Patyka!

JEE, pitkästä aikaa blogiin ❤

Pellavateepaita ChillNorway*

Hei pitkästä aikaa…. tälläisten ihan kauheiden taukojen jälkeen tulee melkein sellainen olo ettei enää kehtaa tai uskalla tulla tänne ollenkaan. Että ihan niinkuin ei ois enää oikeuttakaan, mitäs olen ihan hylänyt koko blogin. Mun ei siis kannattais pitää tällaisia taukoja 😀 Saan niistä ihan törkeen huonon omantunnon. Mut aina ei vaan ehdi. Millään. Suomen vieraiden jälkeen mulla on ollut taas (töiden lisäksi) jos jonkin näköistä projektia -niistä varmasti taas jossain vaiheessa enemmän.

Nyt voitais puhua mun yhdestä intohimon kohteesta; luonnonkosmetiikasta. Kannattaa lukaista vaikkapa Jolien artikkeli siitä, mikä oikeastaan nykypäivänä on luonnonkosmetiikkaa; tälle termille kun ei mitään lainsuojaa ole ja sitä voi käyttää oikeastaan kuka vain. Mullahan on kuluneen vuoden aikana ollut testissä niin Jurliquen, Mia Höydön kuin nyt Patykan sertifioituja ekologisia tuotteita enkä ole siis juurikaan synteettisiä aineita käyttänyt. No, on mulla meikeissä kyniä, ripsivärejä, huulipunia ja jopa luomivärejä (kuvissa Isadoran 45 Purple Haze), mutta myös meikkipohjana käytän mineraalipuutereita. Niin ja muuten kun kommenteissa taidettiin kysellä mun ihonväristä, niin nyt ei ole ollutkaan tämän vuoden puolella edes itseruskettavia käytössä -eli ihonväri on ihan niin perus kuin voi olla… Ehkä tää luonnonkosmetiikka tuo sille sit sellaista tervettä hehkua? 😉 No nyt alkaa jo auringosta tarttumaan vähän väriä -ja etenkin pisamia

Jolie.fi:n tytöt, jotka ovat nyt mulle antaneet pariisilaisen Patykan tuotteita käyttöön ja aiheeseen kovasti perehtyneet, sanoivat niin hyvin aiheesta, että ihan kopsaan sen teille tähän suunnilleen sanasta sanaan: ”Luonnonkosmetiikka on hoitavuudessaan ja anti-aging -vaikutuksissaan tehokkaampaa kuin muovijohdannaisilla kyllästetyt synteettiset tuotteet, koska luonnonkosmetiikan tuotteet sisältävät moninkertaisesti tehoraaka-aineita, kasviuutteita ja aktiivisia ainesosia verrattuna synteettisiin siskoksiinsa.” Uskon niin täysin. Ja olkoonkin vähän psyykkistä ja plaseboota, niin luonnonkosmetiikan käyttäminen tuntuu vaan hyvälle, paremmalle. En usko vaihtavani pois tätä reilun vuoden mittaista kokeilua, vaan kyllä nämä merkit ovat tulleet jäädäkseen mun kaappiin. Niin Jurlique, Mia Höytö kuin Patykakin. Kaikki tosi hyviä.

Patykaa kun tässä nyt tällä kertaa on kuvailtu, niin kerronpa mun suosikkeja, jotka ovat ihan päivittäisessä käytössä. Ihan ykkönen on toi BB -voide. Ihana koostumus, tuoksu ja lopputulos. Tasoittaa ihon väriä jättäen sen kuitenkin ”meikittömän” kuulaaksi. Samoin Face & Body serum -öljy, jota voi siis käyttää kasvoille seerumina tai hiuksissa öljynä! Mun käyttö on lähinnä hiuksiin kohdistuvaa, sillä rakastan hiusöljyjä -tai mun pörrötukkani rakastaa. Rakkautta on myös viimeisen kuvan piparmintun tuoksuinen suihkusaippua. Freesi herkku. Ne on mun suosikit.

No niin, kiva että pääsin tänne taas pitkästä aikaa jutustelemaan, onkin ollut ikävä 🙂 Monta kertaa olette olleet mielessä kun on ollut joku kiva juttu mitä ois halunut päästä jakamaan…! Mut nyt niitä juttuja on kertynyt monta ja edessä on paljon (tai pikkasen) löysempiä päiviä niin nyt pääsee taas tännekin. Ihkuu. Hyvä mieli taas, huh :)) Nähdään ihan satavarmasti pian. Ja paljon. Ja myös kommenttiboksissa. Haleja ❤

 

15 vastausta artikkeliin “Patyka!

 1. oi, kuulostaa lupaavalta! pitää joskus kokeilla. mä itse suosin luonnonkosmetiikkaa, sillä ihoni on superherkkä ja atooppinen. muutama suosikkituote tosin on kaikkea muuta kuin luonnonkosmetiikkaa, pitäis oppia päästämään niistäkin irti 😉 iho on ihmisen suurin elin, siksi sitä pitää helliä eikä kiduttaa 🙂 -st.brigitten

  Tykkää

 2. Ihana blogi sinulla! Älä pode huonoa omaatuntoa blogikatkoksista. Vaikka lähes joka päivä käyn blogiasi kurkkaamassa – ja joka kerta toivon sieltä uuden postauksen löytyvän – arvostan silti paljon bloggaajaa joka elää elämäänsä myös ilman blogia! Olen seurannut muutamaa ruotsalaista blogia, joita kirjoittajat tekevät kuin työkseen. Päivässä tulee vähintään 1-2 postausta ja kaikki matkat, ostokset, ruokailut ym. ym. täytyy jakaa lukijoille ja vielä reaaliajassa. Se haiskahtaa jotenkin kaupalliselta ja tuntuu surulliselta. Elämää eletään ensin itseä varten ja sitten vasta kirjoitellaan mukavista muistoista ja hetkistä blogiin… Teet blogiasi aidosti ja oman jaksamisesi mukaan, se onkin ehkä suosiosi salaisuus. Jatka samaan malliin! 🙂

  Tykkää

 3. Hei!
  Ei sinun tarvitse pyyydellä anteeksi, ettet ole päivittänyt blogiasi, kun olet viettänyt normaalia  ja ihanaa arkea perheesi ja ystäviesi kanssa; nehän ovat elämän tärkeimpiä asioita.
  Ihanaa keskiviikkoa teille!
   
  T.Mina

  Tykkää

 4. Moikka 🙂 sun blogi on aina ihana lukea, vaikka olisikin muutaman päivän taukoja,  aina olet yhtä maanläheinen ja sydämellinen. Haluaisin tuosta öljystä kysyä että millä tavalla sie käytät sitä hiuksissa? Itsellä kun ei ole mitään kokemusta hiusöljystä.

  Tykkää

 5. Moi! Saanko kysyä yhtä tosi vanhaa juttua? Muistan joskus, kun esittelit blogissa (blogger aikaan) sellaisen tosi kauniin nahkalaukun. Se oli vaalea roosa tai sinnepäin, vähän muistaakseni pussimainen. Onko sulla vielä se ja mikä laukku se oli? 🙂 t. JOnna

  Tykkää

 6. Jutustelemaan = mainostamaan?
  Hyviä tuotteita nuo varmaan ovat, mutta eihän tässä postauksessa mitään muuta sisältöä ollut, kuin tuote-esittely. Tähän on tultu – monessa muussakin blogissa.
   

  Tykkää

 7. Hienoa ! Ja luonnonlkosmetiikkajuttusi piristi, samoilla linjoilla… Mitä muuten käytät hiustenhoidossa, luomushampoita vai… Mistä noita sun tuotteita saa?
  Nähdään!

  Tykkää

 8. Suosittelen kokeilemaan myös Latvialaista Madaraa, itse ainakin olen jäänyt ihan koukkuun! 🙂 Omat lempparit Madaralta on kasvojen puhdistusvaahto ja sävyttävä päivävoide, joka todella tuo ihanaa hehkua kasvoille. ❤ Eipä tosiaan enää tee mieli palata synteettiseen kosmetiikkaan…

  Tykkää

 9. Tästä sarjasta en ollutkaan vielä kuullut, vaikka luonnonkosmetiikkaa olenkin käyttänyt ja siitä kiinnostunut. Niin tuo BB-voidehan on eri sarjaa, Terre d’Ocin näköjään.

  Tykkää

 10. Patykan purnukat näyttävät niin ihanilta, olenhan purnukkahullu! Täytyy joskus joitain noista kokeilla, ovat aika hintavia… Mutta luksusta arkeen noilla purnukoilla saisi! Äläkä anteeksi pyytele, ei täällä aina tarvitse olla kalkattamassa. Tosin huvitun itsestäni aina jos lempparibloggareista ei ole mitään kuulunut vähään aikaan: tulee ikävä <3. Ihania aurinkoisia kevätpäiviä Norjaan!
  Annalta
  http://www.harmaafuksia.blogspot.com
   
   
   
   

  Tykkää

 11. Iiih, ihana aihe…oikein lempilapsi minulle myös nykyään…ja rakastan Jolie-kauppaa, jossa piipahdin juuri pari päivää sitten. Ihana Katja siellä avusti minua etsimään tuotteita laidasta laitaan. Joten kiitos Johanna tästä postauksestasi ja ihan samoilla ajatuksilla täällä ❤
  -Tiikerikakku

  Tykkää

 12. Jumaliste nainen! Hymyile enemmän just nuin että hampaat näkyy -kaunista, hehkuvaa, onnellista hymyä/naurua!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: