Mummo ja moderni

lipasto ja lamppu

Kuluneen viikon aikana olen hankkinut oikein kaksi uutta juttua kotiin (vähän vahingossa) ja näistähän nyt kuuluu tietysti kertoa blogissa! Tai no ei oikeastaan kahta uutta juttua; toinen on melkoisen vanha secondhandmööpeli, jonka bongasin viikonloppuna myyntipalstalta netistä ja koska se sattui olemaan myynnissä ihan lähiseudulla hypättiin me auton kyytiin siltä istumalta. Toinen uusista hankinnoista onkin sitten ihan eri kaliiberia; upouusi, design ja moderni. 

Sitä ei nimittäin oo toi toinen. Todellakaan. Se on vanha, mummo ja antiikkinen. Ja tossa ne vaan vierekkäin seisoo.

Hups, uudesta ikkunoiden alle sijoitetusta lipastosta ei tullutkaan ollenkaan niin monta (tai hyvää) kuvaa kuin lampusta. Voi ei. Valkkailin tässä taas vain kauniita kuvia ja unohdin ihan kokonaan sen pääasian 😉 Huoooh… Kellog’s -purkeista kyllä tuli kuvia… No saatte vähän käsitystä mistä puhun; se on pitkä lipasto, joka on samaa sarjaa meidän ruokailutilan muiden kalusteiden kanssa. Eiköhän siitä tuu parempiakin kuvia vielä moneen kertaan! 🙂 

Toinen hankinta on Secton lattiavalaisin kaveriksi tolle pienelle pöytävalaisimelle. Ollut suunnitelmissa jo vuoden tai pari, mutta rahaa on täytynyt vähän säästellä. Tykkään noista Secton valaisimista ihan älyttömästi -ne tuovat kivasti selkeyttä yleisilmeeseen (etenkin nyt kun tilan molemmat valaisimet ovat samaa sarjaa), mutta ovat kuitenkin ihanan kevyitä ja vaaleita ja sikälis sulautuvat hyvin tähän meidän menoon. Plus että ne ovat suomalaista suunnittelua parhaimmillaan. Ekstra sydämenlyönti sille 🙂

Sellaisia kotipäivityksiä, varmaankin elinikäisiä. Uskoisin.

Ps. Kuvat ovat vieläkin yhdessä pötkössä; ensi postista alkaen lupaan laittaa ne erikseen :))

11 vastausta artikkeliin “Mummo ja moderni

 1. Voi miten kauniit lamput ja sopii niin hyvin tuohon tyyliin! Ja todella kauniita kuvia taas kerran, sulla on todellakin silmää. Olen monesti ajatellut kommentoida, että sun blogin kuvat näyttää paremmilta kuin monissa (ainakin suomalaisissa) lifestyle- tai sisustuslehdissä, niitä on aina ilo katsella! Kiitos muutenkin blogistasi, joka usein piristää päivän!
  Tiia

  Tykkää

 2. Nuo sectot on kanssa minun ihan lemppareita! Täällä juuri säästelen, että saisin keittiön pöydän päälle omani 🙂

  Tykkää

 3. Mä haaveilen kanssa Sectosta. Ja hyvä löytö toi senkki! Mäkin tein ihanan löydön finn.no:sta. Sellaisen 50-luvun senkin. Ja meinasin pyörtyä kun katsoin missä se on.. kun oletin että Oslon seudulla niin se olikin Kirkenesissä eli meidän pikku kylässä:) Oli pakko hypätä autoon:) t. http://www.kalamuija.blogspot.com
  ps. nää sivut ei oikein toimi. TUlin pitkästä aikaa käymään.. ensin kesti tosi kauan että sivu aukes (menin lopulta googlen kautta) ja nyt tämä kommentointi tökkii.

  Tykkää

 4. Todella kauniita kuvia, ja voi että jaksan ihastella aina teidän kaunista, kodikasta kotia! 🙂 Teidän kodista huokuu kuvista sellainen lämmin, kotoisa fiilis. On kaunista ja sisustettua, mutta silti eletyn näköistä, eikä liian kliiniä. Tykkään!
  Secto- valaisin on haaveissa mullakin, ehkä joskus sen saan.. 🙂 Hyvä löytö muuten tuo lipasto, istuu teille niin hyvin että voisi luulla sen aina olleen juuri tuossa!
   

  Tykkää

 5. Onko noi teidän kalusteet jotain norjalaista designia? Siis tuo sarja, johon bongasit nyt tuon ikkunanaluspöydänkin. 

  Tykkää

 6. Toiveissa olisi kunnon kuva postaus teidän kodikkaasta kodista! 🙂 olisi yksityiskohtien lisäksi kiva nähdä sellaisia kuvia, joissa koko huone näkyisi. Siitä tulikin mielee, että onko teillä olkkarissa lainkaan telkkaria kun ei oo näkynyt kuvissa? 🙂 niin ja toiveesta vielä, olisi kiva nähdä myös vessaa/kylppäri, ja lastenhuoneen sisustusta 🙂

  Tykkää

 7. Mulla on samanlainen senkki! Tosin paljo huonommassa kunnossa. Elämää nähnyt siis 😀 Mutta tuo teidän kulmakaappi on ihana ❤

  Tykkää

 8. Hei!
  Kiitos kauniista blogistasi. Meilläkin on ollut samanlaisen lampun hankinta harkinnassa. Liikkeessä lamppua tutkiessani jäin miettimään sen valotehoa, mikä tietysti riippuu myös käytetystä lampputyypistä. Mielelläni kuulisin kokemuksiasi siitä, riittääkö lampun teho lukuvaloksi vai onko se enemmän tunnelmavalaisin.

  Tykkää

 9. Tykkään tuosta”romuromantiikka”- tyylistä. Viljelen sitä itsekin, mies vain välillä kyllästyy kuskaamaan vanhaa roinaa kavereilta yms. Sitten yleensä sen jälkeen maalisuti heiluu eli valkoiseksi kaikki. Huomasin ruskean vilttisi sohvalla; anoppi on neulonut minulle just samanlaisia, värikin on prikuulleen sama. Oulunkylässä on joku lankakauppa, joka myy tosi edullisesti norjalaista lankaa. Tuoksuu aluksi todella paljon lampaalle. Omin tuo joku norjalainen malli?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: