näytät kuvissa todella ruskettuneelta, että johtuuko se vain kuvista vai onko joku purkki käytössä? En ole koskaan kokeillut sellaisia ja olis kiva kuulla mitä sä suosittelet 🙂 Jos siis suosittelet mitään.

  Tykkää

  1. Se taitaa jotenkin johtua vain kuvista ;D Mulla ei nyt oo purkki- eikä edes luonnonrusketusta, mutta kasvoilla on kyllä asteen omaa väriä tummempaa meikkipohjaa (mineraalipuuteri). Mun ehdoton rusketuspurkkisuosikki on Chanel, sillä on todella hyvät, miedot itseruskettavat! Tervetuloa blogin pariin 🙂

   Tykkää

 2. Heips.Olen tätä blogia alkanut ”vahingossa” seuraamaan, kun jotenkin mulle tulee aina hyvä mieli sun kirjoituksistasi 🙂 Lisäksi osaat yhdistellä vaatteita tosi hyvin ( ja näytät aina kyllä toooosi tyylikkäältä ) kun itsellä vaateihanuuksia kaapit täynnä, mutta jotenkin en uskalla/osaa/kerkeä niitä yhdistellä oikein. Mukavaa kesänalkua ja kiitokset mukavasta blogistasi!!! 

  Tykkää

  1. Voi kiitos, tosi kiva että jaksat käydä ja että tulee hyvä mieli :)) Tiedän ton ettei kerkeä yhdistellä…. :S Se on munkin ongelma usein et heittää vain jotain ”helppoa” päälle…. :/ 

   Tykkää

 3. Mistä se teidän ihana terassin ruskea kalustesetti on ostettu tai löytyykö merkkiä? Oletko ollut tyytyväinen?
  Kiitos ihanasta blogista ja ihanaa kevään jatkoa!

  Tykkää

  1. Hmm, silläpä ei taida olla mitään merkkiä… eikun ootas, kurkkaan kylla siinä jotain lukee… Zelect. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä joo, talvet se on viettänyt ulkosalla (ja kaksi vuotta) ja aina yhtä hyvänä pakattu keväisin käyttöön, mitään sille ei oo vielä pääsyt käymään 🙂
   Kiitos, samoin!

   Tykkää

 4. Hei Johanna!
  Miten ihanat ja haikeat muistot nousivatkaan esiin kerrottuasi vieraistasi.
  Muistan miten rakkaita Suomen vieraat aina olivat. Miten odotin työpäivän päättymistä, jotta pääsisin hakemaan heidät lentokentältä tai milloin mistäkin. Ja toivoin etteivät päivät kuluisi kovin nopeasti …
  Ja miten kiersimme nähtävyyksiä ja ihania paikkoja, kuinka ihanaa oli viedä heidät jonnekin, mihin turistit harvoin löytävät ja mistä he olivat aivan haltioissaan.
  Ja ne haikeat lähdöt, kun heitin vieraat lentokentälle… jäin aina odottamaan seuraavaa vierailua…
  Olisikin kiva kuulla, minne sinä viet vieraasi. Jonnekin vuorille tai vuonoille joihin harva löytää? Ihanille rannoille? Nähtävyyksille?  Norjassa riittää upeaa luontoa aivan valtavasti, suunnitteletko joitain erityisiä reittejä ja paikkoja vieraillesi?
  Sellainen vieraiden hemmottelupostaus olisi mukava lukea 🙂 Mihin viet, mitä herkkuja teet, miten vietätte aikaa yhdessä 🙂
  Sinustakin varmaan tuntuu haikealta jo hakiessasi heitä lentokentältä ja tietäessäsi kohta taas saattavasi heidät takaisin sinne…onneksi aina voi alkaa odottaa seuraava vierailua 🙂
  Aurinkoisia päiviä vieraiden kera!
  Aava
   

  Tykkää

  1. Kiitti Aava! Norjan vieraita viedään tosiaan usein pikku retkille ja vaelluksille katselemaan maisemia. Tosi hyvä postausidea, toteutetaan! :))

   Tykkää

 5. Hei Johanna! 
  Sun blogistasi on kuin vaivihkaa tullut vakituinen seuralaiseni – tarinoista ja kauniista kuvistasi tulee niin hyvälle mielelle! Hirmu moni antaa tätä samaa palautetta, eli meitä taitaa olla aikamoinen joukko, kenen arkea ja pyhiäkin sulostutat. Tykkään niin kovin positiivisesta asenteestasi, ja siitä, miten nostat erilaisia asioita keskusteluun, vakavampia ja kevyempiä, elämän ihania turhuuksia unohtamatta 🙂 Kiitos siitä, että jaksat todella aktiivisesti kirjoittaa ja kuvata, toivon, että saat itse blogistasi ja meistä kommentoijista positiivista energiaa ja voimaa – sitä sinä tarinoinesi annat minulle 🙂 Erityisesti minua kosketti ihan äskettäinen päivityksesi, missä kirjoitit siitä, miten paljosta voi olla kiitollinen… Niin totta, ja unohtuu niin helposti.
  Leppeää kevättä toivottelee Kaisa Keski-Suomesta 🙂

  Tykkää

  1. Oooh, sydän ihan sulaa…. etenkin nyt kun oon ollut taas niin monta päivää hiljaa…. Oi, kiitti!!! :’)) Et arvaakaan miten tällaiset lämmittää ja antaa voimaa -kuulostaa niin kliseiseltä ja varmaan joku ajattelee että mulle tärkeintä on vain esitellä itseäni ja keräillä kehuja täällä, mutta kyllä tässä on kyse niin paljon muusta…. Just tällaisesta ❤ Kiitos :’)

   Tykkää

  1. Juu nää shortsit tulee ihan varmasti myös kesäkäyttöön -samoin tykkään kanssa tosta vyötäröosasta 🙂

   Tykkää

 6. Hei! Ensimmäistä kertaa tulin kommentoimaan vaikka olen seurannut blogiasi jo pitkään. Kiitos aivan ihanasta blogista! Tyylisi on hurmaava ja mietinkin, osaatko suositella jotain nettivaatekauppoja (esim. suosikkimerkeillesi?). Sitten toinen toive olisi nähdä teidän lastenhuoneiden/lastenhuoneen sisustuksesta kuvia. ❤

  Tykkää

  1. Hih, lastenhuoneen kuvat ovat antaneet odottaa itseään jo…. pari vuotta? ;D EN oo oikein saanut aikaiseksi tehdä niille kauheasti mitään kun lapset viettävät niin paljon aikaa täällä olohuoneessa…. Tai noh, viettäisivätköhän enemmän aikaa omissa huoneissaan jos niille tekisi jotain kivaa 😉 Täytyy kai alkaa tekemään, kiitti potkusta 😉 
   Nettikauppoja, hmm, mulla ei oikein oo mitään vakkarisuosikkia… Perfectly Basics on valikoimaltaan ehkä paras, mutta aika kallis -kannattaa kurkata alennusmyynnit ja Outlet!

   Tykkää

 7. Kiitos ohjeesta ranskalaiseen nutturaan (tammikuussa)! Kokeilin sitä ja ainakin itse olin tyytyväinen lopputulokseen. Ehkä tuota kampauksen kuohkeutta pitää vielä vähän harjoitella 🙂 Olen itsekin aloitellut blogia ja sieltä voit halutessasi käydä katsomassa millaisen viritelmän sain ohjeitasi soveltamalla aikaan 🙂
  http://beamingwithbeauty.blogspot.com/

  Tykkää

 8. Moikka!harvoin käyn moikkailemassa,mut katoin ton avokado-mössön ohjeen ja miten se säilyy(jos siis sitä jää)hyvä vinkki.Asusi on kaunis etenkin paita….mistäs olet ostanu?Tänään onpi äitienpäivä!joten mukavaa tätä päivää….meillä sitä juhlittiin eilen ja sainkin ihania kukkia,anoppilassa käytiin tänään ja herkuteltiin silakkalaatikolla ja jäätelöllä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: